- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
anahs
anahs
anahs
anahs
quote:
αγαπητέ μακεδόνα έρχεσαι για πρώτη φορα,και μάλιστα μ'αυτόν τον τρόπο,η μαμά, δεν σου έμαθε τρόπους?
Συγχώρεσε την "αγένειά" μου αλλά είμαι νέος εδώ. Είναι και εκείνη η αλλεργία μου στην μπουρδολογία που κάνει τα πράγματα χειρότερα...
Να μην σε απασχολώ όμως, μπορείς να συνεχίσεις το κήρυγμά σου...

macedon
quote:
Σωστά, κι εσείς αγαπάτε τον Κύριο αλλά όχι όπως η αννα..
quote:
Δεν είσαι πιστός άνθρωπος sesostris τόσο ρηχά κι επιφανειακά εργάστηκες, πως να συμπορευθούμε?
Αγαπητή anna999, πως μπορείς να γνωρίζεις εάν ο κάθε συνομιλητής σου είναι πιστός άνθρωπος ή άπιστος, εάν αγαπάει τον Κύριο - όπως κι αν τον εννοείς - διαφορετικά από εσένα;
Με άλλα λόγια, πως δικαιοδοτείσαι να εξάγεις τόσο αυθαίρετα συμπεράσματα, δεδομένου του ότι δεν γνωρίζεις τι άνθρωπος είναι ο κάθε συνομιλητής σου;
Είναι τελείως διαφορετικό να χαρακτηρίσεις μια συμπεριφορά που υποθέτεις ότι απορρέει από κάποια μηνύματα ενός συνομιλητή σου από τον να του αποδώσεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς ή να αποφανθείς με αυτόν τον τόνο για τον χαρακτήρα του.
Υποθέτω πως ένας άνθρωπος της βαθύτερης αναζήτησης θα το γνώριζε - ή τουλάχιστον θα όφειλε - πολύ καλά αυτό...

In anticipation of my resurrection...
quote:
anna999αγαπητέ μακεδόνα έρχεσαι για πρώτη φορα,και μάλιστα μ'αυτόν τον τρόπο,η μαμά, δεν σου έμαθε τρόπους?
Macedon για σοβαρέψου.
Μετά την πρώτη επίπληξη ακολουθεί ο αφορισμός
Δες τι έπαθα εγώ, ο “παν-μίαρος”
quote:
Γιάννης ψεύτης!=ο φερόμενος παν-μίαρος εξ αρχής,ο μιαίνων με το πνεύμα του τα πάντα,όσα δηλαδή αφορούν το άτομό μου
Έχω “ρυπάνει” με το πνεύμα μου, ολάκερο το “είναι” της αννούλας μας, και αυτός είναι ο λόγος για τις τόσες ασυναρτησίες και το αλλοπρόσαλλο συνονθύλευμα διαφορετικών κοσμοθεωριών που αραδιάζει ακατάσχετα.
Εγώ είμαι ο φταίχτης αυτής της πνευματικής της σύγχυσης.
Άφες..... αυτής
Το ίδιο προφανώς ποιούν και οι συντονιστές του φόρουμ.
... περί ορέξεως ο λόγος.....
Χαίρε, αγάπητε συντονιστή,
Με ρωτάτε, πως δικαιούμαι να εξάγω « αυθαίρετα» συμπεράσματα ή να αποδίδω χαρακτηρισμούς,
(όταν εδώ, πάντες διακωμωδούνται κι εσεις αγωνίζεστε να αποκαταστήσετε την τάξιν?)
Η πως αποδίδω προσωπικούς χαρακτηρισμούς, μ’ αυτόν τον τόνο,για τον χαρακτήρα του συμπαθέστατου κατα τ’ άλλα, φίλου μας, «s»?
Θεωρείτε δεδομένο, ότι δεν γνωρίζω τι άνθρωπος είναι? δεν έστειλε μηνύματα άπειρες φορές?
Ποτέ δεν αναγνώσατε ότι «από τον καρπό γνωρίζουμε το δένδρο?».
Ποτέ δεν αναγνώσατε ότι –Μόνο- όποιος προσκολάτε στον Κύριο γίνεται «’Ενα Πνεύμα μ’ Αυτόν?».
Πότε δεν αναγνώσατε ότι όποιος προσκολάτε στην πόρνη, γίνετε ένα σώμα μ’αυτήν?
