- ΤΕΛΧΙΝΑ - ΤΕΛΧΙΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:quote:
macedonGet a life χριστιανέ.
Μετά από 7+ χρόνια ενεργούς συμμετοχής, 7400+ ποστς και έκδοσης ενός βιβλίου και όοοοοοοολα αυτά με τα οποία πέρναγες τη ζωή σου ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΧΡΙΣΤΟΥ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ενώ είσαι ΑΘΕΟΣ (και δάσκαλος δημοτικού στο επάγγελμα, άρα και αυτό άσχετο με την παραπάνω δράση σου), μπορείς να ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΘΕΣ!!!
Επειδή είμαι ΚΑΙ ακουστικός τύπος, το μόνο που κάνεις είναι να με φτιάχνεις άγρια και για τα επόμενα γλέντια που έρχονται...
quote:
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!![quote]
5. Δεν πειράζει να είσαι ηλίθιος, απλά μην είσαι περήφανος γι' αυτό.Θα προτιμούσα το ΚΡΕΤΙΝΟΣ σε παρακαλώ (ξέρεις εσύ, από το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ στα Γαλλικά)...
Υ.Γ miserabile visu...
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ.
Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

quote:
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ.Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Από τη στιγμή που κυκλοφορείς εσύ ελεύθερος δεν πρέπει να λες να μαζέψουν κανέναν άλλον γιατί θα μαζέψουν πρώτα εσένα! Προσοχή σε τέτοιες προτάσεις! Και βάζεις και το "ανθρωπος" σε εισαγωγικά.
Ε ρε Θεοδόσιος και Ιουστινιανός που σας χρειάζεται!!!
Και δεν εννοώ σε όλους ...για να μην παρεξηγηθώ πάλι , ως συνήθως ...

macedon
Τι εκαναν αυτοι δηλαδη;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Αγαπητε regulus τι εννοεις οταν λες οτι σε... καποιους χρειαζεται Θεοδοσιος και Γιουτπραδα;Τι εκαναν αυτοι δηλαδη;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Επιτίθενται και μισούν άνευ άλλου λόγου τους χριστιανούς. Και το κυριότερο δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ!
Λένε επίσης ότι πρέπει να τους μαζέψουν και ότι είναι "άνθρωποι". Αν υπήρχε τώρα ένας Θεοδόσιος ή ένας Ιουστινιανός (όχι Γιουτπράδα, το μάθαμε τώρα ... Ιουστινιανός ήταν το επίσημο όνομά του και με αυτό έμεινε στην Ιστορία) δε θα τολμούσαν να τα λένε αυτά. Υπήρχαν κάποιοι νόμοι που τους σέβονταν όλοι θέλοντας και μη.
Οπως για παραδειγμα;
Εχεις κατι προχειρο;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Νομοι... μαλιστα.
Οπως για παραδειγμα;
Εχεις κατι προχειρο;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Δε μπορούσες να βρισεις τα θεία ας πούμε , ή να προσβάλλεις τον οποιονδήποτε για την πίστη του.
quote:
Νομοι... μαλιστα.
Οπως για παραδειγμα;
Εχεις κατι προχειρο;
δες εδώ πως με βριζει ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ για πολλοστή φορά και κανένας δεν τον ελέγχει.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11141&whichpage=11&ARCHIVE=
προφανώς γιατί το esoterica έιναι τσιφλίκι τους οπότε κάνουν ότι θέλουν. Τότε υπήρχε θεσμός αν πήγαινες κάποιον στο δικαστήριο να δικάζεσαι αν δεν αποδείξεις την αλήθεια των κατηγοριών σου. Εδώ δεν υπάρχει τιποτε. Ο καθένας κάνει και λέει ότι θέλει.Η προσβολή θεωρείται δικαίωμα και πολιστισμός.
Ανησυχησα μηπως ανσφεροσουν σε... διωγμους και τετοια...![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Είσαι ΨΕΥΤΗΣ
Γιατί τουλάχιστον τέσσερα άτομα είδαν αυτό που έγραψες:
"Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα με τις βλακείες σας ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. Άει στο διάολο! "
δηλαδή εγώ, ο Νικόμαχος, ο Αιθεροβάμονας και ο kost, κι εσύ επιμένεις οτι δεν το έγραψες ποτέ.
Είσαι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ
Γιατί ισχυρίζεσαι πως εγώ και ο Νικόμαχος παραποιήσαμε τα γραφόμενά σου, πράγμα που τουλάχιστον δύο μάρτυρες, ο Αιθεροβάμονας και ο kost, βεβαιώνουν πως δεν συνέβη.
Είσαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
Γιατί όλα αυτά τα έκανες σκοπίμως, μεταφέροντας τις ευθύνες για τη συμπεριφορά σου σε άλλους.
Είσαι ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ
Γιατί για δεύτερη φορά, μετά από την περίπτωση του Αμεινία, θεωρείς πως εγώ, ο Νικόμαχος και ο Αιθεροβάμονας πλέον, είμαστε ένα και το αυτό πρόσωπο, προκειμένου να σου βγεί το παραμύθι.
Είσαι ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ
Γιατί θεωρείς, πως στο πρόσωπό σου διώκεται ο χριστιανισμός, και όχι όλες οι παραπάνω συμπεριφορές σου.
Για όλα τα παραπάνω, θεωρώ πως η παρουσία σου εδώ μέσα είναι αντικανονική.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
θέλεις να πάς κι εσυ εκεί που πήγαμε ο DSM o kost ο Προμηθέας κι εγώ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Α... αυτο εννοουσες;Ανησυχησα μηπως ανσφεροσουν σε... διωγμους και τετοια...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Δεν είναι κακή ιδέα τώρα που το λες! Τα κέντρα για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν ήδη οπότε εκεί μπορείς να βάλεις και άθεους και δωδεκαθεϊστές μαζί να δουν τι εστι πολιτισμός στους άλλους λαούς. Μπράβο ωραίες ιδέες έχεις! Συγχαρητήρια!

