ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Wise Teacher61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
02/03/2016, 02:20:56
Ατζέντα.

'Νομίζω', 'Πιστεύω', 'Θεωρώ', 'Όσο έχω ψάξει', 'Από την προσωπική μου έρευνα', 'Μέσα από προσωπική αναζήτηση', 'Μέσα από τις συνειδητοποιήσεις μου' κλπ, κλπ.

Αυτά γράφεις διαρκώς xristosxatz. Στη συνέχεια όμως, απλώς μεταφέρεις ανορθόγραφα κείμενα από τους διάφορους καραγκιόζηδες τύπου Σαμαέλ. Κι ασύντακτα.

Το πιάνεις αγράμματε κι αμόρφωτε διδάσκαλε?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

02/03/2016, 03:04:25
Μάνο, σε παρακολουθώ τόση ώρα και είπα να μην γράψω τίποτα.

Ομως χαλιέσαι φίλε.Ανευ αποτελέσματος.Σκέπτομαι, αφού ο καθ'ύλην αρμόδιος κωφεύει, δια τίνα λόγον να χαλάς...την ζαχαρένια σου?

Γουστάρω την μίξη καθαρεύουσας και μαλλιαρής.

ο χατζηχρηστος είναι άλλος ένας κόπανος, μέσα στο πλήθος των απροσάρμοστων.Μην ξεχνάς, είναι 95% του πληθυσμού.

Είμαστε χαμένοι από τα αποδυτήρια.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

02/03/2016, 07:37:27
quote:

Kαι επειδή μάς βλέπει τώρα ήρεμους μάλλον έχει ξεχάσει ότι πλέον γράφει επώνυμα εδώ μέσα...

Don't bark cause I'll get so so scared.
Don't you think that I should be mad with you, since you gave my personal name and phone number?
You betrayed me.
I didn't and I don't make deals with traitors and psychopaths who threaten they will call the police if someone else types on the internet.
I'm not a doctor, ask your psycho and real friend heretic for a good one.
I'm not going to give you any advice, I simply don't give a damn about you.

Edited by - Wise Teacher on 02/03/2016 08:18:02

02/03/2016, 08:00:44
quote:

Και αν τωρα εγω ρωτησω
Λεμε ρε παιδι μου ΑΝΝΝ!!!!!
Με πια εξουσια...... ρε παληκαρι μου ,καθοριζεις εσυ, τι θα κανει, τι θα σκεφτει, πως θα γραψει, με ποιον θα συνομιλησει,και ισως ποτε θα παει για χαι..μο ο καθενας
Και εσεις με δικα σας λογια θα μου πειτε
Μααααα ειμαστε εξουσια
Ουδεμια αντιρηση
Ο γιατρος ειπε να λεμε ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!1

I understand your doubt.
But don't make this guy so important and special, there are at least 10 others like him residing in here.
They suffer from the same megalomania syndrome.
You don't understand my friend that we believers are idiots who are not allowed to write in a forum of knowledge.
Beliefs of the uneducated fools is a crime here.
How do you dare to challenge the Holy Monsters Dsm, Nikomahos, Kost, Heretic in knowledge?
We will be punished in the Hell of Philosophy for daring to disagree with these Holy Monsters of Philosophy.
Dsm is your teacher, please respect Intelligence my friend.
Let him open a vocabulary for you and teach you the truth.
ALL HAIL Dsm the Great! Nikomahos the Great! Kost the Great! Heretic the Great!
We're all miserable and foolish handicapped christians needing their Light.
We're criminals and we will be punished by Logic in Hell.
Please obey and shut up.

02/03/2016, 08:42:40
Ok. Enough is enough with trolls and psychopaths.
They are disgusting and boring causing vomit to all of us who are healthy.
Are we going to continue quoting Heretic, Kost, Dsm, Nikomahos?
It's disguisting when we let these guys ruin every subject we make.
Xristosxatz, Panosfromlydian NEVER FEED THE TROLLS FROM NOW ON.
Let them starve.
Let's continue discussing and completely ignore the parasites and voices of paranoia.
Please Panos come back to continue this beautiful conversation we had and never make suggestions to trolls they hate you again.

