- ΑΙΣΧΟΣ: Βγαίνει ελληνική σατανιστική ταινία! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
silverwhisper, xp pro, αν και νομίζω ότι το έλυσε το θέμα αμέσως ο λαμόγιος...
Edited by - stemix on 04/02/2005 19:14:38
τελικα,η φραση ειναι τοσο μυστηρια επειδη περιεχει και τα 26 γραμματα της αγγλικης αλφαβητου.
ΟΜΩΣ...:
η φραση "θελει αρετην και τολμην η ελευθερια" δεν εχει τα 24 ελληνικα...
ρε λαμογιο,τι αλλα παραξενα εχεις ανακαλυψει?ειναι ενδιαφερον πραμα,εχεις δικιο...
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
Όλο edit κάνω... Καλά η παρατηρητικοτητά μου είναι γνωστή. Ολόκληρο Fox είχε... sorry
Edited by - stemix on 04/02/2005 19:20:02
a είναι ο αριθμός παραγράφων
b ο αριθμός των γραμμών ανά παράγραφο.
Aν γράψεις =rand(3,6) θα φτιάξει 3 παραγράφους με 6 γραμμές στην καθεμία.
Tο «κολπάκι» αυτό δημιουργήθηκε για δοκιμαστικούς λόγους για να μπορεί κάποιος να φτιάξει γρήγορα ένα μεγάλο εικονικό κείμενο.
Δεν είναι απαραίτητο να βλέπουμε παράξενα και μυστήρια πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Edited by - Oannes on 04/02/2005 19:33:24
Και εμένα μου βγάζει το ρητό του Κάλβου.
Μέσα στην παρένθεση μπορεί να μπει οποιοσδήποτε αριθμός από το 1 έως το 200.Ο πρώτος αριθμός ρυθμίζει τις γραμμές του κειμένου και ο δεύτερος τις στήλες,δηλαδή βγάζει το κείμενο σε πλήρη διάταξη.
Πχ. εάν βάλουμε =rand(01,01) η φράση βγαίνει μία φορά (εμένα πάντως μου τρώει το τελικό ς από το Κάλβος, δηλαδή μου το βγάζει Κάλβο ).
Εάν βάλουμε =rand(02,01) η φράση βγαίνει δύο φορές, η μία κάτω από την άλλη ενώ αν βάλουμε =rand(01,02) η φράση βγαίνει δύο φορές αλλά σε συνεχόμενη διάταξη.
Όσο για το rand πιθανόν να σημαίνει random.Ωραίο πάντως το κολπάκι,λέτε να υπάρχουν και άλλα τέτοια?
Άτιμο Λαμόγιο με πρόλαβες!
Μπορεί πάντως να μπει και ένας αριθμός, πχ. =rand(6) ή rand(06) όπου βγάζει 6 παραγράφους.
6 παραγράφους από 5 φράσεις η κάθε μία.
ΒΓΑΛΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΒΗΜΑΤΑ.
Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.
ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ.
ΜΠΗΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΗΤΟ.
ΕΞΑΡΑΤΑΤΑΙ ΤΙ WINDOWS ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟ EXCEL KAI ΕΞΟΜΟΙΩΤΗ ΠΤΗΣΗΣ!!!
ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Τα οποία βρέθηκαν από τυχαία παρατήρηση σε κάποιο μικροτσιπ και έκτοτε διαπιστώθηκε πως αυτού του είδους η τέχνη είναι ευρέως διαδεδομένη στην νανοτεχνολογία και στον χώρο των υπολογιστών γενικότερα.
Φανταστείτε πως τα σχεδιάκια αυτά είναι τόσο μικρά, που είναι σα να ψάχνει να βρει κάποιος ένα αυτοκόλλητο 1 εκατοστού, κολλημένο κάπου στο ολυμπιακό στάδιο!
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Τίποτε το περίεργο, τίποτε το Mystery
Edited by - XD on 05/02/2005 09:38:56
φαση θα'χε να ειχαμε εναν αιωνιο συμβουλο,εε?
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ XD ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΛΥΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ...
ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ....
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Edited by - AVATARGR on 05/02/2005 20:00:20
Ένα μεγάλο μπράβο πάντως αξίζει και στον φίλο Oannes που εξήγησε περιεκτικότατα την rand
.
Υ.Γ.
Ο χώρος του Παράξενου έχει γίνει πεδίο εκμετάλλευσης από διάφορους επιτήδειους που σπεύδουν να βρουν παντού συνωμοσίες κυκλοφορώντας δεκάδες «φυλλάδες» (κάθε μήνα σχεδόν βλέπω και ένα νέο super-duper περιοδικό με τεράστιες αποκαλύψεις.. =έλεος=), βιβλία ή εκπομπές στην TV (Ράδιο κανείς;
) .. Για παράδειγμα δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο για τα «τσακάλια» του Mystery να κάνουν μια βόλτα στο site της Microsoft ώστε να διαλευκανθεί η συγκεκριμένη ιστορία.. ![]()
Τελικά είναι εφικτή η αντιστροφή του χρόνου...μέσω invisible bytes
το θεμα το εβαλα εδω επιδη ουτε στο αχλαδοτυρο κολλαγε, ουτε στα νεα απο το διεθνες ιντερνετ...
απλα ηταν...κουλο....!!!
Καλά έκανες και άνοιξε το παρόν θέμα καθώς έτσι λύθηκε η υπόθεση..
Αυτό το ξέρατε;
Αρκεί να πατήσεις ένα συγκεκριμένο συνδιασμό πλήκτρων.
...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?