- ΑΙΣΧΟΣ: Βγαίνει ελληνική σατανιστική ταινία! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
![]()

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
Σιγουρα θελουν εμπορικοτητα, και ο σατανισμος πουλαει, ομως δεν θα μπορουσαν να κανουν την ταινια να αφορα αποκλειστικα τον σατανισμο.
Π.χ εδω http://www.othanatospouonireftika.gr/text.php?category=sinopsis
δεν λεει πουθενα για σατανα, θεο και τετοια. Το πιανει το θεμα απο την κοινωνικη του εικονα κυριως, η οποια ειναι εξισου, η και πιο σημαντικη. Φονοι εγιναν...
Οποτε, ως προς απαντηση του Original poster, δεν ειμαι μια ταινια για τους σατανιστες!
ειναι μια ταινια για καποιους νεους που οδηγηθηκαν στην παρανοια, και εκαναν εγκληματα :D
Tender lumplings everywhere
Life's no fun without a good scare
quote:
Sesostris:
Αν εννοείς φίλε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ τον φόνο των ομοδόξων θα συμφωνήσω , γιατί η χριστιανική «αγάπη» φθάνει μέχρις εκεί .
πλὴν τοὺς ἐχθρούς μου ἐκείνους, τοὺς μὴ θελήσαντάς με βασιλεῦσαι ἐπ᾿ αὐτούς, ἀγάγετε ὧδε καὶ κατασφάξατε αὐτοὺς ἔμπροσθέν μου. Λουκ. 19,27Αυτό , τοις Kείνου ρήμασι πειθόμενοι , εφάρμοσαν κατά γράμμα τόσο οι αυτοκράτορες , όσο και το ιερατείο με τις πυρές βιβλίων και ανθρώπων .
Ενώ επί δωδεκάθεου στην αρχαία Ελλάδα δεν άνοιγε ρουθούνι.
Να θυμίσω:
-Τη δολοφονία του Σωκράτη και του Φειδία για ασέβεια κατά των Θεών.
-Την καταδίκη σε θάνατο του Αναξαγόρα για τον ίδιο λόγο.
-Τη δολοφονία του Πυθαγόρα και το άγριο κυνηγητό κατά των μαθητών του πάλι για ασέβεια προς τους Θεούς.
-Μέχρι και ο Αισχύλος κατηγορήθηκε για ασέβεια.
-Ο Διαγόρας ο Μήλιος εξορίστηκε από τους Αθηναίους επειδή έλεγε πως οι θεότητες του
Ολύμπου είναι ανύπαρκτες και επειδή διακωμωδούσε τα απόκρυφα των μυστηρίων, και τον
καταδίκασαν σε θάνατο, επικηρύσσοντας το κεφάλι του με ανταμοιβή ένα τάλαντο.
Ο Πρωταγόρας πάλι?.... διώχθηκε για θρησκευτικούς λόγους και τα γραπτά του κάηκαν δημοσίως.
quote:
Sesostris:
"πλὴν τοὺς ἐχθρούς μου ἐκείνους, τοὺς μὴ θελήσαντάς με βασιλεῦσαι ἐπ᾿ αὐτούς, ἀγάγετε ὧδε καὶ κατασφάξατε αὐτοὺς ἔμπροσθέν μου. Λουκ. 19,27 "
Μπράβο.....μπράβο....ωραίο επίπεδο.... πάρε μια φράση από την παραβολή των δέκα μνων και δώστου!!!!

quote:
Sesostris:
Φίλε Βαγγέλη από όλα τα μέλη του forum , μόνο εσύ και ο Ψηλός εκφράσατε την συμπάθεια και την συμπαράστασή σας σ’ αυτό το ανεκδιήγητο υποκείμενο ! Να υποψιαστώ συναδελφική αλληλεγγύη μεταξύ χριστιανών ?
Sesostris, πότε θα καταδικάσεις την ανίερη συμμαχία που προσπάθησε να κάψει μια εκκλησία?