Edited by - Wise Teacher on 02/03/2016 08:57:20

02/03/2016, 09:43:40
Ladies and gentlemen let's come all together to make our personal team of discussions.
Me, PanosfromLydian, Xristosxatz, Zip, Mythira, Panpam, Christian Orthodox, Maria and whoever else is a humble person.
Why do you leave?
Let's sit down in our round table and let the trolls who hate each other discuss in another table far from us.

02/03/2016, 13:18:16
quote:

Ladies and gentlemen let's come all together to make our personal team of discussions.
Me, PanosfromLydian, Xristosxatz, Zip, Mythira, Panpam, Christian Orthodox, Maria and whoever else is a humble person.
Why do you leave?
Let's sit down in our round table and let the trolls who hate each other discuss in another table far from us.

Σκέπτομαι:

Πόσο μαλάκας είναι τούτος ρε?Πόσες καμένες συνάψεις κουβαλάει στο κρανίο του?

Δεν το γράφω όμως, επειδή είναι ανάρμοστο για το φόρουμ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

02/03/2016, 13:30:29
quote:

Και ας σημειωθεί επίσης ότι πρόκειται για τον γνωστό χρίστο ελ που κάνει αντίποινα με πολλαπλούς λογαριασμούς...όπου βλέπουμε μηνύματα με εντελώς ασαφές θρησκευτικό ή new age kήρυγμα, ή τόσο επιτηδευμένα ορθογραφικά λάθη, ή αγγλικό για ξεκάρφωμα περί νέων αρχών, αληθινών τούτος είναι...και επειδή φοβάται ότι αν μπει μόνο με ένα νικ θα τον πάρουν όλοι χαμπάρι πάει να αποπροσανατολίσει με έξι-εφτά νικ μπας και σωθούν δυο-τρεις λογαριασμοί και δεν διαγραφούν.

Τυχαίο που γέμισε σκατά το φόρουμ από τότε που διαγράφηκε;

Άρα καλό είναι όπως λένε και οι άλλοι ν'αρχίσουν οι διαγραφές, όπως έγινε σωστά με τον panos newlydian;

Δηλαδή αυτός ο Wise teacher από κάτι περί 'egotistic' που γράφει κάνει μπαμ ότι είναι ο άλλος, ακόμη και οι πρωινές ώρες που γράφει είναι ίδιες...κάτι inquisitive minds, Hades κάνουν επίσης μπαμ ότι είναι ο ίδιος...όσο κι αν διαφοροποιήσει το στυλ του τα ίδια λέει.

Είναι απλά τα κριτήρια συμμετοχής για νέα μέλη, και ουσιαστικά προβλέπονται από τους όρους συμμετοχής:

-επιμένεις να γράφεις με κεφαλαία? έφυγες
-επιμένεις να γράφεις στα αγγλικά? έφυγες
-από πρώτο μήνυμα ξεκινάς θρησκευτικό ή new age και καλά κήρυγμα? έφυγες
-πρώτο μήνυμα και ξεκινάς με ό,τι πιο ηλίθιο, κουλό, ασαφές και αποπροσανατολιστικό? έφυγες

Οι περίεργες συμμετοχές φαίνονται από την πρώτη λέξη που θα πουν

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ KΑΝΟΝΕΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
REGULATIONS REGULACIONES
ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ
ENTOΛΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΣΕ ΔΙΝΩ ΣΤΗ ΔΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ

EΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ

LIFEIS BIGGER

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΟΥ.
ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ
ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ 100% ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΝΟΝΑ

02/03/2016, 13:39:49
KOST σου λέω ΒΓΑΛΕ πράγματα απο πάνω σου.
Δεν είμαι σαν τους δασκάλους σου που σου λένε πρέπει να
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ και να ΒΑΛΕΙΣ στον ευατό σου ιδέες.
Τι σχέση έχουν οι ιδέες με τη Ζωή;
Τι σχέση έχουν τα συναισθήματα που προσαρτας στις ιδέες με τη ζωή;

Ειμαι πιο ειλικρινής και καλός απέναντι σε σένα απο τους ίδιους τους δασκάλους σου και τις αυθεντίες.
Και με ''διαγράφετε''(κανεις δεν μπορεί να με διαγράψει..πάντα εδώ είμαι) επειδή γράφω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ αχαχααχα και δήθεν λέω κάτι new age.
Δεν βλέπεται όμως οτι με μια ταμπέλα ,αφήνεται τον εγκέφαλο σας να συντηρει μια ''εικόνα '' που έχετε για μια κατάσταση.

