ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η Γη ΔΕΝ κινείται - Τα θρησκευτικά ψέμματα της "Επιστήμης" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η Γη ΔΕΝ κινείται - Τα θρησκευτικά ψέμματα της "Επιστήμης" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Συνοδινός.130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/07/2013, 18:53:52
"Μπροστά από εμάς και πίσω από τον Ήλιο"... ώρες ώρες αναρωτιέμαι τί εκφράσεις χρησιμοποιώ...

Εντάξει... εννοώ ο πλανήτης βρίσκεται ανάμεσα σε εμάς και τον Ήλιο.

Οπότε κατά την γνώμη σου: Πως αποδεικνύει η κατώτερη σύνοδος της Αφροδίτης ότι το ηλιοκεντρικό κ' όχι το γεωκεντρικό σύστημα ισχύει;

07/07/2013, 19:12:59
quote:

Καλησπέρα,

Σήμερα είμαι πρωϊνός...

Κοίτα Χρήστο, εσύ έχεις σπουδάσει Αστροφυσικός? Δε νομίζω φίλε μου.
Θέλεις να αποδείξεις οτι η Γη είναι ακίνητη όπως λες για θρησκευτικούς λόγους, αυτό που είπες απο μόνο του δείχνει οτι εσκεμένα προσπαθείς να παραμερίσεις την επιστήμη και να κατασκευάσεις επιχειρήματα τα οποία προσπαθείς να δοκιμάσεις εδώ χρισημοποιώντας τους χρήστες του φόρουμ ως πειραματόζωα.

Εγώ σου λέω λοιπόν οτι η Γη είναι ακίνητη και δεν κουνιέται ρούπι, τι θα γίνει δηλαδή?
Θα επανεδραιωθούν χάρη σε εσένα τα παλαιά ήθη και έθιμα της χριστιανοσύνης των ιεροεξεταστών?

Φίλε μου σε λίγα χρόνια από τώρα θα γίνονται τα πρώτα ταξίδια στο Διάστημα με τα λεγόμενα Διαστημοπλάνα, έτσι πολύ σύντομα θα μπορέσεις να δεις live τη Γη να κινείται.

Αυτά και καλό σας απόγευμα.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

Φίλε Lock δεν το λέω με κακία γιατί φαίνεσαι ευγενικός προς το παρόν, αλλά προσπαθώ να μετρήσω πόσα λάθη συμπύκνωσες σε αυτό το post.

Και σε ευχαριστώ που τα συμπύκνωσες εδώ. Θα τα αναφέρω.

1)Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας αστροφυσικός για να μάθεις την αλήθεια των άστρων. Μπορείς να ασχοληθείς μόνος σου, άλλωστε οι επιστήμες είναι ανοιχτές και δεν χρειάζεσαι passport για να αρχίσεις να διαβάζει επιστημονικά κείμενα. Θα διαβάσεις και θα κρίνεις. Εκτός και αν επαναπαυτεί κάποιος στην άποψη της πλειοψηφίας και δεν μπει στον κόπο.

2)Ναι, θέλω να αποδείξω πως η Γη δεν είναι ένας ακόμη πλανήτης, για θρησκευτικούς λόγους. Θέλω να αποδείξω πόσο σημαντικός είσαι εσύ και εγώ σαν άνθρωποι. Ναι, εσύ ο απλός άνθρωπος που δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα και τον έχουν για σκουπίδι του διαστήματος οι "αριστοκράτες" κοσμοκράτορες από επάνω. Και εσύ μπορείς να αποκτήσεις την γνώση, δεν είναι κτήμα των λίγων.

Αλλά όχι πηγαίνοντας κόντρα στην επιστήμη. Πίστεψέ με, δεν κλείνω τα μάτια στην επιστήμη απο εγωισμό.Αν συνειδητοποιήσω πραγματικά πως τα επιστημονικά δεδομένα καταρρίπτουν την άποψή μου, τότε θα το παραδεχτώ. Μην είσαι βιαστικός.

3)Αυτό είναι τραγικό λάθος Smith. Παραμέρισε τον γεωκεντρισμό ή τον ηλιοκεντρισμό από τα ήθη των ιεροεξεταστών κάθε εποχής. Δες το απλώς ως άποψη. Τον γεωκεντρισμό δεν τον έφτιαξαν οι ιεροεξεταστές του Μεσαιώνα ούτε εκείνοι της αρχαιότητας. Υπάρχει ο χριστιανισμός γεωκεντρισμός, υπάρχει και ο παγανιστικός γεωκεντρισμός...

4)Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ίσως είναι το πιο μεγάλο επιχείρημα των "ηλιοκεντριστών του λαού". Όχι φίλε, δεν μπορείς όντας εσύ ο ίδιος σε κίνηση στο διάστημα να διαγνώσεις τί κινείται και τί όχι. Μόνο διαφορές στις αποστάσεις μεταξύ των σωμάτων μπορείς να υπολογίσεις.

