- Ψαλιδιές σε ρούχα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Φτιάχνω αυτό το θέμα γιατί θέλω να σας ρωτήσω για κάτι περίεργο που συμβαίνει στο σπίτι μου...
Αντιληφθήκαμε πρόσφατα σε αρκετά ρούχα των γονιών μου ψαλιδιές...
Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Τίποτα "μάτι", "μάγια" ή κάτι σαν και αυτά;
Δεν γνωρίζουμε κιόλας πως κάποιος είχε προσβασή σε αυτά...
Κάτω έχω ένα link με μία φωτογραφία από ένα ρούχο να καταλάβετε...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Όσον αφορά τις τρύπες που βρήκες σε αρκετά ρούχα των γονιών σου, βρίσκω πολύ πιο πιθανό την δράση κάποιου σκώρου παρά την δράση από μάγια ή "μάτι"... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Το σκέφτηκα και εγώ, αλλά είναι περίεργες οι "ψαλιδιές" όπως βλέπεις και στην φωτογραφία...
Επίσης το ύφασμα αυτό είναι ελαστικό και απ'όσα ξέρω δεν πάνε εκεί οι σκόροι σε τέτοιο ύφασμα...

Απλά ρώταγα αν ήξερε κανείς αν σημαίνουν τίποτα...
Edited by - KERRY KING on 27/08/2009 11:53:03
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/08/2009 23:50:57
και ένα σχολιάκι: αν η υπνοβασία θεωρείται από πολλούς ένα αρκετά συνηθισμένο και σίγουρα όχι παράξενο φαινόμενο, γιατί άλλα φαινόμενα όπως η τηλεπάθεια, ο υπνωτισμός, κ.λ.π. να θεωρούνται περίεργα, και μερικοί μάλιστα να μην πιστεύουν στην ύπαρξή τους;
αυτή...που τα κατάφερε!
Σε ηλικία 11-12 ετών περίπου είχα μία και μοναδική εμπειρία υπνοβασίας... Το μόνο που θυμάμαι είναι μια εικόνα: Εγώ στα κάγκελα της βεράντας στον 3ο όροφο, με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω, και από κάτω φασαρία και κόσμος (είχε λαϊκή πρωί - πρωί)... Μου περιέγραψαν αργότερα ότι σηκώθηκα κανονικά από το κρεβάτι, πέρασα από την τραπεζαρία και άνοιξα την μπαλκονόπορτα σαν να είχα έναν συγκεκριμένο σκοπό. Ευτυχώς που η αδερφή μου ήταν ήδη ξύπνια και με πήρε ήρεμα μέσα, όταν είδε να είμαι έτοιμος να περάσω και το άλλο πόδι από τα κάγκελα, και ποιος ξέρει αν θα πηδούσα τελικά!!! Με πήγε στο κρεβάτι, και μου περιέγραψε τι συνέβη λίγο αργότερα, όταν ξύπνησα κανονικά για το σχολείο...
Δεν ξέρω τι είναι υπνοβασία...

Χρόνια και ζαμάνια...
Ας ζεσταθούμε λιγάκι λοιπόν με κάποιες εμπειρίες που έχουν μερικοί από εμάς βιώσει, και μετά θα προσπαθήσουμε να δούμε και την εξήγηση, επιστημονική και μη. Οσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν...
Να κάνω όμως κι εγώ την αρχή, ή μάλλον τη συνέχεια, αφού το γνωστό φρούτο (
) με πρόλαβε.
Εμπειρία 1η (από τις πολλές):
Κάπου δέκα ετών θα ήμουν, εκτός από τις άπειρες συνομιλίες που είχα στον ύπνο μου με τη δίδυμη (βέβαια) αδελφή μου, έκανα και κάποιες βόλτες. Η πιο μακρυνή με έφερε στον κάτω όροφο πρώτα, όπου πήγα, βρήκα το θείο μου, του έδωσα ένα σορτσάκι λέγοντάς του ότι είναι το μαγιό μου και να το πλύνει (!!!) και μετά, συνέχισα τη βόλτα μου, όπου με μάζεψαν 200 μέτρα πιο κάτω στη στάση του λεοφωρείου 16 (τώρα είναι 230). Χωρίς ασφαλώς να ξυπνήσω, ακολούθησα χεράκι - χεράκι το θείο μου, και ξαναγύρισα στο κρεββάτι μου.
