ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νόμος της έλξης και καρμα.. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Νόμος της έλξης και καρμα.. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

zip30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/07/2011, 19:45:55
quote:
zyp

Ναι, συμφωνώ σ' αυτό. + των άλλων πως πρέπει να το 'χεις και λίγο μέσα σου. Προσωπικά, εγώ σε τέτοιες "πιασάρικες λαμογιές" είμαι ολίγον τι ... χέστης. Οπότε ... καταλαβαίνεις.

Εγώ να δεις φίλε μου.
Θα είχα λύσει το πρόβλημα της ζωής της δικής μου και των παιδιών μου, αν εκμεταλλευόμουν κάποιες ευκαιρίες με …ανορθόδοξο για την συνείδησή μου τρόπο.

Έχω την αίσθηση πως λαμογιά και συνείδηση λειτουργούν ανταγωνιστικά

antonisgreveΝέο Μέλος
12/07/2011, 00:18:06
καλημερα.....μια ερωτηση,ασχετη με το θεμα.....ξερει κανεισ ποσοι νομοι υπαρχουν;;;
12/07/2011, 01:35:14
quote:

καλημερα.....μια ερωτηση,ασχετη με το θεμα.....ξερει κανεισ ποσοι νομοι υπαρχουν;;;

...όσες και παράνομες πράξεις!!! Αν εννοείς τούς ποινικούς.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

12/07/2011, 01:41:46
Δεν νομιζω να αναφερεται στους ποινικους νομους,κατι αλλο εννοει

12/07/2011, 09:32:04
quote:

Σύμφωνα με όσα γνωρίζω, η Ελλάδα είναι χωρισμένη σε 51 γεωγραφικά διαμερίσματα (νομούς),
συν την περιοχή του Αγίου όρους.

antonisgreveΝέο Μέλος
12/07/2011, 15:42:36
καλησπερα και παλι.....εγω φταιω γιατι δεν εκανα σωστα την ερωτηση.....ποσοι φυσικοι νομοι υπαρχουν...
mystery flowerΜέλος
05/12/2011, 13:08:29
Η απάντηση στο ερώτημά σου βρίσκεται στον αλχημιστή του Κοέλιο ότι αν θες κάτι πραγματικά μπορεί το σύμπαν να συνωμοτίσει για να το πε τυχεις. Αυτό συμβαίνει και σε μένα. Θέλω κάτι πολύ και προσεύχομαι να γίνει αλλά παράλληλα προσεύχεται και ο σύντροφός μου για να υπάρχει διπλή προσευχή έτσι ώστε να εισακουστούμε καλύτερα. Τα όνειρα όμως και οι φιλοδοξίες μας πολλές φορές είναι επιφανειακές επιθυμίες ή δεν συμπεριλαμβάνονται στο πεπρωμένο μας. Ο θεός θα τις κάνει πραγματικότητα όποτε κι αν το ορίζει. Πολλές επιθυμίες βλέπεις πραγματοποιούνται πολύ εύκολα και άλλες πολλές δύσκολα ή καθόλου. Εγώ πιστεύω πως υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό. Αυτό το όνειρο που έθεσες ως παράδειγμα δεν ισχύει γιατί αν το άτομο ψάχνει κάτι και προσανατολίζεται μονόπλευρα δεν δίδει την ευκαιρία στον εαυτό της να βαδίσει το δρόμο που της ορίζει η μοίρα της. Γι' αυτό δεν θα πρέπει να έχει μέτρα και σταθμά αλλά θα πρέπει να βαδίζει όποιο δρόμο της παρουσιάζεται για να ξέρει ότι έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Από νόμους και όχι νομούς όπως εσφαλμένα σου απάντησαν παραπάνω ξέρω το νόμο της σχετικότητας, τον ειδικό και γενικό. Τους νόμους του Νεύτωνα και τους νόμους της Παγκόσμιας Έλξης. Ελπίζω να σε ικανοποίησε η απάντησή μου.

Ταξίδι στο άγνωστο

05/12/2011, 19:35:36
quote:
mystery flower
Από νόμους και όχι νομούς όπως εσφαλμένα σου απάντησαν παραπάνω ξέρω το νόμο της σχετικότητας, τον ειδικό και γενικό.

Αχ αγαπητή μου,επιτέλους να και κάποιος που θα μπορέσει να μου εξηγήσει τον ειδικό νόμο της σχετικότητας.Και τον γενικό νόμο,αν έχεις την καλωσύνη.

quote:
mystery flower
Τους νόμους του Νεύτωνα και τους νόμους της Παγκόσμιας Έλξης.

Και αυτο αν μπορούσες καλή μου,να καταλάβω την διαφορά.
Αλλο πράγμα οι νόμοι του Νεύτωνος και άλλο οι της Παγκόσμιας έλξης.Ποιός είναι ο συνδετικός κρίκος?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 05/12/2011 19:36:35

mystery flowerΜέλος
06/12/2011, 10:30:50
Το μέλος ρώτησε ποιοι είναι οι φυσικοί νόμοι. Τους ανέφερα απλώς. Δεν είπα πουθενά ότι συνδέονται. Τους νόμους της σχετικότητας δεν μπορώ να σου τους εξηγήσω εγώ έχει πολλά άρθρα στο internet αν σε ενδιαφέρουν πραγματικά διάβασε κάποιο από αυτά. Καλή σου μέρα.

Ταξίδι στο άγνωστο

06/12/2011, 12:24:28
quote:

Το μέλος ρώτησε ποιοι είναι οι φυσικοί νόμοι. Τους ανέφερα απλώς. Δεν είπα πουθενά ότι συνδέονται. Τους νόμους της σχετικότητας δεν μπορώ να σου τους εξηγήσω εγώ έχει πολλά άρθρα στο internet αν σε ενδιαφέρουν πραγματικά διάβασε κάποιο από αυτά. Καλή σου μέρα.

Ταξίδι στο άγνωστο

Μα κοίταξα!!!
Δεν βρίσκω πουθενά νόμους!
Μόνο κάτι θεωρίες βρίσκω,αλλά όχι νόμους.
Για αυτο σε ρωτώ.Γιατι παρεξηγείσαι?
Εσυ δεν μίλησες για νόμους?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.