Αναγνώσατε λοιπόν το βίο και την πολιτεία του φίλου μας και βγάλτε τα δικά σας ειλικρινή και ανυπόκριτα συμπεράσματα,και μην θεωρείτε το άτομό μου « άτομο της βαθύτερης αναζήτησης,»επειδή χωρίς να το επιδιώκω, μου αποκαλύφθηκε η Aλήθεια του γεγραμμένου Θεού Λόγου,και η αναζήτηση έλαβε τέλος!
Κι επειδή κατέκλυσε το είναι μου, αυτή, -η μια-, τέλεια, πλέον αποκεκαλυμένη, χωρίς πέπλα και χωρίς καλύμματα, Αλήθεια, γι αυτό και μόνο,δικαιούμαι, να εξάγω (όχι αυθέρετα),αλλά, επί της ουσίας, συμπεράσματα, ακόμα να ταράξω λιγο τα νερά του φίλου μας, με προθεση να τον αφυπνισω, για το καλό της Ψυχής του.
Μπόρώ λοιπόν, να του λέω, συνειδητά,ότι,-ναι φίλε μου-, δεν γνωρίζεις, με την έννοια, ότι αν γνώριζες, θα δεχόσουν αυτό, ότι δεν είσαι αυτή την στιγμή πιστός άνθρωπος,”s”, όμως, το επόμενο δευτερόλεπτο, (αν η στάση σου αλλάξει,αν αλλάξει,ο Kύριος την καρδιά σου, και ανακαινίσει στο νου σου, διότι μόνος σου, δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα,) και, αποδεχόμενος, ως Θεόπνευστο, όλο το γεγραμμένο Λόγο, αυτόμάτος, « Συμβασιλεύεις κι εσύ ΜΑΖΊ με το ΧΡΙΣΤΟ, έως τα Τέλη των Αιώνων!».
Διότι ένας πιστός άνθρωπος ,έχει άπειρα γνωρίσματα,είναι τελείως ανοικτός, ώστε να τον διακρίνουμε, από την πρώτη του λέξη. Διακρίνουμε επάνω του τα Σημεία!,κι αυτό,επειδή η μεγάλη «Αυθεντία,Ο Χριστός μέσα μας», κάνει αυτό το Μέγα 'Εργο!κι όχι εμείς! Συμφαίρει λοιπόν πάντες να πούμε « Χριστός εν ειμίν ». Η ας έλθει μέσα μου, επιτέλους ο Χριστός!
Δεν σκίζουμε, και δεν πετάμε, καμιά σελίδα από το γεγραμμένο Λόγο, επειδή, σήμερα, δεν την κατανοούμε..υπάρχει και το αύριο,μας έλεγαν οι προγενέστεροι, αγνοί άνθρωποι, που έλεγαν,-θα ρθεί, ένας καιρός, που αλλιώς, θα κοιμηθείς, κι αλλιώς θα ξυπνήσεις,- θα γίνεις ένας Καινούργιος Άνθρωπος, με νέες αντιλήψεις, πεποιθήσεις και νέα όνειρα..
Παρακολουθώ το φίλο μας, “s”, εξ αρχής, «προφάσεις-εν αμαρτίαις», ας εξηγήσει κάποιος,
Όταν, εχει χυθεί απλετο Φως,εδώ και δυό χιλιάδες χρόνια,όταν ύπάρχει η μαρτύρια άπειρων προφητών, και μαρτύρων,όταν τόση πολύ μελάνη ξοδεύτηκε, πως οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να εννοήσουν, και διακηρύττουν, (αυτοί κηρύττουν, όχι άλλος),ότι, «δεν είναι έγκυρος, ο Λόγος της Κ. Διαθήκης».
Κι εμείς θα ψαξουμε, έγκυρα συγγράμματα!έτσι λένε,θα θαυμάσουμε ανώτερους εκκλησιαστικούς παράγοντες!,όχι το Χριστό, που ήρθε σαν άνθρωπος,κι έδωσε Σωτηρία στο ανθρώπινο γένος, αν και ήταν Θεός,Προ Κτήσεως Κόσμου.
