ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
05/11/2004, 17:31:30
quote:

Εδώ λοιπόν δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει συμβεί...

Κατ αρχήν δεν ΞΕΡΩ τίποτα. Είναι μεγάλη λέξη το "ξέρω".

Εμένα κάτι μου μυρίζει.

Κάτι ... από καμμένη γούνα.

Έγινε τόόόόσος ντόρος γύρω απ την ksenitia, και ακόμα και τα επίμαχα eMail (corpus delicti) παρολίγο να ... ξεχαστούν σε κάποιο συρτάρι.

Εδώ ολόκληρο το θέμα μετατράπηκε μονομιάς σε τσίρκο.
Όλοι εσείς που πιαστήκατε, δεν σας ενδιαφέρει καθόλου πιά ?

Πάντως, αυτό που λές περι εκβιασμού πιστεύω οτι δεν στέκει καθόλου.
Είσαι σε τελείως λάθος δρόμο.
Άσχετα με αυτό, λές οτι δεν τους έχω ικανούς για κάτι τέτοιο.
Έχεις αναλογιστεί ποτέ το τι κρύβεται πίσω από το Διαδίκτυο ?

Eικονική ! πραγματικότητα...

Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος για τον χαρακτήρα κάποιου, που δεν έχεις δει ποτέ σου και απλά τυχαίνει να διαβάζεις πέντε αράδες εδώ μέσα ???

Η κάθε ψηλή, όμορφη και καλοσυνάτη ξανθιά εδώ μέσα, μπορεί στην πραγματικότηρα να είναι ένας κοντός, χοντρός και άσχημος ... Μήτσος.

Εικάζεις, αλλά δεν ξέρεις πραγματικά.

Και ακόμα και αυτό που λές, οτι έπεσαν θύμα εκβιασμού ΚΑΙ οι τρείς, ε αυτό πιά και αν είναι τραβηγμένο.

(Παρένθεση)
Όταν διάβασα αυτά περί τροχαίου τρείς ώρες μετά την ευτυχέστερη στιγμή και λοιπά, ανέτρεξα στις κυριώτερες εφημερίδες.
Φυσικά δεν βρήκα τίποτα.
Ανέτρεξα σε κάποια πόστ εδώ μέσα. Εδώ βρήκα πολλά.
Το είπα εξ απαλών ονύχων, μια, δυό τρείς.
Ξέρετε ποιός σας κοπάναγε συνέχεια, "είναι νεκρή", "είναι νεκρή", "είναι νεκρή", "είναι νεκρή", "υπάρχουν αποδείξεις" κλπ. ???
Υπάρχουν ???
Πούντες ???

Υπάρχουν ενδείξεις για αυτό που λέω τόσο καιρό. Και κάπου το ξέρετε και εσείς.

Απλά, προσπαθείτε να μην τους ξεβρακώσετε.

"κάνεις φάρσα οτι πέθανες για να δούμε πόσο σε αγαπάμε"

Γυναικουλίστικες βλακείες για καραβλαχάρες.

Άντε πιά.

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

05/11/2004, 17:39:44
quote:

Αυτο που μου κάνει εντύπωση περισσότερο απο όλα και απορώ πως δεν το πρόσεξες Vril είναι οτι ο cyber μπαίνει ξαφνικά με ενα ύφος οπου απευθύνεται σε μένα..

quote:
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΙΞΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΕΡΜΑ ΟΚ?

Προφανώς λοιπόν δεν γνωρίζει..οτι η ``ksenitia`` γύρισε άσχετο αυτό βέβαια και δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά του που με έκανε . Ε .. δύο εβδομάδες δεν εχει την αγωνία να μάθει τι έχει γίνει..??

Υπομονή λοιπόν.. το πράγμα έχει συνέχεια..

Το πρόσεξα καλέ μου alazzaro, μόνο που ο συγκεκριμένος δεν ξέρει να διαβάζει, είτε αυτά είναι παλαιότερα πόστ ή βιβλία γενικότερα.

