- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Sol-Mix
Αν, δεν γνωρίζω, αυτό το 10% πληρώνετε με 2 δις ευρώ το έτος, 2 δις από τους φόρους μου – σου κλπ. επί 40 χρόνια, αντιλαμβάνεσαι έναν από τους βασικούς λόγους που σήμερα για 3+ εκατομμύρια συνΈλληνες, το Super Market τους, το μπακάλικο τους, είναι οι σκουπιδοτενεκέδες.
Όχι μόνο πληρώνεται φίλε Sol-Mix, αλλά και ιντριγκάρει από το παρασκήνιο και επιβάλλει τις απόψεις του μέσω της διαπλοκής ρασοφόρων-πολιτικών. Άλλωστε σ' αυτούς τους σκουπιδοτενεκέδες βασίζονται και οι σταυροκοπητάδες πολιτικοί για να εξασφαλίσουν τις καρέκλες τους στη βουλή. Δεν πα να είσαι τίμιος και διάνοια; Αν δεν κάνεις εδαφιαίους σταυρούς και γονυκλισίες, και αν δεν τρέχεις πρώτη σειρά στις λιτανείες, δεν παίρνεις ψήφο από δαύτους. Ο Φαρισαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο. Σήμερα το πρωί άκουγα στο ραδιόφωνο εκείνον τον ανεκδιήγητο τον Γιακουμάτο, να αναρωτιέται αν είναι δυνατόν να γίνη ο Τσίπρας πρωθυπουργός επειδή, άκουσον άκουσον, δεν ξέρει να κάνη τον σταυρό του, και πότε θα αφήση το περιστέρι στον Αγιασμό των υδάτων, και άλλα τέτοια ωραία κατάλληλα για κάφρους. Η αναφορά μου αυτή δεν αφορά τα πρόσωπα, στη θέση του Γιακουμάτου και του Τσίπρα θα μπορούσαν να είναι άλλα πρόσωπα, αλλά τον τρόπο σκέψης του πολιτικού, και τα επιχειρήματα που ευτελίζουν την νοημοσύνη των ψηφοφόρων.
*
Ταπεινωση=ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Σκυλοσοφε δεν πιστευω να μην κοιμηθεις αποψε για να ψαξεις τις αποψεις του
321
quote:
Νικόμαχος
Ο DSM έχει διακρίνει σε σένα, μιά αμυδρή θέληση για γνώση, πέραν της τυποποιημένης "διδακτικής" ύλης της μέσης εκπαίδευσης.Ισως όμως και να κάνω λάθος.Πάντως αυτή την εντύπωση μου δίνουν οι τοποθετήσεις του προς το άτομό σου.Θα χαιρόμουν πολύ, να μην έχω λάθος.Ειλικρινώς.
Με την χαρά θα μείνεις. Ειλικρινώς.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Δ.Σ. , Γ.Σ. , Ε.Π.Ε. , Α.Ε. , Χρίστος Ελ και τα λοιπά.
Μπορείς να μου υποδείξεις τον σωστό δρόμο της γνώσης και της μόρφωσης; Ποιος την δίνει να πάω να τον βρω;Ποια είναι η αλήθεια για εσένα, ποια η σωστή ιδεολογία;
Και τι σημαίνει το "ψυχικοί ακροβατισμοί"
Χαίρομαι* που αντιλαμβάνεσαι τις βαθύτερες απορίες σου. Καλό θα ήντουνε, τέτοιες εσωτερικές σου αναζητήσεις να τις κάνεις πιό συχνά.
Εις κάθε περίπτωσις, οι του τύπου εσώτερες ανησυχίες σου, δεν με αφορούν καθόλου. Έβαλες τις ερωτήσεις σου, στρώσε κώλο να παράξεις απαντήσεις. Και κατά το μέρος που με αφοράει, κράτα τες για την πάρτη σου. Τις απαντήσεις.
*Ρητορικό σχήμα.
Υ.Γ. Σε ψιλοΚάφκα εκδοχή, ένας Δ.Σ. να ρωτάει τον καθρέφτη:
Ποια είναι η αλήθεια για εσένα, ποια η σωστή ιδεολογία;
All the money, λέμε...
quote:
nediB
Πιστευω να αντιλαμβανεσαι τουλαχιστον οτι σιγα,σιγα εντασσεσαι.
Δεν θελω να γραφω πολλα για να αποκαλυπτονται οι νοημονες.