Μην το συγχέεις με το σχήμα της Γης. Άλλο αυτό.

Και δεν νομίζω εκεί που μας πάνε, να είμαστε σε θέση να ταξιδεύουμε και στο διάστημα σε λίγα χρόνια...

07/07/2013, 21:17:35
quote:
Χρίστος Έλ:
Θες να κάνουμε crash test γνώσεων; Γιατί; Δεν έχει σημασία τί ξέρω, τί ξέρεις, αλλά τί μπορούμε να μάθουμε. Δεν είμαστε εδώ για να πιάσουμε ο ένας τον άλλο αδιάβαστο.

Ερμήνευσες λάθος το νόημα όσων είπα,
σε καμιά περίπτωση στόχος μου δεν είναι να συγκρίνουμε γνώσεις,
πολυ απλά ειπα αν χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις, για να μπορέσει κάποιος να τεκμηριώσεις μια θεωρία που ανατρέπει την πεπατημένη της οποιαδήποτε επιστήμης,
κατι σαν αυτό που πολύ σωστά επισήμανε και ο DSM παραπάνω.

Πιστεύω να λύθηκε η "παρεξήγηση"

quote:
Χρίστος Έλ:
Πως αποδεικνύει η κατώτερη σύνοδος της Αφροδίτης ότι το ηλιοκεντρικό κ' όχι το γεωκεντρικό σύστημα ισχύει;

Για τελευταία φορά.
Εχω αναφερθεί σε αυτό, και μάλιστα δυο φορές! γιατι το κάνεις δύσκολο?
Δεν ζήτησα να μου αναφέρεις την αστρονομική ορολογία του φαινομένου, την γνωρίζω, σκοπός μου ηταν να στο πω απλά,
εξω από ορολογίες ελπίζοντας να καταλάβεις τι ρωτάω

Πάμε πάλι
Η αρχική μου ερώτηση ήταν:

Αν το πέρασμα τις Αφροδίτης απο τον ήλιο (στο ηλιοκεντρικό σύστημα)
το επόμενο σε 105+ χρόνια, το οποίο είχαμε την τύχη να το απολαύσουμε πριν ένα χρόνο,
πόσες φορές έπρεπε να βλέπουμε αυτο το πέρασμα ?,
δεδομένου οτι ο Ήλιος κάνει μια πλήρη περιστροφή γυρω απο τη Γη κάθε μέρα?
(συμφωνά με το γεωκεντρικό)

Για να σε διευκολύνω, η απάντηση είναι κάθε μέρα!
γιατι άσχετα με την ταχύτητα περιστροφής της Αφροδίτης γυρω απο την Γη
ο Ήλιος κάνει μια περιστροφή καθε μέρα!
επομένως, σε κάποιο σημείο του πλανήτη μας θα παρατηρούσαμε αυτο το φαινόμενο καθε μερα,
γιατι είτε στο Ηλιοκεντρικό είτε στο Γεωκεντρικό η Αφροδίτη βρίσκετε ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο

Λοιπόν ? Γεωκεντρικό ή Ηλιοκεντρικό το σύστημα ?
Πόσο πιο απλό να το κάνω ?

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
07/07/2013, 21:35:42
Αιθέρα, άστο να πάει. Ο Χρίστος δεν ψάχνει την αλήθεια. Ψάχνει την επιβεβαίωση της δικής του αλήθειας.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

07/07/2013, 21:52:11
Είναι κι αυτό ένας τρόπος "επιβίωσης" DSM
φορτώνομαι τα συμπράγκαλα μου και μετακομίζω στην παραλία του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
07/07/2013, 22:59:39
Δεκτόν.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

07/07/2013, 23:50:05
sesostris
quote:
Όπως βλέπω τα πράγματα φίλε Συνοδινέ.1, όλο και κάποιοι ανοιχτόμυαλοι Έλληνες θά κοσμήσουν με την παρουσία τους αυτή την οργάνωση. Τι νόμισες ότι θα αφήσουν έτσι αμαχητί τη Μασονία να περάση τα σχέδιά της;

