ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- καλαματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- καλαματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

demosthenis19 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
demosthenisΜέλος
18/02/2003, 01:43:47
απο καλαματα -νταμαρια -υπαρχει καποιος που να ξερει??

D.Β15

18/02/2003, 03:19:16
APO NTAMARIA?

catΜέλος
18/02/2003, 21:32:22
Τα μόνα Νταμάρια που ξέρω ειναι στα Τουρκοβούνια !!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

drumx13Μέλος
18/02/2003, 22:04:54
Τι ενοεις νταμαρια? Γιατι απο καλαματα ξερω...

love for what is comming and forgivness for the past...

demosthenisΜέλος
20/02/2003, 01:20:27
1. νταμαρια δεν ειναι μονο τα τουρκοβουνια οπως ελλαδα δεν ειναι μονο η α8ηνα...(για την cat)
2.αν ξερεις απο καλάματα οπως λες φιλε drumx 13 8α πρεπει να ξερεις και κατι νταμαρια στα λεικα η στην αγια γαληνη,...η οχι?

D.Β15

notis_29Μέλος
20/02/2003, 01:46:35
Λοιπόν, τι υπάρχει κάτω από τα νταμάρια της Καλαμάτας φίλε demosthenis

Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

20/02/2003, 03:34:57
ANTE VRE DEMOSTHENH!
MAS ESKASESSSS
NA TO PAREI TO POTAMI....

drumx13Μέλος
20/02/2003, 08:56:21
quote:

1. νταμαρια δεν ειναι μονο τα τουρκοβουνια οπως ελλαδα δεν ειναι μονο η α8ηνα...(για την cat)
2.αν ξερεις απο καλάματα οπως λες φιλε drumx 13 8α πρεπει να ξερεις και κατι νταμαρια στα λεικα η στην αγια γαληνη,...η οχι?

D.Β15

ξερω

love for what is comming and forgivness for the past...

demosthenisΜέλος
20/02/2003, 11:11:52
κατ αρχην δεν μιλησα για υπεδαφος φιλε νοτη
οσο για το τι γινετε στην τοπο8εσια που γραφω
οταν το διασταυροσω 8α σας πω...
οποτε παλι στα παλια...ειναι καποιος απο καλαματα,που να γνωριζει κατι για το παλιο ορυχιο-νταμαρι?

D.Β15

DreamseekerΝέο Μέλος
28/06/2005, 16:37:44
__________________________________________________________________________________
Xotchipilli2 wrote:
Για να μην ξεφύγουμε απο το θέμα και με αφορμή την άποψη του Μηδενιστή ,θα σας παραπέμψω εδώ :http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4478 .Όρεξη να έχεις να διαβάζεις και θα δείς οτι η λαγότρυπα πάει πολύ πιο βαθειά απο αυτό το σχόλειο!Ναί,είναι έξι σελίδες μέσα στις οποίες αναλύεται αυτό το θέμα,και Μηδενιστή σε προτρέπω αν μπορείς να διαβάσεις και τις 6 επειδή εκεί μέσα φαίνετε πόσο διαφορετικά είναι τα πράματα απο ότι τα περιγράφεις για ορισμένους .
__________________________________________________________________________________

Διαβασε και τις 6 φιλε μου,οπως σε προτρεπει ο Xotchipilli2.ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ!!!!

28/06/2005, 17:23:17

.

παρατηρηστε ποιο μανιταρι συνοδευει ολα σχεδον τα παραμυθια μας, και θα καταλαβετε ποσο βαθια στο ανθρωπινο ασυνειδητο εχει καταγραφει.

το γιατι εντυπωθηκε και γιατι επιβιωνει παρα το θρησκευτικοκοινωνικοπολιτικο ταμπου που επιβληθηκε απο τις μονοθεϊστικες κρατιστικες θρησκειες και τους αμερικανους, αξιζει να το ψαξετε...