Είναι η τέταρτη φορά που σε ρωτάω......ίσως τελικά να σου αρέσει αυτό για το οποίο δήθεν κόπτεσαι... η φωτιά..... κ.λ.π.
ΞΥΛΟΥΡΗΣ - ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
quote:quote:
Sesostris:
Αν εννοείς φίλε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ τον φόνο των ομοδόξων θα συμφωνήσω , γιατί η χριστιανική «αγάπη» φθάνει μέχρις εκεί .
πλὴν τοὺς ἐχθρούς μου ἐκείνους, τοὺς μὴ θελήσαντάς με βασιλεῦσαι ἐπ᾿ αὐτούς, ἀγάγετε ὧδε καὶ κατασφάξατε αὐτοὺς ἔμπροσθέν μου. Λουκ. 19,27Αυτό , τοις Kείνου ρήμασι πειθόμενοι , εφάρμοσαν κατά γράμμα τόσο οι αυτοκράτορες , όσο και το ιερατείο με τις πυρές βιβλίων και ανθρώπων .
Ενώ επί δωδεκάθεου στην αρχαία Ελλάδα δεν άνοιγε ρουθούνι.
Να θυμίσω:
-Τη δολοφονία του Σωκράτη και του Φειδία για ασέβεια κατά των Θεών.
-Την καταδίκη σε θάνατο του Αναξαγόρα για τον ίδιο λόγο.
-Τη δολοφονία του Πυθαγόρα και το άγριο κυνηγητό κατά των μαθητών του πάλι για ασέβεια προς τους Θεούς.
-Μέχρι και ο Αισχύλος κατηγορήθηκε για ασέβεια.-Ο Διαγόρας ο Μήλιος εξορίστηκε από τους Αθηναίους επειδή έλεγε πως οι θεότητες του
Ολύμπου είναι ανύπαρκτες και επειδή διακωμωδούσε τα απόκρυφα των μυστηρίων, και τον
καταδίκασαν σε θάνατο, επικηρύσσοντας το κεφάλι του με ανταμοιβή ένα τάλαντο.Ο Πρωταγόρας πάλι?.... διώχθηκε για θρησκευτικούς λόγους και τα γραπτά του κάηκαν δημοσίως.
quote:
Sesostris:
"πλὴν τοὺς ἐχθρούς μου ἐκείνους, τοὺς μὴ θελήσαντάς με βασιλεῦσαι ἐπ᾿ αὐτούς, ἀγάγετε ὧδε καὶ κατασφάξατε αὐτοὺς ἔμπροσθέν μου. Λουκ. 19,27 "
Μπράβο.....μπράβο....ωραίο επίπεδο.... πάρε μια φράση από την παραβολή των δέκα μνων και δώστου!!!![quote]Sesostris:
Φίλε Βαγγέλη από όλα τα μέλη του forum , μόνο εσύ και ο Ψηλός εκφράσατε την συμπάθεια και την συμπαράστασή σας σ’ αυτό το ανεκδιήγητο υποκείμενο ! Να υποψιαστώ συναδελφική αλληλεγγύη μεταξύ χριστιανών ?
Sesostris, πότε θα καταδικάσεις την ανίερη συμμαχία που προσπάθησε να κάψει μια εκκλησία?
Είναι η τέταρτη φορά που σε ρωτάω......ίσως τελικά να σου αρέσει αυτό για το οποίο δήθεν κόπτεσαι... η φωτιά..... κ.λ.π.
Βρε τον φίλο μας τον Ευρωπαίο...καλώς τον ... ![]()
Τελικά οι συνήθειες των ανθρώπων δεν κόβονται με τίποτα -οπότε μπορούμε να ορίσουμε μια αρχή..
..εδώ..-...
