- Υπάρχουν καλοι γιατροι, υπαρχουν και κακοι γιατροι. Υπάρχουν και ΜΗ-γιατροί. - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
quote:
ΖΩ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ Ζς ΣΑ ΓΙΟΡΤΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΜΙΑΣ ΣΦΑΙΡΑΣ...ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΚΑΘΙΜΕΡΙΝΟ,ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΚΟΣΜΟ ( ΤΟΥΣ...)
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΛΥΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΕΜΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΒΗ ΤΟΥ ΜΙΛΙΑ...ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΞΕΓΕΛΩ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ............
Xrwstaw mono thn sugnwmh mou s'autous pou xa8hkan kai se psuxes pou prin apo ligo geni8ikan....
ΦΙΛΕ RΑΗΧΕPHON
ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ. ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ...
ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΘΙΑ...
ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ...ΒΟΥΒΟΣ...
ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ...
ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ...
ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ...
ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ...
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ...
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Ωραίο θέμα!Ο δικός μου κόσμος ακροβατεί μεταξύ πραγματικού και φανταστικού. Είναι η ανάμνηση του χαρακτηριστκού ήχου της θάλασσας και το παιχνίδισμα του φωτός στα τυρκουάζ νερά της...στιγμή απόλυτης γαλήνης, ενώ με παίρνει σιγά σιγά ο ύπνος απ'το νανούρισμά της.
Τόπος: Copacabana, Rio de Janeiro. Χρόνος: Ιούλιος 1999.Αλλά ο χωροχρόνος χάνεται και γίνεται ένα, κάθε φορά που ψάχνω καταφύγιο. Η θύμηση πλάθει καινούριες συνιστώσες, ενός κόσμου που φυλάω μέσα μου...και που πάντα κατορθώνει να φέρει τη γαλήνη.
ΦΙΛΕ/Η ΙΝΑΝDABOVE
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΛΗΘΙΝΗ Ή ΟΧΙ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ...
Α!ΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ,ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ...ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΩ ΑΓΑΠΗΤΕ/Η,ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ kapodistria ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ..
ΑΠΛΗ , ΗΡΕΜΗ, ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ...
ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ (ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ) ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ????
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
ΟΝΟΙΡΟΠΟΛΟΙ ΝΑΙ ....
ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΟΧΙ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ,ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΒΑΤΑΡ!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ,ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ "ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ...
ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ... ΥΠΟΘΕΤΩ...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ;!!!
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ...ΕΜΑΣ...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ "ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ" ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ...
ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΛΟΣ,ΑΛΛΟΤΕ ΟΧΙ...
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ,ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ...ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ,ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΒΑΤΑΡ!!!

Πολλά μπορώ να πω.. μα απλά θα αρκεστώ σε αυτό...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 22/07/2004 02:55:05
Edited by - simori on 22/07/2004 03:18:42

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:Εμένα ο φανταστικός κόσμος μου... την μία μοιάζει σκοτεινός και απόκοσμος.. εξωπραγματικός και ονειρικος.. σουρεαλιστικός μα πανέμορφος.. και άλλες φορές να παραπαίει μεταξύ γαλάζιου και πράσινου.. ... μεταξύ κίτρινου και πορτοκαλί.. αγαπημένοι συνδοιασμοί..
Πολλά μπορώ να πω.. μα απλά θα αρκεστώ σε αυτό...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
![]()
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
ΣΙΜΟΡΙ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠ'ΠΛΑ!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΦΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ,ΜΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ...
ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΙΜΟΡΙ!!!