"Μιλάει" πάντα με τη σιγουριά οτι τα ξέρει όλα και καλύτερα απ τους άλλους. Εφ΄όσον άκουσε μία φορά οτι "πάει, πέθανε, υπάρχουν και αποδείξεις", ε, αυτό ήταν!
Είναι και λίγο ... αγύριστο κεφάλι ο νεαρός.

Έτσι "δικαιολογώ" την ... άγνοιά του. Τα υπόλοιπα, άλλη φορά.

05/11/2004, 17:52:12
quote:
Πάντως, αυτό που λές περι εκβιασμού πιστεύω οτι δεν στέκει καθόλου.
Είσαι σε τελείως λάθος δρόμο.

Μπορεί.. μπορεί ομως και να μην είμαι..

quote:
Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος για τον χαρακτήρα κάποιου, που δεν έχεις δει ποτέ σου και απλά τυχαίνει να διαβάζεις πέντε αράδες εδώ μέσα ???

Ξέρεις .. εχω εναν πολύ ``προσωπικό παράξενο τρόπο`` ..σε οτι αφορά τη σιγουριά μου.. ``Ο ασσος που κρύβω στο μανίκι μου και με παρεξήγησε ο Ράμογλου..`` άσχετα αν δεν βγαίνει πάντα αληθινός..

quote:
Μιλάει" πάντα με τη σιγουριά οτι τα ξέρει όλα και καλύτερα απ τους άλλους. Εφ΄όσον άκουσε μία φορά οτι "πάει, πέθανε, υπάρχουν και αποδείξεις", ε, αυτό ήταν!

Είναι το ελάττωμα πολλών νέων.. Ας μην τον καταδικάσουμε γιαυτό...

05/11/2004, 18:01:36
quote:

Μπορεί.. μπορεί ομως και να μην είμαι..

Εντάξει, πράγματι μπορεί. Δε διαφωνώ μαζί σου επί της ουσίας

quote:

Ξέρεις .. εχω εναν πολύ ``προσωπικό παράξενο τρόπο`` ..σε οτι αφορά τη σιγουριά μου.. ``Ο ασσος που κρύβω στο μανίκι μου και με παρεξήγησε ο Ράμογλου..`` άσχετα αν δεν βγαίνει πάντα αληθινός..

Αν είναι έτσι, πρέπει να το πείς.
Υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανόνες σε αυτόν τον σκατόκοσμο.

Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει οτι του καπνίσει και να περνάει ατιμώρητος.

Αν μαθαίνουν τέτοια σήμερα τη νεολαία, τότε τσάμπα "πήγε" ο Σωκράτης...

05/11/2004, 18:09:31
quote:

-Εγώ ανοιξα το τόπικ για να μάθετε τι συναίβει μιας και έστειλε σε μένα e-mail η κουνιάδα της ωστε να μπορεί ο καθένας να καταθέτει τα συλιπιτίριά του. Αν θέλει. Απο εκεί και πέρα θα ήθελα να σταματήσουν οι αδιάκριτες και ανούσιες ερωτήσεις που κάνετε. Νομίζω πως δεν είναι πρέπον.

-Εγώ και ο cybermaster είχαμε ανταλάξει αρκετά e-mail με την κοπέλα αλλα δεν είχαμε προχορίσει στο σιμίο να πέρνει ο ένας τον άλλον τηλέφωνο ωστε να έχουμε πιο στενές επαφές. Δεν προλάβαμε καν. Στοιχεία υπήρχαν που να επιβεβαιώνει το συμβάν αλιός δεν θα άνοιγα το τόπικ.!!!!!

-Εξαλλου το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η κοπέλα έχει φύγει από αυτόν τον κόσμο.

-Δύο μέρες έχω να μπώ στο εσωτερικά και μόλις αντικρισα τις απαντήσεις μερικών ΕΦΡΙΞΑ!!!!!!
Καλά ρε παιδιά δεν ντρέπεστε λίγο για αυτά που λέτε??? Μα καθόλου??

Είναι δυνατόν να κοροϊδεύω κάτι τέτοιο? Τι να πώ έμεινα έκπληκτη. Αν είναι δυνατόν!!! Μιλάμε για μια κοπέλα που έχασε την ζωή της αλλα μερικοί εδώ μέσα φτιάχνουν ολόκληρα σενάρια. Κρίμα πραγματικά. Δεν θα ξανα ασχολιθώ πλέον για το τι λέει ο καθένας εδώ για το αν είναι φάρσα ή όχι. Εγώ αυτό που θεώρισα σωστό να κάνω το έκανα. Το ξεφτιλίσατε εντελός μιλάμε.

-ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Αφήστε το να τελειώσει γιατί και νόημα δε θα βγάλουμε και τσάμπα πάνε τα όσα λέμε.
Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.
Μερικοί δεν πρόκειται να καταλάβουν ότι κι αν πούμε και οι άλλοι μας περνάνε για ηλίθιους.

Άστο λοιπόν να πάει και ας ασχοληθούν όσοι έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία.

Η Ακακία μοι είναι γνωστή

05/11/2004, 18:11:32
Δεν μπορώ να το πώ Vril sorry .. θα με πάρουν στο ``μεζέ`` και δεν θα ξαναγράψω εδώ.. δεν εχει να κάνει με κάποια ``κρυφή πηγή ενημέρωσης`` .. είναι κάτι... σαν... διαίσθηση..

05/11/2004, 18:20:50
quote:

Δεν μπορώ να το πώ Vril sorry .. θα με πάρουν στο ``μεζέ`` και δεν θα ξαναγράψω εδώ.. δεν εχει να κάνει με κάποια ``κρυφή πηγή ενημέρωσης`` .. είναι κάτι... σαν... διαίσθηση..

Μα ... διαίσθηση έχω και εγώ.

quote:

Και κάτι αλλο... εχεις αναλογιστεί φίλε avatar οτι εμένα δεν θα με υποστηρίξει κανείς

Δεν είναι θέμα αντρισμού λοιπόν ... απλά δεν θέλω να αποχωρήσω απο το esoterica

Ε αυτό πιά δεν το καταλαβαίνω !!!

Από τη μια αναζητάτε την αλήθεια σε οτι έχουν γράψει μισότρελλοι μοναχοί πρίν 5.000 χρόνια και από την άλλη σκύβετε το κεφάλι και συμπεριφέρεστε σαν τους ραγιάδες κάποτε.
Τόσο ισχυρός είναι ο αφέντης σας ???
-Μην κολλήσετε τώρα στο "μισότρελλοϊ" ή στο "5.000 χρόνια". Το λέω ποσοτικά, όχι ποιοτικά.

"απλά δεν θέλω να αποχωρήσω απο το esoterica"
Αν συμβαίνει αυτό, για το χ-ψ λόγο, τότε κατι δεν πάει καλά
γενικότερα εδώ μέσα.

ramoglou
καταρχήν γειά σου, δεν έχουμε ξαναμιλήσει.
Λύσε μου μια απορία σχετικά με το τελευταίο σου μήνυμα, έστω και σε κωδικοποιημένη ελληνική, άν συμπεριλαμβάνονται και οι υπόγειες απόψεις στα λεγόμενα σου.
Ευχαριστώ.

05/11/2004, 18:38:23
quote:
"απλά δεν θέλω να αποχωρήσω απο το esoterica"
Αν συμβαίνει αυτό, για το χ-ψ λόγο, τότε κατι δεν πάει καλά
γενικότερα εδώ μέσα.

Σε γενικές γραμμές, φίλε Vril οποιος γράφει εδω μέσα , εχει κάποιο
προσωπικό και ``ιδιαίτερο λόγο`` που γράφει σε ενα forums που το ``παράξενο`` και το ``μεταφυσικό`` είναι το κύριο στοιχείο του.
Τους ``ιδιαίτερους λόγους`` αυτούς, ο καθένας τους κρατά νομίζω κλειστούς.. για πολλούς και διάφορους λόγους.
Μην σου φαίνεται ``παράξενο`` ή ``αφύσικο`` τίποτα λοιπόν, οπως δεν μου φαίνεται και εμένα παράξενο το...

quote:
Δεν κάνω τέτοιου είδους επιθέσεις. Ναι, μου αρέσουν τα σκοτεινά και τα υπόγεια (εξού και Vril), αλλά όσοι έχουν διαβάσει το μυθιστόρημα, ξέρουν οτι οι Vril Ya κρατούν στα χέρια τους φοβερή δύναμη. Κοπανάνε απευθείας οι Vril όποιον δε γουστάρουν, γιατί έχουν @@ και το κάνουν.
Δεν είναι κουκουλωμένοι τρομοκράτες οι Vril. Οκ ?

