- ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-υψηλη τεχνη επαφης με τον θεο μεσα μας η απλως μια μεθοδος χαλαρωσης;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Προσωπικά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ...αν ο οποιοσδήποτε με δεί να συμμετέχω σε οποιουδήποτε είδους συγκέντρωσή τους , να μου το πεί και μένα διότι δεν το γνωρίζω...μπάς και υπνοβατώ μωρέ...???
Δεν είμαι οπαδός καμμιάς Θρησκείας επίσης -αμάρτημα ε??"...ούτε κανενός γνωστού ή αγνώστου κύκλου...ελεύθερος και μη ενταγμένος άνθρωπος είμαι -κι'αυτό πολύ κακό φαντάζομαι ε??"....και λάτρης της Αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας και γραμμάτων...αυτό κι'αν είναι αμαρτία και έγκλημα...![]()
Δηλαδή σαν καποιος αρθρώσει -έστω- λόγο διαφορετικό απο την επίσημη οδηγία των Θρησκειών -και ειδικά του Χριστιανισμού- a priori θεωρειται Δωδεκαθεϊστής και Παγανιστής...???
Ε!!! Δεν είμαι ρε γαμώτο...
...λές να είμαι και να μην το γνωρίζω , λέςςςς???
Βλέψεις για δημιουργία Νέας Θρησκείας δεν έχω...ούτε κανενός κινήματος , ούτε οτιδήποτε άλλου..
Πάμε παρακάτω ή θα μείνουμε εκεί στην παρελθοντολογία και στις φοβίες -μας-...???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:quote:
Και βαβαια εχει σχεση ο νεοπαγανισμος με τον Σατανισμο, απλα θεωρω, οτι οι εθνικουληδες, ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξας και δεν μπορουν να θεωρηθουν ουτε καν νεοφυτοι του Σατανισμου του Κροουλι π.χ. Μιλαμε απλα για κομπλεξικους, που γελανε μαζι τους αυτοι που τους κατευθυνουν.Aκριβώς έτσι!
Το μόνο ερώτημα που έχω εγώ φίλε Κρίσνα είναι εαν ο Εθνοφυλετισμός προωθείται απο αυτά τα κέντρα των Εωσφοριστών και εντάσσεται στην πολιτική τους(της Ειδωλολατρείας δηλαδή) ή απλώς αποτελούνε ένα ανεξάρτητο μειοψηφικό τμήμα που βολεύει έτσι και αλλιώς τα σχέδια τους όπως και κάθετι που μάχεται τον Χριστό ?
Αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει σύνδεση και σχέση και ισχύει το πρώτο το πράγμα είναι ακόμα χειρότερο,θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου..
Για ποιο λόγο, βρε παιδιά,ο νεοπαγανισμός σχετίζεται τόσο άμεσα με τον σατανισμό??
quote:
Οι νεοπορδιστες ειναι απλα αντιχριστιανοι, απο παντα ηταν ρεντικολα και ειδωλολατρες και τους το ελεγαν και οι σοφοι των Ελληνων, αλλα απο τοτε που τους εριξε την καταρα ο Χριστος τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για αυτους και ναι ειναι Σατανιστες και δαιμονολατρες, απλα ισως να μην το ξερουν, ετσι κα αλλιως ηλιθοι ειναι.Το γεγονος οτι ειναι ειδωλολατρες φαινεται απο το γεγνος οτι δεν ξερουν που και σε τι πιστεουν και ο ενας λεει οτι οι θεοι ειναι αυτο και ο αλλος λεει οτι οι θεοι ειναι κατι αλλο και στο τελος σκοτωνονται μεταξυ τους για να βρουν ποιος ειναι ο πιο ηλιθιος.
Edited by - Melchizedek on 26/03/2011 22:03:57
Και το γεγονος ότι ειναι σατανιστές από πού φαίνεται?
