ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΚΟΥΤΕ "ΦΩΝΕΣ" ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΚΟΥΤΕ "ΦΩΝΕΣ" ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stavros_p30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dim.karΜέλος
03/06/2005, 17:21:11
Σύμφωνα με τις στατιστικές το 10% των Ελλήνων πάσχει από κάποιας μορφής ψυχική ασθένεια. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΝΟΩ ΤΙΠΟΤΕ για κανένα συγκεκριμένα μήπως πρέπει να ελεγθεί κι αυτή η πιθανότητα; Η πάθηση ονομάζεται σχιζοφρένεια και χαρακτηρίζεται από ακουστικές, οπτικές, οσφρητικές, γευστικές και απτικές παραισθήσεις. Με την κατάλληλη θεραπεία ο ασθενής ζει μια φυσιολογική ζωή, εργάζεται, έχει οικογένεια. Διαφορετικά μπορεί να γίνει επικίνδυνος τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τους άλλους. Λέω, μήπως...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

Edited by - dim.kar on 03/06/2005 17:24:07

GDS1Μέλος
03/06/2005, 18:29:16
andreas
"και πολλές φορές κύματα γέλωτος"

σε κοροϊδεύανε δηλαδή....;;;;

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

psycho therapyΝέο Μέλος
03/06/2005, 18:37:24
Καλησπερα σε ολους. λοιπον παει αρκετος καιρος απο την πρωτη φορα που ξεκινησε ο Γολγοθας μου.
Ολα ξεκινησαν εντελως ξαφνικα μια μερα.Στην αρχη ακουγα διαφορες φωνες .(οπως ολοι μας ..) .
Καθως περνουσαν οι μερες και η φρικη μου μεγαλωνε ανακαλυψα οτι αυτες οι φωνες μπορουσαν να δουν και
πραγματα που εκανα καθημερινα!!
Δεν ηξερα τι να κανω.Συμβουλευτικα ενα επαγγελματια για να ερθει να ψαξει το σπιτι για κρυφες καμερες η κατι που
να υποδυλωνει οτι υπαρχει καπιου ειδους υποκλοπη.
Φυσικα τζιφος .Ο τυπος δεν βρηκε τιποτα.
Απο εκει και μετα αρχισε μια περιοδος παρακμης .
Οι φωνες δεν σταματησαν ποτε για 2 χρονια περιπου.Τους ακουγα απο τη στιγμη που ξυπνουσα μεχρι να ξανακοιμηθω.
Οι ωρες του υπνου εγιναν εντελως αστατες με αποτελεσμα να κοιμαμε μετα απο 27ωρεςαυπνος.Παρατησα τη δουλεια μου
εγινα ιδιαιτερα αγοραφοβικος κυκλοφορουσα μονο βραδυ αρχισα να γυμναζομε εντατικα και να γυνομε ετοιμοπολεμος.
Εχασα την εμπιστοσυνη μου στους ανθρωπους.
Οσες φορες δεν πηγαινε αλλο και ηθελα να μιλησω σε δικους μου ανθρωπους για το προβλημα μου σταματουσα πολυ γρηγορα την αφηγηση μου βλεποντας το προσωπο τους και την απορεια τους.
Αρχισα να εχω προβλημα με το ειδωλο μου στον καθρεφτη, με το φωσ της ημερας και να κανω μπανιο με κλειστα τα ματια.
Οταν ανακαλυψα οτι οι φωνες βλεπουν μεσα απο τα ματια μου εχασα τα παντα. Αρχισα να scanaρω τον κοσμο που εβλεπα στο δρομο μην δω κατι υποπτο πανω τους κατι που να μου εδειχνε οτι προκειτε για τισ φωνες.( οι φωνες στην αρχη της συμβιωσεις μας ηταν φιλικες και με τον καιρο αρχισαν να με σχολιαζουν και να βρισκουν τεχνασματα για να με ρηχνουν πσυχολογικα.Καποιες φορες τα καταφερναν και καποιες αλλες οχι :)
Τελειωνοντας θελω να πω οτι ο ανθρωπος εχει τεραστια αποθεματα δυναμης . Γιαυτο πρεπει να κοιταμε μπροστα και να μην επηρεαζομαστε απο διαφορεσ εξωγενης και κακοπροαιρετες φωνουλες.
Πιστευω οτι η περιπτωση μου ειναι psycho τηλεπαθητικοι :/))
sas xairetw
andreas_Μέλος
03/06/2005, 19:31:21
Μια φορά σε ένα όνειρο που είχα πλησίασα σε κάποιον στο όνειρο μου που είχε μαύρη μορφή και κόκκινα μάτια,μου έδωσε μπουνιά,αμέσως ξύπνησα και την ένιωσα έτσι και πετάχτηκα και λίγο πίσω όταν μου την έδωσε στο όνειρο και ξύπνησα και την ένιωσα σαν να ήταν πραγματική,δηλαδή την ένιωσα και σωματικά και άκουα γέλια,που άκουα και στο όνειρο όταν μου την έδωσε.Πως να το εξηγήσω.μου έδωσε την μπουνιά στο όνειρο αλλά μόλις με κτύπησε ξυ΄πνησα και ένιωσα τη δύναμη της μπουνιάς και πετάχτηκα έτσι λίγο πίσω και άκουα γελάσματα.
andreas_Μέλος
03/06/2005, 19:44:17
quote:

Σύμφωνα με τις στατιστικές το 10% των Ελλήνων πάσχει από κάποιας μορφής ψυχική ασθένεια. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΝΟΩ ΤΙΠΟΤΕ για κανένα συγκεκριμένα μήπως πρέπει να ελεγθεί κι αυτή η πιθανότητα; Η πάθηση ονομάζεται σχιζοφρένεια και χαρακτηρίζεται από ακουστικές, οπτικές, οσφρητικές, γευστικές και απτικές παραισθήσεις. Με την κατάλληλη θεραπεία ο ασθενής ζει μια φυσιολογική ζωή, εργάζεται, έχει οικογένεια. Διαφορετικά μπορεί να γίνει επικίνδυνος τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τους άλλους. Λέω, μήπως...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

Edited by - dim.kar on 03/06/2005 17:24:07

Όλοι ξέρουμε την σχιζοφρένοια και με τη σχιζοφρένεια συμβαίνουν σχεδόν συνέχεια στον ασθενή αυτά τα συμπτώματα.

iairaΜέλος
03/06/2005, 20:12:36
2 φορές έχω ακούσει φωνές εντελώς ξύπνια και αρκετές όταν είμαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.
Την πρώτη φορά, ξύπνησα από αντρικές φωνές που μάλλον έψαλαν όπως κατάλαβα. Κάθισα και συνέχιζαν διάχυτα στο δωμάτιο να ακούγονται, ώσπου άρχισαν να χαμηλώνουν όπως χαμηλώνουμε την έναση του ραδιοφώνου.
Την δέυτερη φορά, πάλι νύχτα , ενώ ήμουν όρθια, άρχισα να ακούω το τραγούδι από φωνή ενός μικρού παιδιού(ακόμη θυμάμαι την μελωδία). Η φωνή σταμάτησε με τον ίδιο τρόπο μετά παό λίγο όπως και οι πρώτες.
Τις φωνές που ακούω όταν είμαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, ακούω να φωνάζουν το ονομά μου, και να μου λένε διάφορα (σε έντονο τόνο).
Φιλικά...
kswtikoulaΜέλος
03/06/2005, 20:44:46
Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που σε όλη του τη ζωή δεν άκουσε κάποια στιγμή φωνές.
Όλοι λίγο πολύ κάτι ψυχανεμιστήκαμε.

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

ΘανάσηςΝέο Μέλος
03/06/2005, 21:02:23
Ναι ρε παιδιά όλοι στην ζωή μας έχουμε ακούσει απο κάτι...και εγώ όταν ήμουν μικρός....Τώρα το τί..είναι λίγο αστείο...άκουγα κουδούνια απο πρόβατα...ξύπναγα τους γονείς μου και μου έλεγαν οτι δέν ακούν τίποτα...
ΚΥΒΕΛΗΜέλος
06/06/2005, 10:14:33
Έχω κι εγώ "ακούσει" το όνομά μου να προφέρεται από αγαπημένα συγγενικά μου πρόσωπα, ενώ στην πραγματικότητα δεν βρισκόταν κοντά μου εκείνη τη στιγμή, σε φάση που προσπαθούσα να κοιμηθώ. Η προσφώνηση "ακουγόταν" τόσο δυνατή που νομίζω ότι ξυπνούσα λόγω αυτού.
Επίσης, παλιότερα άκουγα συχνά υπέροχη μουσική στα όνειρά μου ενώ τελευταία ονειρεύομαι ότι διαβάζω και ξυπνώντας απότομα έχω αποτυπωμένο στο μυαλό μου το κείμενο...
Καμμία χρήσιμη πληροφορία, βέβαια, αντίθετα νιώθω τόσο κουρασμένη μετά τον ύπνο, που εύχομαι κάποιες φορές να μην θυμόμουνα τόσο έντονα τα όνειρά μου.
Ποια είναι η διάγνωση, γιατρέ μου;
07/06/2005, 01:02:27
Θα συμφωνήσω με τον dim.kar. Είμαι άτομο που πιστεύω στον αόρατο κόσμο και είχα εμπειρίες από την "αλλη πλευρά". Νιώθω όμως υποχρέωση να τονίσω ότι το παράξενο και το μεταφυσικό, όπως και το θρησκευτικό (βλ. θρησκευτικό παραλλήρημα) τραβάει σαν τις μύγες άτομα με πολλή σοβαρής μορφής ψυχασθένειες. Η προσωπική μου εμπειρία στο χώρο του εσωτερισμού και της μεταφυσικής μετράει αρκετά χρόνια και σε γενικές γράμμές ψιλοξεχωρίζω τους αλαφροϊσκιωτους από τους ασθενείς. Η ενασχόληση με τον εσωτερισμό, τον αποκρυφισμό και την μεταφυσική απαιτεί πάνω απ'όλα ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ αλλιώς μπορεί ένα άτομο να απόδιωργανωθεί ολοκληρωτικά.

Η γραμμή που τα διαχωρίζει είναι μία τρίχα γιατί έτσι κι αλλιώς για την ψυχιατρική όλοι όσοι είχαμε κάποια στιγμή "ακούσει" να μας φωνάζει κάποιος που δεν ήταν ορατός είμαστε για τα σίδερα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"