Το μόνο που θυμόμουν το άλλο πρωί, ήταν ένα θολό όνειρο με εμένα και το θείο μου, που ετοιμαζόμασταν να πάμε για μπάνιο.
Εμπειρία 2η:
Μεγαλώνοντας έβαλα και μυαλό, και έκοψα τους νυχτερινούς αυτούς περιπάτους. Περιορίστηκα μόνο στην υπνομιλία, την οποία συνηθίζω και τώρα.
Ημουν λοιπόν 14 με 15 ετών, και τα Σαββατοκύριακα τα περνούσαμε στο εξοχικό μας. Οπου, ένα άκρως περίεργο φαινόμενο συνέβαινε κάθε βράδυ, περίπου στις τρεις. Μέσα στην σκοτεινή σιωπή της νύχτας, χτυπήματα κλονίζανε τον τοίχο που κι αυτός κοιμόταν. Χτυπήματα από το πουθενά. Δυνατά, και ρυθμικά, που διαρκούσαν 2 - 3 λεπτά. Το φαινόμενο ανησύχησε και την υπόλοιπη οικογένεια τόσο, ώστε κόντεψαν να πιστέψουν στα φαντάσματα.
Μία βδομάδα μετά, παρατήρησα τις μελανιές. Στο χέρι μου βέβαια. Το ίδιο χρονικό διάστημα, κάποιο βράδυ που ξύπνησε η αδελφή μου, με είδε καθιστή στο κρεββάτι, κλειστά τα μάτια, να χτυπάω με τη γροθιά μου δυνατά τον τοίχο.
Κρίμα λοιπόν, δεν ήταν φαντάσματα...
Περιμένω τις δικιές σας εμπειρίες.![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
Ήταν περίπου 6 χρονών, και το βράδυ πέσαμε να κοιμηθούμε..
κατά τις 4.00 το πρωί χτυπάει το κουδούνι της εξώπορτας...
Ξαφνιασμένη πάω πίσω από την πόρτα και ρωτάω... "Ποιός είναι;;;;"... - "το παιδί σου... " μου λέει ο γιός μου..(!!!)Ανοίγω την πόρτα και με πολλή μεγάλη έκλπηξη τον βλέπω να με κοιτάει!!!
"ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΕΞΩ;;;;;;;;;"...
Έβλεπα μου λέει ένα όνειρο...
Ήμουν στο κρεββάτι μου και τα παιδιά με φώναξαν να παίξω μαζί τους...
Εγώ σηκώθηκα και άνοιξα την πόρτα και πήγα να κατέβω τα σκαλιά για να πάω μαζί τους... σε κάποια στγμή κουτούλησα στον τοίχο και...ξύπνησα..!!!
Είδα ότι ήταν βράδυ και χτύπησα το κουδούνι.......
Από τότε πάντα κλειδώνω την πόρτα... ![]()
Φιλικά...
Υγ. και κάτι άλλο...
πολύ θα ήθελα να ξέρω αν αυτό συνδέεται με άλλα φαινόμενα τύπου ESP... , ένα ερώτημα που έβαλε και η Αμαλία...
ξέρει κανείς;
Edited by - iaira on 31/01/2003 09:50:01
Δεν γνωρίζω τι λέει και η επιστήμη γι αυτό. Επειδή όμως το φαινόμενο συνδέεται με την τριπλή ύπαρξή μας (σάρκινη, αστρική, ψυχική) θα αισθανόμουν περισσότερο άνετα με μια εξήγηση των πνευματικών.
Μετά τα μαθήματα διαλογισμού που παρακολουθώ, ακολουθεί πάντα μια συζήτηση για διάφορα φαινόμενα και πως εξηγούνται. Επαναλαμβάνω, σύμφωνα με τις διδαχές των πνευματικών.
Μια πρόσφατη συζήτηση ήταν ακριβώς αυτή. Σύμφωνα με τη δασκάλα μας το φαινόμενο της υπνοβασίας παρουσιάζεται σε άτομα που έχουν μια οπή στην αύρα τους. Απ’ αυτήν την οπή μπορούν να εισέλθουν άλλες οντότητες κυρίως αστρικές γιατί έχουν την ακράτητη επιθυμία να πάρουν μέρος στον υλικό κόσμο.