Από την άλλη, ο παγανισμός είναι μια θρησκεία που έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα και αποτελεί μία από τις πρώιμες θρησκευτικές πεποιθήσεις των ανθρώπων.
http://www.youtube.com/watch?v=QPoYA5lPW44

http://www.youtube.com/watch?v=QPoYA5lPW44
Την καλημέρα μου!

....και να καταλαβει οτι ο εχθρος-Σατανας ειναι μεσα μας.
"Ουδέν αληθέστερον".

quote:
Ε μα απο την μια βλεπουμε την δυστηχια που εχουμε δημιουργησει ολοι, χριστιανοι και μη, αλλα το Εγω μας συνεχιζουμε να το ταιζουμε ολοι.
Και εγω πιστευω οτι ο ανθρωπος μπορει να μετανοησει και να καταλαβει οτι ο εχθρος-Σατανας ειναι μεσα μας.
Α ρε άτιμο... Πού το πάς, πού το φέρνεις, στον εχθρό σατανά καταλήγεις πάλι
Την καλημέρα μου,guys!![]()
Καλημέρα σε όλη την παρεούλα...![]()

quote:
http://www.youtube.com/watch?v=GPVUv9UWhzQ&NR=1&feature=fvwpΚαλημέρα σε όλη την παρεούλα...
http://www.youtube.com/watch?v=NVKjlQ0_WWo&feature=related
![]()
![]()
![]()
Καλή συνέχεια! Πάω για διάβασμα!![]()
![]()
quote:
Εθνοφυλετισμός" και ενδεχόμενη σχέση με "Εωσφοριστές" και "Ειδωλολατρεία"? Με μπερδέψατε ρε παιδιά.Θέλουν ένα ξεκαθάρισμα αυτές οι έννοιες και ο τρόπος που ενδεχομένως συνδέονται ώστε να γίνει κατανοητό για ποιο πράγμα μιλάμε. Αν συνδέονται, είναι κακό για την ανθρωπότητα? Και πώς? Ή μήπως συνιστούν κάτι κακό όπως και να'χει? Μάχεται ο "Εθνοφυλετισμός" τον Χριστό? Πού στηρίζονται όλες αυτές οι διατυπώσεις?
Φίλε agnostic καθυστέρησα να σου απαντήσω λόγω του ιδιαιτέρου των ημερών
Κατ΄αρχάς να πω ότι πολλές ιδεολογίες,αιρέσεις,ψευδοθρησκείες μάχονται τον Χριστό,υπερθεματίζω πάνω στον Εθνοφυλετισμό επειδή στο συγκεκριμένο forum έχει γίνει το αγαπημένο σπόρ και αν είσαι συντονιστής και δεν το έχεις αντιληφθεί όλο αυτό το διάστημα μπορώ να εξηγήσω-υποθέσω πολλά πράγματα στο μυαλό μου..
Κρίσνα ευχαριστώ για την απάντηση,αν και θα μου επιτρέψεις να έχω επιφυλάξεις για το κατα πόσο συσχετίζεται ο χώρος των ΄Εθνικών΄ με τους Εωσφοριστές,είναι προς διερεύνηση το θέμα
Ρίξτε μια ματιά στα <<πιστεύω>> του νόμιμου εκπροσώπου του Εθνοφυλετισμού στην Ελλάδα
http://xawatch.blogspot.com/2011/02/h.html και
http://xawatch.blogspot.com/2011/01/blog-post_5559.html
Φυσικά τα ποιήματα για τον τραγοπόδαρο Πάν είναι αποκαλυπτικά απο κάποιόν που φοράει τον μανδύα του Χριστιανού ενώ απο την άλλη οργανώνει και προωθεί τον Εθνοφυλετισμό στην χώρα μας.
