- ΧΩΡΙΖ ΜΟΝΤΑΖ 2-ΖΗΤΗΜΑ Α.Τ.Ι.Α οι ΟΛ. ΑΓΩΝΕΣ ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΠΒ*
Από την άλλη πλευρά,οι υπόλοιποι καλεσμένοι ή ένιωθαν άβολα και δεν ήξεραν τι να πουν,ή συνειδητά και σκόπιμα κράτησαν σιγή ιχθύος,ή μια <μαγική σιωπή>.Τους τιμά αυτό,διότι θα μπορούσαν να εμπλακούν και να μπουν σε άλλα μονοπάτια.
Προσωπικά αυτή η σιωπή είχε να μου πει πολλά.
Από την άλλη εκφράσεις όπως <παραισθήσεις,ψυχολογικα προβλήματα>και μπόλικη ειρωνία,αλλά χωρίς ουσιαστικά στοιχεία και πάλι δεν πείθει..
Τί περιμένατε παραπάνω?
Ούτε η εξήγηση για τα καιρικά φαινόμενα που ούτε λίγο ούτε πολύ θα δημιουργήσουμε όλοι μας με έπεισε.
Μάλλον κάτι άλλο σκόπιμα κρύφτηκε μέσα από αυτήν την εκδοχή.
Και δεν λέω πως αυτό το άλλο που καλύφθηκε μέσα στη μαεστρία του λόγου,πως θα είναι και η αλήθεια.
Αυτό που γενικότερα δεν μου αρέσει,είναι αυτή η αοριστολογία.
Όταν δεν μπορείς να εξηγήσεις ,μην μιλάς καθόλου.
Όταν όμως μιλήσεις,τότε παρακαλώ,αποδείξεις και εξηγήσεις.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΚΡΑΑΑ ΚΡΑΑΑ ΚΡΑΑΑ! η αλλιώς: ΟΞΥ ΨΥΧΩΣΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΕΙΔΟΥΣ ΤΥΠΟΥ.
Χα!χα!χα! -και ξανά Χα!
Μα καλά, δεν υπάρχει ούτε ένας -μα ένας, που να διαθέτει κοινό νου;
Αλλά μάλλον δεν έχουμε ιδέα πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα... Έτσι δεν είναι;
Ο Χαρδάμπελας έριξε τυράκι φίλτατοι. -Αλλά το πάθημα (βλεπε Δρούζα/Πάνια κτλ.) ποτέ δεν γίνεται μάθημα...
Αλλά και πάλι. Σ'ένα πάνελ τουρλού ανάμικτο, όπου τη παράσταση κλέβουν ορισμένοι κατά συρροήν γραφικοί που πιπιλάν καραμελάκια και οι δύστυχοι δεν διαθέτουν ούτε τα στοιχειώδη των γνωστικών αντιληπτικών εργαλείων που απαιτούνται για να τους προμηθεύσουν με την υποψία συνειδητοποίησης πως το γυαλί ξ ε β ρ α κ ώ ν ε ι! Θεωρείτε πως οι σοβαρότερες φωνές θα είχαν περιθώριο ακουστικής; Μα πώς; Αφού η βλακεία κάνει μεγαλύτερο θόρυβο -και είναι κι ευκολότερη...
Δηλαδή τι περιμένατε; δε κατάλαβα!
Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν...
Και ρε γαμώτο, μου τη σπάει να το ξεφτιλίζουν έτσι το ζήτημα.
Ορισμένοι, απλώς δια της παρουσίας τους...
Ωστόσο ο παρουσιαστής για μία ακόμη φορά απέδειξε στη πράξη, ότι είναι από τους λαμπρότερους και καλύτερους επαγγελματίες. Και δεν κάνω πλάκα έτσι; Ήταν τέλειος, μπράβο του! -Άλλωστε είναι δεκαετίες στη δουλειά. Έπειτα από τόση συσσώρευση εμπειρίας, φυσικό να γίνεται αυτόματο ανακλαστικό ο τρόπος να επικεντρώνεις στα γραφικότερα στοιχεία του λόγου των προσκεκλημένων σου -και να τα αναδεικνύεις! Εάν μάλιστα διαθέτεις και λίγο ταλέντο, μπορεί και να αφήνεις την εντύπωση ότι κρατάς και τις ισορροπίες εν είδη κάποιας δεοντολογικής αντικειμενικότητας...
