- Καλή θητεία Dying Incubus! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δεν πειράζει τέκνο μου, «σε πάω» όπως έλεγε και ο Χριστόδουλος.![]()
Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες!
Να τα χιλιάσετε!(..Να ψοφήσετε νωρίς να μη χρειάζεται να σας δίνουμε σύνταξη..)
ωραια ευχη ![]()
![]()
πλακα κανω!

quote:
Έχεις ακόμα 65 χρόνια ζωής και θες να χαλάσεις πέντε λεπτά απο αυτά για να ακούσεις ιστορίες απ' το στρατό; Σε θαυμάζω. Θα δου πει ο D.I. όταν γυρίσει.
ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..!!ΜΗΠΩΣ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??
quote:
Έχεις ακόμα 65 χρόνια ζωής
ΑΧΑΧΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΑΧΑΧΑ!!
CHARMED
Φίλε Γιώργο καλή θητεία και να θυμάσαι ότι η ουσία (που ασφαλώς έχει χαθεί) στη στρατιωτική εκπαίδευση είναι η υπεράσπιση της Πατρίδας (με ο,τι αυτό σημαίνει, τόσο εδαφικά, όσο και σε άμαχα αγαπημένα πρόσωπα) και η σωματική άσκηση και σκληραγώγηση. Ακόμα και αν δε συμφωνείς με τον τρόπο λειτουργίας της θητείας (ούτε εγώ συμφωνώ, όπως δε συμφωνούσα και όταν υπηρέτησα το 1997-99), φρόντισε να αντιμετωπίσεις ιδεολογικά αυτό που στην πραγματικότητα έχουν καταντήσει "απώλεια χρόνου".
Καλός πολίτης.
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Χρόνια πολλά επι ευκαιρίας!
Αν θες διάβασε το άρθρο που παραθέτει στο θέμα του ΔΝΤ ο Α-Ω.. θα με ενδιέφερε η γνώμη σου..
Πες μας που πας για να έρθουμε να σε δούμε στην ορκωμοσία...
Ο Dying κουρεμένος και με χακί!!!
Ώρε αυτό είναι κάτι που δεν το χάνεις με τίποτα!!!
Το μαλλί το κράτησες ή το πέταξες όπως έκανε ο αδερφός μου όταν πήγε φαντάρος, για να μην το βλέπει και κλαίει όπως είπε;;;
ΥΓ Περιμένουμε ιστορίες από τις 9μηνες διακοπές σου...
quote:
Καλός στρατιώτης βρε!!!
Πες μας που πας για να έρθουμε να σε δούμε στην ορκωμοσία...
Ο Dying κουρεμένος και με χακί!!!
Ώρε αυτό είναι κάτι που δεν το χάνεις με τίποτα!!!
Το μαλλί το κράτησες ή το πέταξες όπως έκανε ο αδερφός μου όταν πήγε φαντάρος, για να μην το βλέπει και κλαίει όπως είπε;;;ΥΓ Περιμένουμε ιστορίες από τις 9μηνες διακοπές σου...
ε δεν νομιζω να το κρατησε! δεν μπορει να το κρατησε! ![]()

Σου εύχομαι να βρείς, έναν-δύο ανθρώπους, με τούς οποίους να μπορείς να κάνεις κάποιες καλές συζητήσεις περί εσωτεριστικών θεμάτων.
Ο χρόνος γρήγορα θα περάσει και θα επιστρέψεις ώς πολίτης, έχοντας αποκομίσει κάποιες εμπειρείες παραπάνω, επί τών ανθρώπων.
Λύσε όλα σου τα προβλήματα εκεί, μέ τόν "νόμο της δυάδος", "τών αντιθέτων" και όχι "τών εναντίων"...
Φιλικότατα, Κώστας...