ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΛΧΙΝΑ - ΤΕΛΧΙΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΕΛΧΙΝΑ - ΤΕΛΧΙΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
ReoΜέλος
02/04/2003, 23:08:56
Αυτά τα πλάσματα μοιάζουν με αποξηραμένους εσωτεριστές. :)

03/04/2003, 01:10:28
Φίλε Εχέμβροτε, δυστυχώς πάει κανένας χρόνος που είχα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, και δεν θυμάμαι να σε παραπέμψω στην ιστοσελίδα που αποκαλυπτόταν εμπεριστατωμένα η "απάτη"..
Όσο για το μέγεθος των σαλαχιων κυμαίνεται (έχω προσωπική εμπειρεία) απο μερικά εκατοστά έως αρκετά μέτρα...
Διαβολόψαρο ονομάζεται διότι η πλάτη του είναι μαύρη, εχει στο μπροστινό μέρος του δύο απολήξεις που μοιάζουν με κέρατα, και εχει και μία λεπτή ουρά ...(σε μερικά είδη η ουρά έχει κεντρί, σε άλλα ρεύμα)

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

ReoΜέλος
03/04/2003, 11:50:38

Φαίνεται ότι αυτό το χαριτωμένο πλάσμα, που ακούει στο αισθησιακό επιστημονικό όνομα Mobula, ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των σαλαχοκαρχαριωδών (Manta) ως μικρότερη εκδοχή τους, κάτι σαν ατομικό μέγεθος. Από ότι κατάλαβα το είδος βρίσκεται υπό εξαφάνιση. Προφανώς ορισμένα εμφανίζονται και στην Ελλάδα αλλά προτιμούν να μην εμφανίζονται για να μην καταλήξουν ντεκόρ σε τοίχους.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ
http://www.popweb.com/maldive/37.htm
http://pediatrics.med.miami.edu/FPIC/critters/marine.html
http://oldbridgeschools.org/southwood/devil_fish_squad_gliding_hg_wht.gif
http://www.mzoo.com/images/manta.jpg
http://www.enchantedlearning.com/subjects/sharks/rays/
http://www.kaiapix.com/SeaConservation.html

Και να κατεβάσετε ένα screen saver από εδώ
http://www.mantaray.com/cleaning_station/screens.html

08/05/2003, 00:10:56
Πάρτε για να'χετε να παίζετε...

Συγνώμη αλλά αυτό δε θα το χάψω...
Η φύση μας έχει διδάξει την αρμονία...
Βλέπετε εδώ σε αυτά τα πλάσματα να υπάρχει αρμονία?
Το ένα αυτί τετράγωνο, το άλλο στρογγυλό, το ένα αυτί με λοβό, το άλλο όχι, το ένα ποδί κοντό το άλλο πιο μακρύ...

Μα έχουν πολύ πέραση τα άτιμα... τόσο που σκέφτομαι να σταματήσω να συλλέγω νομίσματα και να συλλέγω Τελχίνες

"Τάδε έφη Avallon"
AlastisΜέλος
08/05/2003, 00:57:22
Μολις μου ηρθε μια φλασια...
Στην ταινια "Η Αβυσσος" αν δεν κανω λαθος, οι εξωγηϊνοι δεν μοιαζουν αρκετα με το "πλασμα" αυτο???

...open minds are better minds!

terpandrosΜέλος
12/05/2003, 04:53:47
moiazoun ola auta ta prwhn zwa metaxy tous giati kai ola ta salaxia moiazoun metaxy tous. ta legan diavolopsara giati ama ta koitaxeis apo katw moiazoun na exoun proswpo kai kerataki kai oura pou parapempeis se diaolaki. epishs to sxhma auton ton "telxinwn" pou les einai kathara aerodunamiko kai me tpt den tha mporousan na stathoun ston vytho tis ghs na proxwrisoun . epishs den diathetoun xeria ama prosexeis ... oute podia ... moiazoun me xeria kai podia alla den einai kai ama prosexeis se polla apo auta ta akra tous einai kako kommena. auto

michalispapΝέο Μέλος
07/06/2003, 21:40:19
Πάντως στην Κάλυμνο όταν την είχα επισκεφθεί πιτσιρικάς πριν 15-20 χρόνια ήταν γεμάτα όλα τα ψαράδικα με διαβολοψαρα...

Εννοώ διακοσμητικά στους τοίχους.

