- 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Κάτι τεμπέληδες που όλη τη μέρα ερμηνεύουν την Αγιά Γραφή για να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι μπορούν να το κάνουν, θα πάνε κατα διαόλου. Δε θα σφραγιστούν με το 666, που στην ουσία θα είναι η ταυτότητα του μέλλοντος νόμιμου πολίτη αυτού του κόσμου, κι έτσι θα απαλλαχτούμε απ' αυτούς οριστικά. Όπως απαλλαγήκαμε με τον ερχομο του Ιησού από τα κολλημένα μυαλά των Φαρισαίων κλπ της εποχής.
Η Νέα Εποχή δε θέλει χοντροκέφαλους*Σύντομα δε θα μπορούν να έχουν νόμιμες συναλλαγές και θα αγοραστούν οι περιουσίες τους για ένα κομμάτι ψωμί.Οι χοντροκέφαλοι και οι ανίδεοι του παρελθόντος δε θα μας εξουσιάζουν πια.
Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξη για την εποχή που έρχετε. Πλησιάζουμε τον Θεό όλο και πιο πολύ. Να δείτε που θα γίνουμε αθάνατοι και άλλα πολλά καλά, που σίγουρα δεν αξίζουν σε κανένα από αυτούς που έχουν πάρει εργολαβία τον Θεό και τον λόγο του.
Φιλικά,
ΡΕΝΙΑ
Τελικά δε κατάλαβα τι ακριβώς πιστεύεις. Τι είναι ο Θεός για σένα;;;
Υπάρχει;;;
Λές ότι "...θα πάνε κατα διαόλου...". Υπάρχει ο Διάβολος;;;
Τι είναι η αθανασία για σένα;;;;
Κέλσος
Στην "Λευκή Μάγισσα" είπα την γνώμη μου για το Κακό και τον Σατανά, στο άλλο μήνυμα που έστειλε.
Βέβαια αναρωτιέμαι πόσο μπορεί να επηρεάσει ο... Σατανάς
μια "Λευκή Μάγισσα" και μια "Αφροδίτη"!!! Δείχνουν τόσο Φως και Ομορφιά αυτά τα ονόματα που θεωρώ ότι δεν μπορεί το Κακό να τις αγγίξει.
Ενώ εγώ ως... "Thot" έκανα πολλές μάχες με τον άρχοντα του κακού στην Αίγυπτο τον Seth.![]()
Αστειεύομαι βέβαια!!! ![]()
![]()
Το 666 είναι ένας αριθμός όπως οι υπόλοιποι, το ίδιο σημαντικός όπως και ο 888 που είναι ο αριθμός του Ιησού ο 888.
(Ι=10, Η=8, Σ=200, Ο=70, Υ=400, Σ=200, ΆΘΡΟΙΣΜΑ = 888)
Φίλε Κέλσο και η Ε.Π. Μπλαβάτσκυ, στην Μυστική Δοξασία, αναφέρει ότι και στο Καββαλιστικό λεξαριθμητικό σύστημα το όνομα του Ιησού έχει άθροισμα 888!!!
Ας παίξουμε
(σοβαρά όμως ) λίγο ακόμα με το 666.
Ευτυχώς που οι περισπούδαστοι σύγχρονοι Ιεροεξεταστές δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη ότι ο 666
είναι ο λεξάριθμος της λέξης ΕΥΠΟΡΙΑ
(Ε=5, Υ=400, Π=80, Ο=70, Ρ=100, Ι=10, Α=1, ΑΘΡΟΙΣΜΑ = 666)!!!!!
Όπως θα έλεγε και η Λευκή μας Μάγισσα, θα μας είχαν ζαλίσει με την ανακάλυψή τους, ότι ο πολύς πλούτος είναι ο "Εξαποδώ" και ποιος τους άκουγε!!!.
Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένη και την "Χρυσή Αφροδίτη", την θεότητα της πνευματικής νιότης, όπως λέει ο Πλωτίνος, ακόμα και αυτή θα κινδύνευε από τους Σατανόπληκτους ![]()
Λοιπόν ο Έρωτας, αυτός ο Θεός, σύμβολο της Αφροδίτης, λέει ο Σωκράτης στο Συμπόσιο είναι ο γιος του Πόρου (του πλούτου) και της Πενίας (της φτώχειας).
