ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Admin30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/10/2005, 00:07:03
΄Ενα χαμόγελο ψυχής,
δίχως το φλοίσβο της βροχής
γιά ότι ακόμα αντέχει...
Κι ίσως να υπερέχει...
΄Οπου, κι όπως, ανασαίνει
πάντα ο τρόπος θα βλασταίνει...
Τα λόγια χάνονται τα γραπτά μένουν.
Τα λάθη καίγονται αλήθειες φέρνουν...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
θα κάψει τις σιωπές η ίδια μου η στάχτη,
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.

14/10/2005, 00:24:39
quote:

Εγώ πάντως, έλαβα 3-4

να τους κανεις αμεσως διαχειριστες καλη μου Κυρα μας των Κλειδιωνε!

μην ψαχνεις αλλου.

αυτοι εχουν το κληρονομικο χαρισμα!!!

ομως αμα βγαλουμε 2-3 ατομα απο τα τριαντα, ποσα μας μενουν?

ενα, ο τζονυμπιγκουντ!

30 - 3 = jbg (απλα μαθηματικα)

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

ananasssΜέλος
14/10/2005, 00:38:13
quote:
30 - 3 = jbg (απλα μαθηματικα)

Το παράπονο παράπονο, αλλά το χιούμορ χιούμορ! Γεια σου ορε Τζιπέκ!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
MercuryΜέλος
14/10/2005, 01:37:48
quote:

Ο συντονισμός εκτός από γερό στομάχι θέλει και κάποια ικανότητα "αστρικής προβολής" -γιου νόου, βγαίνω από το εγώ μου και τα βλέπω και τα κρίνω όλα από μια απόσταση...

Νο problem,εννοείται ότι θα περάσεις από εκπαίδευση πρώτα.Παρακάτω στιγμιότυπο απο τη (δωρεάν) εκπαίδευση που παρέχουμε στους υποψήφιους συντονιστές πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους...

Έτσι όταν έρθει η ωρα θα είσαι έτοιμη...για τα πάντα.

Τι έγινε ορε παιδιά? Τόση προθυμία πιά?
Θέλουμε συντονιστές και τους θέλουμε τώρα!!!

14/10/2005, 01:55:28
quote:
ομως αμα βγαλουμε 2-3 ατομα απο τα τριαντα, ποσα μας μενουν?

ενα, ο τζονυμπιγκουντ!

Ο οποίος ένας, βρήκε ως την πιο χρήσιμη κίνηση, να γράψει το ακόλουθο:

"σαν πολυ ωρα δεν εμεινε το τοπικ στον αερα???

εκτος κι αν το αφηνετε σαν παραδειγμα για να ξεχωριζουμε τους αληθινους κομιτατζηδες βιετκονγκ..."

Jonnie δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε άλλο.
Μπορούσες να βοηθήσεις. Αντ' αυτού, προτίμησες να χρησιμοποιήσεις το άσχημο αυτό γεγονός, για να υπονοήσεις πως δεν κάνουμε σωστά το συντονιστικό μας έργο.

Ειλικρινά λυπάμαι.
Ας το αφήσουμε όμως.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

14/10/2005, 02:36:01
μάλιστα..
τωρα είναι και ο Τζώνυ κακός.

Τί άλλαξε;

Στην Υποθετική μας ζωή;
Τίποτα,απλά το χιούμορ, άλλες φορές κάνει καλό και άλλες όχι..
Εγώ τώρα γιατί αναρρωτιέμαι Γιατί δεν απαντήθηκαν Όλα τα Ερωτήματα;
Εχμ.. ναι! Είμαι κι εγώ κακιά.

Τι ειρωνία έχει αυτός ο Υποθετικός Κόσμος που χρειάζεται όμως να τον γνωρίζεις για να συμπεράνεις για τον Πραγματικό!

Κάποτε είχα λάβει ένα Υποθέτικο mail που με απειλούσε με ένα τραγικά ποταπό τρόπο:
"για να μάθεις να μην τα βάζεις με τους πλούσιους και τους δυνατούς."