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

MozΜέλος
04/07/2005, 11:51:12
Περί του «συν-άδειν», μερικές λέξεις «παμπάλαιες»*, ως μικρή παρένθεση θεατρικής/κινηματογραφικής «υφής», με την Α-λήθεια που η Τέχνη εμπεριέχει-ενίοτε-στον ιστό-γυμνή...

«?μητέρα-αράχνη-incubus, ξέρω ότι η κονσόλα δεν υπήρξε ποτέ. Κατευθύνομαι προς την υγρή κοιλότητα, τη σκοτεινή σήραγγα, και από κει προς την πηγή του φωτός, τη Μήτρα της πραγματικότητας.
Υγρή κοιλότητα, δεκτική, καλή, μητρική, παθητική, σε θέλω, εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ, σε περιμένω, πάρε με, πάρε με, κάνε μου έρωτα, είμαι δικιά σου, είμαι δικός σου, μωρό μου, μωρό μου, αγάπη μου, τώρα είναι η στιγμή, η τελική στιγμή, η γένεση κι η δημιουργία, το μηδέν και το άπειρο, η αιωνιότητα και η ανυπαρξία. Εδώ είναι όλα. Κορμιά που αποζητούν το ένα το άλλο φρενιασμένα, πόθοι και πάθη, έρωτας και μίσος, ηδονή και πόνος, αγγιζόμαστε ανιχνεύει ο ένας τον άλλο, μπαίνω μέσα σου, προχωρώ-σταματάω, οπισθοχωρώ, ξαναμπαίνω, ξανασταματάω, ξαναοπισθοχωρώ, ξαναμπαίνω, ξανασταματάω, (εγώ κι εσύ-εγώ κι εσύ), σε θέλω, σε ποθώ, σε χρειάζομαι, είσαι μαζί μου, είμαστε μαζί, συνεχίζουμε, προσπαθούμε, γλιστράμε, κολλάμε, ξεκολλάμε, τριβόμαστε, χαϊδευόμαστε, φιλιόμαστε, δαγκωνόμαστε, με γδέρνεις, με χαράζεις, με πονάς, σε γδέρνω, σε χαράζω, σε πονάω, μαζί μωρό μου κι εγώ μέσα σου, μέσα σου (τώρα και πριν και μετά) συνέχεια μπρος πίσω, μπρος πίσω, μπρος πίσω, μέσα κι έξω, εγώ-εσύ, εγώ-εσύ, σε θέλω με θέλεις, κράτα με, κράτα με, μη με αφήνεις, είμαι δικιά σου, είμαι δικός σου, σε θέλω, με θέλεις, πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο βαθιά, πιο έντονα, πιο όμορφα, πιο καλά, υγρά και ζεστά, υγρά και ζεστά, αναζητώ τη μήτρα σου, γρήγορα, αργά, αναζητάς την ασφάλεια, τη σιγουριά, θέλει ο ένας τον άλλο σίγουρα, αναμφισβήτητα, ακλόνητα, εγώ κι εσύ, εγώ κι εσύ, φτάνω, έρχομαι, φτάνεις, έρχεσαι, τελειώνω, τελειώνεις, πάνω μου, πάνω σου, μέσα σου, μέσα μου, αντιστροφή ρόλων, αρνητικό και θετικό, γιν και γιανγκ, μαύρο κι άσπρο, άντρας-γυναίκα, αρνητικό-θετικό, ολοκλήρωση, ένωση, συγχορδία, συμφωνία, αρμονία, πράξη, αρχή, διάρκεια, τέλος, μαζί κι οι δυο μας, δικιά μου, δικός σου, τελειώνω, τελειώνεις.
Λευκό σπέρμα, λευκά υγρά, λευκό πέπλο που αναδύεται ξεχύνεται, ξεσπά, ξεχειλίζει, ξεχειλίζουμε, σε χτυπά, σε υγραίνει, σε λούζει, σε βρέχει, σε θέλει, είναι δικό σου, μωρό μου, είμαι δικός σου (εγώ κι εσύ) τέρμα, τέλος, αυλαία, στοπ.
Στοπ.
Γλυκιά ζάλη και έκσταση, κάτι σαλεύει μέσα μου, κάτι σαλεύει μέσα σου, ηλεκτρικοί πόθοι που εκτονώθηκαν, έγιναν φως υγρό, στερεό πλάσμα και σε βρήκαν, τους βρήκες. Χαλάρωση και χαύνωση και ζάλη και μαστούρα και εσύ δίπλα μου κι εγώ δίπλα σου, σε βλέπω, σε νιώθω, βλέπω τα μάτια σου σαν μαύρες τρύπες να με θέλουν, να με ρουφάνε, να με αποκρυπτογραφούν...»