Αλλά έστω ότι το πάνελ ήταν ιδανικότερο. (και πως δεν τους την είχαν στημένη στη γωνία) Πιστεύετε στ'αλήθεια ότι θα μπορούσε ποτέ να θιγεί με σοβαρότητα -και όχι επίφαση σοβαρότητας- το συγκεκριμένο ζήτημα στις σωστές παραμέτρους και προεκτάσεις, με τρόπο τέτοιο ώστε να μή ξεστρατίζει σε αποχρώσεις του γελοίου;
-Που καλέ; στα πλαίσια μιας τηλεοπτικής εκπομπής;;; -Του είδους;;;
Και πως νομίζετε θα πουλήσει μετά;
Χωρίς Καρποσβούρα γίνεται;
Πάντως, ο Πάτερ Καρπάθουλας βοήθεια τους, ωραίος, δε λέω. Παραίσθησις κύριοι και ουχί ψευδαίσθησις... Άκου να δεις εκεί επισήμανση. -Άκου να δείς, κυριολεκτικά όμως.
Φωτίστηκα!
Και δε βρέθηκε ένας άχρηστος να του πετάξει πως: η ίδια λογική προσέγγιση, πάτερ μου, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και στην ερμηνεία των εκκλησιαστικών θαυμάτων... Ν'αστράψει το μάτι του, να κρατάμε τη κοιλιά μας.
Το μόνο θετικό είναι πως η μεγάλη Αυθεντία της εγχώριας Αστροφυσικής -ο Σιμόπουλος ντε- έκανε εσχάτως το Κβαντικό Άλμα!
Ναι βρε! Έγινε εκκλησιαστικό Θαύμα! Απ'τον κανόνα της Αλμαγέστης βρέθηκε ξαφνικά μες σε μια σκουληκότρυπα!
Κι ακόμη ψάχνει την έξοδο... -Καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το "διαστασιακό" ταξίδι του είδους είναι ανέφικτο, καθώς -εξ ορισμού- καμιά πληροφορία (εννοούσε καμιά δύναμη) δεν διαφεύγει από μια σκουληκότρυπα, έτσι, πάει αυτός - η Μαύρη Τρύπα τον έφαγε.
Βέβαια... για νάμαι ακριβοδίκαιος, δεν είπε ακριβώς αυτό ο άνθρωπος.
-Αυτό ΉΘΕΛΕ να πεί!
Εκείνο που πραγματικά εξεφράσθη απ'το στόμα του, ήταν λίγο πολύ ακατάληπτο, αλλά γινόταν κατανοητό από τα συμφραζόμενα, σε όποιον βέβαια είχε ασχοληθεί στοιχειωδώς σχετικά... Τι κρίμα, κανείς δεν είχε ασχοληθεί -στοιχειωδώς- σχετικά. Γιατί αλλιώς όλο και κάποιος εκ των τρανών ερευνητάδων, θα επεσήμαινε με κάποιο τρόπο την απίστευτη βλακεία που σφενδόνισε, και με δυσκολία απέφευγες...
-κ.Καθηγητά τα μπερδέψατε, μπουρδέλο τα κάνατε!
Και υπόψιν ότι δεν αρκεί να ξεσκονίζεις απλά το πτυχίο σου - πρέπει να το ξαραχνιάζεις κιόλας. Διότι σε επιταχυντή σωματιδίων, στο περίφημο CERN της Γενεύης, εδώ και πέντε (πέντε λέω) χρόνια, έχει επιτευχθεί μια κατάσταση που είναι γνωστη ως τηλεμεταφορά ηλεκτρονίων, -τα οποία προφανώς ξέρασε η σκουληκότρυπα γιατί ήσαν άνοστα. Η είδηση του εμετού στην Ελλαδάρα βέβαια πέρασε στα "ψιλά", αλλά στους ειδικούς επιστημονικούς κύκλους παγκοσμίως, προκάλεσε σάλο. Όμως ο κ.Καθηγητής, παγιδευμένος προφανώς μέσα στη σκουληκότρυπα που τον χώνευε, ξεσκόνιζε το πτυχίο του για να περνά η ώρα και δε πήρε χαμπάρι!
Αλλά τι τα θές μωρέ Νταλάρα;
Ο ίδιος άνθρωπος δεν ήταν που μέχρι πρόσφατα δήλωνε πως δεν υπάρχει ζωή αλλού στο σύμπαν; Διότι, λέει, αν υπήρχε, δεν θα βλεπαμε τη νύχτα τον ουρανο με τα άστρα, εφόσον θα μας εμπόδιζε το πλήθος των εξωγήινων σκαφών στον ορίζοντα, και αφού κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως εξωγήινοι -δεν υπάρχουν! (.....) Κι όμως, δυστυχία μου, όπως ακριβώς το διαβάζετε! και αυτό το πράμα το προέβαλε -άκουσον!- ως επιστημονικό επιχείρημα! (.....) Αλλά βέβαια, είναι επιστήμονας βλέπεις. Κάνει κουμάντο στο Πλανητάριο βρέ σκράπες - είναι Ειδικός! Που σημαίνει ότι διαθέτοντας τον σχετικό τίτλο, μπορεί να ξεστομίζει όποια μπούρδα του κατοικήσει το καύκαλο και οι άλλοι -το πόπολο- να χάσκουν με τη μασέλα στο δάπεδο. Αρκεί να έχει περισπούδαστο ύφος!
