ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ELLADA -GALLIA 1-0!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ELLADA -GALLIA 1-0!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

elena2221 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
elena22Νέο Μέλος
26/06/2004, 13:20:34
H Ellada katafere na nikisei to "teras" tou podosfairou Gallia kai na thn apokleisei apo tous 4!! H Gallia einai mia apo tis kaluteres omades pagkosmiws kai eixe bgei kai pagkosmia prwta8litria, fainetai omws pws den ypologisan thn Ellada kai twra h ellhnikh omadara tous petakse eksw apo tous 4!!!

Anrte kai to kypello!!

26/06/2004, 23:41:26
http://www.enet.gr/online/dspphoto?id=86410

Edited by - 1900 on 26/06/2004 23:42:40

ΚάθυΜέλος
27/06/2004, 01:38:18
quote:
H Ellada katafere na nikisei to "teras" tou podosfairou Gallia kai na thn apokleisei apo tous 4!! H Gallia einai mia apo tis kaluteres omades pagkosmiws kai eixe bgei kai pagkosmia prwta8litria, fainetai omws pws den ypologisan thn Ellada kai twra h ellhnikh omadara tous petakse eksw apo tous 4!!!

Καλά τους έκανε!
Εδώ στην Αυστραλία η ελληνική παροικία το γιόρτασε δεόντως

quote:
Anrte kai to kypello!!

Είθε, Είθε!

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

CYBERMASTERΜέλος
27/06/2004, 15:48:01
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΜΟΛΙΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!
ΤΩΡΑ Η ΤΣΕΧΙΑ(ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ!!!)
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΘΟΥΝ!!!!

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΦΕΤΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ!!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

steelspringΜέλος
27/06/2004, 17:25:37
Tο καλύτερο "Πικάντικο" που άκουσα μέχρι Τώρα:

Πλύνε τον κόλο σου με BETADIN , Zinedin Zinedin.

lamogioΜέλος
27/06/2004, 19:07:09
Ε, αφού έγινε πικάντικο...

Τα @@ μου χτυπάν
και κάνουν ΖινεΝΤΙΝ - ΖιΝΤΑΝ

CYBERMASTERΜέλος
28/06/2004, 00:48:45
VS LAOS EIMASTE POLY EFEYRETIKOI!!!
E???

------------------------

GirtosΜέλος
28/06/2004, 10:52:34
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ.ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΕΧΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ.

gK

erriettaΜέλος
28/06/2004, 12:27:57
Πραγματικά cybermaster είμαστε ΠΟΛΥ εφευρετικοί. Μέχρι και ολόκληρο ποίημα βγάλανε κάποιοι:

Ήταν βραδιά Παρασκευής
Και 25 Ιούνη,
Φίλαθλοι Γάλλοι γέλαγαν,
Χτυπώντας το κουδούνι,

Κι'αντίκρυ Έλληνες πολλοί,
Περίπου οκτώ χιλιάδες,
Συνθήματα για εμψύχωση
Λέγαν στους παιχταράδες

Νικοπολίδης,Μπασινάς,Δέλλας και Κατσουράνης
Σεϊταρίδης και Καψής,Ντέμης και Ζαγοράκης
Για τελευταίους άφησα τους Καραγκούνη,Φύσσα,

Το Χαριστέα που έπαιξε τους Γάλλους όμοια κι' ίσα

Κι'όσοι στον πάγκο μείνανε
Ήρωες τιμημένοι
Μέσα στους έντεκα κι'αυτοί,
Δαφνοστεφανωμένοι!!!

Κι'όλο το τιμ το τεχνικό
Aξιοι πρωτεργάτες,
Στην εθνική δουλέψανε
Σαν «δούλοι και εργάτες»
Και την ανέβασαν ψηλά
Στην πρώτη την τετράδα,
Κι όλοι φωνάζουν δυνατά
ΖΗΤΩ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΧΑΧΑ καλό ε?

CYBERMASTERΜέλος
28/06/2004, 14:30:20
ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ???
Α ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΙΚΟΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΤΤΟ???

------------------------

ZARKOSΜέλος
28/06/2004, 16:21:42
AΦΟΥ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ ΜΑΣ:

ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ SIL VOUS PLAIS TREZEGUET TREZEGUET.........