Οι ιδέες είναι ρομποτικές! Αν κινείσαι στη ζωή με το μυαλό σου είναι σαν να ρωτάς έναν υπολογιστή να σου δώσει απαντήσεις για τη ζωή!Κατα πόσο μπορεί μια μηχανή να σου δώσει αυτό που ψάχνεις;
Δεν μπορεί! Θα πρέπει να πάρεις το ρίσκο να δεις πέρα απο επιμονες βολικότητες ιδέων.και κανόνων.
ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!!!!

02/03/2016, 13:50:21
quote:

quote:

Why do you leave?

Σκέπτομαι:

Πόσο μαλάκας είναι τούτος ρε?Πόσες καμένες συνάψεις κουβαλάει στο κρανίο του?

Δεν το γράφω όμως, επειδή είναι ανάρμοστο για το φόρουμ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Το σύστημα στο εσοτέρικα σε έχει ανάγκη Νικόμαχε.Όπως και τον DSM .
Είστε φορείς της ΕΠΙΡΡΟΗΣ και δεν θέλετε να είστε οι αληθινοι σας ευατοί.
Σας δίνει δήθεν εξουσία να κάνετε ότι θέλετε και ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ/ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.Χρησιμοποιείτε τις ίδιες λέξεις που αν χρησιμοποιήσουν άλλοι διαγράφονται,και έτσι συντηρείται την ψευδαίσθηση ασφάλειας που έχετε μέσα στο σύστημα.

Παντού αυτό συμβαίνει.Οι άνθρωποι παίζουν ''με την ιδέα της δύναμης'' που δήθεν το σύστημα τους δίνει και δεν βλέπουν ότι με αυτο τον τρόπο συντηρουν την ανελευθερία των ίδιων και εκείνων που πιστεύουν στους κανόνες σαν πραγματικότητας τους.Κυνηγάνε την ιδέα της δύναμης με τον ένα η τον άλλο τρόπο.
Είμαι πάνω απο αυτά για αυτό και όταν διαγράφομαι δεν ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
Γιατι δεν υπάρχει ούτε διαγραφή ούτε κανόνες ούτε σύστημα ούτε τίποτα απο αυτά.Η ζωή είναι πολύ μεγαλύτερη απο αυτές τις ανοησίες.

YpokinitisΜέλος
20/12/2003, 03:43:15
Μπηκα τετοια ωρα ιντερνετ και σιγκεκριμενα σε αυτο το φορουμ γιατι πριν λιγο μου συνεβει κατι και θα ηθελα να ρωτησω αμα εχει τιποτα το "παραξενο". Ξυπνησα πριν λιγο, δηλαδη τις 03:00 και εβαλα να παιζει μουσικη για να με παρει πιο γρηγορα ο υπνος και παραλληλα εβαλα και τον γατο μου κατω απ'το σεντονι για να με ζεστανει.
Ξαφνηκα ο γατος μου πεταχτηκε κατω απο το σεντονι, κατεβικε στο πατωμα και κοιταζε την πορτα(που ηταν κλειστη) και μουγκριζε. Εγω, νομιζοντας πως μπηκε καποιος αμεσως αρπαξα ενα βαρακι για προστασια και ανοιξα την πορτα. Ανοιξα ολα τα φωτα του σπιτιου αλλα δεν βρηκα τιποτα. Την στιγμη που ο εγω εψαχνα ο γατος μου δεν ειχε βγει καθολου απο το δωματιο. Αυτο του εχει ξανασυμβει μια αλλη μερα, 24:00 περιπου πριν παω να κοιμιθω. Εκει που πηγα να ξαπλωσω, αρχισε να μουγκριζει και να κοιταει την πορτα. Βγηκα να δω, αλλα δεν υπηρχε τιποτα. Ακομα και τοτε ο γατος μου δεν ειχε βγει καθολου απο το δωματιο.
Τωρα, εχει ηρεμισει και κοιματε.
Οποιος ξερει ας μου απαντισει για το τι εγινε.