Ωστόσο, λόγο κεκτημένης ταχύτητας, τον αδικώ και πάλι τον κ.Σιμόπουλο. Ζητώ ειλικρινα συγγνώμη... Και αυτό διότι τη διόρθωσε τη θεωρία του ο άνθρωπος. Τα UFO τώρα υπάρχουν, αλλά δυστυχώς δε θα τα δούμε ποτέ, εγκλώβιστηκαν στη μαύρη τρύπα της σκουληκότρυπας και του κάνουν παρέα.
Ανατρίχιασα!
Στενές επαφές τρίτου τύπου...
Όμως αρκετά! πάω για ύπνο.
Διότι άμα το τραβήξω κι άλλο, υπάρχει κίνδυνος όταν ξυπνήσω να δω κάνα UFO στον καθρέπτη του μπάνιου μου. -Κι όχι τίποτα άλλο, μα ποιος πείθει μετά τον κ.Καθηγητή και τους φίλους του, πως δεν χρίζω άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας.
Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που ξέφυγε ελαφρώς από τα τετρημένα και μπήκαν και άλλοι προβληματισμοί. Μου άρεσε η παρουσία του Δανέζη (τον αστροφυσικό εννοώ, ελπίζω να μην κάνω λάθος το όνομα) έστω και από βίντεο, νομίζω ότι είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που δεν αναλύθηκαν ιδιαίτερα από τους καλεσμένους στο στούντιο.
Τον παπά μην τον υποτιμάτε, είναι πανέξυπνος και είδατε πόσο καλά έφερε το θέμα εκεί που ήθελε. Βέβαια δεν είχε κανένα βασικό αντίλογο (αν εξαιρέσουμε την ψυχολόγο και τον κοινωνιολόγο) και όντως οι υπόλοιποι καλεσμένοι φάνηκαν κάπως αμήχανοι.
Οι νέοι προβληματισμοί που μπήκαν και έχουν ενδιαφέρον να τους συζητήσουμε κατά την γνώμη μου είναι οι εξής:
1) Υπάρχουν εξωγήινα σκάφη ή όλα όσα βλέπουμε είναι γήινης προέλευσης; Αν τα ufo είναι καθαρά ανθρώπινες κατασκευές, τότε τι σκοπούς εξυπηρετούν; Ποιοί και γιατί θέλουν να μας πείσουν ότι μας επισκέπτονται εξωγήϊνοι, ότι μας απαγάγουν και ότι κάνουν διάφορα πειράματα πάνω μας;
2)Ποιά είναι η γνώση των διαφόρων κυβερνήσεων και διεθνών φορέων πάνω σε αυτό το θέμα; Καλύπτουν και υποβοηθούν την παραπληροφόρηση του κόσμου;
3) Ολη η παραφιλολογία για τις ομάδες των εξωγήϊνων, οι καλοί και οι κακοί, αυτοί που υποστηρίζουν εμάς και αυτοί που υποστηρίζουν τους άλλους, ο πόλεμος που γίνεται μεταξύ τους στο διάστημα αλλά έχει βάση επιχειρήσεων και την Γη, έχει σχέση με ιδεολογική προπαγάνδα νέου τύπου ή όχι;
4) Ποιά είναι η προέλευση του ανθρώπινου DNA; Δεν κατάλαβα αν ο Δανέζης θεωρεί ότι η ζωή ήρθε στην Γη από αλλού, ή μόνο ο άνθρωπος. Πάντως είναι αρκετοί οι επιστήμονες σήμερα που θεωρούν ότι η ζωή που αναπτύχθηκε στην γη προήλθε από αλλού και έφτασε σε μας μέσω της πτώσης κάποιων μετεωρητών που κουβαλούσαν αυτά τα ίχνη ζωής πάνω τους.