Συλλέγει μέλη στην οργάνωση του με το γαργάλημα των ωτών περί περιούσιου λαού,ο Εθνοφυλετισμός είναι η πιο συνηθέστερη μπανανόφλουδα θα έλεγα που την έχουνε πατήσει αρκετοί λαοί επειδή σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστό-ιδιαίτερο συγκριτικά με τους άλλους
Ο χώρος των ΄΄Εθνικών΄΄ έχει ανθίσει την τελευταία δεκαετία στην χώρα μας βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος και αρκετούς δηλωμένους λάτρεις του νεοπαγανιστικού-Εθνικού χώρου να τον υπηρετούν όπως οι πιο γνωστοί Καλόπουλος,Μπεξής,Τζανή κλπ,προσπαθούνε να περάσουνε μηνύματα για άμεσο Επανελληνισμό και επιστροφή στις ρίζες(?),επειδή δεν είμαστε αρκετά Ελλήνες φαίνεται σήμερα..
Ο Χριστός όταν εμφανίστηκε στα επίγεια χρησιμοποίησε έναν βαθειά Αντιρατσιστικό λόγο,ήτανε μια αντίδραση στο κατεστημένο της εποχής,μίλησε για ισότητα όλων των ανθρώπων έναντι του Θεού ανεξαρτήτως,εθνικότητας,φύλου,κοινωνικής θέσεως κλπ
Το να λέγέσαι Χριστιανός και να είσαι ρατσιστής είναι αντιφατικό λοιπόν,όταν τα λόγια Του ήτανε αγάπα τον συνάνθρωπο σου σαν να είναι ο εαυτός σου,στην τελική σημασία δεν έχει το τι δηλώνει κανείς αλλα το τι πράττει και ένας Χριστιανός πρέπει να προσπαθει μα εφαρμόσει τα λόγια του Χριστου στην ζωή του,ο Εθνοφυλετισμός έχει δημιουργήσει στο παρελθόν πολλές γενοκτονίες και πολλά προβλήματα απο που και αν προήλθε,φυσικά και μάχεται τον λόγο του Χριστού αυτή η ιδεολογία
Κλείνοντας να πώ ότι οι πεποίηθηση μου είναι ότι εαν ο Χριστός είχε γεννηθεί Έλληνας και είχε εμφανιστεί στην Αρχαία Ελλάδα,οι σημερινοί παγάνες-Εθνικούληδες θα τον λατρευάνε πραγματικά(!) και θα τον λατρεύανε ως ζηλωτές κιόλας!![]()
Μου θύμισαν σε γενικές γραμμές το περιεχόμενο της παλαιότερης συζήτησης: Σχέση ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ και ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ.
Εχω όμως μια κυριότερη ένσταση στο εξής:
quote:
Κατ΄αρχάς να πω ότι πολλές ιδεολογίες,αιρέσεις,ψευδοθρησκείες μάχονται τον Χριστό,υπερθεματίζω πάνω στον Εθνοφυλετισμό επειδή στο συγκεκριμένο forum έχει γίνει το αγαπημένο σπόρ και αν είσαι συντονιστής και δεν το έχεις αντιληφθεί όλο αυτό το διάστημα μπορώ να εξηγήσω-υποθέσω πολλά πράγματα στο μυαλό μου..
Στο συγκεκριμένο forum υφίστανται θεματικές ενότητες ποικίλου περιεχομένου όπως μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις από την κεντρική σελίδα των forums. Εκτός αν αναφέρεσαι μόνο στο Μύθος&Θρησκεία όπου μπορεί μεν να υπάρχουν πολλά θέματα που κριτικάρουν τον Χριστιανισμό (χωρίς όμως να υπερπροβάλλουν κάποιον "Εθνοφυλετισμό") αλλά νομίζω αυτό απέχει απ' το να τα χαρακτηρίζουμε "αγαπημένο σπορ" αφήνοντας υπονοούμενα για κάποιου είδους μεθοδευμένη "αντιχριστιανική" προσπάθεια.

