- Νόμος της έλξης και καρμα.. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
zypΝαι, συμφωνώ σ' αυτό. + των άλλων πως πρέπει να το 'χεις και λίγο μέσα σου. Προσωπικά, εγώ σε τέτοιες "πιασάρικες λαμογιές" είμαι ολίγον τι ... χέστης. Οπότε ... καταλαβαίνεις.
Εγώ να δεις φίλε μου.
Θα είχα λύσει το πρόβλημα της ζωής της δικής μου και των παιδιών μου, αν εκμεταλλευόμουν κάποιες ευκαιρίες με …ανορθόδοξο για την συνείδησή μου τρόπο.
Έχω την αίσθηση πως λαμογιά και συνείδηση λειτουργούν ανταγωνιστικά
quote:
καλημερα.....μια ερωτηση,ασχετη με το θεμα.....ξερει κανεισ ποσοι νομοι υπαρχουν;;;
...όσες και παράνομες πράξεις!!! Αν εννοείς τούς ποινικούς.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
καλημερα.....μια ερωτηση,ασχετη με το θεμα.....ξερει κανεισ ποσοι νομοι υπαρχουν;;;
Σύμφωνα με όσα γνωρίζω, η Ελλάδα είναι χωρισμένη σε 51 γεωγραφικά διαμερίσματα (νομούς),
συν την περιοχή του Αγίου όρους.
Ταξίδι στο άγνωστο
quote:
mystery flower
Από νόμους και όχι νομούς όπως εσφαλμένα σου απάντησαν παραπάνω ξέρω το νόμο της σχετικότητας, τον ειδικό και γενικό.
Αχ αγαπητή μου,επιτέλους να και κάποιος που θα μπορέσει να μου εξηγήσει τον ειδικό νόμο της σχετικότητας.Και τον γενικό νόμο,αν έχεις την καλωσύνη.
quote:
mystery flower
Τους νόμους του Νεύτωνα και τους νόμους της Παγκόσμιας Έλξης.
Και αυτο αν μπορούσες καλή μου,να καταλάβω την διαφορά.
Αλλο πράγμα οι νόμοι του Νεύτωνος και άλλο οι της Παγκόσμιας έλξης.Ποιός είναι ο συνδετικός κρίκος?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 05/12/2011 19:36:35
Ταξίδι στο άγνωστο
quote:
Το μέλος ρώτησε ποιοι είναι οι φυσικοί νόμοι. Τους ανέφερα απλώς. Δεν είπα πουθενά ότι συνδέονται. Τους νόμους της σχετικότητας δεν μπορώ να σου τους εξηγήσω εγώ έχει πολλά άρθρα στο internet αν σε ενδιαφέρουν πραγματικά διάβασε κάποιο από αυτά. Καλή σου μέρα.Ταξίδι στο άγνωστο
Μα κοίταξα!!!
Δεν βρίσκω πουθενά νόμους!
Μόνο κάτι θεωρίες βρίσκω,αλλά όχι νόμους.
Για αυτο σε ρωτώ.Γιατι παρεξηγείσαι?
Εσυ δεν μίλησες για νόμους?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.