Που το πάει ... που το φέρνει ... τσούπ!!! η μόνιμη "επωδός" που δεν είναι άλλη απο την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία...![]()
"Βρέ για τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό μιλάμε" ..... του λές...
"Οχι" απαντάει αυτός , η Αρχαια Ελληνική Θρησκεία και ας του εχεις εξηγήσει ίσα με ένα εκατομμύριο φορές , ότι ήσαν εκείνα τα φωτεινά πνεύματα -Αριστοτέλης κλπ..-που θέλησαν να ξεφύγουν απο Θρησκειοληψίες και να οδηγήσουν ένα ολόκληρο λαό μπροστά , δια μέσου της επιστήμης και των γνώσεων...
Και μιλάω για τις γνώσεις εκείνες που νοηματοδότησαν ολόκληρη την Οικουμένη ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...και που σε καθε περίπτωση -να λέμε και την αλήθεια- πιο Θελκτική ήταν έτω και σαν όμορφο παραμυθάκι...
Αλλα δεν μιλάμε για την Θρησκεία αλλα για την Αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΗ φιλοσοφία-σκέψη-επιστήμες...που κανείς δεν προσπάθησε ΠΟΤΕ να υποβιβάσει ή να ευτελήσει...ΚΑΝΕΙΣ φίλε Ευρωπαίε...ΑΝΤΙΘΕΤΑ μάλιστα...και νη ξεχνάς , ότι εκείνη γέννησε και δημιούργησε αυτά τα φωτεινά πνεύματα των γραμμάτων , που ακόμα και σήμερα όλη η Οικουμένη Θαυμάζει...ούτε εσύ..ούτε εγώ...ούτε η Θρησκεία σου φίλε μου..!!!
Καλώς ήρθες αλλα ακόμα περιμένω κάποιες απαντήσεις για κείνα τα copy-paste που είχες αναφέρει και περί των άλλων , ξέρεις εσύ τι λέω...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 28/11/2010 23:09:22
Για κανά δυο μέρες θα λείπω και πάλι.
Στην ουσία θα επιστρέψω μέσα με τέλη Ιανουαρίου, τότε υπολογίζω να αποδεσμευτώ από δικές μου υποθέσεις....μέχρι τότε να είσαι καλά και να αναμένεις.![]()
ΞΥΛΟΥΡΗΣ - ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Αριστοτέλης:
Ακατάβλητος φύσις Θεού θα γεννηθεί που δεν έχει αρχήν. Από αυτόν λοιπόν αποκτά ουσία ο παντοδύναμος Λόγος.
Χρέος έχουμε να θεωρήσουμε το Θεό πνεύμα πανίσχυρο, αθάνατο και τέλειο. Γιατί αν και αόρατος για τα μάτια των ανθρώπων, φανερώνεται με τα έργα του.
quote:
Ναι, αλλά το τι θα ήταν οι αρχαίοι χωρίς τους μυημένους και τους Θεούς τους, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.Αριστοτέλης:
Ακατάβλητος φύσις Θεού θα γεννηθεί που δεν έχει αρχήν. Από αυτόν λοιπόν αποκτά ουσία ο παντοδύναμος Λόγος.
Χρέος έχουμε να θεωρήσουμε το Θεό πνεύμα πανίσχυρο, αθάνατο και τέλειο. Γιατί αν και αόρατος για τα μάτια των ανθρώπων, φανερώνεται με τα έργα του.
Ως ένα σημείο μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου και όντως είναι "πέρα για πέρα" σίγουρο , ότι οι Θεοί τους διαδραμάτισαν κυρίαρχο ρόλο σε πολλές απο τις σκέψεις τους...είτε Θετικά , είτε αρνητικά...και όπως πολύ σωστά είπες "Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε"....
-Όσον αφορά αυτήν την σκέψη του Αριστοτέλη "Γιατί αν και αόρατος για τα μάτια των ανθρώπων, φανερώνεται με τα έργα του."