Μ.

dimsotΜέλος
27/07/2003, 09:11:48
Αν ενδιαφερεστε να δείτε περίεργα οντα μπορειτε να
νοικιασετε το ντοκυμαντερ του ΒΒC απο ενα videoclub
που αναφερετε στους ωκεανους εχει 8 θεματα συνολικη διαρκεια κοντα στις 4 ωρες . Ενα παο τα θεματα αναφερετε στα αβυσεα πλασματα και ειναι φοβερο θα παθετε πλακα

ακομα αναφερεται η ανακαλυψη 2 ακομα οικοσυστηματων που δεν στιριζοντε στην ενέργεια του ηλιου αλλα ανα θυμαμαι καλα στην γεοθερμικη ενεργεια το ενα και το στο αεριο θειο (μπορει νακανο λαθος στο τελευταιο)

dimsot
ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)

21/08/2003, 01:58:33
ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ...
ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑΣ ΤΕΛΧΙΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ..
ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΤΟ
ΚΑΙ CLOSE UP ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΨΑΡΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΔΑΤΟΜΕΝΟ...ΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΓΧΙΑ...ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

06/02/2004, 01:52:16
Χμ……ξεχαστήκαμε μου φαίνεται……

Εάν μπορεί κάποιος συντονιστής να συντονίσει την εικόνα της Avallon που δημιουργεί πρόβλημα στην σελίδα……..

Δεν είμαι εσωτεριστής

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 06/02/2004 02:01:33

GEORGE DΜέλος
06/02/2004, 02:37:33
quote:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΛΑΧΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΨΑΡΟ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ cat ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΨΑΡΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΕΙΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

01/03/2013, 20:43:23
Βρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ όταν ο άλλος αντί να παραδεχτεί αυτό που του λες (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΙΚΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ) προσπαθεί να αλλάξει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.

Μετά απ'αυτό για ποιες εμμονές μου συζητάς????

Ποιος βρίσκεται εδώ μέσα 7+ χρόνια ασχολούμενος σχεδόν αποκλειστικά με το Χριστό/Χριστιανισμό/Χριστιανούς ενώ δηλώνει... Άθεος???

Ποιος έχει ποστάρει 7400 ποστς σχεδόν αποκλειστικά με το Χριστό/Χριστιανισμό/Χριστιανούς ενώ δηλώνει... Άθεος???

Ποιος έχει εκδόσει βιβλίο χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ που να επιτίθεται αποκλειστικά στο Χριστό/Χριστιανισμό/Χριστιανούς ενώ δηλώνει... Άθεος???

Ποιος ποστάρει στις 4 και στις 5 τα ξημερώματα για να χλευάσει και να υποτιμήσει ρατσιστικά τους Χριστιανούς συνομιλητές του ενώ δηλώνει...Άθεος???

Μετά απ'αυτά για ποιες εμμονές μου συζητάς????

Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει ιδίως που μετά απ'όοοοοοοολα αυτά που έχει κάνει χλευάζει και λούζει με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς όλους τους Χριστιανούς που πέρασαν από εδώ τα τελευταία 7 χρόνια που αυτός ασχολείται ενεργά με το esoterica.

Αυτό που έχει βιώσει τον τελευταίο χρόνο είναι σαν μια εκδρομή Κατηχητικού σε μοναστήρι. Ψιλοπράγματα δηλαδή!!!!

Τα καλύτερα έρχονται...

Υ.Γ 1 Δεν είμαι εγώ μαζοχιστής αλλά όσο τον σιγοντάρετε σας βλέπω το ίδιο και το αυτό και σαν να απευθύνομαι στο ίδιο άτομο.

Υ.Γ 2 Εγώ έχω δηλώσει ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ το πόσο σ'εκτιμώ για τη θέση που πήρες παλιότερα αλλά δυστυχώς, αν και είδες ότι ο macedon ούτε καν σου έκανε τη χάρη να τοποθετηθεί όπως εσύ πολύ σωστά του ζήτησες, συνέχισες να τον σιγοντάρεις τους επόμενους μήνες.

Ερευνάτε τας Γραφάς

01/03/2013, 20:45:33
Όπως τα λές είναι Pano mou,συμφωνώ σε όλα...

01/03/2013, 20:49:28
Troll detected!

Όπλισε ΝΙΚΟΜΑΧΕ!

Ερευνάτε τας Γραφάς

01/03/2013, 22:02:13
quote:

Troll detected!

Όπλισε ΝΙΚΟΜΑΧΕ!