Η παραθεση σου μου θυμισε λιγο Παπαδοπουλο.
''Ο Ελλην μπορει να ειναι οτι θελει αρκει να μην ειναι κομμουνιστης''
Για να δουμε θα καταλαβεις.
Για πες! Θα γίνεις μεγάλο αστέρι σε λέω.
quote:
Δ.Σ. , Γ.Σ. , Ε.Π.Ε. , Α.Ε. , Χρίστος Ελ και τα λοιπά.
Δεν νομίζω να πιστεύει σε χουντικό καθεστώς ο dsm, αφού είναι αντι-χρυσαυγίτης.
Δηλαδή, δηλαδή? Λες να γουστάρω Βάρναλη, Θεοδωράκη, Γλέζο, Ρίτσο και κάτι άλλα κομμούνια, στυλ Λαμπράκηδες και Μπελογιάννηδες?
Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Ξημερώνει και Κυριακή, κι ο τράγος στον Άγιο Νικόλα δεν θα με μεταλάβει. Μετά δεν θα με θάψει, και είδα κι ένα βίντεο του Κυριάκου για τις αποτεφρώσεις, που ανατρίχιασα.
Καλλίτερα να ανακαλέσεις. Με αυτά δεν παίζουμε.
Υ.Γ. Άκου να με βάλουνε στο μπλέντερ! Και οι σκώληκες δηλαδής, τί θα φάνε? Μπρρρρ.
quote:
18/1/1923-Ψηφίζεται το νομοθετικό διάταγμα με το οποίο αντικαθίσταται το Ιουλιανό ημερολόγιο από το Γρηγοριανό. Με την αλλαγή αυτή η 16η Φεβρουαρίου «βαφτίζεται» 1η Μαρτίου, έτσι ώστε να διορθωθεί ένα λάθος 13 ημερών που έχει δημιουργηθεί στους υπολογισμούς από τη στιγμή που πρωτοεφαρμόστηκε, το 45 μ.Χ., από τον Ιούλιο Καίσαρα με την βοήθεια του Έλληνα Σωσιγένη. Πριν η ελληνική πολιτεία πάρει την απόφαση αυτή, η υπόλοιπη «Δύση», με απόφαση του Πάπα Γρηγορίου ΙΓ’, τον Φεβρουάριο του 1582, έχει επιβάλει την ημερολογιακή μεταρρύθμιση διορθώνοντας την τότε διαφορά των 11 ημερών. Η ελληνική Εκκλησία θα υιοθετήσει τις αλλαγές αυτές ένα χρόνο μετά, τον Μάρτιο του 1924. Όμως ο εορτασμός του ορθόδοξου Πάσχα θα συνεχίσει να γίνεται με βάση το Ιουλιανό ημερολόγιο, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η διαφορά με το δυτικό, που ορίζεται μεταξύ 22/3 και 25/4, ενώ το ορθόδοξο μεταξύ 4/4 και 8/5. Η διαφορά αυτή επηρεάζει και την αθλητική δραστηριότητα αφού οι δύο μεγαλύτεροι τίτλοι που κερδήθηκαν από ελληνικούς συλλόγους (ΠΑΟ, Ολυμπιακός) στα Final Four του μπάσκετ του Παρισιού και της Ρώμης έκαναν τους Έλληνες φιλάθλους να πανηγυρίζουν έξαλλα την Μ. Πέμπτη και την Μ. Παρασκευή.
Από http://www.enikos.gr/sports/291661,Ston_a8lhtismo_san_shmera.html
Κορίτσια, οργανωθείτε. Μ'αυτά και μ'αυτά, αν συνεχίσετε τις μαλακίες, θα μας αφαιρέσουν και κανένα κύπελλο, με το αιτιολογικό που δεν έγινε ποτές. Το λέω και για τα βαζελάκια, και για τους άλλους.
Καλές είναι οι φιλοσοφίες, καλές και οι θρησκείες, αλλά με τις γιουρωλίγκες, δεν παίζουμε.
δηλαδή εάν συναντούσες ένα άγνωστο άνθρωπο στο δρόμο, στο ίντερνετ κτλ θα του έλεγες "πήγαινε ψάξε τί ξέρω"(όχι πιστεύω); Θα βαριόσουνα να του μεταδώσεις τα πιστεύω σου εεε...τις γνώσεις σου;
Οk τουλάχιστον δώστε 2-3 αντιπροσωπευτικά link θεμάτων που περιλαμβάνουν ξεκάθαρες απόψεις σας.
quote:
ΙταλεΣτον Σηθ αναφέρομαι, τον τρίτο γιό του Αδάμ.