Θα θαυμάσουμε μάλιστα, αυτούς που υποβαθμίζουν την σημασία των Ευαγγελίων?,θα πάμε, μ’ αυτούς που λένε, ότι, «πηγή της Πίστεως δεν είναι τα Ευαγγέλια?»,άλλά οι άνθρωποι,αυτοί, είναι η πηγή της πίστεως! αυτοί!που έφτιαξαν τις « οικουμενικές συνόδους»,καθόρισαν μάλιστα και αλήθεια!, και μάλιστα αποκαλυπτική, «ιδού η αρνητική η λερωμένη αυθεντία,ιδού η σκοτεινή αυθεντία»
Που καθ-όρισαν, όριο-θέτησαν, και υπάρχουν σήμερα τον 21ο αιώνα, άνθρωποι,που έρχονται ,και φέρνουν, μπροστά μας ανθρώπους!,και πετούν τον Χριστό, φέρνουν, τον καρδινάλιο, τάδε,και το Γρηγόριο Ζ,και τον παπικό αντιπρόσωπο,και τον δούκα,και τον πρσβευτή,τον Παυλο τον Γ’, που επειδή δεν μπόρεσε, να ανακαλύψει,διότι, νομίζουν, -ότι περί ανακαλύψεως πρόκειται-φτάνουν και σε συμπεράσματα!
Ενώ η Χριστιανική Παράδωση -αποκαλύπτεται μόνον στον έχοντα, καρδία καθαρή και τεταπεινωμένη,και συντετριμένη, έως εδάφους, κι όχι μια παλιά καρδιά -σφόδρα απατηλή και υπερ πάντα διεστραμένη-,αυτό λέει το καταστατικό μας, και η πυξίδα μας δηλ. η Χριστιαννική μας Παράδωση, Ο Θεός Λόγος.
Κι όσοι δεν εννοούν ότι ο Χριστός ο οποίος υπήρχε ως Θεός,Λόγος,με τον Πατέρα,και μαζί δημιουργούσαν,και τα απαρνήθηκε όλα, και άδειασε τον εαυτό του(τον εκένωσε),και πήρε δούλου μορφή, κι έγινε όμοιος με τους ανθρώπους, και βρέθηκε κατά το σχήμα ως άνθρωπος, και ταπεινώθηκε θεληματικά, κι έκανε υπ- ακοή ,υπακουοντας, μέχρι θανάτου, θανάτου σταυρικού!
Και με την Ανάστασή Του ο Θεός τον ανέβασε πολύ ψηλά,και του χάρισε ΌΝΟΜΑ, για να τον προσκηνήσουν πάντες, και όλες οι γλώσσες να ομολογήσουν ότι «Κύριος είναι ο Ιησούς Χριστος, κι αυτό, για να δοξάζεται έτσι, ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, Πιστός, σημαίνει, να αποδεχθείς ότι είσαι Κληρονόμος, και να πας να πάρης την Κληρονομιά! Η Κληρονομια, είναι, όλος ο γεγραμένος Λόγος! Έλαβε τέτοια Κληρονομιά ό φίλος μας αγαπητε συντονιστή? Μή πως κάποιος από σας έλαβε την Κληρονομιά, από τον Πατέρα?
Έλαβες Σωτηρία?
anahs
quote:
Κι επειδή κατέκλυσε το είναι μου, αυτή, -η μια-, τέλεια, πλέον αποκεκαλυμένη, χωρίς πέπλα και χωρίς καλύμματα, Αλήθεια, γι αυτό και μόνο,δικαιούμαι, να εξάγω (όχι αυθέρετα),αλλά, επί της ουσίας, συμπεράσματα, ακόμα να ταράξω λιγο τα νερά του φίλου μας, με προθεση να τον αφυπνισω, για το καλό της Ψυχής του.
“Αγαπητέ συντονιστή”
Έως πότε θα πρέπει να “ταραζόμαστε” οι υπόλοιποι με τις “απροκάλυπτες αλήθειες” της Αννούλας, που τελείως “αυθαίρετα και επί της ουσίας”, προσπαθεί να μας “αφυπνίσει” με μονότονους παραλογισμούς.
Υπάρχει Έλεος?
Θα υπάρξει – επιτέλους – έλεος?
anahs
αλλά βλέπω ότι τσατίζεσαι εσύ κι ας μην το λες…
Φίλε μου δεν κάνεις διάλογο, διάγεις κόντρα…
Εγώ πάντως στο κινέζικο είμαι φίδι…
Φίλε μου βλέπω ακόμη, ότι προσπαθείς να κοιμήσεις
τον κόσμο και βέβαια τον σχετικό ρατσισμό του ανθρώπου
που έχει ασχοληθεί με κάποια αντικείμενα αποκρυφισμού
και αντιμετωπίζει τον κόσμο σαν να είναι εκεί
κοντά στην … μύγα…
Ξύπνα φίλε , η Αμερική έχει ανακαλυφθεί εδώ και κάτι
αιώνες, στο τέλος θα μείνεις εσύ κι οι άλλοι
κούφιοι να προσπαθείτε για κάτι που δεν θα πετύχετε
ποτέ… Άκου τι σου λέω…
Όσο για το Zeitgeist, ωραία παραπλάνηση,
στέλνεις τον κόσμο κάπου που δεν
κατάλαβες τίποτα εσύ…
ότι δεν δέχομαι τις προσβολές σου.