Οσο για τα τους εσωτεριστές.. και αυτοί χρησιμοποιούν πλυντήρια..
Οπότε βάλε λίγο νεράκι μην το πίνεις σκέτο
Νομίζω οτι με πιάννιιεις...

05/11/2004, 18:50:50
quote:

Οσο για τα τους εσωτεριστές.. και αυτοί χρησιμοποιούν πλυντήρια..

και πολύ καλά κάνουν.

quote:

Οπότε βάλε λίγο νεράκι μην το πίνεις σκέτο
Νομίζω οτι με πιάννιιεις...

όχι, αλλά για συνέχισε...
(Στο site μου εξηγώ την αλληγορία.)

Και τι σχέση έχει η υπόθεση με αυτό ?

05/11/2004, 18:53:18
Να αυτά είναι που με κάνουν ώρες ώρες να αναρωτιέμαι τι κάνουμε εδώ μέσα....

quote:

να ανησυχούμε, τη στιγμή που γράφουμε σε ένα φόρουμ που αναζητά όλες αυτές τις εσωτερικές αλήθειες, αν θα μας πάρουν στο ψιλό....

να πω ότι γράφαμε σε φόρουμ με θέμα την κατασκευή και βελτίωση υπολογιστών να το καταλάβω...

αλλά να έχουμε πρόβλημα να εκφράσουμε την διαίσθηση μας εδώ πάει πολύ...

δεν τα γράφω αυτά εναντίον σου φίλε allzaro, απλά με αφορμή αυτό που έγραψες σκέφτηκα τα παραπάνω...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

05/11/2004, 19:49:37
quote:

Να αυτά είναι που με κάνουν ώρες ώρες να αναρωτιέμαι τι κάνουμε εδώ μέσα....

Συμφωνώ !

quote:

δεν τα γράφω αυτά εναντίον σου φίλε allzaro, απλά με αφορμή αυτό που έγραψες σκέφτηκα τα παραπάνω...

Μα, ούτε και εγώ.
Διαπιστώνω όμως οτι κατι δεν πάει καλά εδώ.
"Εκβιασμοί", στο "μεζέ", κρυπτογραφημένα, δεν ξέρω, αλλά...

05/11/2004, 20:04:17
Αλλά τι ?

ναι, πολύ Λονδίνο θυμίζει τελικά...

απ' όλα έχει ο μπαξές....

τι αστυνόμο Σαϊνη έχουμε...
τι ομίχλη...
τι τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη...
τι Δρ. Τζέκυλ και Μρ. Χάϋντ...
τι τον Αόρατο Ανθρωπο...
μέχρι και ψιλόβροχο είχαμε....

μόνο ο ακέφαλος καβαλλάρης λείπει... (εντάξει αυτό δεν είναι από Λονδίνο, αλλά μου ταίριαζε)

και σου λένε μετά πως το διαδίκτυο είναι ένας ελεύθερος χώρος...
σιγά... πιο ελεύθερος ήταν τελικά ο Χικμέτ στην φυλακή του...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

05/11/2004, 20:18:36
Δε σου κάνει εντύπωση, όλη αυτή η περίεργη ησυχία ???

Αφουγκράσου γύρω σου...

"και τα σκίαζε η φοβέρα
Και τα πλάκωνε η σκλαβιά.."

"άκρα του τάφου η σιωπή
στον κάμπο βασιλεύει"

Όλοι, μα όλοι φοβούνται να πούν κάτι.
Το πάμε απ εδώ, το πάμε απ εκεί,
αλλάζουμε το θέμα,
ούτε κάν ο ίδιος ο admin δεν βγαίνει να πεί κάτι.
Κάτι. Το οτιδήποτε !

Ακόμα και το οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ποιός το έκανε.

Τελικά μοιάζω μόνος στον κάμπο, να αναζητώ μια ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση σε αυτη την παρωδία.

