ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παραλίγο αστρική προβολή!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παραλίγο αστρική προβολή!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mia1240 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
mia12Νέο Μέλος
04/01/2012, 20:33:30
geias s!!!!!!eimai kainouria edo k den ksero pos leitoyrgei to olo systhma alla tha matho... telos panton tha mpo sto thema exei mia e3mpeiria k thelo thn gnomi sas.... tyxaia eixa mia suzhtish gia thn astrikh provoli k m eipan oti einai mia sksosomatikh empeiria.. k m eipan 2 tropous pos na to petyxo.... o enas tropos htan MESOY TOY ONEIROU. M EIPAN OTI AN KATAFERO NA FYGO APO TO ONEIRO THA KANO ASTRIKH PROVOLI... K EGO TO DOKIMASA KATHE FORA POU EBLEPA ONEIRO K TO KATALAVAINA PROSPATHOYSA NA KANO KATI DIKO M... TIPOTA OMOS DEN MPOROUSA NA EPEMBO... OMOS META APO ENA MHNA EGINE KATI POU DEN PISTEVA, EKEI POU EVLEPA ONEIRO KATALAVAINA OTI HTAN ONEIRO LEO APO MESA M TI VLEPO TORA THA FUGO THA PETAKSO THA PAO SE ASTRIKO KOSMO EKEINH THN STIGMH PETAKSA EFYGA K EKEINH THN ORA KATHOS PETOUSA ENIOSA OLO M TO SOMA PERIERGO SAN MOUDIASMENO K APO TO METOPO ENIOSA NA VGAINEI KATI K SAN NA EIDA TA MATIA M PIO MPROSTA... TOTE DEN XALAROSA K FOVITHIKA ENIOSA KATI N A VGAINEI APO MESA MOU K EIPA OXI OXI DEN THELO0 AKOMA K EKEI KSYPNISA....EXO PAREI MIA APANTHSH ALLA THELO NA M PEITE K ESEIS ....... ONTOS PIGA NA PATHO ASTRIKH PROVOLI;;;;;;;;

mi

6/1/2012

VitrasΜέλος
05/01/2012, 10:31:03
Αστρικη προβολη μεσω των ονεριρων;; Ειληκρινα πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο και δεν νομιζω να γινεται ετσι. :)

-agelos-Μέλος
05/01/2012, 10:37:44

Αγαπητή mia12,

είμαι ο Στέφανος, αυτό που βίωσες, το βίωσα, πολύ νέος.
Ήταν η ανάγκη που γεννήθηκε στην ψυχή, η αναγκή να επιστρέψει Άνω!
Πέταξα λοιπόν και βρέθηκα στην οροφή (στο ταβάνι), όπου το σοκ, ήταν μεγάλο, διότι,
από κει, έβλεπα το σώμα μου κάτω, σαν ένα άδειο σακί, ενώ ήμουν κάτι άλλο!
Βρέθηκα λοιπόν, μέσα σ΄ένα απαλό ροζ χρώμα, κι εκεί αρχίζω να διακρίνω άπειρες οντότητες ,
με διάφανη, κρυσταλλική μορφή, να διαπερνά η μία την άλλη και είχα μια αίσθηση ότι,
επικοινωνούσαν και έτρεφαν η μία την άλλη με Ουράνια Νοήματα κι έλαμπαν, από
Μακαριότητα κι Ευφροσύνη, όμως η Καθαρότητά τους μου έδινε την αίσθηση..
.. ότι είχαν έρθει.. να με αποτρέψουν.. από το εγχείρημά μου να πετάξω ψηλά..

Ήταν σαν να μου έλεγαν: «μόνο εξαγνισμένος θα πετάξεις ψηλά...»,
όμως η ανάγκη μου να πετάξω, ήταν ανεξέλεγκτη.. εκείνη την εποχή,
οπότε βρίσκομαι ξαφνικά στους αιθέρες , και η αίσθηση ήταν η παγωνιά των αιθέρων,
και παρ όλα αυτά άκουγα την φωνή μου.. να λέει: «έρχομαι σε σένα Κύριε..»
.. αργότερα κατάλαβα ότι:…
…«αν δεν έρθεις από την πόρτα Στέφανε... κλέφτης είσαι και... ληστής...»
Όμως, ... για να περάσω από την Πόρτα... υπήρχε, ένα μεγάλο μυστικό!
που άργησα 10 χρόνια για να σας το γράψω!
Δεν πειράζει ...τώρα ήρθε η ώρα, ... Μία… 12,...
Tο γράφω στο νέο καράβι... sos… σήμερα 5/1/12...ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.!.. ειρήνη... αγάπη... χαρά....