“Ο Χριστός όταν εμφανίστηκε στα επίγεια χρησιμοποίησε έναν βαθειά Αντιρατσιστικό λόγο,ήτανε μια αντίδραση στο κατεστημένο της εποχής,μίλησε για ισότητα όλων των ανθρώπων έναντι του Θεού ανεξαρτήτως,εθνικότητας,φύλου,κοινωνικής θέσεως κλπ”
---------------------------------------------------------------
Χμμμ! Δεν νομίζω να εννοούσε αυτά, όταν αναφερόμενος σε “εθνικούς” ως μη “τέκνα Ισραήλ” έλεγε “δεν πρέπει να πετάμε τα άγια στα ....σκυλιά...”
Δεν μου φαίνεται και πολύ “βαθύ αντιρατσιστικό” αυτό.
Επί πλέον το γεγονός, πως δεν καυτηρίασε την έντονα φαλλοκρατική πίστη των Εβραίων, - (ενώ είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα) – δείχνει πως συμφωνούσε για την σχέση της γυναίκας όπως αυτή ορίζεται θεσμικά, κατά την Εβραϊκή κοινωνία και πίστη.
-------------------------------------------------------------------
“Κλείνοντας να πώ ότι οι πεποίηθηση μου είναι ότι εαν ο Χριστός είχε γεννηθεί Έλληνας και είχε εμφανιστεί στην Αρχαία Ελλάδα,οι σημερινοί παγάνες-Εθνικούληδες θα τον λατρευάνε πραγματικά(!) και θα τον λατρεύανε ως ζηλωτές κιόλας”
---------------------------------------------------------------------
Εδώ φίλε μου θα συμφωνήσω στο γεγονός, πως ενώ οι Έλληνες “ανακάλυψαν” τον Ιησού – (χάριν σε Ελληνικά κείμενα γνωρίζουμε για αυτόν) – δεν σκέφτηκαν να γράψουν πως είχε και Ελληνική καταγωγή (όπως ισχυρίζονται οι τελευταίοι προφήτες Λιακο-Τουλάτοι)
Ήταν πράγματι μια αβλεψία....
Αναφέρεται στα κανονικά βαγγέλια, και όχι μόνο σε ένα, αλλά σε δύο (τουλάχιστον)
Στο κατα Μάρκον και στο κατα Ματθαίον.
Ψάξε και θα το βρεις
Τους πρώτους χριστιανούς?
Που τους βρήκες?
Βρες και διάβασε τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ βαγγέλια του Μάρκου του Λουκά, του Ιωάννη και του Ματθαίου που γράφουν για τον Ιησού, τον ιδρυτή του χριστιανισμού, τα γνωρίζεις?
Αυτή είναι η βάση.
Ξεκίνα απο εκεί, πρώτα, και όχι απο τους ,...πρώτους.
Είναι απο το βαγγέλιο του Μάρκου.
“Και έφτασε στα όρια της Τύρου και Σιδώνος”
“Και μπήκε σε ένα σπίτι που δεν ήθελε να το μάθει κανείς,”
“Αλλά δεν μπόρεσε να κρυφτεί.”
“Γιατί να, μια γυναίκα που είχε ακούσει για αυτόν, και που είχε κόρη με ακάθαρτο πνεύμα, ήρθε και έπεσαι στα πόδια του.”
“Ήταν γυναίκα Ελληνίδα, από γενιά Συροφοινικίσσα”.
“Και του ζητά να βγάλει το δαιμόνιο απο την κόρη της.”
“Και ο Ιησούς της απαντά.”
“Άφησε πρώτα να χορτάσουν τα τέκνα,(του Ισραήλ) γιατί δεν είναι καλόν να πάρω το ψωμί των παιδιών και να το πετάξω στα ΣΚΥΛΙΑ.” (τους Έλληνες δηλαδή, σε Ελληνίδα τα έλεγε)
“Η δε γυναίκα του απαντά.”
