ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ερμηνεία ονείρου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ερμηνεία ονείρου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Emilly in rock32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dragon riderΜέλος
28/01/2006, 12:46:31
ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ...

28/01/2006, 13:01:22
quote:

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ...
ΟΙ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ,
ΑΚΟΜΑ ΜΕΝΩ ΑΝΘΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...
ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΔΙΕΞΟΔΟΙ
ΣΤΑ ΙΣΑΛΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ...
ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ,
ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΔΥΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΦΩΣ...
ΗΡΩΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ...
ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΗ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ.
ΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΩ.
ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.
ΚΙ Η ΑΚΑΤΑΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. Η ΝΗΝΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

zagreasΜέλος
28/01/2006, 14:04:51
quote:

Aυτο μαλλον εδω θελεις να το κολησεις.

quote:
Αυτό που ξέρω είναι όταν ΕΓΩ κάνω ένα πάρτυ θέλω να έχω το δικαίωμα να επιλέγω ποιους θα καλέσω σπίτι μου... έτσι για να μην ξεχνάμε και τα δικαιώματα των εμπνευστών του χώρου που ίσως κάπως αλλιώς το φανταστήκανε και κάπου αλλού τους το οδηγήσαμε

Oντως αυτο σηκωνει πολυ συζητηση.

999

28/01/2006, 15:01:32
quote:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ...

Bλέπεις το νόμισμα αν και το ίδιο έχει 2 πλευρές...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
28/01/2006, 16:24:59
quote:
Allzzaro όσον αφορά το stop που λες μην είσαι τόσο σίγουρος ότι κανένας δεν έχει προσπαθήσει. Το θέμα είναι κατά πόσο ο άλλος μπορεί να ακούσει, εσύ απλώς μπόρεσες.

Eχεις δίκιο pyramid.
Συνέβη ομως το εξής.
Οταν βλέπω να διαγράφονται μέλη.. οι λεγόμενοι ``αλεξιπτωτιστές``
δηλαδή... αυτοί που μπαίνουν μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν σύγχιση.. μου ήταν αδιάφορο.
Οταν ομως έβλεπα να διαγράφονται μέλη που συζητώ μαζί τους 3 χρόνια.. παρακολουθούσα με ανησυχία την ολη κατάσταση και στο τέλος μου κοβόταν η ανάσα με την απενεργοποίηση.
Βέβαια η απενεργοποίηση ήταν αναμενόμενη μετα απο κόντρες και σκληρές κουβέντες.
Με την galadriel και την ATMA oμως.. ούτε σκληρές κουβέντες αντάλαξαν ούτε ιδιαίτερες κόντρες υπήρξαν.
Αν υπήρχαν ιδιαίτεροι λόγοι τους οποίους αγνοώ ζητώ συγνώμη.

28/01/2006, 16:31:28
Zagreas ωραίος ο τρόπος που χρησιμοποίησες για να αποφύγεις την συζήτηση αλλά διακρίνεται. Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία σου να εξηγήσεις και λέω απλώς την επόμενη φορά να είσαι πιό προσεκτικός στις δηλώσεις σου.

Δεν είμαι φίλος αλλά φίλη.

allzzaro μου δεν ξέρω τίποτα για ιδιαίτερους λόγους, αναφέρθηκα μόνο στο θέμα της προσπάθειας για ηρεμία.

Edited by - pyramid on 28/01/2006 16:34:31

28/01/2006, 16:42:05
zagreas:
quote:

quote:

zagreas νομίζω οτι αν οχι ακατόρθωτο .. πολύ δύσκολο.. να επανεργοποιηθούν ολα τα διαγραμμένα μέλη .. και χωρίς όρους

Alzaro σε ενα φορουμ εσωτερισμου πρεπει να ..περισευει η συνχωρηση
και η συγνωμη.

quote:
Zagrea τι να πω για όσα έγραψες και το κοινό μυστικό. Όποιος κατάλαβε το κείμενο και τις συνδέσεις που έγιναν μου εξηγεί και εμένα.

Δεν πειραζει, οταν με το καλο ανεβεις και συ ψηλα στην ..πυραμιδα,
θα καταλαβεις.

Morent11 τι να σου πω.
Συνηθως εχω την πρωσοπικη μου συντονιστρια την Αmaglia!!
Αλλα εσυ μας ..παρασυντονισες!!!

Την καλημερα μου.

999

Ίσως ο συντονιστής που θα έπρεπε να μας συντονίζει πρώτα απ' όλους τους άλλους, αγαπητέ μου zagreas, να είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.
Αλλιώς χάνεται το μέτρο μας....

In anticipation of my resurrection...

28/01/2006, 18:18:31
quote:
Alzaro σε ενα φορουμ εσωτερισμου πρεπει να ..περισευει η συνχωρηση και η συγνωμη.

DI είναι η δεύτερη φορά που το ακούω αυτό σήμερα.
Για να το λές..

Βέβαια μου θυμίζει .. ο Θεός συγχωρεί .. εγώ οχι...

Μα DI εδώ συγχωρεί ο Μεγαλοδύναμος... δεν θα συγχωρεί ενα φόρουμ εσωτερισμού.. ενα φόρουμ που απαρτίζεται απο εσωτεριστές.. απο ανθρώπους που έχουν εξειδικευμένη αντίληψη , απο ανθρώπους φωτισμένους, απο ανθρώπους ανωτέρου πνευματικού επιπέδου.

Και στο κάτω κάτω .. δεν ζητησε κανείς να συγχωρεθεί.. για τις αμαρτίες του.. το λογαριασμό του ζήτησε...

28/01/2006, 18:34:24
quote:
allzzaro μου δεν ξέρω τίποτα για ιδιαίτερους λόγους, αναφέρθηκα μόνο στο θέμα της προσπάθειας για ηρεμία.

pyramidula... και εγώ δεν ξέρω αν υπάρχουν ιδιαίτερη λόγοι.
Δεν ξέρω ομως τι με πιάνει με αυτές τις απενεργοποιήσεις..
Εχω την εντύπωση οτι κάνουν πολύ καλό στο forum αλλά κάνουν πολύ κακό στην υγεία μας..

Μπορώ να εχω ενα τσιγαράκι παρακαλώ..

29/01/2006, 09:33:52
Αξιολάτρευτη Αμαλιτσα,

Όλοι περιμένουν με αγωνιά την θέση του Αδμιν μας, όχι φυσικά η γελαστή πορδιτσα.

Για αυτήν η ζωή είναι πλούσια σε ομορφιά, ειδικά όταν γνωρίζεις πώς να γεμίζεις την καρδιά σου με αυτή.

Αν οι άνθρωποι, (αυτοι που είναι φτωχοί μέσα τους) το καταλάβαιναν, δεν θα αρνιόντουσαν τόση ομορφιά που πλουσιοπάροχα υπάρχει. Δεν θα κλινόντουσαν στα φτοχωστενακια του μυαλού, που αρνείται την αγάπη, και τα Νικ στους κατόχους τους.

Διάβασα γλυκιά μου, μια φράση σου το πρωί, (αν είναι αγάπη, θα λάμψει), και μιας και γνωρίζεις το πόσο σε αγαπώ, σκέφτηκα να σου γράψω.

Γλυκιά μου διαχειρίστρια, εσύ που καταφέρνεις τα πάντα, αγάπη δεν είναι ότι μέχρι τώρα έμαθες, για τον απλό λόγο, ότι έμαθες, το πολύ να το επαναλάβεις με παχιά λόγια και άλλες συροποκουβεντες για ακόλουθους.

Η αγάπη αμαλιτσα μου είναι επικίνδυνη, και είναι ο κίνδυνος που θα φέρει μέσα σου επανάσταση (από τις σαχλαμάρες), θα φέρει ολική ευτυχία.

Πόσο λίγοι είναι ικανοί για αγάπη, πόσο λίγοι την θέλουν, ρίξε μια μάτια γύρω σου, κοίταξε τους ανθρώπους ίσα στα μάτια, ακόμα και στο εργαστήρι.

Οι περισσότεροι αγαπάνε μέσα από σχέσεις, υπό όρους, καταντώντας την αγάπη εμπορεύσιμη.
Έλα στη συνάντηση να σου δώσουμε πίσω το ΝΙΚ

Μα η αγάπη γλυκιά μου, δεν είναι εμπορεύσιμη.

Όταν δεν φοβάσαι, γιατί δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα, κανένα απολύτως κίνδυνο, δεν έρχεται λάμψη, μα μια κατάσταση που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θες φλεγόμενη, η την θες πλατιά σαν ποτάμι? το ίδιο κάνει, δίνει νερό σε κάθε άνθρωπο, και τίποτα δεν την βρωμίζει. Πάντως δεν είναι Η Λάμψη γλυκεία μου, που έρχεται και φεύγει και αρμόζει σε φοβούμενες πιστό σαρδέλες! Ναι ναι, αυτούς που τραγουδάνε μια φορά το χρόνο,….Είδαμε το φως το αληθινό…

Σε αγαπώ, και το γνωρίζεις!

Η γελαστή πορδιτσα σου!

Edited by - Γελαστη Πορδιτσα on 29/01/2006 09:40:02

29/01/2006, 10:54:13
quote:

Μπορώ να εχω ενα τσιγαράκι παρακαλώ..Φτου κακά!!!

΄Οχι φιλαράκι ποτέ. Χαλάει το δέρμα, προκαλεί ένα σωρό προβλήματα. Κακογερνάει. Μακριά από εμάς. ΄Αστο το ρημάδι
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=.

=))=II=((=

29/01/2006, 10:56:15
quote:

Μα η αγάπη γλυκιά μου, δεν είναι εμπορεύσιμη.

Σε χειροκροτώ. Τα είπες, [ή μάλλον όχι...ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ...]
ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...

=))=II=((=

=))=II=((=