ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ANGEL OF MYSTERY33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ANGEL OF MYSTERYΝέο Μέλος
13/01/2007, 14:50:11
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ! ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ (ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ).

Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΜΑΓΕΙΕΣ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ... ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ "ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ" ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΑΝ! ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ, ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ (ΑΠΟ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ) ΖΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΟΤΑΝ! ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ. ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ 45 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ, ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!! ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΣΑΣΤΙΣΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ... ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΝΙΩΘΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ"!!

ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΜΕΣΩΣ (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!! ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ!

13/01/2007, 15:26:19
Καλός ήρθες φίλε μου

Ενδιαφέρων θέμα άνοιξες, αν και λίγο επικίνδυνο...
Θα δούμε...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

XDΜέλος
13/01/2007, 15:36:34
Λαογραφικά λέγεται πως κάτω από τα γεφύρια κατοικούν Λάμιες και άλλα κακοποιά δαιμόνια τα οποία με χθόνιες διαθέσεις σπεύδουν να τραβήξουν κοντά τους, τους απερίσκεπτους οδοιπόρους που περνάνε από εκεί ορισμένες ώρες της ημέρας (πχ. μεσημέρι) ή της νύχτας (πχ. σούρουπο, βράδυ).

Τώρα όσον αφορά το έτερο σκέλος της ιστορίας σχετικά με τα μαγικά συγγράμματα (Grimmories) το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για κάτι τουλάχιστον πρωτότυπο.

Υ.Γ.
Γενικά οι θρύλοι της λαογραφίας μας για τα γεφύρια είναι πάμπολλοι και αρκετά σκοτεινοί, ενδεχομένως αντανακλώντας το πόσο σημαντικά ήταν για τους ανθρώπους εκείνης της εποχής και ως έναν βαθμό την εντύπωση που προξενούσε η δύσκολη αρχιτεκτονική τους (καμάρα) ώστε να ταυτίσουν την επιτυχημένη ανοικοδόμηση τους αλλά και τις περιπτώσεις αστοχίας της με μαγικά ως μακάβρια γεγονότα (πχ. υποτιθέμενες ανθρωποθυσίες στα θεμέλια τους για να σταθούν ή συμφωνίες με τον Διάβολο, Λάμιες -δαίμονες νεκρών- που βρίσκουν καταφύγιο κάτω από αυτά κτλ.)

Edited by - XD on 13/01/2007 15:41:11

αγνοώνΜέλος
14/01/2007, 10:57:20
σε ποιο χωριό της πίνδου φίλε angel of mystery ?
14/01/2007, 11:08:21
Όσο αφορά τα γεφύρια θα συμφωνήσω με το φίλο XD.
Για τα μαγικά συγγράμματα όμως είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν, και είναι και πολύ επικίνδυνα!
Που οφείλεται η δύναμη τους; Δεν γνωρίζω, γιατί δεν το έχω ψάξει.

Καλή χρονιά σε όλους

15/01/2007, 00:07:27

quote:

XD

Λαογραφικά λέγεται πως κάτω από τα γεφύρια κατοικούν Λάμιες και άλλα κακοποιά δαιμόνια τα οποία με χθόνιες διαθέσεις σπεύδουν να τραβήξουν κοντά τους, τους απερίσκεπτους οδοιπόρους που περνάνε από εκεί ορισμένες ώρες της ημέρας (πχ. μεσημέρι) ή της νύχτας (πχ. σούρουπο, βράδυ).

το ιδιο πιστευαν για τις πηγες, τα ποταμια, τους καταρακτες, τα ρεματα, τις λιμνουλες, τις σπηλιες

κοινο στοιχειο σε ολες τις περιπτωσεις ειναι το νερο, το οποίο η λαογραφια σε ολο τον κοσμο θεωρει οτι προκαλει παραξενα φαινομενα και θα ηταν ισως ενδιαφερον να αναλυσουμε το γιατι

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

stanfromgreeceΜέλος
15/01/2007, 08:57:03
Γειά σας φίλοι μου...
Δεν ξέρω άν αυτό υπάρχει και στην λαογραφία άλλων περιοχών της χώρας μας, αλλά στην Αίγινα,στο νησί της καταγωγής της μητέρας μου, ξέρω ότι οι παλιοί εκεί λένε πως το βράδυ θέλουν προσοχή τα σταυροδρόμια,και πως καλό είναι να τα περνάς άκρη άκρη και όχι από την μέση γιατί κάτι κακό θα σου συμβεί...
πολύ παράξενα όλα αυτά με την λαογραφία μας δεν συμφωνείτε?
Φίλε Angel να σε καλοσορίσω και εγώ με την σειρά μου και να σου ευχηθώ "καλά postαρίσματα!"
Φ α ί δ ρ αΝέο Μέλος
15/01/2007, 10:00:28
quote:

Για τα μαγικά συγγράμματα όμως είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν, και είναι και πολύ επικίνδυνα!
Που οφείλεται η δύναμη τους; Δεν γνωρίζω, γιατί δεν το έχω ψάξει.