Ερευνάτε τας Γραφάς

Tου/της/των έχω στην φέρμα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/03/2013, 22:13:59
quote:

Υ.Γ 2 Εγώ έχω δηλώσει ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ το πόσο σ'εκτιμώ για τη θέση που πήρες παλιότερα αλλά δυστυχώς, αν και είδες ότι ο macedon ούτε καν σου έκανε τη χάρη να τοποθετηθεί όπως εσύ πολύ σωστά του ζήτησες, συνέχισες να τον σιγοντάρεις τους επόμενους μήνες.

Ναι πάνο μου,αλλά γιατί επιμένεις στην πρόκληση περι μαθηματικών, αφού ξέρεις καλά ότι έστω και ο,οο1% πιθανότητα,δεν αλλάζει αυτο καθ'εαυτό το ποιοτικό, του θέματος.

Ενα πράγμα που θα συμβεί,ανεξαρτήτως πιθανοτήτων, θα συμβεί ώς είθισται και δεν έχει να κάνει με το άν είναι 99% υπέρ και 1% κατά.Αν θέλεις να κάτσω να σου αναλύσω το κεντρικό οριακό θεώρημα,παραμέτρους κατανομών,διωνυμικές,poisson,κανονικές,συντελεστές συσχέτισης και όλα τα συναφή,θα μου πάρει τουλάχιστον δυο ώρες και θα τελειώσω με πονοκέφαλο.
Θέλεις να με βάλεις στη διαδικασία, ή αρκείσαι σε ότι είπα περι ποιοτικού?

Σε παρακαλώ γλύτωσέ μα απο την 'τιμωρία"!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

02/03/2013, 00:10:09
NIKOMAXE πέρα από το όποιο "ποιοτικό" θέμα εγείρεις οι πιθανότητες είναι εκεί και δυσκολεύουν (και θα δυσκολεύουν) αφάνταστα τη ζωή του macedon στο esoterica.

Είσαι φίλος του macedon (και δικαίωμά σου και καλά κάνεις) και θέλεις να στρογγυλέψεις ακόμα και τα Μαθηματικά για χάρη του.

Όπως όμως πολύ καλά γνωρίζεις ο Αθεισμός και ο βαθμός εμπιστοσύνης του στις Επιστήμες (και δη τις θετικές) δεν μπορεί να γίνεται λάστιχο για να δικαιολογηθούν οι...παρατυπίες του macedon.

To αστρονομικά μικρό ποσοστό να λέει αλήθεια και το αστρονομικά τεράστιο να λέει ψέμματα θα είναι εκεί για να ταλανίζει τον macedon σε κάθε του προσπάθεια να αρθρώσει λόγο στον επόμενο Χριστιανό αλλά και να καθοδηγεί με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ το όποιο ουδέτερο και αντικειμενικό μέλος θελήσει να βγάλει συμπέρασμα για το ποιον του macedon και τις τεχνικές που χρησιμοποιούσε όλα αυτά τα χρόνια στο esoterica...

Και όπως είπα και στον DSM παραβλέπεις και εσύ το γεγονός για το οποίο ΕΞ'ΑΡΧΗΣ έφερε τις 10 Ιστορικές Πηγές ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ QUOTES ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ.

Ο κουτοπόνηρος macedon κάτι ξέρει που κρύβεται αλλά που να ήξερε τι του ξημερώνει...

To τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνεις είναι να αυτοτιμωρηθείς με τη Στατιστική για χάρη του macedon.

Πίστεψέ με δεν αξίζει τον κόπο...

Ερευνάτε τας Γραφάς

02/03/2013, 00:31:54
PanosT

Get a life χριστιανέ. Του macedon το αφτί ούτε από σένα ιδρώνει ούτε από τις σωρηδόν μαλακίες σου, ούτε φυσικά από την προσπάθειά σου να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Και με το άτομό σου δεν ασχολείται γιατί σε θεωρεί (και δεν είναι ο μόνος) διαταραγμένο.

Και επειδή δεν γνωρίζεις αλλά το αναφέρεις συνέχεια, να σου εξηγήσω. Μόνον τα αξιόλογα βιβλία αναλαμβάνουν οι εκδότες να εκδώσουν με δικά τους έξοδα. Όταν όμως το βιβλίο είναι μάπα, το κόστος το αναλαμβάνει ο συγγραφέας. Προφανώς, το δικό μου θεωρήθηκε πολύ καλό και σ' ευχαριστώ για την επισήμανσή σου.

Για τα υπόλοιπα:
1. Λες ότι έχεις διαβάσει το βιβλίο μου (που καταρρίπτει τελείως οποιαδήποτε υποτιθέμενη ιστορικότητα των διαδραματιζόμενων στα ευαγγέλια) αλλά δεν είδα καμία αντίρρηση. Άρα συμφωνείς.