Όταν ανοίγω όμως τα μάτια πέφτω από τα σύννεφα και προσγειώνομαι στο άχαρο κόσμο μας.
quote:
Ο δικός μου κόσμος είναι στα πλαίσια του ονείρου. Όποτε περνάω δύσκολες ώρες και μου μένει λίγος χρόνος στοχασμού, κλέινω τα μάτια μου και βρίσκομαι γύρω στο 18ο αιώνα σε καταπράσινα όρη με έναν ήλιο ζεστό και φωτεινό να χαρίζει απλόχερα το φως του στα ανθισμένα λουλούδια. Τότε ξεπηδάει μέσα από τα χόρτα και την άγρια βλάστηση ένα κοριτσάκι γύρω στα 8 να τρέχει και να παίζει με τις πεταλούδες και τα μικρά ζωάκια που ξεπετιούνται μέσα από τα λουλούδια. Το κοριτσάκι αυτό φοράει ένα άσπρο μακρύ φόρεμα και έχει ξανθιά, μακριά μαλλιά με μπούκλες. Έτσι κάθομαι σε μια άκρη και χαζεύω αυτό το παιδί θέλοντας να είμαι εγώ στην θέση του. Με συνεπαίρνει η ξεγνιασιά και η αγνότητα του παιδιού μαζί με το απέραντο λαμπερό πράσινο του τοπίου.
Όταν ανοίγω όμως τα μάτια πέφτω από τα σύννεφα και προσγειώνομαι στο άχαρο κόσμο μας.
ΜΥΣΤΙΚ,
ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΛΙΒΑΔΙ...
ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥΣ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΕΝ...
ΝΑΙ,ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΩ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ Ν'ΑΡΜΕΝΙΣΕΙ...
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΟΛΟΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ...
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΛΙΒΑΔΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΣΠΕΡΤΕΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΑΒΩΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΓΙΓΑΝΤΑ!!!
ΣΕ ΒΛΕΠΩ... ΕΙΣΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΗ!!!
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α ! ! !

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ kapodistria ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....
quote:
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΛΙΒΑΔΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΣΠΕΡΤΕΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΑΒΩΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΓΙΓΑΝΤΑ!!!
ΓΙΓΑΝΤΑΣ ???
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ..
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΓΩΝΕΙ..
ΒΑΘΙΕΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΙΕΣ...
ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΙ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΗ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΔΙΟΔΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ.
ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
quote:ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΔΙΟΔΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ.
quote:
καπου εκει κι εγω...![]()

Ευρυαλε,βλασταρι των γλαυκομματων,Χαριτων,
αγαπημενε των ωριομαλλων Μουσων,εσενα σε
αναστησε η Κυπριδα κι η Πειθω με τα τρυφερα
βλεφαρα,αναμεσα στ ανθη!
quote:quote:
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΛΙΒΑΔΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΣΠΕΡΤΕΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΑΒΩΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΓΙΓΑΝΤΑ!!!ΓΙΓΑΝΤΑΣ ???
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ..
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΓΩΝΕΙ..
ΒΑΘΙΕΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΙΕΣ...
ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΙ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΒΑΤΑΡ,
ΠΑΝΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ,ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΙΚΑ,ΟΜΟΛΟΓΩ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ...ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΜΟΡΦΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...
Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΙΩΣΗΣ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΒΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΟΓΩΝ ΟΝΤΩΝ!!!
Η ΜΑΝΑ ΓΗ,ΑΠΛΑ ...ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΔΩΡΑ ΜΑΣ...
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠ'ΑΥΤΩΝ(ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΩΡΩΝ)ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟ!!!
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ!!!
quote:
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΗ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟΣ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΒΟΥΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ,ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΦΩΝΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΚΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ Ή ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΡΩΜΑΙΟΣ................
ΜΙΑ ΝΕΡΑΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!
ΠΟΣΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΝΕΡΑΪΔΩΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟ...
Α! ΝΑΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΡΩΜΑΙΟΣ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ...
ΠΙΣΤΕΥΕ!!!