05/01/2012, 15:43:50
quote:

Αστρικη προβολη μεσω των ονεριρων;; Ειληκρινα πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο και δεν νομιζω να γινεται ετσι. :)

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη μέθοδος φίλτατε, αστρική προβολή μπορείς να κάνεις εδώ και τώρα, οποιαδήποτε στιγμή, άσχετα που εμείς δεν μπορούμε για ευνόητους λόγους. Μέσω των ονείρων είναι ένας καλός και γνωστός τρόπος.
YpokinitisΜέλος
05/01/2012, 16:40:44
Πριν κάποια χρόνια παρακολουθούσα τις διαλέξεις του παραρτήματος του κέντρου του Mark Pritchard στην ελλάδα και είχα αρκετές εμπειρίες. Πλέον πιστεύω πως το αστρικό ταξίδι είναι καλό για να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι συμβένουν περιεργα πράγματα γύρω μας και μέσα μας. Από κει και πέρα αν εμβαθύνουμε πολύ στο να βγένουμε από το σώμα μας πιστεύω ότι είναι πιο πολύ χάσιμο χρόνου. Θα έλεγα ότι η υλική μας διάσταση είναι το καλύτερο σχολίο για να εξελιχτεί κάποιος πενυματικά.
ΜΙΑ12 δεν υπάρχει κάτι να φοβάσε γτ όταν ονειρεύεσαι είσαι ήδη στο αστρικό αλλά επιδή η σκέψη σου δεν είναι συγκεντρομένη και η συγκεκριμένη διάσταση είναι ευαίσθητη στις σκέψεις στην ουσία βλέπεις παρεσθήσεις(όνειρα).

"Of all parts of wisdom the practice is the best." - John Tillotson

05/01/2012, 17:24:21
Αγαπητή mia12 καλωσόρισες στο Esoterica.

Κατ' αρχήν θα ήθελα να σου επισημάνω ότι θα πρέπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είναι ευανάγνωστα τα μηνύματά σου.

Επίσης προτού ανοίξεις ένα θέμα αλλά και γενικότερα, μπορείς να συμβουλεύσαι και την επιλογή "Αναζήτησε!" προς τα πάνω κι αριστερά της σελίδας γράφοντας μία ή περισσότερες λέξεις "κλειδιά" (π.χ. Αστρική προβολή). Μ' αυτό τον τρόπο ενημερώνεσαι για τυχόν υπάρχοντα ανοιχτά θέματα που πραγματεύονται το θέμα που σ' ενδιαφέρει. Αυτό προτείνεται κυρίως για να μην σκορπίζονται οι πληροφορίες σε πολλαπλά θέματα παραπλήσιου περιεχομένου και δυσκολεύεται η εύρεσή τους από τους ενδιαφερόμενους.

Παρακάτω σου δίνω το link ενός ανοιχτού θέματος σχετικού με την αστρική προβολή όπου μπορείς να διαβάσεις απόψεις, σχόλια, περιστατικά κλπ και να καταθέσεις αν θες τα δικά σου σχόλια και τις δικές σου εμπειρίες.

ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση
(κλίκαρε πάνω στον τίτλο του για να εισέλθεις)

Καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σου

Lost in Necropolis

La ville de la mort

mia12Νέο Μέλος
05/01/2012, 22:48:44
Κ. AGNOSTIC ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ.... ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΜΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ?????

mi

06/01/2012, 00:53:53
Γεια σου mia12
καλώς ήρθες κι από εμένα και να βοηθήσω λίγο στην εξοικείωσή σου με το forum:

Ένα forum είναι ένας χώρος συζήτησης συνήθως με δημόσιο χαρακτήρα στην ανάγνωση (και στη συγγραφή μηνυμάτων για όποιον είναι εγγεγραμμένος). Σε ένα forum δημιουργούνται θέματα/συζητήσεις και όποιος θέλει διαβάζει τη συζήτηση και συμμετέχει σ'αυτήν. Όπως γίνεται πάνω κάτω και σε μια διαπροσωπική συζήτηση δηλαδή, αλλά οι απόψεις κατατίθενται στον γραπτό λόγο. Επειδή υπάρχουν πολλές συζητήσεις ενεργές, όπως η συζήτηση για την ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ που σου πρότεινε ο Agnostic, συνηθίζεται κάποιος να ελέγχει πρώτα στο forum να δει εάν υπάρχει ήδη σχετική συζήτηση για να συμμετάσχει στην υπάρχουσα. Δεν πειράζει βέβαια εάν δεν τη βρει με την πρώτη, γι' αυτό είμαστε εμείς να βοηθήσουμε και να παραπέμψουμε τη συνέχιση της συζήτησης σε ένα παραπλήσιο ενεργό θέμα.

Μια τελευταία σημείωση:
Είδα την προσπάθειά σου να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Προσπάθησε να γράφεις και με πεζούς χαρακτήρες. Στα forums (και σε άλλους διαδικτυακούς χώρους συνομιλίας) η συγγραφή με κεφαλαία δίνει την εντύπωση ότι κάποιος "φωνάζει" - στην ουσία τα κεφαλαία χρησιμοποιούνται κυρίως για επικεφαλίδες, για να τονίσει κάποιος κάτι, ή γενικότερα για λέξεις μόνο ή μεμονωμένες φράσεις.

Να ενημερώσω τέλος, πώς η συζήτηση αυτή θα απενεργοποιηθεί εφόσον μπορεί να συνεχιστεί στο σχετικό, ενεργό θέμα για την ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. Ο τίτλος του θέματος μετονομάζεται από: "paraligo asrikh provolh!!!!!!!" σε: "Παραλίγο αστρική προβολή!!!"

08/01/2012, 01:27:21
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

paratiritisΝέο Μέλος
13/08/2004, 14:11:01
εμφανιζομαι παλι μετα απο πολυ καιρο, γιατι μου συνεβει κατι απιστευτο...

πριν λιγες μερες, ενω εγω και οι φιλοι μου κανανμε βολτα σε ενα αγροτικο δρομο του νομου ροδοπης, και ενω ο οδηγος σταματησε να κανει την αναγκη του, κατα την επιστροφη του στο οχημα ακουσαμε (4 ατομα) γελια απο δυο κοριτσια!!! στο πουθενα. τρομοκρατηθηκαμε και φυγαμε αμεσως. δεν δωσαμε μεγαλη σημασια στο θεμα ωσπου μετα απο τρεις μερες ξαναπερνουσαμε απο το ιδιο σημειο περιπου ιδια ωρα και εκει που λεει ενα παιδι περιπου εδω ηταν, αμεσως ακουστηκαν παλι τα ιδια γιελια!!! και τωρα το ακουσαμε παραπανω ατομα, επειδη ειμασταν με ημιφορτιγακι.
οπως ηταν φυσικο, φυγαμε αμεσως.

υ.γ. επειδη το ξεχασα, μετα το πρωτο συμβαν, λεγαμε τι μηνυμα μπορει να ειθελε να δωσει, χτυπαει το κινητο μου μηνυμα αλλα δεν ειχε τπτ. το πρωι μολλις ξυπναω, ξανα το ιδιο!?!?!

"The Truth Is Out There"

paratiritisΝέο Μέλος
14/08/2004, 21:04:01
ρε παιδια, απαντηστε. θελω να μαθω τι ηταν αυτο.

"The Truth Is Out There"

foxyfreakΜέλος
15/08/2004, 16:31:48

Γειά σου paratiriti λίγο παράξενη ακούγετε η ιστορία σου βέβαια αλλα από την αλλη σε τρελένει γιατι θες να μάθεις τι στο καλό ήταν αυτά τα γέλια. Τώρα ίσως να ήταν κορίτσια που είδαν τον οδηγό να κάνει την ανάγκη του και γέλαγαν μέσα στην ερημιά (λίγο απίθανο αλλα ποτέ δεν ξέρεις)[:-D] ή κάτι άλλο. Έχουν ακουστεί πολέσ ιστορίες παρόμοιες αλλα δύσκολα θα βρέις απάντηση. Συνήθος όταν κάτι περίεργο ακούγετε μέσα στην ερημια λένε ότι ήτε κάποιος έχει πεθάνει και το πνεύμα του ζει ακόμα. Και μερικοί το βλέπουν ή το ακούν.

