- τρωγοντας κουτοχορτο και πινοντας βλακο-κολα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Στράτος

quote:
Το 'ξερα.Στράτος
λογικο ειναι αφου εχεις το 40%![]()
![]()
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9170#321671
Στράτος

quote:
Τώρα αυτό γιατί το είπες, ε ;Στράτος
γιατι πρεπει να κανουμε φορολογικη δηλωση για τα περσινα μας κερδη
μονο εγω θα πληρωσω;;
Περιμένεις με 40%, να πληρώσω κιόλας ;
Ώρες ώρες δεν μπορώ να σε καταλάβω.
Στράτος

quote:
'Έτσι δεν είχαμε συμφωνήσει ;
Περιμένεις με 40%, να πληρώσω κιόλας ;
ναι ρε δικιο εχεις
ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι τι να σου κανω; το ξεχασα
Όταν υπάρχουν λεφτά στη μέση, συμβαίνουν αυτά.
Το έχω κιόλας ξεχάσει.
Στράτος

Στην περα παναγια ή στη δωθε παναγια εχεις τα γιδια?
quote:
πριν λιγο καιρο σε μιαπαρεαπου ειμουν μιακοπελα ειπε οτι δεν θα κανει παιδι πριν το τελος του 2012 γιατι φοβατε οτι τοτε θα ερθει το τελος
Καλα βρε γιγενη, που τους βρισκεις???
Αστροπελεκι! Ειναι καρποι αναζητησης ή σου ερχονται ουρανοκατεβατοι? ![]()
![]()
![]()
Απο τετοιες περιπτωσεις εξαγεις τα συμπερασματα σου?
Ειναι φυσικο χρησιμοποιωντας ακραιες περιπτωσεις, φτανεις σε ακραια συμπερασματα.
quote:
liberoΚαι ποιος είπε ότι το η γνώση του αν παίζι κλαρίνο η Σασα Μπαστα είναι αντίθετο της γνώσης της εξωτερικής πολιτικής που εφαρμόζει η Αμερική. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο και κανένα από τα δύο δεν έχει σχέση με την βλακεία ή την εξυπνάδα
Συμφωνω και επαυξανω. Μαλλον παρερμηνευσες τα γραφομμενα μου.
quote:
OstriaΕτσι κάποια ηλίθια πιστεύω μπορεί να φτάσουν να γίνουν επικίνδυνα και να επηρεάσουν την ζωή, την εξέλιξη ή έστω την ηρεμία των υπολοίπων
Συμφωνω, αλλα οταν καποιος εχει βολευτει στην ΔΙΚΗ του πραγματικοτητα, δεν μπορεις να εχεις φρουδες ελπιδες οτι θα ξεβολευτει, για να βολευτεις και εσυ καλυτερα στη δικη σου. Και φυσικα δεν μπορεις να τον θεωρεις υποχρεωμενο να το κανει.
Αλλωστε απο τα "μουροχαυλα πιστευω" που παρουσιαζονται στο εισαγωγικο post, το πιο επικινδυνο που βλεπω ειναι ....χμ..... η φραπελια!![]()
--------------------------------------------------------------
Η αναζητηση λαβης για να ενισχυθει η φιλαυτια και η αυταπατη διαφορετικοτητας ή/και ανωτεροτητας, εκτος απο all time classic, παιρνει πολλες μορφες.
Το θεμα ειναι φορος τιμης στα παραπανω.
Δηλωσεις τυπου :
-"οι κουτοχορτοφαγοι ειναι το 90% δεν επιτρεπουν να ακουγονται οι αλλοι που θελουν αποδηξεις" (φυσικα ο εαυτος μας ανηκει στο υπολοιπο 10%! Αυτο εννοειται! Hellooooo!)
-"Την γελοιότητα του 95% κατά την γνώμη μου την ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό- είναι ένας από τους λόγους που βρίσκομαι σε αυτό το φόρουμ" (φυσικα και παλι ο εαυτος μας ανηκει στο υπολοιπο 5%! Μη σου πω και ολο το εσοτερικα! Ας χαιδευτουμε μεταξυ μας! -με την καλη εννοια-
)
δεν ξεφευγουν απο τα πλαισια του βαυκαλισμου.