Αυτή η προπαγάνδα, βασίζεται σε ένα πονηρό θρησκευτικό τρικ, όπου, οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνονται οι φονταμενταλιστές (βαποράκια και πιστούς) είναι αδύνατον να αντιληφθούν.
Όταν, οι από Αμερικής φονταμενταλιστές, λένε για Γεωκεντρικό Σύμπαν, αυτομάτως καταργούν όλους τους συμπαντικούς νόμους και όλες τις επιστημονικές θεωρίες.
Καταργούν δηλαδή, την επιστήμη.
Πράγμα που σημαίνει, ότι όλος ο φυσικός κόσμος δεν αποτελείται από λογικούς μηχανισμούς, δεν υφίσταται από νόμους δηλαδή, αλλά αποτελεί προϊόν θαύματος.
Όπως μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει, όποιες παρατηρήσεις δεν τους ταιριάζουν, απλά τις αφορίζουν ως επιστημονική απάτη (Δεν ισχύει αυτό, δεν ισχύει το άλλο...)
Συγχρόνως, ξεψειρίζουν τις θεωρίες και τους νόμους, κατά έναν ακατανόητο τρόπο, ανακαλύπτοντας δήθεν ανακρίβειες και ψεύδη.
Επίσης, περνούν το μήνυμα, ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να παρατηρήσει με άμεσο τρόπο πως ακριβώς υφίσταται το Σύμπαν και κατασκευάζει θεωρίες που δεν ισχύουν.
Πρόσεξε όμως, οι ίδιοι δεν παρουσιάζουν ποτέ, τους καινούργιους νόμους, που διέπουν το Γεωκεντρικό τους Σύμπαν.
Και πως αλλιώς θα γινόταν, αφού έχουν καταργήσει την επιστήμη και ο κόσμος υφίσταται από ένα ανεξήγητο για τον άνθρωπο, Θαύμα.
Βέβαια, υπάρχει ένα πρόβλημα...
Αφού δεν ισχύουν οι νόμοι και κατά συνέπεια οι θεωρίες των επιστημόνων, τότε πως γίνεται να λειτουργούν οι υπολογιστές τους;
Ασφαλώς όχι από Θαύμα.
Οι υπολογιστές τους, οι ηλεκτρικές συσκευές, η τεχνολογία γενικότερα, βασίζονται ακριβώς πάνω στους συμπαντικούς νόμους και τις επιστημονικές θεωρίες που διέπουν το Σύμπαν.
Αν οι θεωρίες δεν ίσχυαν, οι υπολογιστές δεν θα λειτουργούσαν.
Αφού όμως οι υπολογιστές λειτουργούν, αυτό σημαίνει ότι οι επιστημονικές θεωρίες είναι σωστές.
Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι, ότι όλοι αυτοί οι αφελείς προπαγανδιστές, επιτίθενται στην επιστήμη μέσο του υπολογιστή τους.
Πολεμούν την επιστήμη δηλαδή, κάνοντας χρήση των νόμων και των επιστημονικών θεωριών, για να μας πουν ότι αυτές η επιστημονικές θεωρίες δεν υφίστανται στην πραγματικότητα και αποτελούν επιστημονική απάτη.

08/07/2013, 00:19:35
quote:

φορτώνομαι τα συμπράγκαλα μου και μετακομίζω στην παραλία του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ

ο ήλιος γυρίζει γύρω απο την ΓΗ.
Η παραλία μου όμως, γυρίζει γύρω απο τον ήλιο.

πως γίνεται αυτό?

Είναι απλό.Ετσι εξηγείται το ότι η παραλία μου την ημέρα είναι κρύα, αλλά το βράδυ ζεστή.

Δηλαδή, την ημέρα γυρίζει η Γη γύρω απο τον ήλιο και το βράδυ, ο ήλιος γύρω απο την Γη.

Ετσι δεν είναι Χριστος Ελ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 08/07/2013 02:35:23

Lock_SmithΜέλος
08/07/2013, 04:54:13
Καλημέρα,

Χρήστο, αν σε θεωρούσα κακοπροαίρετο να είσαι σίγουρος οτι δεν θα ήμουν καθόλου ευγενικός.

Απλά θεωρώ οτι η επιμονή σου να τεκμηριώσεις το γεωκεντρικό σύστημα δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια, η οποία είναι οτι Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ Ήλιος στο Σύμπαν ολόκληρο δεν έχει τροχιά, έχει μόνον αυτοπεριστροφή.

Γιατί άραγε?

Θα ρωτήσω ένα φιλαράκι που είναι καθηγητής Αστροφυσικής και θα σας πω τι μου είπε.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

08/07/2013, 15:15:11
quote:
lock Smith
Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ Ήλιος στο Σύμπαν ολόκληρο δεν έχει τροχιά, έχει μόνον αυτοπεριστροφή

Αυτο φίλε Smith, δεν είναι σωστό.

Ολα τα άστρα, διαγράφουν τροχιές γύρω απο τα κέντρα των γαλαξιών τους.

Βέβαια η τροχιά είναι τεράστια σε σύγκριση με τις πλανητικές, γύρω απο τα άστρα τους.

Ο δικός μας ήλιος, διαγράφει μια περιφορά γύρω απο το κέντρο του γαλαξία μας, κάθε 240.000.000 χρόνια.Αυτο ονομάζεται Γαλαξιακό Ετος.

Οπως θα γνωρίζεις, ο γαλαξίας μας, αποτελείται απο 6 σπείρες, οι οποίες περιστρέφονται, γύρω απο ένα φαινομενικά "συμπαγές" γαλαξιακό κέντρο.

Ο 'δικός" μας βραχίονας, ονομάζεται Βραχίων του Ωρίωνος και είναι ο μικρότερος απο τους 6.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.