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...

erriettaΜέλος
28/06/2004, 16:27:22
Όχι cybermaster δεν είναι δικό μου. Μου το έστειλαν σήμερα με email αλλά επειδή κι εγώ το βρήκα αρκετά πετυχημένο το έβαλα εδώ.

Άντε παίδες τώρα η Τσεχία!!!

(αν και αυτό το χθεσινό τους 3-0 στη Δανία κάπως μου σφίγγει την καρδιά ρε παιδί μου..)

VIKINGΜέλος
28/06/2004, 18:52:58
Τα βλεπω και εγω δυσκολα τα πραγματα με την Τσεχια η οποια κατα την γνωμη μου
ειναι μακραν καλυτερη απο την Γαλλια.Αυτος ο Μπαρος ειναι πολυ καλος ποδοσφαιριστης,ας ελπισουμε οτι θα τον φυλαξει καλα ο Δελλας.

Παντως ακομη και 2-0 να χασουμε
κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει την πολη καλη πορεια της Εθνικης.
Τελος πιστευω οτι το κυπελλο θα το παρει η Πορτογαλλια(εγω υποστηριζα την Αγγλια μετα την Ελλαδα αλλα δυστυχως η νοοτροπια του προπονητη τους Ερικσον τους κοστισε την ηττα).Εσεις παιδια τι λετε,ποιος πιστευετε οτι θα παρει την κουπα;

ΝemertesΜέλος
28/06/2004, 20:43:16
Αγαπητοί,

όταν οι υποχρεώσεις μου το επιτρέπουν γράφω ένα αρθράκι περί αθλητικών στο site του φίλου Χάρη. Για να μην σας απασχολώ με τα πιστεύω μου λοιπόν, όσοι πιστοί διαβάστε :
http://www.pro-pro.gr/to_bet_or_not_to_bet.shtml

-------------------------
...The Unerring Nereis...

MasvidalΜέλος
28/06/2004, 21:10:23
quote:

Αυτος ο Μπαρος ειναι πολυ καλος ποδοσφαιριστης,ας ελπισουμε οτι θα τον φυλαξει καλα ο Δελλας.

Δυστυχως ο Δελλας ΔΕΝ μπορει να παιξει τον Μπαρος διοτι ο Ελληνας αμυντικος ειναι κατα ΠΟΛΥ πιο αργος απο τον Τσεχο αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ο Μπαρος δεν ειναι ενας στατικος σεντερ φορ περιοχης.Αντιθετα,οργωνει το γηπεδο και ξεκιναει τις προσπαθειες του μακρια απο την περιοχη "δρασης" του Δελλα οποτε τετοιο μαρκαρισμα πιστευω δεν υφισταται.
Στον Δελλα θα ταιριαζε το μαρκαρισμα του πανυψηλου Κολερ οπου στις στημενες φασεις ειναι κινδυνος-θανατος.
Δυστυχως η Τσεχια ειναι απο τις "κινητικοτερες" ομαδες του EURO και αυτο δυσκολευει καθε ομαδα και κυριως ομαδες με οχι τοσο καλη φυσικη κατασταση.
ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
Πρεπει να παιξουμε συντηρητικα για να κρατησουμε δυναμεις και οταν μας δινεται η ευκαιρια να παιζουμε τις αντεπιθεσεις.
Αν παιξουμε επιθετικα το χασαμε το παιχνιδι.
ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ (μεταξυ αυτων κι εγω δυστυχως) ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ !!!!!!!!!!!
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ....!!!

29/06/2004, 03:43:11
Όντως,ο Δέλλας πρέπει να γίνει Βδέλλας πάνω στον πυργώδη Κόλερ,πρέπει όμως να προσέξει στις επίμαχες φάσεις να μην γκρεμίσει τον Τσέχο στη μεγάλη περιοχή διότι ο Κολίνα θα δείξει κατευθείαν την άσπρη βούλα δίχως κανένα δισταγμό.Όσο για τον ταχύ Μπάρος ελπίζουμε ο ικανότατος Καψής να τα καταφέρει.Άκουσα και μία δήλωση του Γκούμα που έλεγε ότι "θα νικήσουμε με ευκολία" ή κάτι παρόμοιο.Καλύτερα να μην το σχολιάσω γιατί θα γίνω κακός.Ένα πράγμα θα πω,κάθε μέρα δεν είναι του Αι-Γιαννιού.Όπως και να'χει,όμως,τα παιδιά και ο προπονητής αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.Οι κόποι τους έδωσαν καρπούς.