Τι υπερέχει τελικά στις αξίες σας ?
Να γνωρίζετε το σάπιο και να μήν τολμάτε να το αγγίξετε -σιγά μην το κόψετε κιόλας !
ή να μην τολμάτε να έχετε δική σας άποψη και υπόσταση και να καμπουριάζετε για να στηρίξετε το άδικο και το σάπιο ?
Σιγά μην στέκεστε και αγέρωχα και ντόμπρα...

Α, σχετικά με το nickname μου.
Επειδή φαίνεται οτι κάπως παρεξηγήθηκε, θα μπορούσε να ήταν και Ιερολοχίτης ή "ελευθερία ή θάνατος"
Μην κολάτε σε τέτοια.
Ο καθένας έχει τα πιστεύω του.
Άσχετα, αν μερικοί θάπρεπε να αλλάξουν το nick τους σε "οσφυοκάμπτης"
(Μιλάω για όλους, δεν αναφέρομαι σε έναν).

Μα δεν τολμάει κανένας πιά ???

Ούτε ο ίδιος/ίδια ο φαρσέρ να μην τολμάει ????

CYBERMASTERΜέλος
05/11/2004, 20:38:19
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΝ ΔΑΒΑΣΑ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΗΝΟ ΝΕΟ ΠΩΣ Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΖΕΙ!!!!
ΒΡΕ ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΙΛ!!!!

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΣΤΣ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΙΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΣΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...!!!!
Ε ΑΛΛΖΑΡΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???
Α ΚΑΙ ΒΡΙΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ Ε Α ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΙΛ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ)

From our lives' beginning on
We are pushed in little forms
No one asks us how we like to be in school they teach you what to think
But everyone says different things
But they're all convinced that
They’re the ones to see

[Bridge:]
So they keep talking and they never stop
And at a certain point you give it up
So the only thing that's left to think is this

[Chorus]
I want out--to live my life alone
I want out--leave me be
I want out--to do things on my own
I want out--to live my life and to be free

People tell me A and B
They tell me how I have to see
Things that I have seen already clear
So they push me then from side to side
They’re pushing me from black to white
They’re pushing 'til there's nothing more to hear

[Bridge:]
But don't push me to the maximum
Shut your mouth and take it home
'cause I decide the way things gonna be

[Chorus:]
I want out--leave me be

There's a million ways to see the things in life
A million ways to be the fool
In the end of it, none of us is right
Sometimes we need to be alone

[Solo: Kai/Both]
No no no, leave me alone

[Chorus:]
I want out--leave me be

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

05/11/2004, 20:56:11
Ρε νούμερο Vril η κοπέλα μόλις παντρεύτηκε και άλλη όρεξη δεν είχε να σκαρώνει πλακίτσες σε εσένα και εμένα

Το κείμενό μου ήταν χιουμοριστικό και γι'αυτό θα σε παρακαλέσω να μην χρησιμοποιείς αποσπάσματά του για να στηρίξεις τις ευφάνταστες θεωρίες σου.

Αναφέρεις το Μακιαβέλι.Είσαι σίγουρα από αυτούς που αποστηθίζουν δυο-τρεις ατάκες του Ηγεμόνα και νομίζουν ότι κατέχουν τη Σκοπιμότητα.

Όσο για τη "δύναμη Βριλ" τί να πώ,έλεος.

Και κάτι άλλο, σταμάτα να κόπτεσαι και να υποπτεύεσαι τόσο πολύ διότι σιγά σιγά θα αρχίσεις να γίνεσαι βασικός ύποπτος.Εξάλλου συμφωνήσαμε ότι αυτός που φωνάζει περισσότερο έχει και τη φωλιά του λερωμένη.Φιλικά

05/11/2004, 21:01:49
quote:

Α ΚΑΙ ΒΡΙΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ Ε Α ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΙΛ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ)

Ναι είσαι. Είσαι νέος και διακαιολογείσαι να είσαι λίγο παραπάνω απο κάποιους άλλους που έχουν διπλάσια++ ηλικία από σένα και η κοινωνία και άλλες δομές απαιτούν κάποια άλλα πράγματα από εμάς.
Αθτό δεν σημαίνει οτι σιυ δίνω συγχοροχάρτι και επιτρέπεται να κάνεις όποια μ*λ*κί* θέλεις και να το παίζεις τάχα μου "μικρός".
Άν θές να είσαι μεγάλος για να μοιράζεις, μην το γυρνάς σε μικρός οταν το παραέκανες.