.... μπορώ να πώ ότι με βρίσκει σύμφωνο...ούτως ή άλλως αυτήν την άποψη έχω και γώ και την έχω πολλάκις καταθέσει...
Απο κεί και μετά αρχίζουν τα δύσκολα...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 29/11/2010 10:08:48
εντοπισαμε ενα μυστηριο,ενα ορισμενο αορατο κειμενο κρυμμενο σε καθε προγραμμα της microsoft word.Ανοιξτε το προγραμμα σε μια λευκη σελιδα,πληκτρολογηστε = ρανδ (200,99)
και περιμενετε μερικα δευτερολεπτα...
ειναι τρελο...φρικαρα,εφαγα πακετο,πως το λενε...?και πιανει "καμποσες" σελιδες!!!!!!!
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
δεν ειναι ρανδ αλλα
= rand (200,99)
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
Έκανα αντιγραφη και επικολληση στο word(Office XP) και δεν εγινε τπτ προς απογοητευη μου. Μηπως ειναι σε κάποια συγκεκριμένη έκδοση. μηπως μπορείς να βάλεις καποιο screenshot ή να μας κανεις επικόλληση αυτο που εμφανίζεται?
Application Terminated Blue Screen Enabled,Thank you for purchasing our product.
The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog.
αν θες πατα και εντερ αφου γραψεις το ρανδ,εγω νομιζω οτι πατησα.
ΥΓ.:και κατι αλλο,ειμαι φιλη.
Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)Θέλει αρετή και...
και πιάνει 269 σελίδες. Έπαθα πλάκα. Περίεργο...
Α, γράψτε: =rand(200,99) και πατήστε enter. Είμαι περίεργος αν βγάζει σε όλους το ίδιο.
Edited by - stemix on 04/02/2005 18:20:04
αλλα γιατι βγαζει διαφορετικο?μηπως εξαρταται απο τα windows?
stemix,τι windows εχεις?εγω εχω '98.
Μου έβγαλε κι εμενα το : Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος).
Αυτό βγάζουν τα ελληνικα windows οταν κοιταζεις μια γραμματοσειρα (βλεπε ¨Γραμματοσειρες¨ "πινακας ελεγχου")
ενώ τα αγγλικά βγάζουν το "The quick brown fox jumps over the lazy dog¨" .
Κανω edit για να πω οτι μαλλον έκανα ενα λάθος σχετικα με το τι βγάζει. νομίζω οτι αναλόγως τη γραμματοσειρα πάει. ειχα δει (νομίζω)
οταν ειχα αγγλικα windows οτι έλεγε Jackdaws... κατι δεν θυμάμαι παρακάτω . Αμα βρειτε κάτι πειτε...
Application Terminated. Blue Screen Enabled,Thank you for purchasing our product.
Edited by - Truth on 04/02/2005 18:45:04
χαχα...!τι να βγαζει αραγε σε αλλες γλωσσες?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Με [=rand(2,1)
Με [=rand(2,2)
The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog.
The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Με [=rand(2,3)
The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog.
The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog. The quick brown fox jumps over the lazy dog.
κ.ο.κ.
Είναι ένα εσωτερικό τεστ (κάτι σαν selftest) για τη μορφοποίηση παραγράφων.
Ο πρώτος αριθμός στην παρένθεση δείχνει τον αριθμό των παραγράφων.
Ο δεύτερος τον αριθμό των προτάσεων που κάνουν την παράγραφο.
π.χ.
(2,3) = δύο παράγραφοι από τρεις προτάσεις η καθεμιά κλπ.
Μετά, ανάλογα με την έκδοση και το λειτουργικό, βγάζει άλλες φράσεις.
Τίποτε το παράξενο μάλλον εδώ, πέρα από μια παιχνιδιάρα αλεπού.
Γενικά πάντως, το γουόρντ έχει μερικά παράξενα.
Αμα έχει χρόνο κι όρεξη κανείς όλο και κάτι βρίσκει.