Crystal_tearΜέλος
15/08/2004, 18:35:32
Αν όλα αυτά συμβένουν στην επαρχία νομίζω οτι μπορείς πολυ ευκολα να ρωτίσεις και να μάθεις για τυχών ατυχίματα οι θανάτους που συνεβισαν εκει τα τελεφτέα 100 χρόνια, μπορείς να ρωτίσεις τον καποιον ηλικιομέρνο συγκενή σου. μπορείς να πας ξανά στο ίδιο μέρος με μια κάμερα και να πάρεις πλάνα την ώρα που θα ακουσ γέλια. καλη τύχη!

foxyfreakΜέλος
15/08/2004, 19:43:14

Crystal tear και αυτό μπορεί να ισχύει δεν είναι καθόλου απίθανο. Έχουν ακουστεί παρα πολές ιστορίες. Πάντος δεν χριάζετε να φοβάτε κανείς όταν συμβαίνουν παρόμοια πράγματα.

paratiritisΝέο Μέλος
16/08/2004, 13:48:05
δεν ξερω, αλλα αποκλειω την περηπτωση να ηταν κοριτσια. ηταν πολυ ερημικα. σε εκεινο το σημειο δεν ποτηζε κανενας γιατι τα χωραφια ειναι ξερικα. την δευτερη φορα ακουστικαν ποιο δυνατα και καθαρα. ηταν γελια απο δυο (ισως και 3) κοριτσια.

απο οτι ρωτησαμε, δεν εγηνε κανενα ατυχημα εκει κοντα.
ενα κοριτσι (η ξαδερφη ενως απο τα παιδια που το ακουσαν) μας ειπε οτι πριν απο χρονια ειχε ακουσει και αυτη γελια αλλα μεσα στο σπιτι, ενω ηταν μονη της.

καποιοι μεγαλοι μας ειπαν για νεραιδες...

"The Truth Is Out There"

Edited by - paratiritis on 16/08/2004 13:49:20

foxyfreakΜέλος
16/08/2004, 16:40:42

Πρέπει να ήταν εντελός φρικιαστικό πάντως εκεί μέσα στην ερημιά. Στις νεράϊδες δεν πιστεύω στα πνεύματα ναι. Δυστιχός εγώ φίλε μου δεν ξέρω να σου απαντήσω τι ήταν. Είναι σιγκεκριμένες ώρες που ακούγονται τα γέλια; Η φωνή τους είναι από μεγάλα κορίτσια ή μικρά; Κανείς δεν είδε κάτι;

CYBERMASTERΜέλος
17/08/2004, 00:50:14
quote:
χτυπαει το κινητο μου μηνυμα αλλα δεν ειχε τπτ. το πρωι μολλις ξυπναω, ξανα το ιδιο!?!?!

ΚΑΛΑ ΝΑΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ???? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ???
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

foxyfreakΜέλος
17/08/2004, 01:33:24

Μπορεί να κόλησε το κινητο σου και μέσα σε όλο αυτό το συμβάν να νόμισες ότι κολάνε μεταξί τους. Το γέλιο μέσα στην ερημιά το πιστεύω αλλα με το κινητό κάποιο κόλλημα θα είχε πάθει.

VANDAMMEΜέλος
17/08/2004, 05:57:01
ΣΑΝ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚ!!!

paratiritisΝέο Μέλος
17/08/2004, 13:43:05
quote:
Πρέπει να ήταν εντελός φρικιαστικό πάντως εκεί μέσα στην ερημιά. Στις νεράϊδες δεν πιστεύω στα πνεύματα ναι. Δυστιχός εγώ φίλε μου δεν ξέρω να σου απαντήσω τι ήταν. Είναι σιγκεκριμένες ώρες που ακούγονται τα γέλια; Η φωνή τους είναι από μεγάλα κορίτσια ή μικρά; Κανείς δεν είδε κάτι;

Ηταν και τις δυο φορες περιπου στις 1 με 1.30 το βραδυ. μαλλον απο μικρα απο οτι καταλαβαμε. δυστυχος κανεις δεν ειδε τπτ.

"The Truth Is Out There"