Όχι, δεν ξέρω σε ποιούς άλλους είναι αφιερωμένοι.
Ή να τους βρείς ή να τους πείς.
Δεν είμαι "αμνός του θεού" να απομίζομαι τις αμαρτίες των άλλων.
Όσο για τους στίχους, χαρά στο κουράγιο σου να αντιγράφεις τόόόόσο κείμενο, ενώ μπορείς να το πείς με δύο λόγια.

Ότι αφορά την επειπολαιότητά σου, να, διάβασε μόνος σου τι γράφεις.

quote:

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΝ ΔΑΒΑΣΑ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΗΝΟ ΝΕΟ ΠΩΣ Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΖΕΙ!!!!

'Εχεις όμως μπέσα αλητάκο και το παραδέχεσαι.
Έχεις πιο πολύ μπέσα, από κάτι άλλους εδώ μέσα "ψαγμένους" τελικά.

quote:

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΣΤΣ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΙΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΣΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...!!!!

Φσστ.
Άστα αυτά.
Αναλώνουν.
Δηλαδή για σένα ούτε γάτα ούτε ζημιά, ο καθένας πουλάει την τρελίτσα του και στο τέλος ολοι μαζί την ηρωίδα.
Zεί η ksenitia, όλα τέλος και καλά και όλοι πάμε σπίτια μας και δεν ρωτάμε ούτε το πώς και το γιατί.
Να χαρώ κάτι "ψαγμένους"...

05/11/2004, 21:09:11
quote:

Ρε νούμερο Vril η κοπέλα μόλις παντρεύτηκε και άλλη όρεξη δεν είχε να σκαρώνει πλακίτσες σε εσένα και εμένα

Το κείμενό μου ήταν χιουμοριστικό και γι'αυτό θα σε παρακαλέσω να μην χρησιμοποιείς αποσπάσματά του για να στηρίξεις τις ευφάνταστες θεωρίες σου.

Αναφέρεις το Μακιαβέλι.Είσαι σίγουρα από αυτούς που αποστηθίζουν δυο-τρεις ατάκες του Ηγεμόνα και νομίζουν ότι κατέχουν τη Σκοπιμότητα.

Όσο για τη "δύναμη Βριλ" τί να πώ,έλεος.

Και κάτι άλλο, σταμάτα να κόπτεσαι και να υποπτεύεσαι τόσο πολύ διότι σιγά σιγά θα αρχίσεις να γίνεσαι βασικός ύποπτος.Εξάλλου συμφωνήσαμε ότι αυτός που φωνάζει περισσότερο έχει και τη φωλιά του λερωμένη.Φιλικά

Ούτε που σε ξέρω και χαρά στο υφάκι που παίρνεις.

Δε χρειάζεται να απαντάς με "φιλικά". Είναι σκέτη υποκρισία.

Να προσπαθείς να μου χρεώσεις τη "λερωμένη φωλιά" και μετά να πετάς αττάκες για "ευφάνταστες θεωρίες" είναι μεγάλο ουτόπημα.
Στα άλλα σου δεν απαντάω κάν. Δεν χρειάζεται να ακουθήσω το στύλ σου.

Εφόσον δεν έχεις να πείς τίποτε (που το απέδειξες), κρατήσου έξω απ αυτό το θέμα.

05/11/2004, 21:22:13
Φυσικά και δεν με ξέρεις και ούτε πρόκειται να με μάθεις.

Το "Φιλικά" είναι ειλικρινές και δείχνει ότι οι συμβουλές μου είναι καλοπροαίρετες.

Ρε τρελιάρη άλλη όρεξη δεν έχω να σου ρίχνω ευθύνες.

Απλά σου λέω να σταματήσεις το κήρυγμα και τη ψευτοέρευνα γιατί γίνεσαι γραφικός και επαναλήψιμος.