Αναφέρομαι όμως και σου το επισήμανα, στον Ειρηναίο και στο "Κατά αιρέσεων" 4τομο βιβλίο του.Και σε καλώ να αναλογισθείς, τι σκατά χριστιανισμό θα είχατε σήμερα, αν δεν επικρατούσαν οι απόψεις του τραγόπαπα της Λυών.
Σου τα λέω έτσι χύμα, επειδή ίσως είσαι ο μόνος που μπορεί να καταλάβεις τι μαλακίες είναι όλα αυτά τα παλαβά περί θρησκειών, θεών, αγγέλων και των συναφών διαβόλων.Ολων των θρησκειών, μηδεμίας εξαιρουμένης.
Φραγκολεβαντίνε, μόνο μιά απλή ερώτηση.Που στο διάολο είναι ο κάθε θεός, της κάθε θρησκείας και δεν εμφανίζεται να υποστηρίξει την αυθεντικότητά του και την ύπαρξή του?
Απλά πράγματα.
Τα υπόλοιπα όλα, είναι ανθρώπινες κατασκευές, συμφέροντα, πολιτικές ελέγχου κ.λ.π.
Νικόμαχε θα το διαβάσω, αν και όπως πολύ καλά έχεις καταλάβει δεν είμαι και πολύ θρησκευόμενος ως άτομο.
Οσον αφορά τους αγγέλους και τους διαβόλους τώρα, θα σου πω ότι υπάρχουν, λόγω και προσωπικών βιωμάτων, αν και το τι είναι αυτό στο οποίο αναφερόμαστε, δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε. Μπορεί να μην έχει καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε και ψάχνουμε.
Είναι εξωγήινοι; Είναι άγγελοι με φτερά σε ανώτερα και κατώτερα επίπεδα ύπαρξης; Είναι άνθρωποι από άλλα σημεία του σύμπαντος; Είναι κάτι άλλο που δεν πάει ο νους μας;
Σίγουρα πάντως δεν είμαστε τα μόνα έλλογα όντα. Θα ήταν άλλωστε τουλάχιστον εγωιστικό να το πιστεύουμε.
Στην ερώτηση δε που μου κάνεις για το Θεό, ο Θεός όπως τον έχω στο μυαλό μου και έχω περιγράψει και στο εσωτέρικα δεν έχει καμία σχέση με θρησκείες και προσκυνήματα. Αν δε, έρθει να μας μαλώσει που αμφιταλαντευόμαστε για την ύπαρξη του, η οποία μας εμπεριέχει, δεν θα είναι καν θεός, αλλά κάτι κατώτερο, όπως αυτά που λατρεύουμε ανά τους αιώνες, κάτι φοβισμένο που θα μας έχει ανάγκη, πέραν του ότι η ελεύθερη βούληση θα είναι παραμύθι της χαλιμάς.
Δεν έχω στο μυαλό μου το γέρο με τη μαγκούρα... :p Το ότι μιλάμε για μια νόηση/δύναμη/δεν ξέρω τι και ασυναίσθητα βάζουμε αρσενικό πρόσωπο προσωποποιώντας δίνει άθελα του ήδη λάθος διάσταση στο όλο θέμα.
Ετσι και αλλιώς, και Χριστιανικά να το πιάσεις, αν ο Πατέρας είναι ο νους, υιός ο Λόγος, ο οποίος γεννάει το θέλημα του Νου, άρα μιλάμε για τη θηλυκή επί της ουσίας υπόσταση, και Αγιο Πνεύμα τη Ζωή αυτής της υλοποίησης τότε καταλαβαίνουμε ότι και στον Χριστιανισμό δεν μιλάμε επί της ουσίας για πρόσωπο.
quote:
Τα υπόλοιπα όλα, είναι ανθρώπινες κατασκευές, συμφέροντα, πολιτικές ελέγχου κ.λ.π.