macedon
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το φορουμ φιλε μου δεν εχει και καλως κατα τη γνωμη μου διαιτητες ουτε παιδονονους διοτι δεν ειναι νηπιαγωγειο. Θεωρω οτι καθενας μας ξερει τι ειναι και δεν περιμενει την αποψη του αλλου για να το μαθει...![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Δεν ξερω φιλε μου αν μπορουσες επι Θεοδοσιου και Γιουτπραδα (ειναι το ονομα του τι να κανουμε;) να προσβαλλεις καποιον για την πιστη του αλλα μπορουσες να τον εξορισεις να δημευσεις την περιουσια του ακομη και να τον σκοτωσεις. Βεβαια μονο αν η πιστη του δεν ηταν αυτη που... επρεπε ετσι;;
Αυτά λέτε γιατί αυτά σας έχεουν μάθει. Η πργματικότητα είναι διαφορετική. Δεν έγιναν ποτέ διωγμοί σε ειδωλολάτρες (είχαν ήδη αλλάξει προ 2 αιωνων οι μεγάλες μάζες και είχαν γίνει χριστιανοί) έτσι όπως το περιγραφεις. Ακόμη και οι νόμοι έγιναν για εκφοβισμό και σπανια χρειάστηκε να εφαρμοστούν.
quote:
Το φορουμ φιλε μου δεν εχει και καλως κατα τη γνωμη μου διαιτητες ουτε παιδονονους διοτι δεν ειναι νηπιαγωγειο. Θεωρω οτι καθενας μας ξερει τι ειναι και δεν περιμενει την αποψη του αλλου για να το μαθει...
Φυσικά και είναι νηπιαγωγείο! Το έχω δει επανειλμμένα και συνεχίζω να το βλέπω. Και στα νήπια χρειάζεται παιδονόμος. Και ως προς την πίστη ακόμη γιατί τα νήπια πιστευουν τα πάντα αβασάνιστα.
Εγω Νικομαχε ειπαμε ειμαι ηδη στον Ωριωνα.![]()
![]()
Α... ρε regulus σ επιασε η νοσταλγια του ενδοξου παρελθοντος;![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Ειναι θεμα εγκεφαλικης επεξεργασιας πληροφοριων...![]()
Με αντιλαμβανεσαι;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Δεν σας προλαβαινω απο το κινητο βρε...Εγω Νικομαχε ειπαμε ειμαι ηδη στον Ωριωνα.
Α... ρε regulus σ επιασε η νοσταλγια του ενδοξου παρελθοντος;
Όχι θα ήθελα ένα ένδοξο παρόν παρά ένα ένδοξο παρελθόν. Αν δεν έγιναν διωγμοί στο παρελθόν δεν είναι λόγος αυτός να μην κάνουμε τώρα μερικούς! Για όλα υπάρχει μια αρχή. Κάποια στιγμή θα μαθουμε πως να τους κάνουμε σωστά. Οι ρωμαίοι πως έκαναν στους χριστιανούς; Το χρωστάμε. Καιρός είναι. Όχι στους ευσεβείς νεοπαγανιστές που αναγνωρίζουν το δικαίωμα του άλλου να πιστεύει ότι θέλει αλλά στους ανερμάτιστους που είναι από μόδα. Στους πιο ευσεβείς μπορούμε να δώσουμε μερικά λειβάδια και πλαγιές για να κάνουν τις λατρείες τους και να μη μας ενοχλούν και να τους καλούμε τις απόκριες, καληώρα , για διασκέδαση στην οποία θα συμμετέχουν σίγουρα.
quote:
Φιλε μου η αντιληπτικη ικανοτητα του καθενος διαμορφωνει τις αποψεις του. Γι αυτο και αυτη η... ποικιλια εδω και παντου.Ειναι θεμα εγκεφαλικης επεξεργασιας πληροφοριων...
Με αντιλαμβανεσαι;;;
Όχι , δε μπορώ να επεξεργαστώ τις πληροφορίες!
Καλά σε αντιλαμβάνομαι ...