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

naryaΜέλος
20/12/2003, 09:23:50
Μου έχει συμβεί και εμένα αρκετές φορές ο γατούλης μου εκεί που γουργουρίζει κουρνιασμένος να πεταχτεί ξαφνικά στα καλά καθούμενα και να τρέξει προς την πόρτα. Περισσότερο μου το κάνει με την εξωτερική πόρτα της κουζίνας που έχει τζάμι και κάθεται και κοιτάει το σκοτάδι. Ανάβω τα φώτα του κήπου να δω τι είναι και δεν βλέπω ούτε ακούω τίποτα. Μήπως βλέπει κάτι που δεν μπορούμε να δούμε εμείς; Το κάνει πάντα βράδυ. Επίσης στο δωμάτιο στα καλά καθούμενα 2-3 φορές βράδυ έχει πεταχτεί εκεί που είναι κουριασμένος πάνω μας και έχει κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι. Και δεν έβγαινε με τίποτα, μέχρι που βαρεθήκαμε να τον φωνάζουμε να βγει και κλείσαμε τα φώτα, αλλά πάλι δεν βγήκε.

YpokinitisΜέλος
20/12/2003, 13:42:13
ναι..λενε πως τα ζωα εχον την δυνατοτητα να βλεπουν τα φαντασματα.
Ομως....μηπως τα νιωθουν? Τα φαντασματα δεν αποτελουνται απο ενεργεια?

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

22/12/2003, 12:34:41
Καλημέρα σε όλους και όλες .
Φίλε Υποκινητή, ίσως το περιστατικό που αναφέρεις να περικλείει κάποιο μυστήριο, ίσως και όχι . Τ α ζώα έχουν κάτι σαν αυτό που θα αποκαλούσαμε "έκτη αίσθηση" και ίσως αντιλαμβάνονται πράγματα που εμείς δεν μπορούμε, ή έχουμε ξεχάσει ότι μπορούμε να κάνουμε και να δούμε.
Θυμάμαι ένα παρόμοιο "περιστατικό" στο χωριό της μητέρας μου:
Ένα καλοκαιρινό βράδυ το σκυλί του γείτονα γαίγιζε ΕΠΙΜΟΝΑ και δυνατάλ, δεν άφηνε κανένα στην γειτονιά να κοιμηθεί. Τότε, η γιαγιά μου (πέθανε πριν χρόνια σε ηλικία 100 ετών) είπε κ΄'ατι που νθα μου μείνει για πάντα αξέχαστο:
"Κάποια ψυχή φεύγει για το Μεγάλο ταξίδι απόψε. Καλό Παράδεισο".
Την επόμενη μέρα το πρωί, μόλις σηκώθηκα, έμαθα πως μια γειτόνισα είχε πραγματικά ξεκινήσει το βράδυ το Μεγάλο της Ταξίδι"........................

Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΕΙ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ ΕΤΡΟΜΑΖΕΙ,
ΚΙ Η ΠΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΚΕΠΑΣΕΙ.......

naryaΜέλος
22/12/2003, 14:46:32
Σίγουρα τα ζώα έχουν 6η αίσθηση. Ο γάτος μας καταλαβαίνει πότε θα φύγουμε ταξίδι 2 μέρες πριν χωρίς να ετοιμάζουμε βαλίτσες ή τίποτα. Ίσως λοιπόν να βλέπουν φαντάσματα-ψυχές ή να τα αισθάνονται.

cobraΝέο Μέλος
22/12/2003, 15:09:59
παντος αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οταν εγινε ο μεγαλος σεισμος του 99
ο γατος ενος φιλου εκανε σαν τρελος λιγα λεπτα πριν αρχισε και ετρεχε μεσα στο σπιτι παντος το σιγουρο ειναι οτι ο γατος σου κατι αισθανοταν
την ωρα αυτη

22/12/2003, 15:21:40
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Ypokiniti (ΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΣ) ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ.
ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΟΥ.
ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΑΝΕ.
ΕΔΩ ΚΑΙ 45 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΕΤΑΓΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΗ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΦΕΥΓΕ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΤΡΑ.