και από τότε αποφάσισα να λέω πάντα "κακίες" "ψέμματα" και να "χαλάω την ζαχαρένια μου"(κάποιοι το θεώρησαν ως παραλήρημα/βολικό δε λέω..)
από το να επιτρέψω σε μερικά κομπλεξικά άτομα που δεν τολμούν να δηλώσουν την πραγματική τους ταυτότητα(αυτό σημαίνει να είναι ο εαυτός τους μέσα από τα γράπτα τους..)να παραπληροφορούν τα νεόφυτα και να γεμίζουν απίστευτες μπρδς υποκρινόμενοι τους σοβαρούς και γνήσιους εσωτεριστάς!

Αν κάποτε δω απαντήσεις που θα Eνα-ρμονίζουν τον Πραγματικό και τον Υποθετικό κόσμο, τότε ίσως κάτι θα έχει αλλάξει σε αυτόν τον καημένο κόσμο!

Μέχρι τότε θα ανήκω στην "μειοψηφία" που όσοι δεν καταννοούν "την τέχνη της ζωής άνευ διδασκάλου" θα κατηγορούν και θα υποσκάπτουν μέχρι να την ..κατα-λάβουν!

+ κατι για όσα καταλήξατε να συζητάτε.. χωρίς κανείς να πει πως είναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!

Καποτε μου είχε ζητηθεί να συμμετέχω σε αυτό που τώρα σας προβληματίζει,σαν ελευθερη ψχ και σαν ατομο που κάθε ημέρα της ζωής μου ίσως και να είναι διαφορετική απ'όσες προηγήθηκαν θεώρησα πως οφείλω να μην συμμετέχω,ένας άκομη λόγος ήταν και η απόσταση που με χώριζε με την βάση των συναντήσεων της ομάδας/δήλωσα παραύτα,πως θα είμαι νοερά μαζί σε ό,τι χρειαζεται και συνέχισα να λειτουργώ μέσα στην ομάδα με τον δικό μου τρόπο.Πολλές καταστάσεις με πλήγωσαν και άλλες-καρμπόν- ανανεώνουν τις πλήγες
(ο σοφός δεν ξεχνάει άλλα συγχωρεί και έτσι πάντα πράττω)

Κάποια στιγμή λοιπόν και σε μια προσπάθεια να "συντονίσω" μια κατάσταση δέχτηκα την απίστευτη προσβολή, από μέλος της ομάδας, που μάλιστα θεωρούσα συνοδοιπόρο και φίλο/ καθώς γνώριζε επακριβώς τόσο την αγάπη μου για το χώρο όσο και την ψχ που έχω παραδώσει επι της ατραπού//
"δεν εδειξα πότε το ενδιαφέρον μου για το χώρο ..δεν εγινα συντονίστρια"

Σωστά! δεν εκανα τίποτα για το χώρο!

Καιρό τώρα τόσο στην Υποθετικη μου ζώη, όσο και Εδώ στην Πραγματική έχω "καρφωμένο"στο νου, τον τίτλο ενός θέματος κατάλληλο για πολλά άτομα που γνώρισα κι εδώ και εκεί έξω..

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΥ.-
Και αυτος ο τιτλος ανηκει σε όσους επάξια τον τήρισαν.

Είμαι η Αtma Jnani
και δεν εδωσα τίποτα στο χώρο.
Φως και Αγαπη
σε όλους σας

ΥΓ:--"Δεν με πειράζει" που κλειδώθηκε ο σύντροφός μου και ο φίλος Deva/εξάλλου δεν τους έχασα απο την Πραγματική μου ζωή αλλά από την Υποθετική!//Οι Αντρες που "τιμάνε τα παντελόνια τους"(Όπως θα'λεγε και η φίλη Αφροδίτη) είναι εξάλλου τόσο Σπάνιοι,σαν αυτούς, που δεν φοβήθηκαν να πούνε Αλήθειες που πληγώνουν,αλλά τελικά ως πρόσεξα,λειτούργησαν σαν κλώτσια στα σαθρά που κανένας δεν τόλμησε να γκρεμίσει..και το συντονιστικό έργο πλέον λειτουργεί ακόμη και στο ΜΘΣ-ΘΡΣΚ.-
Να θυμάστε ότι καμμιά φορά.. η Απουσία είναι πιο ουσιαστική από την παρουσία--

Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005

υπέρ τονισμού..