5) Πόσοι από τους ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν καλά και βρίσκονται σε επαφή με εξωγήινους είτε μας κοροϊδεύουν είτε είναι προβληματικές προσωπικότητες, στους οποίους δεν πρέπει να δίνουμε καμία σημασία;
6) και σοβαρό για μας. Πώς θα γίνει να ανοίξουν οι μυστικοί φάκελλοι που έχει το Ελληνικό κράτος, πάνω στην έρευνα των ufo; (αν υπάρχουν βέβαια)
Να σας θυμίσω ότι υπότίθεται ότι έγινε επισήμη έρευνα το 1946-7, υπό την διεύθυνση του καθηγητή Παύλου Σαντορίνη, ο οποίος αποκάλυψε το 1967 ότι η έρευνα αυτή έδειξε ότι τα αντικείμενα που καταγράφησαν και μελετήθηκαν δεν ήταν στρατιωτικοί πύραυλοι. Επίσης είπε ότι πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν την έρευνα πήραν εντολή από τον στρατό να σταματήσουν. Μέχρι και σήμερα αυτοί οι φάκελλοι θεωρούνται top secret αν και ο Χαρδαβέλας είπε ότι όσοι ρωτήθηκαν αγνοούν την ύπαρξη τους.
Before we could do any more, the Army, after conferring with [U.S.] officials, ordered the investigation stopped.
—Dr. Paul Santorini, on UFOs over Greece in 1946
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Υπάρχουν εξωγήινα σκάφη ή όλα όσα βλέπουμε είναι γήινης προέλευσης;
Οταν τελείωσε η εκπομπή και εγώ αυτό αναρωτήθηκα ειμαι 18 χρονών και απο τότε που με θυμάμε ασχολιόμουν με την αναζήτηση για οτι αφορά τα ΑΤΙΑ και οτι έχει σχέση με την μεταφυσική είμαι πεπεισμένος οτι πολλά απο αυτά είναι γήινης προέλευσης αλλά υπάρχουν και εξωγήινα και αυτό μπορούμε να το αποδείξουμε βλέποντας οτι αναφορές για ΑΤΙΑ δεν υπάρχουν μόνο τα τελευταία 60 χρόνια αλλα υπάρχουν και σε όλοι την ανθρώπινη ιστορία.
quote:
Αν τα ufo είναι καθαρά ανθρώπινες κατασκευές, τότε τι σκοπούς εξυπηρετούν;
Όπως είπα ποιό επάνω για εμένα τα ΑΤΙΑ δεν είναι όλα ανθρωπινα αλλά όσα είναι απλά ειναι πειραματικά σκάφη δεν εξυπηρετούν κανενα σκοπό.
quote:
Ποιοί και γιατί θέλουν να μας πείσουν ότι μας επισκέπτονται εξωγήϊνοι, ότι μας απαγάγουν και ότι κάνουν διάφορα πειράματα πάνω μας;
Πιστεύω οτι σιγά σιγά μας προετοιμάζουν για να την αλήθεια δεν μπορούν να την κρύβουν για πάντα.
Όλες οι άλλες ερωτήσεις σου και φυσικά και δικές μου είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσουμε και πιστεύω θα τις απαντήσουμε όλοι μαζί με σωστή συζήτηση.
Θέλω να ελπίζω οτι θα ξεκινήσει ενας ουσιοδείς διάλογος χωρίς καυγάδες δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον
quote:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ.ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
Το μόνο θετικό είναι πως η μεγάλη Αυθεντία της εγχώριας Αστροφυσικής -ο Σιμόπουλος ντε- έκανε εσχάτως το Κβαντικό Άλμα!
Ναι βρε! Έγινε εκκλησιαστικό Θαύμα! Απ'τον κανόνα της Αλμαγέστης βρέθηκε ξαφνικά μες σε μια σκουληκότρυπα!
Κι ακόμη ψάχνει την έξοδο... -Καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το "διαστασιακό" ταξίδι του είδους είναι ανέφικτο, καθώς -εξ ορισμού- καμιά πληροφορία (εννοούσε καμιά δύναμη) δεν διαφεύγει από μια σκουληκότρυπα, έτσι, πάει αυτός - η Μαύρη Τρύπα τον έφαγε.
Βέβαια... για νάμαι ακριβοδίκαιος, δεν είπε ακριβώς αυτό ο άνθρωπος.
-Αυτό ΉΘΕΛΕ να πεί!
Εκείνο που πραγματικά εξεφράσθη απ'το στόμα του, ήταν λίγο πολύ ακατάληπτο, αλλά γινόταν κατανοητό από τα συμφραζόμενα, σε όποιον βέβαια είχε ασχοληθεί στοιχειωδώς σχετικά... Τι κρίμα, κανείς δεν είχε ασχοληθεί -στοιχειωδώς- σχετικά. Γιατί αλλιώς όλο και κάποιος εκ των τρανών ερευνητάδων, θα επεσήμαινε με κάποιο τρόπο την απίστευτη βλακεία που σφενδόνισε, και με δυσκολία απέφευγες...