Ε ΠΛΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕBΓΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.

ΜΕΤΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΑ ΠΕΘΑΝΕ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

YpokinitisΜέλος
22/12/2003, 20:02:17
cobra ατο που λες εχει εξηγιθει επιστημονικα. Τα ζωα λεει ειναι ευαισθητα στις ηλεκτρικες (αμα δεν κανω λαθος)δονισεις που εκπεμπονται απο την γη.
Avatargr χμμ....πολυ ενδιαφερον αυτο που λες. Σε εσενα τουλαχιστον ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα.
Εγω τι να πω που ο γατος μου αντιγραει καθε 00:00-04:00 λιγο πιο βιαια;;

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

iolieΝέο Μέλος
23/12/2003, 13:50:07
Γεγονός ότι τα ζώα αντιλαμβάνονται πολλά πράγματα που εμείς τα "λογικά" όντα δεν είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε μέσα από τις πέντε αισθήσσεις μας.

Όμως, ειδικά για τα αιλοροειδή, θα έλεγα ότι έχουν αυτή την ιδιότητα ίσως περισσότερο ανεπτυγμένη από όλα τα άλλα. Είναι υπάρξεις μυστηριακές. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο και το γεγονός ότι λατρεύτηκαν από λαούς που ενασχολήθηκαν με τον αποκρυφισμό, π.χ. στην αρχαία Αίγυπτο. Αντίθετα, στην τεχνοκρατική δύση, η γάτες δεν είναι και τόσο πολύ αρεστές και ίσως, από πολλούς, να είναι μισητές.

Φοβάμαι ότι βγήκα λίγο εκτός θέματος.
Στο θέμα μας :
Έχω μία γάτα. Την έχω μεγαλώσει, ζω μαζί της οκτώ χρόνια.
Είναι η συντροφιά μου, αλλά, και ο φύλακάς μου.
Νοιώθω ασφάλεια γιατί ξέρω πως αντιλαμβάνεται οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο χώρο μου και και με προειδοποιεί.
Ναι δεν είναι υπερβολή.
Πέντε - δέκα λεπτά πριν χτυπήσει η πόρτα, η γάτα μου το αντιλαμβάνεται. Όταν είναι κάποιος γνωστός με τον οποίο έχει καλές σχέσεις, η μητέρα μου ή ο φίλος μου συνήθως, κάθεται πίσω από την πόρτα και περιμένει ανυπόμονα.
Άν είναι ξένος, π.χ. διανομέας, σηκώνεται και κρύβεται.

Τα βράδυα κοιμάται ήσυχα. Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει κάτιαντίστοιχο με αυτό που πριγράφει ο avatar για να τη διεγείρει.
Όμως, κάποιες στιγμές, εκεί που καθόμαστε πλάι πλάι ήσυχα, κυρίως βράδυα, βλέπω τα ματάκια της να καρφώνονται στο πουθενά, σα να βλέπουν κάπου που εγώ δεν μπορώ να εισχωρήσω. Μετά, την παρακολουθώ να ακολουθεί με το βλέμα της κάτι που κινείται στο χώρο.
Αυτό συμβαίνει συχνά και για αρκετή ώρα, ώσπου, επανέρχεται στη βολή μας.

Δεν είναι υπερβολή ούτε παιχνίδι της φαντασίας μου.
Όμως, δεν φοβάμαι και τούτο γιατί η γάτα μου είναι ήρεμη.
Άρα, δεν είναι κάτι κακό αυτό που μερικές φορές παρακολουθεί να κινείται ανάμεσά μας.

Τέλος πάντων, ήθελα να καταλήξω στο γεγονός ότι για μένα η γάτα μου είναι ένα "ενδιάμεσο" που εμπιστεύομαι απόλυτα.

23/12/2003, 15:33:36
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ/Η ΙΟΛΗ ΚΑΙ Ypokiniti ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΝΑ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ.

ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.