Το ξέρεις ότι συμφωνώ. Το ότι μπορούμε όμως και το αντιλαμβανόμαστε αυτό, δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι δεν είμαστε προορισμένοι για τόσο χαμηλά ως ύπαρξη, αλλιώς δεν θα το αντιλαμβανόμασταν. Για αυτό και ψάχνουμε τι διάολο δεν πάει καλά και έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
quote:
Ιταλος
Το ξέρεις ότι συμφωνώ. Το ότι μπορούμε όμως και το αντιλαμβανόμαστε αυτό, δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι δεν είμαστε προορισμένοι για τόσο χαμηλά ως ύπαρξη, αλλιώς δεν θα το αντιλαμβανόμασταν. Για αυτό και ψάχνουμε τι διάολο δεν πάει καλά και έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει.
Καλώς ήλθες στο 2%...![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
με πληροφορησαν οτι καποια φαινομενα επανενεργοποιη8ηκαν΄,
οπως φωτεινες δεσμες ,περιεργοι 8ορυβοι ,γενικα καποια μορφη
ενεργειας βγηκε παλι...
δεν ξερω αν αλη8ευει...
D.Β15
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΥΣΤΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΕΙ...
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
εχω επιγνωση της ιστοριας της σπιναλογκα ,
...εχεις παει τους 3 τελευταιους μηνες καμια επισκεψη στο νησι?
D.Β15
ΑΠΛΑ ΚΑΘΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΚΤΛ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΗ.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ FORUM ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ MAIL.
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΗΝ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΘΩΔΩΡΟΥ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ.....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ¨ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ¨
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Α Ν 8ΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗ8ΕΙΑ -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟ8ΥΜΟΣ...
D.Β15
ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ξεκινάω λοιπόν με την αναφορά στις τσιμεντένιες πλάκες και στο κοκκινόχωμα στην θάλασσα.Οι πλάκες ξεθάφτηκαν στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο και στους αλλεπάλληλους βορβαδισμούς των Γερμανών.Όλη η γύρω περιοχή έχει τεράστιους κρατήρες αφού φαντασθείτε ότι κατάστρεψαν ολοσχερώς το χωριό και με τα συντρίμμια των σπιτιών του έβαλαν τα πρώτα θεμέλια του αεροδρομίου.Ετσι κι αλλιώς υπάρχουν παλιές φωτογραφίες του τόπου χωρίς τις πλάκες που δεν είναι από τσιμέντο αλλά καθαρά πέτρωμα.Το κοκκινόχωμα οφείλεται στο ποτάμι που ξεβράζει στη παραλία(μόνο το χειμώνα τρέχει ).
Όσο αναφορά την απέναντι όχθη δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και να μην το είχα δει εγώ ή κάποιος άλλος Τυμπακιανός τόσα χρόνια.Ψέμμα λοιπόν αυτό το θέμα εκτός κι αν αυτός που το έγραψε είδα πίσω από το νησί Παξιμάδια την Γαύδο και την μπέρδεψε με την Αφρική.
Λοιπόν στο θέμα του αεροδρομίου τώρα.Υπηρέτησα την θητεία μου στην μονάδα τη συγκεκριμένη(ξέρω,τώρα θ’αρχίσεται περι βύσματος ).Στη μονάδα δεν υπάρχουν σύραγκες τέτοιες.Ίσως να είναι καταφύγια αφού ο τόπος εκτός μονάδος έχει από αύτα.Γιατί να μην έχει και στην μονάδα μέσα λοιπόν και να είναι καλοσυντηρημένα τόσο ώστε να μοιάζουν με διόδους;Το θέτω έτσι γιατί δεν έχω πάει να δω,αλλά σίγουρα υπάρχουν.Για να γίνει τέτοια σύραγκα θέλει τρεις μετροπόντικες και η μισή μονάδα έχει από κάτω κοιτάσματα νερού και είναι πάνω στην άμμο.Δε θα τα’ακούγαμε λοιπόν;Μια καθίζηση δε θα υπήρχε;Και στο κάτω κάτω πολλά χωράφια είναι νοικιασμένα σε πολίτες και καλλιεργούνται ενώ η μονάδα δεν έχει καμιά σχέση με μονάδα υψίστης ασφαλείας ειδικά τώρα που φεύγουν τα S-300.