Οι οντότητες «υποδεικνύουν» στον κοιμώμενο να κάνουν τούτο ή εκείνο γιατί έτσι «βιώνουν» μια κατάσταση. Οι οντότητες αυτές, βέβαια, δεν είναι σοφότερες από τον κοιμώμενο και σίγουρα δεν έχουν υπερ-αστρικές ικανότητες. Ο αστρικός κόσμος είναι τόσο καλός και τόσο κακός όσο και ο δικός μας κόσμος, και δεν έχουμε τίποτε να ζηλέψουμε, μάλλον αυτοί ζηλεύουν εμάς αφού δεν μπορούν ακόμη να μετεμψυχωθούν ή να εξελιχθούν προς τον ψυχικό κόσμο.
Η υπνοβασία πάντως θεραπεύεται και επιβάλλεται η θεραπεία της γιατί μπορεί να κάποτε να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα., αν και τις περισσότερες φορές οι οντότητες που τρυπώνουν στην αύρα των ανθρώπων είναι αφελείς κι απλά θέλουν βιώσουν κάποιες καταστάσεις.
Όχι δεν συνδιάζεται με το ESP το ατόμου που υπνοβατεί. Εαν το αστρικό ον έχει ESP τότε ίσως να το μοιρασθεί και με τον υπνοβάτη αλλά θα πρέπει και το άτομο που υπνοβατεί να θυμάται , πράγμα που δεν φαίνεται να συμβαίνει.
Φίλη Κάθυ καλώς μας όρισες!!!
Εκτός από την πνευματική εξήγηση (την οποία δέχομαι ευχαρίστως!) θα ήθελα να ακούσω και την επιστημονική αν αυτή υφίσταται βέβαια!
Χωρίς να είμαι ειδική στον ιατρικό ή άλλο σχετικό τομέα,εικάζω (το τονίζω αυτό) ότι είναι το αντίθετο του sleep paralysis δηλαδή κοιμάται το συνειδητό,αλλά το σώμα είναι ακόμα "ξύπνιο" και δεν παρουσιάζει τις φυσιολογικές αντιδράσεις ενός κοιμώμενου ανθρώπου...
Όσο για τις "οδηγίες" που λαμβάνει ο υπνοβάτης,μπορεί να προέρχονται από κάποιες επιθυμίες που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα (όπως πχ το μπάνιο που ανέφερε η φίλη Amalia).
Φυσικά η ερμηνεία των ονείρων ή το τί ακριβώς συμβαίνει όταν ονειρευόμαστε είναι άλλο θέμα...να μερικά!!!!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=748
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=581
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=131
Προσωπικά αποφεύγω τις νυχτερινές βόλτες τουλάχιστον όταν κοιμάμαι
αλλά μιλάω πολύ στον ύπνο μου...
Περιμένοντας τη συνέχεια...
Ο Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
quote:
Φυσικά η ερμηνεία των ονείρων ή το τί ακριβώς συμβαίνει όταν ονειρευόμαστε είναι άλλο θέμα...
Και πολύ ενδιαφέρον μάλιστα φίλη darkangel, που απ'ότι τσέκαρα χθες, δεν υπάρχει κάποιο στα φόρουμς. Αν βέβαια δεν με ξεγέλασαν τα ματάκια μου. Οπότε, καλό θα ήταν να ανοίξουμε και ένα τέτοιο θέμα, μπορεί αν προλάβω να το ανοίξω εγώ, ή αν θες, άνοιξέ το εσύ. Εκτός αν υπήρχε κάποιο, οπότε οι συντονιστές, μπορούν να μας το φρεσκάρουν - έτσι δεν είναι;
Ας συνεχίσουμε όμως με εμπειρίες από όλους μας, που από ότι βλέπω έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Οσον αφορά δε τη σχέση υπνοβασίας και ESP, δεν ξέρω τι λένε οι ειδικοί, μπορούμε όμως ρωτώντας, να βγάλουμε μόνοι μας κάποια στατιστικά συμπεράσματα. Ρωτήστε φίλους, συγγενείς, κ.λ.π. που είχαν τέτοιες εμπειρίες υπνοβασίας, αν έχουν βιώσει κι άλλες "παράξενες"εμπειρίες,
κι εδώ είμαστε...
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
φιλη καθυ, μου αρεσε η προσεγγιση σου. φιλη darkangel το ιδιο ισχυει και για τη δικη σου προσπαθεια ερμηνειας.
θα ηθελα να θιξω το εξης -ισως ενδιαφερον στοιχειο- στο θεμα μας, που νομιζω -αν και δεν φημιζομαι ως πολυ προσεκτικη ανγνωστρια- οτι δεν εχει αναφερθει.
ΥΠΝΟΒΑΣΙΑ -ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΥΠΝΟΜΙΛΙΑ- ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
συμφωνα με την καθυ-ερμηνεια αυτο μπορει να οφειλεται στο οτι τα παιδια ειναι πιο 'ασταθη η αραια υλικα δοχεια (σωματα)' οποτε οι οντοτητες μπορουν να τα καταβαλλουν ευκολοτερα και συχνοτερα. ισως. ισως παλι συμφωνα με τον αγγελο του σκοτους να ειναι το υποσυνειδητο πιο παρεμβλητικο στα παιδια. αυτη η ερμηνεια μου προκαλει τη διατυπωση μιας υποθεσης -δεν γνωριζω αν υπαρχει σχετικη επιστημονικη βιβλιογραφια πανω στο θεμα.
ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ. ΜΕΓΑΛΩΝΩΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΙΑΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝ- ΑΣΥΝ -ΑΠΟΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΝ- ΟΠΟΤΕ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ -ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ.
ακολουθωντας την παραπανω υποθεση και σχετιζοντας την με την υπνοβασια, το υποσυνειδητο που στα παιδια ελεγχει περισσοτερο το σωμα το ενεργοποιει ευκολοτερα απο οτι στους μεγαλυτερους ανθρωπους.
πολυ θα ηθελα να διαβασω την αποψη σας -οχι μονο τη δικη σας αλλα και καθε αλλου 'καλοθελητη' πανω σε αυτη τη διασταση του θεματος -αν η υπνοβασια ειναι συχνοτερη στα παιδια, αλλες ερμηνειες και τη γνωμη σας για τη δικη μου ερμηνεια.
Υ.Γ. Επειδη η διαφημιση ειναι παντα ενα αποτελεσματικο μεσο για την προωθηση, θελω να σας πληροφορησω οτι εχω ανοιξει ενα θεμα στο 'ΠΑΡΑΞΕΝΟ' -το πρωτο μου θεμα ως νεο μελος- σχετικα με την ΑΟΡΑΤΗ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ που θελω να πιστευω οτι ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα να σας προσκαλεσω να συμμετεχετε και στο θεμα αυτο.
ελπιζω να τα ξαναπουμε -και εδω και στο θεμα μου
ευχαριστω
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
Φίλη Λίλιθ καλώς μας όρισες και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Επίτρεψέ μου όμως μια μικρή διόρθωση...είπες:
quote:
ισως παλι συμφωνα με τον αγγελο του σκοτους
Άλλο άγγελος του σκότους και άλλο Σκοτεινός Άγγελος
Προτιμώ τη δεύτερη εκδοχή...
Φιλικά,ο Σκοτεινός Άγγελος!
τι αξια θα ειχε η μερα διχως τη νυχτα?
το σκοτος κατα τη γνωμη μου θεωρειται λανθασμενα αρνητικο
λιλιθ -η πρωτη γυναικα -και η γυναικα του σκοτους συμφωνα με την αρχαια εβραικη παραδοση
Close your eyes while you listening a chill out song,think the never ending space,think that you falling into this,think that your journay has already begin,feel like the conquerors of the new world,think that everything is true,feel the absolut nirvana.
Καλή μου Λίλιθ δεκτή η συγνώμη σου! Δεν το έκανες από πρόθεση!!!
ΑΛΛΑ είναι σαν να σε φωνάζουμε με ένα όνομα που δεν είναι δικό σου...
Φυσικά και το σκότος δεν είναι αρνητικό!Μαζί με το φως κάνουν το ΕΝΑ!
Καληνύχτα σας!
Ο Σκοτεινός Άγγελος!