ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παλαιά Διαθήκη - Περιοδικά - Βιβλία

- Παλαιά Διαθήκη - Περιοδικά - Βιβλία

pantelis32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
pantelisΝέο Μέλος
11/07/2004, 20:57:13
θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους έχουν διαβάσει η διαβάζουν την παλαιά διαθήκη, αν βρήκαν τίποτα περίεργο που αποφεύγουν να μας διδάξουν
η εξακολουθεί να είναι μυστήριο,
όπως π.χ. το γεγονός ότι το πρώτο ον (σύμφωνα με την παλαιά διαθήκη)
ήταν ερμαφρόδιτο, και οτι το "φίδι" που έδωσε το μήλο στην εύα
ηταν στην ουσία ... μισό φίδι και μισή γυναίκα
(lilith?)

υ.γ. μέχρι και ο michelangelo στον πινακά του ο διωγμός από τον παράδεισο παρουσιάζει ενα ον με το πάνω μέρος σε μορφή γυναίκας και το κάτω με μορφή φιδιού.

Forever Young, i Want to be, Forever Young..

iasonasΜέλος
22/12/2003, 20:51:48
Και όμως είναι αλήθεια. Είναι;;;
Είχα ακούσει στις Ειδήσεις πριν κανένα μήνα (στο STAR αν δεν κάνω λάθος), για έναν Ινδό άντρα ο οποίος είχα να φαΐ φαγητό και να πιει νερό από δέκα χρονών, αυτός ο άνδρας τώρα είναι γύρω στα 60-65, είναι σχετικά κοντός, όχι νάνος, περίπου 1,50cm-1,60cm.
Το video που έπαιξε στο αντίστοιχο ρεπορτάζ, έδειχνε τον άντρα αυτόν στη καθημερινή του ζωή, τον έδειχνε να πηγαίνει και να κάνει εξετάσεις σε νοσοκομείο της περιοχής του, έδειχνε τους γιατρούς να τον εξετάζουν και τέλος έδειχνε συνέντευξη των γιατρών και το άντρα αυτού. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι τα εξής, οι γιατροί που τον εξέτασαν είπαν ότι όντως έχει να φάει και να πιει τουλάχιστον 50 χρόνια, αυτό αποδεικνύεται από τις εργαστηριακές εξετάσεις που του έκαναν, επίσης σύμφωνα με τις σωματικές εξετάσεις που του έκαναν, είδαν ότι όλα του τα όργανα λειτουργούσαν κανονικά λες και ο οργανισμός τρέφεται σωστά, οι σφυγμοί του ήταν κανονικοί, το μόνο πρόβλημα ήταν ότι τα όργανα που συνδέονται άμεσα με την κατανάλωση τροφής και νερού, είχαν αδρανοποιηθεί, επίσης ο συγκεκριμένος άντρας όπως είναι φυσικό (αφού δεν έτρωγε τίποτα τόσα χρόνια) δεν είχε ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.
Οι γιατροί παρ’ όλ’ αυτά δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν επιστημονικά πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, όμως είπαν ότι αφού συμβαίνει και μπορούσε να διαγνωστεί, είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να εξηγηθεί και σε επιστημονικοί βάση. Ο ίδιος ο άντρας μιλώντας στην κάμερα είπε ότι το μόνο που κάνει και μέσω αυτού καταφέρνει να μην έχει ανάγκη το φαγητό και το νερό, είναι ο διαλογισμός.

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

sansationfΜέλος
22/12/2003, 21:57:08
ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΛΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ!!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ(?????)ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!

respect

DiSaStErΝέο Μέλος
23/12/2003, 16:01:10
To eixa akousei k egw ayto kai to briskw entelos api8ano.
Dokimaste na minete xwris nero 3 meres...8a trela8eite den 8a mporeite na milhsete opws allwste kai o ka8enas apo mas...Isws auto na htan ena kolpo gia thn akroamatikothta h den kserw k egw ti allo.
Kata kairoun kikloforoun polloi tetoioi tupoi.. ti na pw

When I became the sun I shone Light Into the mans Heart

iasonasΜέλος
23/12/2003, 23:44:33
Και εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω, όμως δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους ακροαματικότητας που λες DiSaStEr, μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

pappous_manowarΝέο Μέλος
24/12/2003, 11:57:38
Edw o Blade(o magos an 8umamai kala ) emeine 40 meres xwris faghto kai eixe tosa problhmata twra se 60 xronia ti na pw.O An8rwpos eixe kreas panw tou?

