- Υπάρχουν καλοι γιατροι, υπαρχουν και κακοι γιατροι. Υπάρχουν και ΜΗ-γιατροί. - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Η ΘΛΙΨΗ ΔΕΝ ΠΟΝΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Η ΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΤΡΥΠΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Τ'ΑΓΡΙΜΙ ΔΕΝ ΟΡΜΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΛΥΓΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΒΑΣΤΑΕΙ ΓΕΡΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΣΚΟΡΠΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΔΕΝ ΒΡΩΜΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΞΑΓΡΥΠΝΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΤΙΜΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
...ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ή
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑ ;

Edited by - Masvidal on 06/08/2004 03:43:29
Edited by - Masvidal on 06/08/2004 03:45:03
quote:
Δες την ‘πραγματικοτητα’σαν ψεμα και τον φανταστικο σου κοσμο σαν το οριοθετικο μηχανισμο της ψευτικης ‘πραγματικοτητας’και θα δεις με διαφορετικα ματια..
O φιλος
AVARHS
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΟΜΟΡΦΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ...
ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΘΟΤΙ ΔΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΣΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΣΕ ΕΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΙ "ΑΛΦΑ" ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΒΗΤΑ".ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΒΗΤΑ",ΟΜΩΣ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ "ΑΛΦΑ" ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ...
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΒΑΤΑΡ,ΤΗΣ ΕΣΩ-ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ:
"...ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
ΟΝΟΙΡΟΠΟΛΟΙ ΝΑΙ ....
ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΟΧΙ ..."
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΕΣΩ-ΑΔΙΕΞΟΔΑ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΗΜΟ...
ΑΡΑ ΟΙ ΕΣΩ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΕΣ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Η ΘΛΙΨΗ ΔΕΝ ΠΟΝΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Η ΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΤΡΥΠΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Τ'ΑΓΡΙΜΙ ΔΕΝ ΟΡΜΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΛΥΓΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΒΑΣΤΑΕΙ ΓΕΡΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΣΚΟΡΠΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΔΕΝ ΒΡΩΜΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΞΑΓΡΥΠΝΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΤΙΜΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑ
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
...ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ή
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑ ;
ΖΩΗ ΜΟΥ,
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ!!!
ΝΑΙ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...)ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ,ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ,ΤΟΝ ΦΟΒΟ,ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙ,ΤΟ ΜΙΣΟΣ,ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ,ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ,ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ...
ΤΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΞΙΕΣ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ;
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ;
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΧΡΩΜΗΣ ΑΥΓΗΣ;
ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΠΟΙΗΣΗ,ΑΣΜΑΤΑ...
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΝΙΚΗΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ;
ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Η ΧΑΡΑ;
ΠΩΣ ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ;
ΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕ ΑΓΓΑΛΙΑΣΗ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΩΧΗ;!!!
ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ;
Ω!!! ΨΥΧΗ ΜΟΥ,
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Ο δικός μου, ο μαγικός μου κόσμος, βρίσκεται μέσα σε δύο μεγάλα μαύρα μάτια που με κοιτούν πάντα ως της ψυχής μου την άβυσσο και όσο κι αν η στεναχώρια ή η απελπισία με έχει κυριεύσει,εμφανίζεται μια σπίθα Δύναμης ακόμα για να συνεχίζω να χαμογελώ. Το παιδί μου, η ματιά του και η αγκαλιά του είναι ο πραγματικός μου και ταυτόχρονα ο μαγικός μου κόσμος.
Το καταφύγιο του νου μου... βρίσκεται σε ένα "ιδιαίτερο", μυστήριο και μαγικό βουνό όπου αναβλύζει νερό από μια πηγούλα για να δροσίζονται εκεί οι Νύμφες....
Να είστε όλοι πάντα καλά!!!
ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ...ΕΣΕΝΑ ODYSSEA-MASVIDAL ΜΟΥ...

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Από την ώρα που χρυσά και ρόδινα σύννεφα γεμίζουν τον ουρανό που ανατέλλει ο ήλιος...Μέσα στην κούπα του καφέ μου που μοσχομυρίζει και γεμίζει ζεστός τις αισθήσεις μου... Την ώρα που η μικρή Σινένε παίζει κυνηγητό με τον αδερφό της Ξέρξη, την ώρα που περνάει ο "αρτοποιός" κορνάροντας για να κατέβουμε για ψωμί...
Ο ονειρεμένος και παραμυθένιος κόσμος μου είναι εδώ και είναι το φως από τα παράθυρα που έφτιαξα βιτρώ και βάφει το πάτωμα με χρώμα... την ώρα που ο άερας χαϊδεύει τα wind chimes στον κήπο μου και τα κρύσταλλα που κρέμασα στις ελιές στραφταλίζουν... είναι τα βελούδινα τριαντάφυλλα που κρέμονται σαν καταρράκτες και συναγωνίζονται σε χρώματα...
Ο παραμυθένιος κόσμος μου είναι εδώ και βρίσκεται σε ένα πιάτο γλυκού brownie σκεπασμένο ζεστή σοκολάτα... κι εγώ που το γεύομαι και πασαλίβομαι μ'αυτήν και είμαι μικρό παιδί που παίζει μαζί της... την ώρα που το ραδιόφωνο ξαφνικά παίζει ένα τραγούδι που κάνει την ψυχή μου να αναστενάζει....
Ο παραμυθένιος κόσμος μου είναι εδώ και βρίσκεται κάτω από τα παπλώματα μου και τα σεντόνια με τριαντάφυλλα και δαντέλα.... την ώρα που το μαροκινό αστέρι πάνω από το κρεβάτι μου βγάζει αναλαμπές.... την ώρα που κεριά με άρωμα καραμέλας θα στολίσουν τον αέρα μου και θα φωτίσουν τα σκοτάδια μου...
Τα όνειρα μου είναι εδώ... μα σ'αυτά είμαι πάντα μόνη..
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
Τα όνειρα μου είναι εδώ... μα σ'αυτά είμαι πάντα μόνη..
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ,ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ...
ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.