“Και τα σκυλάκια ακόμη κύριε, κάτω από το τραπέζι, τρέφονται από τα ψυχούλα των τέκνων........”
Αναγνωρίζεις αυτό το κείμενο σαν κανονικό ή πλαστό?
Κατά δεύτερον, εσύ το κατάλαβες?
Μπορείς να το σχολιάσεις ήπια, χωρίς αφορισμούς, και κατάρες ?
Αφου εισαι τοσο σχετικος(@@ εισαι) αντιχριστος, βρες μου εσυ που ειναι για να μην χανω χρονο.
--------------------------------------------------------------------
Άρα φίλε ΔΕΝ ξέρεις.
ΔΕΝ θα σου υποδείξω εγώ τι να διαβάσεις......
ΔΕΝ ξέρεις τι σου γίνεται λοιπόν.
Δεν έχει νόημα η συνέχιση αυτής της κουβέντας.
Κατάλαβα ....άλλαξες φανέλα.
Όταν θα .......ξαναμπείς με την φανέλα Νο 10, τα ξαναλέμε......
quote:
Ο Χριστιανισμος ειναι η μεγαλυτερη δυναμη κατα του φυλετισμου μεσα στους αιωνες. Μιλαμε η βλακεια σας εχει πιασει πατο.
το ίδιο λένε και αυτοί
http://www.christianbooksandthings.net/cbtees5.htm
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Edited by - αθεος on 28/03/2011 17:39:50
Δεύτερον , απ'οτι καταλαβαίνω με απλό τρόπο ... είναι ότι περίπου λέγεται , ότι :"Αν δεν είσαι απο δώ , εκ των πραγμάτων είσαι απο κεί"
Απο δώ είναι το καλό και εκ των πραγμάτων το κακό είναι απο κεί...
Αυτό όχι μόνο όμορφη εντύπωση δεν μου δημιουργεί αλλα τον ορισμό του δογματισμού!
Προσωπικά , θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της αυτο-διάθεσης και της "ελεύθερης βούλησης"...
Που το είδαμε γραμμένο δηλαδή να λέγεται:"Ναι , έχεις το δικαίωμα της ελευθέρας βουλήσεως ΑΛΛΑ αν δεν επιλέξεις αυτό που εμείς θεωρούμε ως σωστό , αναγκαστικά θα επιλέξεις το άλλο στρατόπεδο και θα τιμωρηθείς ή είσαι έτσι ή αλλοιώς"
Ωραία πράματα και ωραία κοινωνία , να την χαιρόμαστε ... τι να πώ αλήθεια , τα λόγια δεν έχουν καμμιά σημασία μπροστά σε αυτήν την παρακμιακή λογική , την οποια θα όριζα ως "λογική του παραλόγου"....
Αναρρωτιέμαι ποιός είναι κείνος -όποιος και να είναι , με αφήνει παντελώς αδιάφορο- που θα με/ας χαρακτηρίσει και με ποιό δικαίωμα αλήθεια???
Χαάσαμε το μέτρο , χάσαμε και την αξιοπρέπεια ... χάσαμε και την ζωή την ίδια απο την παραφροσύνη μισότρελλων ανθρώπων που θέλουν να θεωρούνται ως πνευματικοί ηγέτες -αδιαφορώ για το που ανήκουν και τι πιστεύουν παγερά- και ταγοί -μας-....
Προς "Θεού" δεν αναφέρομαι σε κανέναν φίλο συνδίκτυο αλλα σε όλους εκείνους τους τυπηκάριους-ειδικούς που ορίζουν το καλό και τον καλό άνθρωπο που συμμορφώνεται με όλα όσα εκείνοι θεωρούν ως αληθή -βλέπω και βλέπουμε που καταντήσαμε- και θα έλεγα αν τους είχα μπροστά μου , το αμίμητο της αξέχαστης Μαλβίνας:"Όξω Π@@@η απο την παράγκα".
http://www.youtube.com/watch?v=Z23b9xyX4TE