Επειδή η τελευταία προτασούλα είναι δική μου, σε πληροφορώ ότι έτσι ακριβώς νιώθω εδώ και πολύ καιρό - ότι ανήκω στο 5% του πληθυσμού του διαμένων στην Ελλάδα.
Μήπως θα ήθελες να απαριθμίσω τους λόγους που νιώθω έτσι;
Υ.Γ. Χωρίς προσβολή, το "Ας χαιδευτουμε μεταξυ μας! -με την καλη εννοια-" Πως το εννοείς;
quote:
OANNHSEA
Υ.Γ. Χωρίς προσβολή, το "Ας χαιδευτουμε μεταξυ μας! -με την καλη εννοια-" Πως το εννοείς;
Είναι σαν το :
«Πίστευε και μη ερεύνα»
Το παίρνεις όπως θέλεις.![]()
Στράτος

21/04/2007
Φίλε el.elyon :
quote:
ΤΩΡΑ, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ 'ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ' ΚΑΙ OXI ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ: Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Το παράδοξο της παντοδυναμίας του Θεού δεν έχει καμμία σχέση με την λογική Αστυνόμου - Μπουζουκιού .
Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδοξο αυτοαναφοράς .
Τα παράδοξα αυτοαναφοράς στην μαθηματική λογική δημιουργούνται όταν η αποδοχή της αλήθειας μίας πρότασης την μετατρέπει αμέσως σε ψευδή πρόταση και αντίστροφα .
Χαρακτηριστικά παραδείγματα :
1)Το παράδοξο του ψεύτη :
Ενας Κρητικός ισχυρίζεται οτι οι Κρητικοί είναι ψεύτες.
Λέει αλήθεια η ψέμματα ?
2)Αυτή η πρόταση είναι ψευδής .
3)Γιώργος : Η επόμενη δήλωση του Κώστα θα είναι ψευδής .
Κώστας : Ο Γιώργος μίλησε σωστά .
Τα παραπάνω και πολλά άλλα είναι λογικά παράδοξα όπως το αντίστοιχο με τον θεό και την πέτρα .
Αυτό δείχνει απλά , οτι ο παντοδύναμος Θεός βρίσκεται σε αντίφαση με την κοινή λογική.

macedon

macedon
Να θυμασαι ομως τι ειπες!!!
«Αφου εξεφτελιζεις ετσι τον εαυτο σου και των αλλων τι να πω....
Να θυμασαι ομως τι ειπες!!!»
Φίλτατε Πάνο, μιας και ανέφερες την λογική, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις με λογικά κριτήρια ΠΩΣ ΠΡΟΗΛΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ?
Μήπως με άλλα λόγια μπορείς να μου ερμηνεύσεις ΠΩΣ προκύπτει ένας Θεός, με τόσες μύριες ικανότητες και σοφία, εκ του μηδενός? Η υπήρχε κάτι πριν τον Θεό?
Εάν δεν υπήρχε τίποτα απολύτως πριν τον Θεό, τότε εκ ποίας ύλης και ενέργειας προήλθε και σχηματίστηκε η υπόσταση του Θεού?
Καλή η λογική, αλλά ας μας συνοδεύει σε όλα τα θέματα φίλτατε...
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
Το μόνο ευτελισμό που βλέπω και αναγνωρίζω είναι η προσπάθειά μου να κάνω διάλογο μαζί σου, κάτι που προφανώς είναι αδύνατο.
Εντούτοις το επιτρέπω στον εαυτό μου γιατί τα λεγόμενά σου είναι διασκεδαστικά και προσωπικά με κάνουν και γελώ, όχι τόσο από την αμάθειά σου, όσο από τον τρόπο που αυτή εκφράζεται.
Γι'αυτό σου λέω. Συνέχισε να παραθέτεις ό,τι διαθέτεις. Το γέλιο παρατείνει τη ζωή και οι επιδράσεις του λειτουργούν ενισχυτικά στο ανοσοποιητικό σύστημα.
Ασε λοιπόν τους άλλους να "αγοράζουν υγρό" (σίγουρα ακόμα ψάχνεις να βρεις γιατί γελάει ο κόσμος μ'αυτό που είπες) και συνέχισε όπως γνωρίζεις. Αλλωστε δεν είσαι ο πρώτος. Το forum (αλλά και η κοινωνία μας) είναι γεμάτο με χριστιανούς "μάρτυρες" που δεν ξέρουν την τύφλα τους κι έχουν θέσει σκοπό της ζωής τους να διασκεδάζουν τον κόσμο. Ενας παραπάνω δε νομίζω πως χαλάει τη συνταγή...
Συνέχισε φίλε μου. Πες μας για τη θεωρία της δημιουργίας του ανθρώπου από το χώμα και τα σάλια του Γιαχβέ και να είσαι βέβαιος πως πολλοί θα εκτιμήσουν μια ακόμη διασκεδαστική ιστορία που έχεις να μας προσφέρεις ![]()

macedon
Edited by - macedon on 23/12/2006 18:09:33