Edited by - ΑΤΜΑ on 14/10/2005 02:53:05

14/10/2005, 06:40:39
Το "Εγώ". Αυτή η τόσο μικρή σπίθα απεραντοσύνης...
Συνήθως αυτό που κάνει είναι να φωνάζει βροντερά: ΕΓΩ!
... να ψάχνει την κάθε ευκαιρία να το κάνει - ακόμη και να τη δημιουργεί, να δηλώσει την παρουσία του, να ζητήσει την αναγνώριση, το χειροκρότημα, την υποταγή, την ευγνωμοσύνη, τον θαυμασμό...
Αυτό που συνήθως δεν κάνει είναι... να ακούει.
Ν'ακούει την Φωνή μέσα του που λέει:
"Δεν έχω Υπάρξει για να πεθαίνω καθημερινά στο παιγνίδι των διαρκώς εναλασσόμενων σκιών, των πραγμάτων που προορίζονται να πεθάνουν λόγω της ίδιας τους της φύσης και που δεν είναι η Δική μου Φύση!
Υπάρχω για να βαδίσω, με πραγματική Δόξα, τον Δρόμο της Αιωνιότητας, τον δύσκολο αλλά άξιο Δρόμο της Ένωσης, με την Μοίρα μου, με τις άλλες Σπίθες, με το Αιώνιο Παρόν από το οποίο προήλθα.
Μην με προδίδεις τόσο άδικα..."
Υπάρχει το "εγώ" και Υπάρχει το "Εγώ"...
Το ένα φθείρεται και πεθαίνει, το άλλο προορίζεται για να Ζήσει.
Παρολαυτά η Ώθηση είναι ακριβώς η ίδια και στις δύο περιπτώσεις...

"jonnieναείσαικαλός" ...να Είσαι και να μείνεις Καλός ήθελα να σου "ψιθυρίσω",
εσένα αλλά και σε άλλους.
Ο συναισθηματισμός δεν είναι ταυτόσημος με την καλοσύνη...
Μακάρι να ήταν εύκολο σε κάποιον να δείξει στον άλλον ότι με την ίδια ορμή που διεκδικεί το "δίκιο" του, με την ίδια και ακόμη πολύ μεγαλύτερη θα πρέπει να αποδέχεται, να στηρίζει και να διεκδικεί και το "δίκιο" του άλλου.
Πολλώ δεν μάλλον όταν το "δίκιο" του άλλου δεν αφορά καθόλου, μόνον αυτόν!
Είναι δύσκολο όμως.

Το τηλεφώνημα πάντως έχει αναδειχτεί, μέσα από τις δεκαετίες, ως ένας άμεσος και ιδιαίτερα λειτουργικός τρόπος επικοινωνίας. Ειδικότερα για "έκτακτες" καταστάσεις...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

14/10/2005, 07:50:32
Για να πέσουν και λίγο οι τόνοι, εγώ ψηφίζω να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του γατιού της φωτογραφίας του Mercury.

In anticipation of my resurrection...

14/10/2005, 08:56:35
Nα ακολουθήσουμε το παράδειγμα του γάτου;

Μαγικά βρε, πρωί πρωί;

Να βρούμε κεριά χρυσά,
κάτω από τις τριανταφυλλιές που θαμπώνουν
να φυτέψουμε το γκοένα-γκοένα,
το παράξενο μαγιοβότανο -το έχω κάπου-

Μες το μαύρο τσάι
να πιούμε μιά στάλα κόκκινη
μιά στάλα αίμα φεγγαρίσιου

Ν΄αγαπήσουμε το Σύμπαν.
Κι εμάς.
Τα μαγικά τα ξεχνώ γιά σήμερα.
Τα χέρια μου γίνονται απαλά
και δένουν με αγάπη
τις πληγές που κλαίνε
μυριάδων γαλαξιών.
Και αυτού...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
θα κάψει τις σιωπές η ίδια μου η στάχτη,
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.

14/10/2005, 10:37:22
quote:

Για να πέσουν και λίγο οι τόνοι, εγώ ψηφίζω να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του γατιού της φωτογραφίας του Mercury.

.

αρκεί να πέφτουν μόνο οι τόνοι...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr