ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- κατσαριδες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- κατσαριδες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nephelom31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
beyondΜέλος
08/12/2004, 10:35:19
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΕΧΘΗ ΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΗ ΤΑΣΗ..

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ..
ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

08/12/2004, 11:05:59
quote:

Αποκλείεται. Δεν υπάρχει ζωντανός οργανισμός βασισμένος σε άνθρακα που να επιβιώνει σε συνθήκες α) μηδενικής ατμοσφαιρικής πίεσης β) -270 βαθμών γ) +200 βαθμών. Σε οποιοδήποτε από τα τρία. Στο διάστημα συμβαίνουν και τα τρία.

Πρώτα απ' όλα φίλη Amalia μη γενικεύεις. Π.χ. εγώ σιχαίνομαι εξίσου οτιδήποτε είναι μεγαλύτερο από πασχαλίτσα και ο συνολικός αριθμός ποδιών-φτερών-ματιών του ξεπερνά το 8 .

ΩΧ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΩ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ?
ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ 0 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΙΕΣΗ? ΔΥΣΚΟΛΑ..

ΑΓΑΠΗΤΕ JUNK, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ Π-Φ-Μ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΙ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΜΠΛΕ, Ή ΠΛΟΥΜΙΣΤΟ, ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΣΕ ...ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
mysticΜέλος
08/12/2004, 13:32:42
Ένα θα σας πω, βλέπω ότι μπορείτε να φανταστείτε στο rotten και είμαι πολύ cool, στην θέα των αποκρουστικών εικόνων που έχετε παραθέσει κοντεύω να κάνω εμετό!!! Δεν αντέχω να τις βλέπω ούτε σε φωτογραφία!!!
Βρε amalia είπαμε να βάλεις μια εικονίτσα αλλά εσύ το παράκανες!!!
Δυστηχώς έχω αλλεργία μεγάλου βαθμού στην κατσαρίδα αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί γιατί δεν υπάρχει εμβόλιο ανοσοθεραπείας για το συγκεκριμένο έντομο. Και του λέω του γιατρού, ''μα είναι δυνατόν να μην έχουν βρει κάτι;'' και μου απαντά ''ούτε έχουν βρει ούτε πρόκειται γιατί υπάρχει μια ουσία στο σώμα της που αυτή προκαλεί την αλλεργία(σε συνεργασία με τις ακαθαρσίες που αφήνει πίσω της) και δεν μπορούν να την επεξεργαστούν''. Αυτά μου είπε ο doc και έτσι ξέρω όποτε με πιάνει έντονη φαγούρα και εξανθήματα υπάρχει εισβολέας και πάντα επαληθεύομαι. Είμαι κάτι σαν αυτούς που βρίσκουν νερό με τις λάμες καλέστε με σπίτι σας να σας πω αν έχετε κατσαρίδες.

Μια απορία.
Στα νησιά δεν έχω συναντήσει ποτέ κατσαρίδα και πάω πάντα καλοκαίρι που 'ακμάζουν', γιατί αυτό;

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
erriettaΜέλος
08/12/2004, 15:16:48
Γεια σας και από μένα

Σχετικά με τις κατσαρίδες και τη ραδιενέργεια έχω να προσθέσω τα εξής:

Ο άνθρωπος μπορεί να αντέξει έκθεση στη ραδιενέργεια ίση με 5 rems (1 rem μονάδα μέτρησης και ισούται με μια δόση ραδιενέργειας που προκαλεί συγκεκριμένο και μετρημένο τραύμα στον ανθρώπινο ιστό). Σε όλη μας τη ζωή δεχόμαστε στο σύνολο περίπου 15rems. Οι κατσαρίδες αντέχουν ΠΟΛΥ παραπάνω ραδιενέργεια. Συγκεκριμένα η αμερικάνικη κατσαρίδα αντέχει μέχρι 67.500rems και η γερμανική μεταξύ (κρατηθείτε!) 90.000 και 105.000 rems. Δηλαδή αντέχουν μία πυρηνική έκρηξη..

Αυτά τουλάχιστον ισχυρίζεται το Urban Pest Control Research Center Newsletter, April 8, 1996, By Bill Robinson, Virginia Polytechnic Institute and State University, Department of Entomology http://www.ipm.iastate.edu/ipm/hortnews/1996/12-13-1996/bomb.html

junk95Μέλος
08/12/2004, 17:28:23
quote:

Ο άνθρωπος μπορεί να αντέξει έκθεση στη ραδιενέργεια ίση με 5 rems (1 rem μονάδα μέτρησης και ισούται με μια δόση ραδιενέργειας που προκαλεί συγκεκριμένο και μετρημένο τραύμα στον ανθρώπινο ιστό). Σε όλη μας τη ζωή δεχόμαστε στο σύνολο περίπου 15rems. Οι κατσαρίδες αντέχουν ΠΟΛΥ παραπάνω ραδιενέργεια. Συγκεκριμένα η αμερικάνικη κατσαρίδα αντέχει μέχρι 67.500rems και η γερμανική μεταξύ (κρατηθείτε!) 90.000 και 105.000 rems. Δηλαδή αντέχουν μία πυρηνική έκρηξη..

Σωστό, ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ακόμα κι έτσι όμως, επιζεί μόνο η πρώτη γενιά κατσαρίδων (εκτός αν στη δεύτερη προκύψει κάποια πολύ ενδιαφέρουσα μετάλλαξη).

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

junk95Μέλος
08/12/2004, 17:44:33
Και μια αστεία ιστορία που έχει και κάτι από συνωμοσιολογία:

Στα 70's ο αμερικανικός στρατός έκανε πειράματα με κατσαρίδες (μεταξύ άλλων και μετρήσεις για τι ακριβώς αντέχουν). Συγκεκριμένα με τις γιγάντιες σφυρίζουσες κατσαρίδες της Μαγαδασκάρης.

Κάποια στιγμή, τα πειράματα τελείωσαν. Μερικές χιλιάδες κατσαρίδες (απόγονοι κατσαρίδων που είχαν επιβιώσει από τα πλέον παρανοϊκά τεστ, όπως βομβαρδισμός με ραδιενέργεια και έκθεση σε κάθε είδους δηλητήρια) μπήκαν σε πλαστικές σακούλες. Έριξαν σε κάθε σακούλα και από λίγο CCl4 (τετραχλωριούχο άνθρακα, πανίσχυρο δηλητήριο) και φόρτωσαν τις σακούλες σε φορτηγά για πέταμα.

Δυστυχώς, δεν έλαβαν υπόψη τους ότι ο τετραχλωριούχος άνθρακας διαλύει το πλαστικό και ότι πολλές από τις κατσαρίδες κουβαλούσαν αυγά...

...ας πούμε ότι οι επόμενοι 9 μήνες στην περιοχή ήταν κάθε άλλο παρά βαρετοί.

http://members.aol.com/Kaltofen/aolMKroach.html

junk95Μέλος
08/12/2004, 19:14:02
Βρήκα και μια σελίδα με πειράματα πάνω στην αντοχή των κατσαρίδων. Δεν ξέρω κατά πόσο κάνει πλάκα ο συγγραφέας (σίγουρα τα παρουσιάζει χιουμοριστικά βέβαια)

αλλά ρίξτε μια ματιά:

http://alumnus.caltech.edu/~maronj/text/roach.html

CYBERMASTERΜέλος
08/12/2004, 21:17:05
Ε JUNK ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΛΙΝΚ....
ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΩΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΗΔΕΣ ΕΠΗΖΟΥΝ Η ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΙΑ ΤΕΣΠΑ ΑΦΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΩΣΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΛΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΒΑΘΜΟ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΠΗΡΥΝΙΚΑ Ε ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΚΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ (ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

27/03/2006, 18:29:23
Ετοιμαστείται διότι έρχονται...ειδικά τώρα που ζεσταίνει ο καιρός... Εγώ σε κανα-δυο βδομάδες εξορμώ στο supermarket για αγορά κατσαριδοκτώνου.

Ο άνθρωπος σιχένεται και ενοχλείται από την παρουσία εντόμων διότι ένα έντομο μπορεί να εισβάλει στην κατοικία μας οποτε γουστάρει πράγμα όχι και ότι πιο ευχάριστο και ευγενικό

Θα συμφωνήσω πως οι κατσαρίδες είναι το αηδιαστικότερο εμφανισιακά έντομο. Αυτό το κεφάλι με τις κεραίες και το πονηρό βλέμμα...μπλιαχ...δεν λέτε πάλι καλά που δεν τσιμπάνε ή που δεν έχουν δηλητήριο...

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

fantomas3004Μέλος
27/03/2006, 18:50:27
Tις κατσαρίδες μήν τις φοβάσαι καθόλου δέν είναι τίποτα, τα κουνούπια να δείς. Γενοκτονία θα τους έκανα άν μπορούσα
28/03/2006, 00:10:20
Να στε καλα παιδια εκανα τρελα γέλια με τις περιγραφες.Ιδιαιτερα με εκεινη την κατσαριδα-κομαντο που εκανε ντου στο μανικι.

Λοιπον εγω εκει που σπουδαζα,νοικιαζα ισογειο διαμερισμα με κοινη αυλη μαζι με την γειτονισα.Στο προσθιο μερος της αυλης υπηρχε αλτανα στο μεσο της οποιας υπηρχε παλια κατι σαν βοθρος αλλα τον ειχαν σκεπασει.Ε περιττό να σας πω οτι καθε καλοκαιρι εβγαιναν απο εκει ολοκληρες στρατιες.Η φαση ηταν οτι ολες σχεδον οι κατσαριδες εκαναν εφοδο στο σπιτι της γειτονισσας και ελαχιστες εμπαιναν στο δικο μου (αλλα δεν το πηρα προσωπικα lol).Η καημενη η κοπελα ειχε απελπιστει και περιπολουσε με την σκουπα επι διωρο καθε απογευμα,εξολοθρευοντας οσες εβλεπε να σουλατσαρουν στην αυλη αλλα εις ματην προσπαθουσε να αναχαιτησει την επελαση τους.Οι σπαγγοι ενοικοι της πολυκατοικιας αρνιουταν να κανουν απολυμανση επειδη οι κατσαριδες περιοριζονταν στα κατω διαμερισματα.Ενα βραδυ καθως περιπολουσα για συμπαρασταση στην αυλη βλεπω καμια εικοσαρια κατσαριδες να σχηματιζουν κυκλο με τα κεφαλια στραμμενα προς το κεντρο σαν να βρισκοταν σε συμβουλιο,κουνουσαν και τις κεραιες τους μπρρρ!!!.Τελικα πολλαπλασιαστηκαν τοσο που διεισδυσαν και στους ανω οροφους και φωναξαν απολυμαντη....
Ετσι δοθηκε τελος στα Σατανικα Σχεδια Των Λαρισινων Κατσαριδων Να Κατακτησουν Τον Κοσμο...