Ότι είχα να πω το είπα.
Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
ο Κισσός... αναρριχάται
"Όταν δεις κάτι κακό σε κάποιον άλλο, γύρισε και εξέτασε πολύ προσεκτικά τον εαυτό σου" Κομφούκιος
www.myspace.com/okissos
-Εγώ πάντως γενικά είμαι δείσπυστος πολύ!
-Πέραν τούτου πιστεύω ότι δε μπορεί να είμαστε μόνοι στο σύμπαν θα ήταν πολύ εγωιστικό.
-Θεωρώ όμως έγκλημα τις κινήσεις των αμερικάνων να στείλου το στίγμα μας στο διάστημα! Είναι για μένα νομίζω ηλίθιο και παρακινδυνευμένο! Και γιατί το λέω αυτό?
-Για να μας βρούν κάποιοι πρώτοι! αυτό σημαίνει ότι θα έχουν και ανώτερη τεχνολογία από εμάς! Και που ξέρουμε τις διαθέσεις τους? Εάν η γη παρέχει κάτι που αυτοί θα το θέλουν διακαώς ενάντια στα συμφέροντά μας? Πως παίρνουν τέτοιο ρίσκο?
-Και καλά να είναι φιλικοί αν είναι εχθρικοί? πρέπει ντε και καλά να βάλουμε τα χέρια μας να βγάλουν τα μάτια μας?
-Πάρτε για παράδειγμα στη γη! ποιος <<επισκέπτης σε ξένα εδάφη δεν άφησε χιλιάδες νεκρούς?>>
-Ποια αυτοκρατορία εξαπλώθηκε αναίμακτα?
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ... ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΟΤΙ A PRIORI ΔΕΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ... ΚΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΥΡΑΜΙΔ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΩΡΕς ΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΧ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΝΑΣΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ;;; ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ... ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕς ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΟΜΦΟΛΥΓΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΜΑΣΑ Η ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕ..ΜΟ. Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΣΕΓΙΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΝΟΣ ΕΛΛΟΓΟΥ ΟΝΤΟΣ, ΚΑΤ' ΕΜΕ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ...ΟΚ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ REPTILIANS, ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΠΤ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ... ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΥΦΟ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ-ΓΚΡΙΖΩΝ ΚΤΛ... ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ;;; ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ;;; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΕΣΧΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ή ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ;;; ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ 11ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΜΟΥΣΤΕΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΓΕΜΟΝΙΑ;;; ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ;;; ΄Η ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΒΛΙΑ;;; ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!!!
του φόρουμ και το μήκος κύματος των συμμετεχόντων…
Υπάρχουν όντως πολλά θετικά άτομα, σε διαφόρους χώρους,
αλλά υπάρχουν κι οι ξερόλες που όχι απλά λένε ότι τους
κατέβει, αλλά και πολώνουν το κλίμα μην αφήνοντας το κατά
τα άλλα αξιολογότατο φόρουμ, να γίνει ακόμη πιο χρήσιμο
και ωφέλιμο απ’ ότι είναι έως τώρα…
Κανονικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα όπως, τα λες,
αλλά συγχρόνως και θα έπρεπε σαν σκεπτόμενα όντα να μας
ενδιαφέρει και τι γίνεται γύρω μας, έστω για να μην
θεωρούμαστε ότι … ομφαλοσκοπούμε, αδιαλείπτως με ένα φραπέ
στο χέρι, όπως τα λες, επίσης…
Να’ σαι καλά άκουσα μια πολύ υγιή γνώμη που είχα
καιρό να ακούσω… Αυτό που γράφεις είναι η μόνη αλήθεια.
Όσο για UFO και τα υπόλοιπα, έχουν γραφεί εκατοντάδες
βιβλία και έχουν ασχοληθεί χιλιάδες άτομα σε ακαδημαϊκό
επίπεδο και έχουν απασχολήσει εκατομμύρια ανθρώπους… για
κάποιους όμως, παραμένει… « μη μου τους κύκλους τάραττε…»
Το μικροτσίπ και βιοτσίπ, όχι απλά υπάρχει, όχι απλά
έχει ήδη φορεθεί, αλλά πλέον συζητείται η επιβολή του,
πάντα φυσικά για «το καλό μας» που άλλοι νοιάζονται
για μας...