Εάν η Ξενιτιά (ή κάποιος άλλος που ξέρει κάποια πράγματα)έχει κάποια πράγματα να πει θα τα πει,από εκεί και πέρα εσύ είσαι ξέμπαρκος,καπίτο?

CYBERMASTERΜέλος
05/11/2004, 21:31:36
ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑΙ (ΚΕΙSER) ΚΑΙ ΣΤΟΝ GIRTOS!?!
OI ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΜΑ ΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ!?!

ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ

quote:
Δεν είμαι "αμνός του θεού" να απομίζομαι τις αμαρτίες των άλλων.

ΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!?!(ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

quote:
Ναι είσαι. Είσαι νέος και διακαιολογείσαι να είσαι λίγο παραπάνω απο κάποιους άλλους που έχουν διπλάσια++ ηλικία από σένα και η κοινωνία και άλλες δομές απαιτούν κάποια άλλα πράγματα από εμάς.
Αθτό δεν σημαίνει οτι σιυ δίνω συγχοροχάρτι και επιτρέπεται να κάνεις όποια μ*λ*κί* θέλεις και να το παίζεις τάχα μου "μικρός".
Άν θές να είσαι μεγάλος για να μοιράζεις, μην το γυρνάς σε μικρός οταν το παραέκανες.

ΒΡΙΛ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΜΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΛΙΓΟ ΔΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΙΡΙΤΚΗ Η ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΣΚΕΨΗ (ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ)

quote:
Φσστ.
Άστα αυτά.
Αναλώνουν.
Δηλαδή για σένα ούτε γάτα ούτε ζημιά, ο καθένας πουλάει την τρελίτσα του και στο τέλος ολοι μαζί την ηρωίδα.
Zεί η ksenitia, όλα τέλος και καλά και όλοι πάμε σπίτια μας και δεν ρωτάμε ούτε το πώς και το γιατί.
Να χαρώ κάτι "ψαγμένους"...

ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΒΡΙΛ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ????
ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΔΛΔ!?!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

05/11/2004, 21:34:02
quote:

Φυσικά και δεν με ξέρεις και ούτε πρόκειται να με μάθεις.

Ναι, δικαίωμά σου είναι. Σου υπενθυμίζω όμως οτι εγώ δεν σε έβρισα, ούτε και απαντώντας όταν ξεκίνησες εσύ.

quote:

Το "Φιλικά" είναι ειλικρινές και δείχνει ότι οι συμβουλές μου είναι καλοπροαίρετες.
Ρε τρελιάρη άλλη όρεξη δεν έχω να σου ρίχνω ευθύνες.

Μπορεί, ίσως, αλλά δημιουργείς προκατάληψη ενατίων μου σε τρίτους. Δεν έχεις αυτό το δικαίωμα, οταν δεν σου δίνω αυτό το δικαίωμα.

quote:

Απλά σου λέω να σταματήσεις το κήρυγμα και τη ψευτοέρευνα γιατί γίνεσαι γραφικός και επαναλήψιμος.

Εάν η Ξενιτιά (ή κάποιος άλλος που ξέρει κάποια πράγματα)έχει κάποια πράγματα να πει θα τα πει,από εκεί και πέρα εσύ είσαι ξέμπαρκος,καπίτο?

΄Εχεις δίκιο στο οτι επαναλαμβάνομαι. Η αλήθεια είναι οτι ενοχλεί εμένα περισότερο απ ότι εσένα.
-Γενικά έχω σχηματίσει την εντύπωση οτι κανένας δεν διαβάζει σε βάθος αυτά που γράφονται εδώ. Γιαυτό και τα επαναλαμβάνω.-

Ξέμπρακος, ε?
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι και σε παρακαλώ να μου πείς τη γνώμη σου.
Πιστεύεις οτι αν κάποιος ξέρει κάτι συγκεκριμένο γι' αυτούς που γράφουν εδώ μέσα, πρέπει να το πεί για το καλό του συνόλου ή πρέπει να καλύψει (και να σιωπήσει) για το καλό του ενός ?

Άν θέλεις μου απαντάς. Ίσως και σε καλύτερο τόνο, αν είναι εύκολο.
Ευχαριστώ.