Εγώ γιατί δεν μπορώ να πεισθώ ότι από μονα τους είναι επικίνδυνα;
Δηλαδή, εννοεις οτι αν βρεθούν στην κατοχή κάποιου που δεν γνωρίζει τιποτα σχετικα και τα αναγνωσει θα συμβει κατι επικινδυνο;

15/01/2007, 14:55:40
Αγαπητή Φαίδρα, να σε καλωσορίσω καταρχάς.
Και να σε συμβουλέψω, αν ένα τέτοιο βιβλίο πέσει στα χέρια σου καλό θα είναι να μην το διαβάσεις. Καλό δεν πρόκειται να δεις, αν όμως είναι γνήσιο πολλά κακά θα σε βρουν...
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το κάψεις αμέσως, Αν είναι γνήσιο το τι θα συμβαίνει την ώρα που θα καίγεται δεν μπορώ να το περιγράψω εδώ...
Δύσκολο να βρεις τα κατάλληλα λόγια...
Όσο για τη Λαογραφία... τα περισσότερα, για να μην πω όλα, είναι... Μπούρδες.
Άλλο το ένα όμως, και άλλο το άλλο.

Καλή χρονιά σε όλους

15/01/2007, 16:27:53
ΑΦΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΑΝΙΑ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ! ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ! ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΑΚΡΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ... ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!

15/01/2007, 17:17:24
quote:
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Σε συνδυασμό με τα χειρόγραφα, συμφωνώ και εγώ.

Καλή χρονιά σε όλους

15/01/2007, 18:07:20
ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ... ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!
15/01/2007, 18:16:53
Ακριβώς φίλε μου... ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Καλή χρονιά σε όλους

αγνοώνΜέλος
16/01/2007, 13:07:25
σε ρωτάω φίλε angel of mystery,διότι κατά τα φαινόμενα έπεσα διάνα !

μιλάς για το γεφύρι με κατεύθυνση τα Δολιανά ??
(2 χλμ από Κρανιά Ασπροποτάμου)

η μακρινή μου καταγωγή είναι από το χωριό ΣΤΕΦΑΝΙ
ή στα βλάχικα ΣΚΛΗΝΙΑΣΑ το οποίο όπως θα γνωρίζεις
είναι πριν από το Κουκουφλί και φυσικά πιο πριν από την Κρανιά

το σάββατο θα ανέβω μια βόλτα στον Ασπροπόταμο και θα πάω να δω το γεφύρι (να φάμε και κανένα κεμπάπ στον Ζούκη !!!)

αν και νομίζω πως το μόνο ανοιχτό πλέον στην περιοχή είναι το τουριστικό,κάτω στη στροφή για Κρανιά
κι εγώ σ'αυτούς εκεί ΔΕΝ ΤΡΩΩ !!!

την επόμενη φορά που θα πας Ασπροπόταμο,στρίψε δεξιά πριν το Κουκουφλί
στην ταμπέλα που λέει ΣΤΕΦΑΝΙ 7 χλμ και κάνε μια βόλτα
στο ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΔΕΝ είναι η Σαμαρίνα αυτό,αλλά το Στεφάνι)

16/01/2007, 17:49:02
ΤΑ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ... ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ... ΑΣΧΕΤΟ! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣΟΥ... ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!

ΠΟΛΥ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ... ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!!!!!

16/01/2007, 18:16:54
quote:
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ...

οτι παλιο πεσει στα χερια σας φερτε το σε μενα
χειρογραφο,φυλαχτο,μαγικο,ξεμαγικο,μπηξε,δειξε
οτι και αν ειναι αν νομιζετε οτι ειναι κακο φερτε το σε μενα
θα σας βοηθησω να το ξεφορτωθητε

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

16/01/2007, 18:18:38
quote:
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ...

Βεβαιώτατα, χωρίς δεύτερη σκέψη! Το χουμε ξαναπεί αυτό.

quote:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!!!!!

Κανένα απολύτως μυστικό δεν κρύβουν φίλε μου.
Να προσέχουμε; Ναι, μην πέσουμε από το γεφύρι, ή μην πέσει και μας πλακώσει

Καλή χρονιά σε όλους

17/01/2007, 15:32:46
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ!!!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ Φ Ο Β Α Μ Α Ι !!!!!!!!

17/01/2007, 18:55:02
Αγαπητή μου ANGEL OF MYSTERY, επιφυλακτική πρέπει να είσαι μόνο για να μην σκοντάψει πουθενά και πέσεις και χτυπήσεις όχι για κανένα άλλο λόγο.

quote:
οτι παλιο πεσει στα χερια σας φερτε το σε μενα
χειρογραφο,φυλαχτο,μαγικο,ξεμαγικο,μπηξε,δειξε
οτι και αν ειναι αν νομιζετε οτι ειναι κακο φερτε το σε μενα
θα σας βοηθησω να το ξεφορτωθητε

Ελπίζω ότι δεν μας ειρωνεύεσαι αγαπητέ Ιωάννη.

Καλή χρονιά σε όλους

ChastityΜέλος
17/01/2007, 19:39:07
Μπορεί κανείς να εξηγήσει το συσχετισμό των πνευμάτων με τα χειρόγραφα; Πως γίνεται να "ενεργοποιείται" κάποια αρνητική αντίδραση των όποιων πνευμάτων μόνον όταν περνά κάποιος από τη γέφυρα κρατώντας αυτά τα έγγραφα; Περίεργο μου φαίνεται...

Lux e tenebris