Η τρομουστερία υπάρχει μόνο και μόνο για να γίνουν
τα τερατώδη και ενάντια στον άνθρωπο πειράματα μέχρι
να επιτευχθεί ο απόλυτος έλεγχος του, από τις στοές
και μυστικιστικές λέσχες που αναφέρεις…
Απλά φίλε μου, μην ανησυχείς, δουλεύει το κακό,
αλλά υπάρχει και Θεός… Ζεί Κύριος ο Θεός ημών και
δεν λησμονεί…
Όπως ξέρεις όμως, πρέπει να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι
και ο καθένας να διαλέξει τι θέλει, το καλό ή το κακό…
Σε όλους δίνεται η ευκαιρία, όποιος θέλει το βλέπει
κι όποιος δεν θέλει πάλι το βλέπει….
Εύχομαι να έχουμε μια καλή επικοινωνία…
γιατί όντως ήμουν είρων δεν έχω σκοπό να δικαιολογηθώ
άλλο πλέον, μα ούτε και να σας πολώσω.
Η δικιά μου άποψη είναι , ότι υπάρχει ένα μεγάλο
σχέδιο κάποιων "Σκοτεινών" όπως πολλοί συνομωσιολόγοι
έχουν αντιληφθεί.
Πιστεύω ότι μέσα σε αυτό το σχέδιο εντάσσεται και
η παραπληροφόρηση αλλά και η σύγχυση, μια
παγκόσμια υποδούλωση που έχει ξεκινήσει πάνω από ένα
αιώνα πριν.
Τώρα για την φύση των ερπετοειδών δεν αμφιβάλω
γόνιμα καθώς έχω παραδεχθεί ότι αγνοώ αυτή η νεοπαραμυθολογία
και πραγματικά δεν με τραβάει, προτιμώ να διαβάσω
ένα βιβλίο του Αΐβανχόφ ή του δάσκαλου Σαμαέλ . του δάσκαλου
Λάκσμι ή της Μπέιλι κλπ. κλπ. όχι ότι είμαι μη τους κύκλους τάραται.
Αλλα πιστεύω σε μια γκαντική αντιμετώπιση των
πραγμάτων είτε αυτή λειτουρξεί είτε όχι. Δεν παραδίνομαι αμαχητί
σε κανένα, στο να με αναταράξει, ή τουλάχιστον αυτό επιδιώκω...
Αφήνω ανοιχτά τα ενδεχόμενα που έχουν γραφτεί κατα καιρούς:
Οι Τέρος και οι Ντέρος (οι γκρίζοι) προέρχονται απο την απόκρυφη
ιστορία του πλανήτη.
Κατοικούν στο εσωτερικό της γης.
Η γή είναι Κούφια.
Η τεχνολογία που κατέχουν προέρχεται από τις προηγούμενες φυλές.
Οι Ναζί αυτοαποκαλούνταν άριοι, είχαν μυστικιστική εταιρεία,
την Θούλη (όπου η Θούλη, είναι ο αρχαίος βοράς=Υπερβόρεια),
προσπαθούσαν να φτάσουν κάτω. Κατασκεύαζαν Ιπτάμενους δίσκους.
Όλα αυτά δεν φαίνονται να είναι άσχετα.
Όπως τα ίδια μπορούμε να πούμε για την ηγεσία των Αμερικανών.
Ανήκουν σε μια Μυστικιστική οργάνωση, συνεργάζονται με γκρίζους,
προσπαθούν να εφαρμόσουν την PAX AMERICANA, έχουν κατασκευάσει
δεκάδες τερατώδεις και αχανείς σε έκταση υπόγειες βάσεις.
Αν μιλάμε δηλαδή για ένα σατανικό IMPERIUM, δεν με βρίσκεται
αντίθετο. Και πάλι σας λέω όμως ότι δεν μπορώ να χάψω έτσι απλά
την ιστορία με τους Δρακονιανούς. Που είναι στηριγμένη
αν δεν κάνω λάθος πάνω στους Ανουνάκι και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Τσιπάκια ναι!
Εγώ κωλύομαι να πάω να βγάλω το νέο διαβατήριο. Αν και είμαι της άποψης
ότι αυτό δεν μπορεί να μπει άμεσα εμπόδιο στην πνευματική μου πρόοδο και
εργασία... και βέβαια όλα αυτά που είναι παρεμφερή (έλεγχος, κάμερες, αστυνομοκρατία).