(Π=80, Ο=70, Ρ=100, Ο=70, Σ=200, ΑΘΡΟΙΣΜΑ= 520)
(Π=80, Ε=5, Ν=50, Ι=10, Α=1, ΑΘΡΟΙΣΜΑ= 146)
Άρα ΠΟΡΟΣ + ΠΕΝΙΑ = 520 + 146 = 666
Ούτε εσύ Αφροδίτη
θα γλίτωνες τον προστατευόμενό σου από τα βέλη των savers (εκ του Save = σώζω).
Και για να σοβαρευτούμε, η Πυθαγορική επιστήμη της αριθμοσοφίας και αριθμολογίας είναι πολύ σημαντική και σοφή για να την κάνουμε πανό και πλακάτ στους δρόμους, προσπαθώντας νά κάψουμε τους... αιρετικούς δηλαδή όσους διαφωνούν απλά με την άποψή μας.
Επειδη μελετώ πολλά χρόνια το ελληνικό σύστημα λεξαρίθμων καθώς και την αριθμοσοφία λυπάμαι πολύ που γίνονται οι Αριθμοί (όπως το 666) και τα Σύμβολα (όπως ο Σταυρός) αντικείμενα εκμετάλλευσης και μισαλλοδοξίας από τους φανατικούς όλων των εποχών.

... Εδώ είναι η ΣΟΦΙΑ, όστις έχει τον ΝΟΥ ας λογαριαση
τον ΑΡΙΘΜΟ του θηρίου διότι είναι ΑΡΙΘΜΟΣ ανθρώπου και
ο ΑΡΙΘΜΟΣ αυτού είναι χξς...
'Ενα τόσο μικρό χωρίο, με τόση κρυμενη γνώση!!!!
Ναι φίλε μου Thot γνωρίζω για την λεξαριθμική απόδοση της λέξης ΙΗΣΟΥΣ
και μια και ασχολήσαι με την Αριθμοσοφία ψάξε και στη λέξη ΧΡΙΣΤΟΣ.
Και τωρα για το περιβόητο 666
Ειληκρινα δεν γνώριζα τις λέξεις αυτές φίλε μου Thot και σε ευχαριστώ. Θα τις συμπεριλάβω μέσα στο λεξαριθμικό λεξικό που έχω φτιάξει.
Και σε ανταπόδωση θα σου χαρίσω κάτι και εγω. Δύο λέξες μου χάρισες, δύο θα σου χαρίσω. ('Ετσι για να τηρούμε τις αναλογίες!!! και το ΚΑΡΜΑ ακέραιο). Για την μία είμαι σίγουρος ότι η φίλη μου η Αφροδίτη μάλλον θα ενοχληθεί, αν και δε πιστευει όπως δήλωσε στο 666 (και γιατί να πιστεύει άλλωστε σε αυτό;;;) ΙΑΠΕΤΟΣ
Ι=10 + Α=1 + Π=80 + Ε=5 + Τ=300 + Ο=70 + Σ=200 = 666
Τι να θέλει να μας δείξει εδώ η αλληγορία;;; (γιατί περί αλληγορίας πρόκειτε) Ας ψάξουμε να βρούμε ποιός ήταν ο Ιαπετός, ποιανού πατέρας, τι έκανε ο γιός του κτλ... Πάντως είμαι ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ που είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ. Το δηλώνω προκαταβολικα, για να μη παρεξηγηθώ!!!
Η επόμενη λέξη είναι φίλε μου Thot σχετική με τη φυσιολογία του Ανθρώπου... (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;;;)... Η ΦΡΗΝ
Εδώ θα μου επιτραπεί λίγο παραπάνω βοήθεια μέσα απο το λεξικό της Ελληνικής Γλώσσας που αν ψάξουμε σε αυτό τη λέξη θα δούμε το εξής "καταπληκτικό". Ο 'Ομηρος χρησημοποιεί τη λέξη ΦΡΗΝ και ΦΡΕΝΕΣ ώς "καρδιά και τα περί αυτής, λόγο του ότι εθεωρούντο δ' αί φρένες ως η έδρα του συναισθηματικού μας κόσμου και των ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ λειτουργιών και επομένος εσήμενον την Καρδιά, το Νού, τη Νόηση, την Αντίληψη...
Επίσεις ο Θείος 'Ομηρος χρησημοποιεί τις ΦΡΕΝΕΣ ως "έδρα της ζωής", "αυτή η ζωή με όλας τας σωματικάς ανάγκας" εν αντιθέσει πρός την ΨΥΧΗΝ την αποχωρισθείσαν του σώματος, ήτις είναι η ΣΚΙΑ του νεκρού, εστερημένη των "Φρενών" ( της όλης δηλαδή ΥΛΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ).
Χμμμμ μη μου πέιτε ότι ΟΛΑ αυτά δε μας λένε κάτι; 'Ολα είναι πια... τυχαία;;; Δε το νομίζω.
Και η περικοπη απο την Αποκάλυψη ΜΟΝΑΧΑ αυτές τις λέξεις χρησημοποιεί, "νους", "σοφία", "ανθρωπος"... μας τα είπε... ΟΛΑ!!!
'Αρα το θηρίο, θα μπορούσε να είναι ΜΟΝΑΧΑ στο μυαλό του ανθρώπου;;; Αν ναι, ποιού ανθρώπου;;;
Πάντως για τους φίλους ερευνητές έχω να πώ ότι η ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ, η Πυθαγόρια αυτή διδασκαλια, μπορεί και μας φανερώνει μυστικά. Αρκεί να ξέρουμε που να ψάξουμε και φυσικά να ξέρουμε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΜΕ.
Χρήσημα βιβλία για την μελέτη και έρευνα της αριθμοσοφίας είναι
"ΤΟ ΜΥΣΗΡΙΑΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ"και το "ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ" του Χάρη Μπαλόγλου, "ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ" του Νικόλαου Μαργιωρή, "ΤΟ ΥΠΟΛΑΝΘΑΝΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ" του Αντωνίου Χαλά. 'Ολα αυτά τα βιβλία, ΣΙΓΟΥΡΑ θα τα βρεί κανείς στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων "ΔΙΜΕΛΗΣ"
Καλή μου Θεουργική Γυναίκα (WhiteMagicWoman), σου ετοιμαζω ειδικά για σένα μια και ήσουν η αφορφή ένα αρθρο για το Θεό και τον Διάβολο... εν αναμονή λοιπόν, η φιλία μου σε όλους!!!
Κέλσος
(ΙΗΣΟΥΣ = (Ι=10, Η=8, Σ=200, Ο=70, Υ=400, Σ=200)= 888)
(ΘΕΟΤΗΣ = (Θ=9, Ε=5, Ο=70, Τ=300, Η=8, Σ=200)= 592)
(ΧΡΙΣΤΟΣ = (Χ=600, Ρ=100, Ι=10, Σ=200, Τ=300, 0=70, Σ=200)= 1480)
ΔΗΛΑΔΗ: ΙΗΣΟΥΣ (888) + ΘΕΟΤΗΣ (592) = ΧΡΙΣΤΟΣ (1480)
Τόσο απλά και τόσο απέριττα!!!
Μάλλον υπάρχει πολύ μυστήριο ακόμη μέσα στους αριθμούς και μέσα τις λέξεις. Υπάρχει πολύ φως και γνώση, που δυστυχώς την κρύβουν οι φανατικοί και οι θρησκόληπτοι αυτού του απάνθρωπου κόσμου και σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα με την "Λευκή Μάγισσα" και με την "Αφροδίτη"

Οι φανατικοί και οι θρησκόληπτοι ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, είναι που κρατούν το κόσμο στο σκοτάδι.
Και πώς θα μπορούσα να μη δράξω την ευκαιρία με την Αριθμοσοφία και να δωδω ίσος ένα στίγμα περι του ΙΗΣΟΥ.
Σε άλλο άρθρο για τη Βάπτιση του Ιησού, αναφέρω πώς έγινε (κατα μία άποψη αυτή η ΠΡΩΤΗ ΘΕΩΣΗ του Ιησού η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΩΣΗ έγινε ΕΠΑΝΩ στο Σταυρό).
'Αρα εδώ έχουμε τον Ιησού που έγινε ΧΡΙΣΤΟΣ μέσο της ΘΕΩΣΗΣ όπως πολυ σωστά είπες.
Ποιός ήταν όμως ο Ιησούς σε προηγούμενη σάρκωσή του;
Την απάντηση τη δίνει ΚΑΙ πάλι η Αριθμοσοφία, ήταν ο ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ
μιας και
και μάλλον έτσι είναι αν αναλογιστή κανείς τις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ομοιότητες των 2 (!!!) αυτών προσωπικοτήτων. ΧΡΙΣΤΟΣ = 1480 ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ = 1480.
Γίνομαι ίσως κουραστικός, αλλά μέσα στο βιβλίο "ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ" εξηγήτε και αναλύετε ο τρόπος που μας ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ τέτοιου είδους συμπερασμάτα.
Ο λόγος και πάλι στους Ερευνητές....
Κέλσος
Όμως, ακόμα κι αν χίλιοι άνθρωποι πιστεύουν πως μια μηλιά μπορεί να κάνει χουρμάδες, αυτή τελικά θα κάνει μόνο μήλα...
Η πραγματική δυνατότητα επιλογής δεν μας παρουσιάζεται αλλά την δημιουργούμε! Εμείς δημιουργούμε το πεπρωμένο μας προς την κατεύθυνση που θέλουμε και μπορούμε χωρίς αμφιταλαντεύσεις.
theo_
Δε σε κατάλαβα τι ακριβώς εννοής με τον όρο "ψευτοδηλήματα".
Και γιατί μιλάς για "δήλημα";;;
Αναφέρεις τον "νού" και την "πραγματικότητα". Δείξε μου τον συνδετικό κρίκο, να σου πω το αποτέλεσμα.
Ο νούς ΜΟΝΟ μία πραγματικότητα αντιλαμβάνετε, άρα και αυτήν αποδέχετε και ακολουθεί.
Το θέμα είναι, "αν ο νούς έχει δίκιο ή κάνει υπέρβαση καθήκοντος".
'Εχει το "δικαίωμα" ο νούς να κάνει όλα αυτά;;;
Μήπως "έκλεψε" το δικαίωμα απο τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ υπέυθηνο γι'αυτά, την ΨΥΧΗ;;;
Ποιός τελικά "δημιουργεί" την επιλογή του;;;
Κέλσος
Όντως ο νους δεν έχει το δικαίωμα να κάνει όλα αυτά που κάνει. Αυτό αναγνωρίζω πως είναι μια αλήθεια που εσύ πρώτος μου την έδειξες σε συγκεκριμένη μορφή, με συγκεκριμένες λέξεις. Γνωρίζω πως κατανοούμε με τον νου αλλά νικάμε με την καρδιά.
Τώρα, όσο για την Ψυχή, για μένα η αφύπνισή της συνίσταται στό ξύπνημα του Μαθητή. Και Μαθητής δικαιούται να λέγεται αυτός που έχει αναπτύξει, σε κάποιο βαθμό, και τις τρεις αρετές που χαρακτηρίζουν έναν Μαθητή: την Έρευνα, την Υπηρεσία και την Αφοσίωση. Αν λείπει κάποια από αυτές δεν μιλάμε για Μαθητή αλλά για σπουδαστή. Και είναι εύκολο για έναν σπουδαστή να περάσει στην αριστερή πλευρά του δρόμου.
Υπάρχουν και εκεί δάσκαλοι. Μόνο που ένας τέτοιος δάσκαλος δεν έχει πολλούς μαθητές, έχει έναν: Αυτόν που "έφαγε" τους υπόλοιπους...
theo_
Αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό έχω σκοπό να συνεχίσω να κάνω, να επεξεργάζομαι ΟΛΕΣ τις απόψεις, ΟΛΕΣ τις θέσεις που εκφράζουν οι "συναιδητίμωνες" σε αυτό το "ΣΥΜΠΟΣΙΟ", το τόσο γεμάτο απο τις ιδέες του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ... με σκοπό, την βελτίωση μου σαν άνθρωπος.