Να προσθέσω κάτι για τον τόπο που δεν το έχετε αναφέρει.Πίσω από την μονάδα και κοντά στα καταφύγια υπάρχουν κάποιες σήραγγες στο χώμα.Οι παλιοί λένε ότι ήταν τεράστιες και μπορούσες να πας από εκεί σε όλη την ευρύτερη περιοχή υπόγεια.Μπήκαμε λοιπόν μια παρέα μέσα και διανύσαμε υπόγεια περίπου 1200 μέτρα και περάσαμε διαμπερές το λοφάκι(για όσους ξέρουν την περιοχή στην εκκλησία του Αγίου Νικόλαου.Η τρύπα είναι δεξιά στο δρόμο και βγάζει κάτω στο ξέφωτο.Οποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει αλλά μικρή παρέα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο να πέσει).Το παράξενο που παρατηρήσαμε όλοι είναι ότι καθώς προχωράς κάνεις ένα βήμα και το επόμενο βήμα σου είναι σε κούφιο έδαφος,δηλαδή σαν να έχει και άλλο όροφο κάτι το οποίο αποκλείουν οι παλιοί αφού όταν τις έσκαβαν δεν έκαναν κάτι τέτοιο.
Δεν τελείωσα με το θέμα τυμπάκι,έχω κι άλλα να πω.Αν υπάρξει συζήτηση πάνω στο θέμα θα σας στα πω.Προσοχή στο τι γράφουμε λοιπόν να μην παραπληροφορούμε άσους τα διαβάζουν.Πιστευω ότι όφειλα να τα πω και συγγνώμη αν έθιξα κάποιους.
Πάντα φιλικά Ζαχαρίας από Τυμπάκι
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.....
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ...
...........
.......
...
.
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://pyles.tv/Blogs/Kostas-Chardavellas-Blog/November-2010/Treason-Greek-oil.aspx
Στο ελληνικό υπέδαφος υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα άμεσα εκμεταλλεύσιμα φυσικού αερίου και κοιτάσματα πετρελαίου (κυρίως στο βόρειο Αιγαίο και τη δυτική Ελλάδα) που θα απέδιδαν στα κρατικά ταμεία ετησίως 250 -300 δισ. ευρώ. Δηλαδή η Ελλάδα θα ήταν μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης αντί να είναι αιχμάλωτη του Δ.Ν.Τ.
Όμως η μυστική διπλωματία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και η πορεία προς μια συνδιαχείριση του Αιγαίου απαγορεύουν κάθε προσπάθεια αυτή την στιγμή εκμετάλλευσης του ελληνικού υπόγειου θησαυρού.
Οι φοβερές αυτές αποκαλύψεις έγιναν χθες στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος» στο Alter από Έλληνες καθηγητές Πανεπιστημίων και Αμερικανούς ερευνητές του ελληνικού υπεδάφους.
Παράλληλα, ο καθηγητής Γεωλογίας στο πανεπιστήμιο Πατρών κ. Αβραάμ Ζελιλίδης έκανε την εξής συγκλονιστική αποκάλυψη: «πριν δύο χρόνια σε απλή εξόρυξη για ανεύρεση νερού στο Τυμπάκι της Κρήτης πετάχτηκε από το υπέδαφος με μεγάλη πίεση φυσικό αέριο που το καίγαμε επί μία εβδομάδα.
Ζητήσαμε επειγόντως έγκριση τοποθέτησης αγωγού για την εκμετάλλευση της τεράστιας ποσότητας φυσικού αερίου που υπάρχει στο υπέδαφος της Μεσσαράς της Κρήτης και η απάντηση από το υπουργείο Ενέργειας ήταν να στείλουν συνεργεία της νομαρχίας και να κλείσουν με τσιμέντο τις οπές από όπου έβγαινε το φυσικό αέριο».
Επίσης ο καθηγητής Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης κ. Αντώνης Φώσκολος με επίσημους γεωλογικούς χάρτες έδειξε ότι στη θαλάσσια λεκάνη νότιας της Κρήτης υπάρχει κοίτασμα πετρελαίου μεγέθους σχεδόν του κοιτάσματος της Αλάσκας.
Ενώ τα κοιτάσματα αυτά τα κλέβουν Αιγύπτιοι, Λίβυοι και Αλγερινοί με εξέδρες εξόρυξης που έχουν ήδη στήσει, η Ελλάδα κρύβει ακόμα και τις μελέτες των επιστημόνων στην περιοχή.
Στη διάρκεια της εκπομπής όλη τη νύχτα χιλιάδες τηλεθεατές μιλούσαν για εθνική προδοσία και για μία μυστική διπλωματία, η οποία καταδικάζει την Ελλάδα σε επαίτη της Ευρώπης.
ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