Τώρα αν το κατευθύνουμε το θέμα προς την Ελευθερία,
που μας στερεί ακόμα και αυτό το δικαίωμα τι πιο κουτό θα ήταν
από το να αμφισβητήσουμε τον οποιοδήποτε Έλληνα για τον πατριωτισμό του, ή
τον οποιοδήποτε Γάλλο , Αλβανό , "Μακεδόνα" κλπ.
Όλα αυτά εξάλλου είναι καλούπια που διαμορφώνουν τον εαυτό μας,
και ιδεολογίες χωρίς να εξετάσω αν έχουν σωστή βάση ή όχι.
Γιατί αν εξετάσουμε το θέμα της Ελλάδος ως αντικειμενική παρατηρητές
και όχι ως Έλληνες θα παρατηρήσουμε ότι όντας δεχόμαστε μια επίθεση κυρίως
υπονόμευσης και αλλοίωσης της εθνικής μας ταυτότητας. Που αυτό περιλαμβάνει
γλώσσα, ήθη και έθιμα, και αλλοίωση του "ελληνικού" τρόπου σκέψης... και
όλο αυτό είναι ένα γεωπολιτικό παιχνίδι... ή οχι...
Το αν θα γίνουμε φάρος πολιτισμού ξανά, δεν θα επιτευχθεί όταν οι
εν λόγω πλασιέ μας πουλάν βιβλία ότι ο καιρός γαρ εγγύς,
ότι θα πάρουμε την αγίασοφιά, ότι θα 'ρθει ο βασιλιάς.
Και πάνω απ΄όλα όχι γκαρίζοντας και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι.
Αν θέλει ο κύριος αυτός να μας ενημερώσει για την Νέα Τάξη
και τα σκοτεινά της σχέδια δεν οφείλει να το κάνει με μια πρέπουσα σοβαρότητα και εγκράτια
που προφανώς να χαρακτηρίζει και τα έργα του;; αναρωτάμαι γω τώρα...
Γιατί δεν τα έχω μελετήσει...
Αν περιμένουμε να γίνει η αφύπνιση των νεοελλήνων, ή του οποιουδήποτε ανθρώπου
με εσχατολογίες και τόσο παροχυτευμένη συνομοσιολογία νομίζω
ότι δεν γίνεται. Χίλιες φορές ο Άδωνις, με τα αρχαία του κείμενα κλπ.
Επίσης έχω ακούσει ότι τα βιβλία του Λιάκο των αρχαίων ,
είναι σε κακή απόδοση και αυτό από φιλόλογο. Επίσης κάποια βιβλία
που είχα πάρει συγκεκριμένα του Στράβωνος τα γεωγραφικά ήταν απο τον εκδοτικό
Νεα Θεσις . Σας λέει τίποτα?
Πιστεύω πως εκτός από το να εξετάσω αυτό που μου λένε,
πρέπει να εξετάσω και ποιος το λέει. Χωρίς να υπονοώ τίποτα.
Απλώς αυτό που με προστάζει το φιλοσοφικό μου δαιμόνιο, καθώς
πιστεύω ότι οφείλουμε να σπουδάζουμε την φιλοσοφία και να γυμνάζουμε
το νου μας όσο μπορούμε και περισσότερο.
Όπως και το σώμα όπως και την ψυχή.
ο Κισσός... αναρριχάται
"Όταν δεις κάτι κακό σε κάποιον άλλο, γύρισε και εξέτασε πολύ προσεκτικά τον εαυτό σου" Κομφούκιος
www.myspace.com/okissos
εαυτό, όταν έρχονται τα πράγματα στα δύσκολα;...
Έτσι είναι, όταν το κείμενο ή το ίδιο το αντικείμενο
δεν μπορούμε να το πολεμήσουμε, λέμε ρατσιστικές θέσεις,
δέιχνουμε ότι πιστεύουμε σε μια άλλη άρεια φυλή,όπως
πριν 50 χεόνια ένας άλλος εβραίος, όπως και δεν κοιτάμε
μόνο τι λέγεται, αλλά και αυτον που το λέει, για να
δείξουμε τη διάκριση πυ κάνουμε...
Εμένα φίλε μου με κάλυψες πλήρως...
Για να το πούμε πιο απλά, ο άβαταρ σου Βεόρ, για μένα ούτε
ήταν ούτες είναι ούτε θα μπορούσε ποτέ να είναι της τάξης
( βλασφημώ, τώρα...)όχι του Ιησού, όχι κάποιων αποστόλων,
όχι κάποιων αγίων, ούτε της τρίχας των αναφερθέντων...
Γιατί κοπτοραπτική και υποκλοπές θέσεων και κειμένων
μπορούμε να κάνουμε όλοι και να αυτοβαπτιστούμε
διάφορα, όπως και γίνονται πολλά...
Τελικά, κάνανε τον άνθρωπο να ψάχνει να βρεί ηγέτες
να στραφεί και οι φελοί να επιπλέουν...
Ο γνωστικισμός υπήρχε από 2.300 χρόνια και δεν
περίμενε τον όποιο Α. Βεόρ, αλλά μόνο και μόνο που
λέει ότι αυτος τον ανακάλυψε, δείχνει ότι είναι ψεύτης...
Πέραν αυτού, βέβαια, αυτά τα άτομα , χρησιμοποιούν
ολοκληρωτικές μεθόδους και προετοιμάζουν τον κόσμο
για μια παγκόσμια δικτατορία που ουσιαστικά έχουν
ως ζητούμενο, όπως ο κομμουνισμός, όταν το μυαλό
του ανθρώπου δεν έχει φτάσει εκεί ώστε να δεχθεί και
να λειτουργήσει έτσι, με αρμονιά...
Κοινώς, υποκλέπτουν το μέλλον του ανθρώπου και του
το αλλάζουν σε φασισμό...
Αλλά όλα θα έρθουν εκεί που είναι να μπούν...
Ο καθένας που βιάζεται και πουλάει ιδέες και ψυχή για
να είναι "ιν" ας αναλογιστεί τι κάνει...
Αυτό δεν το λέω επειδή πιστεύω στα λάθη αυτά ως
σημαμντικά για την ανθρωπότητα, αλλά επειδή, αυτά
τα άτομα δειχνουν ότιδεν είναι έτοιμα για ότι θα
γίνει μόνο του. Δεν είναι καλό να προκαταλαβάνουμε
πράγματα. Έτσι δημιουργείται αποστασία, δηλαδή και
γι' αυτό δεν θα ζήσουν, πουλώντας ψυχή, το καλύτερο
αύριο που έρχεται...
Όπς και τα δαιμόνια που φέρνουν επι γης κάποιοι,
πιστεύοντας ότι μπορούν να τους βοηθήσουν σε κάτι
που είναι να γίνει μονο του... Δεν κοιτάνε δε,
τι δίνουν σ αυτά τα δαιμόνια. Δίνουν ψυχή,όπως είπα
κι αυτό δημιουργεί καταδίκες...
Δλδ υπάρχει κάποιος που είδε κάτι συγκεκριμένο σε αυτό το βίντεο?
Εκτός αν χάλασε η οθόνη του υπολογιστή μου...
http://www.youtube.com/watch?v=2_uuN5kuq74&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YLDbGqJ2KYk
Αφήνω δύο βιντεάκια για να ισορροπίσουμε..
υγ εννοω σκελετούς γυαλιών...με φανταστήτε τίποτα ...όμορφο...xi xi
με έχεις πεί φασίστα,
και βρίζεις επανελημένα τον σαμαελ αουν βεόρ.
Ουδέποτε ο δάσκαλος Σαμαέλ είπε πως ανακάλυψε το γνωστικισμό.
αν το έκανε να παραθέσεις στοιχεία.
Το θέμα είναι άλλο,και αν θέλεις να συνεχίσεις
να εισαι τόσο αντιδραστικος στο τιποτα...
Εγω το μόνο που κάνω είναι να συζηταω ,
δεν τα βρηκα πουθενα σκούρα,
απλως θέλησα να βάλω τέλος σε μια αντιπαράθεση την
οποία θεώρησα στείρα.
Δεν έχω τίποτα να αποδείξω, να υποδείξω, να
αναδείξω ή να επιδείξω.
Δεν είμαι φασίστας, σε παρακαλώ δείξε έλεος
και λυπήσου μας με άλλα λόγια κάνε μας
τη χάρη να με αφήσεις ήσυχο, και αν έχεις γνώμη να την πεις.
Δεν καταλαβαίνω που είδες εσύ το ρατσισμό,
εσύ που καταδικάζεις τον Βεόρ, και τον συγκρίνεις με τους
αποστόλους και τον Ιησού. Άρα σύμφωνα με τις απόψεις σου
και εσύ διακρίνεις (αν και δεν βλεπω το άν και πόσο καθαρά),
άρα εσύ τι είσαι; ο αμερόληπτος;
Μπράβο σου, τι άλλο να σου πώ.
ο Κισσός... αναρριχάται
www.myspace.com/okissos
κάνω και δεν εννοώ αυτά που λέω εναντίον σου, ηρέμησε …
Ειρωνεύτηκες για να δείξεις άνεση εκστομισμού λόγων
καυχησιάς και σου επιτέθηκα λεκτικά με τον δικό μου
τρόπο, ώστε να δεις από τη δική σου πλευρά πως
είναι η διαβολή λόγων και θέσεων:
«Τώρα για την φύση των ερπετοειδών δεν αμφιβάλω
γόνιμα καθώς έχω παραδεχθεί ότι αγνοώ αυτή τη νεοπαραμυθολογία
και πραγματικά δεν με τραβάει, προτιμώ να διαβάσω
ένα βιβλίο του Αΐβανχόφ ή του δάσκαλου Σαμαέλ . του δάσκαλου
Λάκσμι ή της Μπέιλι κλπ. κλπ. όχι ότι είμαι μη τους κύκλους τάραται.
Αλλα πιστεύω σε μια γκαντική αντιμετώπιση των
πραγμάτων είτε αυτή λειτουρξεί είτε όχι. Δεν παραδίνομαι αμαχητί
σε κανένα, στο να με αναταράξει, ή τουλάχιστον αυτό επιδιώκω...
Αφήνω ανοιχτά τα ενδεχόμενα που έχουν γραφτεί κατα καιρούς:
Οι Τέρος και οι Ντέρος (οι γκρίζοι) προέρχονται απο την απόκρυφη
ιστορία του πλανήτη.
Κατοικούν στο εσωτερικό της γης.
Η γή είναι Κούφια.
Η τεχνολογία που κατέχουν προέρχεται από τις προηγούμενες φυλές.
Οι Ναζί αυτοαποκαλούνταν άριοι, είχαν μυστικιστική εταιρεία,
την Θούλη (όπου η Θούλη, είναι ο αρχαίος βοράς=Υπερβόρεια),
προσπαθούσαν να φτάσουν κάτω. Κατασκεύαζαν Ιπτάμενους δίσκους.
Όλα αυτά δεν φαίνονται να είναι άσχετα.
Όπως τα ίδια μπορούμε να πούμε για την ηγεσία των Αμερικανών.
Ανήκουν σε μια Μυστικιστική οργάνωση, συνεργάζονται με γκρίζους,
προσπαθούν να εφαρμόσουν την PAX AMERICANA, έχουν κατασκευάσει
δεκάδες τερατώδεις και αχανείς σε έκταση υπόγειες βάσεις.
Αν μιλάμε δηλαδή για ένα σατανικό IMPERIUM, δεν με βρίσκεται
αντίθετο. Και πάλι σας λέω όμως ότι δεν μπορώ να χάψω έτσι απλά
την ιστορία με τους Δρακονιανούς. Που είναι στηριγμένη
αν δεν κάνω λάθος πάνω στους Ανουνάκι και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Τσιπάκια ναι!»
Αυτά έγραψες για να δείξεις άνετος στο πως βαίνουν γύρω
μας τα πράγματα, αλλά αυτο το έκανες επειδή δεν είναι
δικό σου, προς τοπαρόν, το πρόβλημα…
Φίλε δείχνεις πολύ νέος και αυτό δεν το λέω σαν κακό,
απλά ο ενθουσιασμός σου σε κάνει θύελλα που επιτίθεται…
Όσο για τον Α. Βεόρ, το ΄μονο που είπα είναι « μη ποιείται
είδωλα» ότι ο άνθρωπος είναι θεός και όλα του ανήκουν,
άρα δεν μπορεί να έχει είδωλα…
Αμερόληπτος δεν πιστεύω ότι είμαι…Κάποτε πίστευα ότι
είμαι άκαρδος, τώρα όχι τόσο πολύ… Αλήθεια, γράφεις
ή παίζεις μουσική; Γιατί γράφω κι εγώ..
Όσο για τα ερπετοειδή, αυτό που έχω να πω είναι ότι τίποτε
δεν αξίζει όσο ο άνθρωπος και μπρός του όλα τα άλλα είναι
λίγα.Δεν αξίζει κανείς να λατρέψει δαιμόνια για να κερδίσει
κάτι που ήδη έχει αλλά δεν ξέρει. Η δύναμη που έχει μέσα
του ο άνθρωπος δεν χρειάζεται να κάνει λάθη για να πετύχει αποτελέσματα που του ανήκουν,εξ' ορισμού…
Συγνώμη αν σε στενοχώρησα, δεν είχα τέτοιο σκοπό...