Τώρα για τη ΨΥΧΗ. Συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Ο ΜΑΘΗΤΗΣ φίλε μου είναι ο Πρώτος Βαθμός. 'Επονται, άλλοι δύο. Θέλει κουράγιο να είσαι ΜΑΘΗΤΗΣ.
Αυτά έχω υπόψη μου. Εσύ τι λες;
theo_
Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι πως ο "υποψήφιος" προς μύηση, μαθητεία κλπ, είναι ΠΑΝΤΑ ΜΑΘΗΤΗΣ.
Ακόμα και στον τελευταίο βαθμό της "τελευταίας" τάξης.
Κέλσος
"ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ".
Ακόμα και το ΕΝΑ, μαθαίνει ΚΑΙ τελειοποιήται ΣΥΝΕΧΩΣ - ΑΕΝΑΑ - ΑΙΩΝΙΑ.
Φιλοσόφησε λίγο επάνω σε αυτό και ίσως ανακαλύψεις κάποιες απο τις αιτίας της δημιουργίας...
Μη μένεις στις "στενές" έννοιες, δε θα σου προσφέρουν κάτι παραπάνω απο όσα γνωρίζεις!
Κέλσος
ALL FOR ONE AND ONE FOR NONE
βλεπω η πεπερασμενη διανοια δεν μπορει να δεχτει την τελειοτητα του Δημιουργου αρα μηπως θα πρεπε να εμβαθυνουμε ουσιαστικα σε αυτες τις ενοιεσ που ουτως η αλλωστε η πεπερασμενη διανοια του ανθρωπου(που ανηκει στο σωμα οπως λες φιλε κελσο)δεν μπορει να τις εκφρασει.Εξαλλου απο οτι λεγεται ο Θεος το ΕΝΑ τελος παντων δημιουργησε αυτο το συμπαν, και ειτε το θελουμε ειτε οχι το βαλε να λειτουργει με καποιους νομους.Μηπως θαπρεπε να εντρυφησουμε σε αυτους για να κατανοησουμε ενα μερος της ΟΥΣΙΑΣ του ΔΗΜΙουργου? α και μια παρενθεση η μαλλον ερωτηση.Ποια ειναι η αιτια τετοιας αντιδρασης?αν δεν ξερω που δεν ξερω πολλα πραγματα διαφωτιστε με ....μην επιτιθεστε γιατι ισχυροποιηται την μαλλον παραδοξη για τον χωρο αυτον διαφορα της θεωριας απο την πραξη..φιλικα akhenaton
Every Man and Woman Is A Star
ALL FOR ONE AND ONE FOR NONE
Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα της ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Είτε αυτό έχει να κάνει με το τρόπο ζωής του, είτε με τον τρόπο σκέψεις του.
Αν νομίζεις Ακενατόν ότι σου "επιτέθηκα", πάραυτα σου ζητώ συγγνώμη. Δεν είχα τέτοιο σκοπό, απλά υπεραμύνθηκα της άποψής μου.
Πώς είσαι σίγουρος ότι μιλάω για το ΕΝΑ, την ΟΝΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;;
Μιλάω για τον Δημιουργό του Κόσμου. Μιλάω γι'αυτόν που εποφθαλμιώντας τη θέση του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΟΝΤΟΣ, έφτιαξε το ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ που λέγεται "δημιουργία".
Το ΕΝΑ, απο τη στιγμή που ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ στο κόσμο, άρα υπόκειτε στους νόμους που το ίδιο είχε θεσπίσει, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΕΛΕΙΑ.
Το κομμάτι Του που ΔΕΝ βρίσκεται εκδηλωμένο, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το προσεγγίσουμε και άρα να το κατανοήσουμε, εμείς τα πεπερασμένα όντα, με τις περιορισμένες δυνατότητες.
