- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Καλημέρα αγαπητοί φίλοι,
μπαίνω στον πειρασμό να εξηγήσω κι εγώ τι σημαίνει το ψευδώνυμο που κουβαλάω......
Επηρεασμένος από τα βιβλία του Zecharia Sitchin,τα οποία μελετάω τους τελευταίους μήνες, διάλεξα το ΕΝ.ΚΙ το οποίο είναι το όνομα του πρώτου αρχηγού των ΑΝΟΥΝΑΚΙ, των "εξωγήινων" ας πούμε, που πάτησαν το πόδι τους στη Γή (εννοείτε ότι δεν υπήρχε ο άνθρωπος τότε).
Στην αρχή ο ΕΝ.ΚΙ (Κύριος της Γης) λεγόταν Ε.Α (Κύριος του νερού).
Μετά από αυτόν, έγινε αρχηγός της Γης ο αδερφός του, ο ΕΝ.ΛΙΛ (Κύριος των εντολών) και ο ΕΝ.ΚΙ έγινε ο "δεύτερος" τη τάξει ΑΝΟΥΝΑΚΙ.
Η ονομασίες αυτές είναι γραμμένες σε σφηνοειδή γραφή, σε πινακίδες της αρχαίας Μεσοποταμίας (Σουμερίας ίσως).
Ο ΕΝ.ΚΙ κατά την Σουμεριακή μυθολογία ήταν ο εμπνευστής της δημιουργίας του ανθρώπου.
Ο Zecharia Sitchin εικάζει ότι ο ΕΝ.ΚΙ, ίσως είναι ο Προμηθέας της Ελληνικής Μυθολογίας.
Αυτά και....καλή μέρα να έχετε.....
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Ο LENCOLAS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΞΑΝΘΟ ΞΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΛΚΙΝ " Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ".
ΔΙΑΛΕΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ 3 ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ.
1)ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ.Η ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ.
2)ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ LENCOLAS ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ!Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ-ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΔΥΝΑΤΗ!
3)ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ...LENCOLAS....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΩ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΙΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....?
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..
Ο Λένκολας!!! (πρόφερέ το όπως...Ο Νώντας!)
Νά' σαι καλά
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()

FEMALE ΕΙΜΑΙ ΒΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΟΥ!
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ,Ο ΝΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?SORRY ΑΛΛΑ ΔΕΝ....
ΓΡΗΓΟΡΗ?ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ?
Η ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..

http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=924

Απ’ότι καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σου, ενδιαφέρεσαι μάλλον για το δικό σου σκιτσάκι.
Είναι προφανές ότι ο αγαπητός Thoth έδωσε "στεγνά" το όνομα του καλλιτέχνη...αλλά δεν σου είπε την διαδικασία...
Θα στείλεις μία φωτογραφία σου με mail στον σκιτσογράφο, προκειμένου να φτιάξει το σκιτσάκι σου.
Μετά θα περιμένεις...καθώς απαραίτητη προυπόθεση είναι η ύπαρξη έμπνευσης...
Απ’ότι ξέρω η έμπνευσή του έρχεται κάθε 28 ημέρες και διαρκεί από ελάχιστα λεπτά μέχρι κάποιες ημέρες...
Ελπίζω να βοήθησα![]()

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Προς τον καλλιτέχνη: Valnta λένε το pet μου, μια πανέξυπνη βατραχίνα. Χρησιμοποιώ το όνομά της για να μη μπερδεύομαι...

Μου θύμισε Κυπριακή εταιρία...ξέρεις...Γιαννίκος Γιαννίκου Λτδ
Οσο για την συνέντευξη...στο "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ" δεν θυμάμαι ο Tom Cruise να προειδοποιούσε τα θύματά του![]()
ΕΧΕΜΒΡΟΤΙΗΛ Ο ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ![]()
![]()
![]()
![]()

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
quote:
Γιατί δεν υπάρχει όμως ένα που να απεικονίζει εσένα
Φυσικά και υπάρχει
Να! Ο Old tiger!

Να! και εγώ!
Βέβαια τα σκίτσα δεν έγιναν βάση του παρουσιαστικού των μελών, αλλά βάση του ψευδωνύμου τους και της όλης παρουσίας τους στα forums.

Nemo: ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ ΟΜΩΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΑΡΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ "ΝΑΥΤΙΛΟ" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ). ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ(ΤΕΛΗ 19ου- ΑΡΧΕΣ 20ου).
ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ : ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΕΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ : Ο ΠΟΛΥΦΗΜΟΣ ΡΩΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑ "ΚΑΝΕΝΑΣ". ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑ "ΝΕΜΟ"
ΕΓΩ: ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. (ΚΑΤ΄ ΕΜΕ) ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΝΟΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ.(ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ !!
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
Λοιπόν για το nickname: Oculatis Abis είναι λατινική έκφραση και σημαίνει "φεύγεις οξυδερκής" αλλά και "μετατρέπεται η όρασή σου". Είναι νομίζω κατάλληλο nickcname για τα οφέλη από τη συμμετοχή στα forums. Όσο για την υπογραφή μου (sub rosa) είναι μυστικιστική έκφραση και σημαίνει "κάνω κάτι με μυστικότητα".
Σας έχω κι ένα test γνώσεων. Τι σημαίνει το σύμβολο στο προφίλ μου;
Sub rosa
Εγώ λοιπόν δεν έχω ιδιαίτερο λόγο που διάλεξα το Cyberhood. Θα σας εξηγήσω πως βγαίνει:
Cyber:Διαδικτυακός,κυβερνόχωρικός
. Είμαι λάτρης του διαδικτύου και όλης της Τεχνολογίας και της Επιστήμης των Υπολογιστών.
hood: Βγαίνει απ'το Ρομπέν των Δασών που στα αγγλικά είναι Robin Hood.
Αν τα συνδυάσουμε βγαίνει CYBERrobinHOOD. Αν αναρωτιέσται γιατί έκοψα το robin απλώς και μόνο για να ακούγεται ωραίο (γιατί cyberrobinhood μου ακούγεται αηδία)

Edited by - cyberhood on 25/07/2003 12:50:34