Edited by - kapodistria on 02/08/2004 20:06:59
Ευχαριστω για την φιλοξενια.
Avarhs
quote:
... για να πιστεψω στην ψευδαισθηση αυτου που λεμε πραγματικοτητα...Ευχαριστω για την φιλοξενια.
Avarhs
ΦΙΛΕ/Η AVARHS,
ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...
ΜΙΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΕΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ...ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ...ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤ...
ΝΑΙ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΜΗ...
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ Ή ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ... ΔΕΙΞΤΟΝ ΜΑΣ...
.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΓΛΙΣΤΡΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΧΤΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ.
ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΚΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ Ο ΜΥΘΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ....ΠΑΡΑΜΥΘΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ/ΜΑΣ.
quote:
ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ (ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ.
.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΓΛΙΣΤΡΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΧΤΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ.
ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΚΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ Ο ΜΥΘΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ....ΠΑΡΑΜΥΘΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ/ΜΑΣ.
ΕΣΥ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΜΟΥ...
Ξυπνώ το πρωί και δεν ανοίγω τα μάτια μου,
φοβάμαι...
Φοβάμαι να δω τον μουντό ουρανό, τα σκοτεινά σύννεφα,
τις αστραπές, κήρυκες της καταιγίδας...
Ξυπνώ το πρωί και μες το όνειρο μένω ακόμα,
γυρεύοντας το γαλάζιο του καλοκαιριού,
τον ήλιο της Ελπίδας...
γυρεύοντας εσένα...
Τα μάτια σου, γαλάζιες θάλασσες,
η μορφή σου το χάδι αύρας πρωινής
ΕΣΥ το ΦΩΣ της αυγής,
ΕΣΥ το ΦΩΣ της Σελήνης,
ΕΣΥ το ΦΩΣ στην ομίχλη μου...
ΕΣΥ ο ΔΡΟΜΟΣ της σωτηρίας μου...
Όλη την μέρα στα τυφλά τριγυρνώ και ψάχνω
διεξόδους...
Όλη την μέρα πάλλομαι στην τριβή της καθημερινότητας,
στα βαλτωμένα μονοπάτια της ερημιάς μου στέκομαι,
περιμένοντας το έναυσμα της σωτήριας πορείας
και τις καλοκαιρινές μυρωδιές...
Περιμένοντας την ζωή...
ΕΣΕΝΑ!!!
Τα μάτια σου, γαλάζιες θάλασσες,
η μορφή σου το χάδι αύρας πρωινής
ΕΣΥ το ΦΩΣ της αυγής,
ΕΣΥ το ΦΩΣ της Σελήνης,
ΕΣΥ το ΦΩΣ στην ομίχλη μου...
ΕΣΥ ο ΔΡΟΜΟΣ της σωτηρίας μου...
Μέσα στην ομίχλη της ζωής μου ΗΡΘΕΣ!!!
Μέσα στην ομίχλη της ψυχής μου ΜΠΗΚΕΣ!!!
Έφερες το ΦΩΣ και όλα καθάρια είναι...
Έφερες το ΦΩΣ και γεννήθηκα ξανά!!!
Έφερες το ΦΩΣ και Μ’ ΕΣΩΣΕΣ!!!

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ... ΣΟΥ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ...
ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 05/08/2004 17:50:37
Μηπως απλα ένα ονειρο;
Μηπως τιποτε περισοτερο από την αληθεια της στιγμης;
Μηπως οταν ένα ονειρο είναι κοινο το ονομαζουμε πραγματικοτητα;
Μηπως η πραγματικοτητα προσδιοριζει τον φανταστικο σου κοσμο ;
Η το αντιστροφο;
Ποια η εννοια για οποιαδηποτε κατασταση χωρις την υπαρξη της αντιθετης καταστασης ;
Και τελος γιατι η φαντασια να είναι αντιθετη από την πραγματικοτητα και όχι η πραγματικοτητα αντιθετη από την φαντασια ;
Σαν εξισωση είναι διαφορετικα τα δυο σκελη γιατι να βαλω πρωτα το ένα και όχι το άλλο αφου ουτως ή αλλως επαληθευεται.
Δες την ‘πραγματικοτητα’σαν ψεμα και τον φανταστικο σου κοσμο σαν το οριοθετικο μηχανισμο της ψευτικης ‘πραγματικοτητας’και θα δεις με διαφορετικα ματια..
O φιλος
AVARHS