YpokinitisΜέλος
24/12/2003, 13:54:14
ειχε πει πως οταν ηταν μικρος ειχε δει μια θεοτητα που του εδωσε αυτο το χαρισμα

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

UFOΜέλος
24/12/2003, 17:20:05
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

YpokinitisΜέλος
24/12/2003, 17:38:41
α?

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

DiSaStErΝέο Μέλος
24/12/2003, 17:44:43
Logiko den antexei kaneis...epipleon to soi 8eothta toy edwse to xarisma na zei xwris ta shmantikotera aga8a? ti na pw...

When I became the sun I shone Light Into the mans Heart

Crystal_tearΜέλος
24/12/2003, 19:48:01
Ναι είναι χάρισμα η ηδονή που αισθανόμουνα το μεσημέρι όταν έτρωγα το υπέροχο φαγητό της Μητέρας μου μετά από αρκετό καιρό. Τι συμβαίνει όμως όταν δεν έχεις να φας? Είναι χάρισμα η πίνα και η δίψα? Που πήγε η ευχαρίστηση φίλε DiSaStEr? Εγώ θα ήθελα να μην είμαι εξαρτημένος από υλικά αγαθά. Δε θα έλεγα όχι αν μπορούσα να τρώω και καμία παστουλα που και που.

pappous_manowarΝέο Μέλος
24/12/2003, 19:50:21
quote:

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

O ypnos trefei ta mwra kai o hlios ta mosxaria

iasonasΜέλος
24/12/2003, 19:54:31
Εγώ στο ρεπορτάζ αυτό που είδα, τον άκουσα να λέει ότι τα χάρισμα αυτό το έχει πετύχει χάρη στον διαλογισμό, δεν είπε τίποτα για θεότητες (εκτός αν το έχεις διαβάσει κάπου αλλού φίλε Ypokiniti).
Για τον άνθρωπο που λες φίλε UFO ότι ζει μόνο κοιτάζοντας τον ήλιο, όταν ο ήλιος δύει τι κάνει; Μήπως καταβροχθίζει αγριογούρουνα όπως ο Οβελίξ;!!!

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

iasonasΜέλος
24/12/2003, 19:55:12
Φίλε pappous manowar ο άνθρωπος αυτός ζει κανονικά όπως όλοι μας, συνεπώς έχει και κρέας, το μόνο που δεν κάνει είναι ότι δεν βάζει μπουκιά στο στόμα του.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

sansationfΜέλος
01/01/2004, 13:13:14
ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ..........
ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ.......

respect

CyLightΜέλος
01/01/2004, 22:25:42
κατι περιεργο συμβαινει εδω... γιατι αυτα τα εκατομμυρια εκει στην αφρικη πεθαινουν απο την πεινα.

sansationfΜέλος
02/01/2004, 10:54:17
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΝΔΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙ..........

respect

GoNeRΝέο Μέλος
03/01/2004, 02:14:49
o anthropos me to oksigono kanei aparetita kai kafseis.omws efwswn o anthropws den trwei tpt den exei kati na kapsei.Ara o anthropws pou den trwei tpt den prepei na anapneei.doukou.ti eipa pali? :)
poly parakseno akougete afto to gegonos "akouse ekei den trwei kai den peinei"mipws einai zwntanos-nekros?

ΚάθυΜέλος
03/01/2004, 02:46:26
Δεν έχω ακούσει για τον Ινδό, αλλά έχομε κι εμείς εδώ στην Αυστραλία
μια κοπέλλα που διατείνεται πως δεν τρώει τίποτε,
παρά ζει με την ενέργεια του ήλιου.
Είναι 26 ετών και σταμάτησε να τρώει από τα 16 της.
Κάθε δυο χρόνια, λεει, της έρχεται η επιθυμία να φάει
ένα μπισκότο, έτσι από γλυκειά ανάμνηση. Αυτό είναι όλο.
Ενθαρρύνει μάλιστα όλους να κάνουν το ίδιο, διότι είναι εφικτό!

Ο δημοσιογράφος που της πήρε συνέντευξη, σε αυτό το σημείο, είπε
πως δεν είναι σωστό να μιλάει έτσι διότι δίνει κακό παράδειγμα
στη νεολαία και κυρίως σε αυτούς που πάσχουν από ανορεξία!

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

UFOΜέλος
03/01/2004, 17:21:16
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 119 ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 10 ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΝΔΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΓΙΑ 68 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΙ..ΩΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟ...
THE TRUTH IS OUT THERE.....
K.Z.