Και κάτι άλλο.Πρόσεξα στα τέσσερα ματς της Τσεχίας ότι πρόκειται για ομάδα Β' ημιχρόνου.Σε όλους τους αγώνες που έδωσαν στο α' ημίχρονο έχαναν και στη συνέχεια ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ.Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή προιόν σχεδίου του προπονητή τους.Στο α' ημίχρονο ξεκινούν χαλαρά,επιφυλακτικά,σχεδόν παθητικά,κρατώντας δυνάμεις και στο β'μέρος λες και κάτι παθαίνουν και γίνονται δαίμονες,φεύγοντας σαν βέλη στην αντεπίθεση,σφυροκοπώντας σε ανελέητα από όλες τις μπάντες.Το καλό είναι ότι η άμυνά τους δεν είναι και η καλύτερη δυνατή ενώ άκουσα ότι ο δεξιός μπακ δεν παίζει λόγω τραυματισμού.Ίσως θα πρέπει να βάλει κάποια στιγμή τον αναρρωθέντα Γιανακόπουλο ώστε να ταλαιπωρήσει τη δεξιά πλευρά τους.

steelspringΜέλος
29/06/2004, 18:42:53
O Κόλερ δεν είναι απλά ένας παίχτης με "εκτόπισμα"
Είναι ταχύς , ξέρει πολύ καλά μπάλλα, παίρνει εύκολα κεφαλιές και είναι ευφυέστατος. Σε καμμιά περίπτωση δεν είναι ο "αγαθός γίγαντας".
Πιστεύω ότι θα τον αναλάβει ένας δικός μας που είναι ταχύς και θα μπορεί να βρίσκεται "μέσα στα πόδια του" συνέχεια.
Ο Μπάρος έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Θα είναι επικίνδυνος μόνο αν τον αφήσουν να αναπτύξει την αγαπημένη του τεχνική: "δώστε μου χώρο μπροστά να μπώ με ταχύτητα " αν μπροστά βρίσκεται έστω και ένας μέτριος , το σχέδιο ναυαγεί.
Νομίζω ότι η τακτική με τη Γαλλία θα αποδώσει και με τους Τσέχους . Δηλαδή πανταχού παρόντες , άμυνα και επίθεση μαζί .
Η Άμυνα των Τσέχων όσο συμπαγής κι αν παρουσιαστεί δεν είναι δύσκολο να σπάσει , δεδομένου ότι η ομάδα μας μπορεί να επιτίθεται απο παντού και να επιχειρεί το σούτ απο διάφορες θέσεις.
Προσωπικά πιστεύω ότι η Πέμπτη δέν θα είναι η μέρα του Χαριστέα , αλλά θα χρησιμοποιηθεί για να μαζεύει τους αμυντικούς γύρω του .
Βλέπω τον Ζαγοράκη , τον Καραγκούνη , τον Τσιάρτα και ίσως τον Νικολαίδη να πρωταγωνιστούν σε φάσεις και στο σκόρ.

oneiric1Μέλος
01/07/2004, 10:19:45

Μέχρι και επευφημών έγινα για σας και έβαλΑ και τ' αθλητικά μου!

Σήμερα δώστε μας μια χαρά ακόμα παλικάρια μου!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

steelspringΜέλος
01/07/2004, 23:06:50
Εξηκοστό λεπτό και δεν διαψεύστηκα ως τώρα στα όσα είπα προηγουμένως.
Αν οι δύο τελευταίες προτάσεις του προηγούμενου μηνύματος μου αναμένονται να διαψευσθούν ή να επαληθευθούν.

steelspringΜέλος
02/07/2004, 00:03:20
Τέλος του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης .
Ο Δέλλας το έβαλε.
Τέλος για τον ημιτελικό.
Πολλά συγχαρητήρια στον Κολίνα.