Βλέπεις όμως φίλε μου Ακενατόν, ότι κατα τη δική μου ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ αντίληψη των πραγμάτων, ΞΕΧΩΡΙΖΩ τον δημιουργό του σύμπαντος κόσμου, απο το ΕΝΑ.
Ελπίζω να τα έβαλα σε μία τάξη τα πράγματα.
Και ΞΑΝΑλέω.... Ο ΑΤΕΛΗΣ δημιουργός του κόσμου, ΚΑΙ αυτός ΣΥΝΕΧΟΣ, ΑΕΝΑΑ, ΑΙΩΝΙΑ, τελειοποιείται μαζί με τα δημιουργήματά του.
Αν λοιπόν εντρυφύσουμε μέσα σε "κάποιους" απο τους νόμους του, πολύ σωστά είπες, ότι θα κατανοήσουμε ένα ΜΟΝΟ μέρος της ουσίας του.
Κλείνοντας σου ξαναλέω ότι δεν έπραξα ΚΑΜΙΑ επίθεση. Φύση και θέση μου είναι η ΑΧΙΜΣΑ, (ΜΗ ΒΙΑ) του τελευταίου ΜΕΓΑΛΟΥ πολιτικού, του Γκάντι.
Τώρα φίλε Scarface, ΟΛΑ όσα προσδίδεις στο ΕΝΑ, κατα τη δική μου θεώρηση των πραγμάτων, ανήκουν στον ΑΤΕΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ και όχι στο ΤΕΛΕΙΟ ΕΝΑ.
Ακόμα και αυτή η αστρική σκόνη που λές κάποτε θα ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ και φτάσει να αναρωτιέται όπως και εμείς για το τί είναι ΤΕΛΕΙΟ ή ΑΤΕΛΕΣ!!!
Τώρα τι ακριβώς εννοής για το θέμα της επιθετικότητας που αναρωτήθηκε ο Ακενατόν, εγώ δε το κατάλαβα. Αν δε σου κάνει κόπο διευκρίνησέ το...
Κέλσος
Η αριθμοσοφία αγαπητοί μου φίλοι είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη εκείνη η επιστήμη που μελετώντας την μπορείς να βρείς όλες τις απαντήσεις,όχι μόνο σε ζητήματα εσωτεριστικής φύσης, αλλά και ''επιστημονικά'', π.χ ιατρικά,θέματα χημείας, φυσικής και τόσα άλλα. Είναι απόλυτα λογικό θα έλεγα, μιας και το σύστημα της στηρίζεται στο αξίωμα πως οι λέξεις είναι οι πόιότητες των Αριθμών.Οι
Αριθμοί, αυτές οι τόσο παρεξηγημένες έννοιες από ευηπόληπτους ακαδημαικούς, είναι πνευματικά όντα που κατοικούν σε σφαίρα αρκετά μακρυνή από την δική μας,όντα ενεργεικά τόσο δυνατά που η συχνότητα με την οποία πάλλονται δεν μπορεί να συλληφθεί από τον ανθρώπινο νου. Είναι λοιπόν μορφές ζωντανές μέσα από τις οποίες εκδηλώνεται όλη η Σοφία της δημιουργίας. Ο μεγάλος Πυθαγόρας, μετά από πολλά χρόνια μαθητείας και δοκιμασιών, κρίθηκε ικανός να επισκεφτεί την σφαίρα αυτή,να μηυθεί στα μυστικά των Αριθμών και παράλληλα να μεταφέρει την γνώση αυτή στο δικό μας πεδίο. Στην γνώση αυτή μυήθηκαν όλοι οι μεγάλοι πανεπιστήμονες της αρχαιότητας και της έδωσαν σάρκα και οστά σε κάθε επιστημονικό πεδίο.
Μια παρατήρηση...Παρατηρώ πως τόσο ο Κελσος όσο και ο Θωδ ακολουθούν στις αριθμοσοφικές τους αναζητήσεις αυστηρά την ορθογραφία. Θα ήθελα να γνωρίζω αν έχουν δοκιμάσει όλους τους δυνατούς τρόπους γραφής, δηλαδή αν παρακάμπτουν τους κανόνες της ορθογραφίας.
Φιλικά
elenbous