-κ.Καθηγητά τα μπερδέψατε, μπουρδέλο τα κάνατε!Και υπόψιν ότι δεν αρκεί να ξεσκονίζεις απλά το πτυχίο σου
ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ;NOΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο CERNAVYS.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
quote:
1) Υπάρχουν εξωγήινα σκάφη ή όλα όσα βλέπουμε είναι γήινης προέλευσης; Αν τα ufo είναι καθαρά ανθρώπινες κατασκευές, τότε τι σκοπούς εξυπηρετούν; Ποιοί και γιατί θέλουν να μας πείσουν ότι μας επισκέπτονται εξωγήϊνοι, ότι μας απαγάγουν και ότι κάνουν διάφορα πειράματα πάνω μας;
ΚΑΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ..`Η ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ `Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΕΝΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠ'ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ,ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 3 ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΨΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.

quote:
6) και σοβαρό για μας. Πώς θα γίνει να ανοίξουν οι μυστικοί φάκελλοι που έχει το Ελληνικό κράτος, πάνω στην έρευνα των ufo; (αν υπάρχουν βέβαια)
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΟΧΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.

καταρχας,εγραψα στο video,την εκπομπη,πριν απο λιγο επεστρεψα,ομως πριν φυγω ,ειδα μεχρι και την θεωρεια που ανεπτυξε,ο κος.υπευθυνος του αστεροσκοπειου.ο οποιος αν δεν κανω λαθος(διορθωστε με),ανεβοκατεβαζε τα ματια του,σανα διαβαζε αυτα που ελεγε ??????????
μια επισυμανση θα κανω,ισως μια παρατηρηση,πανω στην αναφορα,στα ψιλα γραμματακια,του κου.Σαραγα....για τις ανεπισημες (μεχρι εκεινην την στιγμη),ερευνες του δημοκριτου ,πανω στα συντριμια της αταλαντης....και ισως οχι μοναχα εκει.
αυτο σημαινει,..χρονο...,χρημα ισως...,και αλλα "πραγματα",που γινονται υστερα απο την εγκριση...ανωτερων ????????
και κατι τελευταιο μεχρι στιγμης,(παω να παρακολουθησω και να μελετησω την συνεχεια της εκπομπης),...πλεον εχω και επισημως ,αποδεδειγμενα και με την εκδοχη του αστεροσκοπιου ,οτι ειμαι τρελλος,παλαβος ,οποτε σα τον σταθη ψαλτη στις ταινιες του,μπορω να λεω οτι θελω χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχαχαχααχ
....
αυριο θα επισκεφτω το αστεροσκοπειο ,να παραλαβω το χαρτι μου χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ η αν προτιματε το διπλωμα ψευδαισθησης και κατασκευης με το μυαλο μου ...α.τ.ι.α,ειμαι διανοια...σα δεν ντρεπονται,εχουν μια θεση και αντι να βγαζουν ,να παρουσιαζουν ζωντανα video's η χαρτες με την ουρανια κινηση και παρατηρηση,περιοριζονται σε λογια και σχολια ειρωνικα.
προς το παρον δεν θα πω κατι αλλο,παω να απολαυσω την τρελλα μου για τις εξωγηινες οντωτητες και υπαρξεις,στην εκπομπη.
καλη συνεχεια παιδια,να προσεχετε
υ.γ μου αρεσει που ειμαι τετοιου ειδους τρελος,μου αρεσει που δεν καθομαι ,χωρις αποδειξεις ,να παρατηρω τον ουρανο και να εχω την (ψευδ)αισθηση ,πως υπαρχουν πλασματακια και ματακια εκει πανω ,που με βλεπουν και με επισκεπτονται.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Περίμενα μια πισινή του κολ?? τουλάχιστον αλλά πουυυυ... ο κουλης με τα γυαλια (όπου κούλης δεύτερο συνθετικό της σύνθετης λέξης μα.....κτλ κτλ)είχε ξεστραβωθεί να προσπαθεί να διαβάσει τις σημειώσεις του οι οποίες ήταν ένα μάτσο κιάρες και όποτε τον ρωτούσανε κάτι παραπάνω απο αυτά που είχε ήδη γραμενα του πεφτε το σαγόνι στο πατωμα και τα μαλια στο ταβάνι ...ε ΟΧΙ!!!Πότε θα σταματήσουνε αυτοί οι κούληδες-ξερόλες-(σας την έφερα?? χθες κάπου το δίαβασα και είπα να σας το πασάρω)να βγαίνουν και να μιλούν????????