2. Τις διάφορες θέσεις μου τις έχω κατά καιρούς καταθέσει, συζητήσει, υποστηρίξει. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν τις κατανοείς, αν συμφωνείς μαζί τους ή αν διαφωνείς.

3. Το ότι ασχολείσαι συνέχεια με μένα, δείχνει πως η δική σου ζωή είναι μίζερη και αδιάφορη. Μπορείς να συνεχίσεις να ασχολείσαι με μένα, δεν με πειράζει καθόλου. Εγώ από τη μεριά μου έχω ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθώ και εσύ δεν περιλαμβάνεσαι σ'αυτά.

4. Το τι ώρα ποστάρω, για ποιο θέμα, και πόσα μηνύματα έχω γράψει, θα απασχολούσαν μόνον έναν ψυχοπαθή, καλή ώρα.

5. Δεν πειράζει να είσαι ηλίθιος, απλά μην είσαι περήφανος γι' αυτό.

macedon

EumenisΜέλος
02/03/2013, 12:00:19
quote:

Βρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ όταν ο άλλος αντί να παραδεχτεί αυτό που του λες (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΙΚΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ) προσπαθεί να αλλάξει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.

Να υποψιαστώ πως "ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ" είναι Χριστιανοί;

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ;

04/03/2013, 18:26:25
quote:

macedon

Get a life χριστιανέ.

Μετά από 7+ χρόνια ενεργούς συμμετοχής, 7400+ ποστς και έκδοσης ενός βιβλίου και όοοοοοοολα αυτά με τα οποία πέρναγες τη ζωή σου ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΧΡΙΣΤΟΥ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ενώ είσαι ΑΘΕΟΣ (και δάσκαλος δημοτικού στο επάγγελμα, άρα και αυτό άσχετο με την παραπάνω δράση σου), μπορείς να ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΘΕΣ!!!

Επειδή είμαι ΚΑΙ ακουστικός τύπος, το μόνο που κάνεις είναι να με φτιάχνεις άγρια και για τα επόμενα γλέντια που έρχονται...

quote:

Του macedon το αφτί ούτε από σένα ιδρώνει ούτε από τις σωρηδόν μαλακίες σου, ούτε φυσικά από την προσπάθειά σου να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Και το αυτάκι σου ιδρώνει και άλλα μέρη του κορμιού σου ιδρώνουν αλλά δυστυχώς ο κύβος έχει ήδη ριφθεί για εσένα εδώ και πολλούς μήνες πριν, όπως άλλωστε ΗΔΗ ΣΕ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ και δε με πίστευες...

quote:

Και με το άτομό σου δεν ασχολείται γιατί σε θεωρεί (και δεν είναι ο μόνος) διαταραγμένο.

Η μόνη διαταραχή εδώ μέσα ήταν η παρουσία σου και η τακτική που ακολουθούσες αλλά τέλος καλό όλα καλά!

quote:

Και επειδή δεν γνωρίζεις αλλά το αναφέρεις συνέχεια, να σου εξηγήσω. Μόνον τα αξιόλογα βιβλία αναλαμβάνουν οι εκδότες να εκδώσουν με δικά τους έξοδα. Όταν όμως το βιβλίο είναι μάπα, το κόστος το αναλαμβάνει ο συγγραφέας. Προφανώς, το δικό μου θεωρήθηκε πολύ καλό και σ' ευχαριστώ για την επισήμανσή σου.

Μήπως σου έδωσε και προκαταβολή μη τυχόν και υπογράψεις με άλλον εκδοτικό οίκο και χάσει τα "σίγουρα κέρδη" από έναν ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ (ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ) ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ???

Σε κάθε περίπτωση αν θες δώσε μας και τις πωλήσεις που έκανε το ρυπαρογράφημά σου για να δούμε ποιος "έπιασε κότσο" ποιον...

quote:

Για τα υπόλοιπα:
1. Λες ότι έχεις διαβάσει το βιβλίο μου (που καταρρίπτει τελείως οποιαδήποτε υποτιθέμενη ιστορικότητα των διαδραματιζόμενων στα ευαγγέλια) αλλά δεν είδα καμία αντίρρηση. Άρα συμφωνείς.

Βρε συ, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!

Και βέβαια συμφωνώ βρε κουτό!

Άλλωστε σε 1400+ δικά μου ποστς είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ότι ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ. Το ίδιο ισχύει και με τα αντίστοιχα ποστς του Robben, του europaios 2, του trexagireve, του Αριστοτέλης ΩΝ της Scorpina του WWalker, του Ψηλού.

Ιδίως για τα παλαιότερα posts (π.χ Robben και europaios 2) που είχαν γραφεί ΠΡΙΝ την έκδοση του βιβλίου σου, σου είχαν ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ (π.χ για την Ιστορικότητα και την Αξιοπιστία των Ευαγγελίων) αλλά και την παπάτζα σου περί Davidson)

Και εσύ τι έκανες???

α) Κρύφτηκες διότι ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ και
β) ανέφερες το ΙΔΙΟ ΣΑΘΡΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ αυτούσια στο ρυπαρογράφημά σου ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Και όχι μόνο αυτό.

Κάθε φορά που βλέπεις έναν καινούριο Χριστιανό στο esoterica ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ... (ξέρεις εσύ!!!).

Τελευταίος ήμουν εγώ που πήγες να του τα ψελλίσεις, σου τα έδωσα στο χέρι και σε έχω πληροφορήσει ότι για όσο θα είμαι εδώ αυτό το ΚΟΛΠΑΚΙ ΚΟΜΜΕΝΟ και είδες ότι μέχρι στιγμής λειτουργεί...

quote:

2. Τις διάφορες θέσεις μου τις έχω κατά καιρούς καταθέσει,

Σωστό

quote:
συζητήσει,

Ας πούμε σωστό καθώς το χλευαστικό σου υφάκι και τα ρατσιστικά σου σχόλια εναντίον των συνομιλητών σου που δήλωσαν Χ.Ο το θρήσκευμα, συνάδουν μεν, με την ιδιότητά σου ως μέλος της Χρυσής Αυγής από το 1978 αλλά όχι και με τον όρο "συζήτηση" όπως τον έχουμε εμείς οι υπόλοιποι στο μυαλό μας δε.

quote:

υποστηρίξει.

ΨΕΜΑ!!!!

Όταν έπρεπε να εμφανίσεις ΑΝΤΙΛΟΓΟ στα επιχειρήματα των Χριστιανών το έριχνες στις προσωπικές επιθέσεις και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΩΡΑ...

quote:

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν τις κατανοείς, αν συμφωνείς μαζί τους ή αν διαφωνείς.

Ελπίζω εδώ να μας λες ΟΝΤΩΣ αλήθεια και να σ'έχουμε εδώ κοντά μας και πάλι γερό και δυνατό για τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν!!!!

quote:

3. Το ότι ασχολείσαι συνέχεια με μένα, δείχνει πως η δική σου ζωή είναι μίζερη και αδιάφορη.

Αν το σχέδιό σου είναι να με κάνεις να πεθάνω από τα γέλια είσαι όντως σε καλό δρόμο!!!!!!!!!!!

quote:

Μπορείς να συνεχίσεις να ασχολείσαι με μένα, δεν με πειράζει καθόλου.

Αισθάνομαι μια ανακούφιση τώρα διότι από τα ποστς σου προς εμένα των τελευταίων μηνών διαισθανόμουν μια δυσφορία εκ μέρους σου.

Ευτυχώς που ήταν απλώς η ιδέα μου και μας διαβεβαιώνεις πως δεν σ'ενοχλεί η "δημοσιότητα"....

quote:

Εγώ από τη μεριά μου έχω ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθώ και εσύ δεν περιλαμβάνεσαι σ'αυτά.

Καλή καρδιά βρε συ!

Κρίμα πάντως που "πουλάς" το esoterica τόσο εύκολα...

Ας είναι, αν σου ξανάρθει πάντως το ενδιαφέρον σου για το forum ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ!!!

quote:

4. Το τι ώρα ποστάρω, για ποιο θέμα, και πόσα μηνύματα έχω γράψει, θα απασχολούσαν μόνον έναν ψυχοπαθή, καλή ώρα.

Βρε συ θα μας τρελάνεις???
Εσύ πριν λίγο δεν έγραψες

quote:

Μπορείς να συνεχίσεις να ασχολείσαι με μένα, δεν με πειράζει καθόλου.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

quote:

5. Δεν πειράζει να είσαι ηλίθιος, απλά μην είσαι περήφανος γι' αυτό.

Θα προτιμούσα το ΚΡΕΤΙΝΟΣ σε παρακαλώ (ξέρεις εσύ, από το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ στα Γαλλικά)...

Υ.Γ miserabile visu...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 04/03/2013 18:28:51