ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

opsimos7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
opsimosΜέλος
07/08/2004, 09:34:54
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΩ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΜΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ "ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ" ΑΓΥΡΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΟΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΙ 12 "ΘΕΟΙ"ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ.ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ[OPSIMOS].

1<>2<>3

G.S.Νέο Μέλος
09/08/2004, 12:31:26
Schwabe με εσφάξες με το βαμβάκι.. ή μου φάνηκε πως ήταν δικό μου το αίμα; Πές μας και άλλα περί ψαλμών! Έχουν ενδιαφέρον.. παρότι καλoκαίρι!

09/08/2004, 23:48:24
G.S.

Τελικά μεγάλος μπελάς αποδεικνύεται φίλε μου η συνεχώς βελτιούμενη τεχνολογία! Βρίσκομαι για ολιγοήμερες διακοπές σε χώρο δίχως τηλεφωνική σύνδεση (εξόχως σωστή κίνηση σύμφωνα με την γυναίκα μου…), αλλά εγώ βλέπεις έπρεπε πριν φύγω από την ωραία μας Θεσσαλονίκη να περάσω από ένα κατάστημα της Vodafone…..

Με λίγα λόγια: βαράτε με κι ας………

Στο προκείμενο.

Νομίζω ότι δεν έχουμε και τίποτα το ιδιαίτερο να κερδίσουμε από την ανάγνωση περαιτέρω ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ, σαν και αυτές που εμπεριέχονται στην ευρύτερα γνωστή ως «Αγία Γραφή».

Απλά με λυπεί το γεγονός ότι ουδείς από τους καλοντυμένους τυπολάτρες που συρρέουνε στις εκκλησιές, σε μια ακόμη κίνηση χριστιανικού καθαρτηρίου, δεν ερωτά ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΤΑ οι αυτόκλητοι Σωτήρες του γένους και όλης της υπόλοιπης ανυποψίαστης ανθρωπότητας….

Σκέψου μονάχα το εξής: εάν μας μίλαγε ο Θεός ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, τότε ΠΩΣ θα’πρεπε να είναι η γλώσσα που θα χρησιμοποιούσε ο έτερος του Αβρααμικού παρακλαδιού, Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!

Μόνο που εάν παρατηρήσει κανείς τα όσα λέει (και προπάντων κάνει!) ο φουκαράς ο Σατανάς τότε……..μοιάζει σαν περιστεράκι μπροστά στα «Θεϊκά κείμενα» της αφεντιάς Του!

Πάντως θα κάνω μια προσπάθεια, αν και το «μενού» ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ φίλε μου.

Oculatis AbisΜέλος
10/08/2004, 00:26:42
quote:
αλλά εγώ βλέπεις έπρεπε πριν φύγω από την ωραία μας Θεσσαλονίκη να περάσω από ένα κατάστημα της Vodafone…..

Ααχ, τιμημένη Μακεδονία

Κι εγώ κάπου κοντά σου είμαι: Αλεξάνδρεια, Ημαθία, ΖΕΙ ο Βασιλιάς Αλέξανδρος!

Την Παρασκευή φεύγω για 8ήμερο ταξίδι στα παράλια της Μ. Ασίας, στις Ελληνικές περιοχές!

Οκ χαλάρωσα τώρα. I'm cool, I'm cool

sub rosa

10/08/2004, 22:44:34
Καλές βουτιές φίλε μου εκεί που θα πας, και με το καλό να πιούμε καφεδάκι στα πάτρια εδάφη όταν επιστρέψεις.

Πάντως, από την Ημαθία περνάω σχετικά συχνά μιας και παίρνω τον δρόμο για Φλώρινα όπου έχω φίλους και συγγενείς.

Καλές διακοπές!

G.S.Νέο Μέλος
11/08/2004, 11:17:21
Και γω δεν μπορώ να πω ότι είχα δώσει τόση βάση στις έννοιες διαβαζοντας την προ 10ετίας. Φέτος στις διακοπές μου όμως θα την ξεσκονίσω γιατί μου άναψες φωτιές!
------------
"Οι καλοντυμένοι θρήσκοι των Ναών" δεν έχουν να μας πούν τίποτα έτσι και αλλιώς γιατί πέρα απο ανίδεοι, είναι και μισάνθρωποι στην πλειοψηφία τους!! Σίγουρα θα το έχεις προσέξει και σύ αυτό.. Στην καθημερινότητα τους και στην συμβίωση τους μοιάζουν οι περισσότεροι με ομοιώματα λυκανθρώπων καλυμμένα με στραπατσαρισμένο δέρμα, απομίμηση του ανθρώπινου, παρά με όντα ξεχειλισμένα απο Χριστιανικές Αρετές!!
------------

Καλές διακοπές!!!

Schwabe η ιδέα της γυναίκας σου ήταν καλή! Έτσι πρέπει να είναι οι διακοπές. Όπως τα δειαλείμματα των δημοτικών μας χρόνων.. σώμα και πνεύμα εκτός αίθουσας, εκτός μαθημάτων!

12/08/2004, 15:44:50
Σωστός!!!