DingsallerAllerdings/choose_Life...
AusDerRoten_iBox©Moz

-------------------
* Θαν. Βέμπος «Πέντε ρωγμές στο δίκτυο» /εκδ. «ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ», σειρά: Επιστημονική Φαντασία... ((Πριβιέτ, τα σέβη μου και σπασίμπα.))

05/07/2005, 02:34:41
quote:
συναδουν τα ταμπου με την αναζητηση?

"συναδουν"...οσο το κουτσομπολιο και η "αναζητηση".-
πολλες φορες αν καποιος δεν κατανοει επακριβως τι διαβαζει ,αντι να τα μπολιασει μεσα του..ψαχνει ν ανακαλυψει την προσωπικη ζωη και τα βιωματα και τις συνηθειες αλλα και τις σχεσεις και τη σταση ζωης και...-"Τειρεσιας" ειπατε;-- της ζωης αυτου που γραφει-
βεβαια αυτο "συναδει" μ ενα αλλο ειδος αναζητησης...αυτο της Ννικολουλη..--κανενα πορβλημα προσωπικο με την κυρια, ολογος το λεει..--
+βεβαια μαλλον εδω κολανε τα ταμπου!-αν αφου μαθει ο.."αναζητητης" διαφορα για τον γραφοντα...εχει απορριψει τα γραφομενα του ,ουχι επειδη τα κατανοησε επαρκως κατοπιν περασματος στα σουρωτηρια ψυχης-πνευματος...,αλλα επειδη αντικρουονται με...
ταταμπουυυυυτου--τι λεξη βγηκε τουτη!--

Η εσωτερικη αναζητηση μαλλον δεν αφορα στα οσα ψαχνει ενας αναζητητης τυπου ρουφιανος-τειρεσιας-ντετεκτιβ-τατιανα-κουτσομπολαστοαπεναντι μπαλκονι...
αφορα στον εσωτερικο διαλογο που κανει αυτος που εχει ματια και βλεπει και σουρωτηρια για να τα περναει και να συμπεραινει,προς εξελιξη του εαυτου ,του μικρου που θελει να γινει καποτε μεγας!
..χωρις ματια προς τα μεσα-χωρις σουρωτηρια...η αναζητηση ειναι ...μαλλον...επιρρεπης σε εξωστρεφεις...ενασχολησεις...
με ασχετα απο τα εκεινα πρωτα γραφομενα που ειδαν τα ματια του...*αναζητητη*..

xm..lets see now..

satyat nasti pari dharmah..

cprtght@tm@2005
05/07/2005, 02:39:45
quote:

παρατηρηστε ποιο μανιταρι συνοδευει ολα σχεδον τα παραμυθια μας, και θα καταλαβετε ποσο βαθια στο ανθρωπινο ασυνειδητο εχει καταγραφει.

το γιατι εντυπωθηκε και γιατι επιβιωνει παρα το θρησκευτικοκοινωνικοπολιτικο ταμπου που επιβληθηκε απο τις μονοθεϊστικες κρατιστικες θρησκειες και τους αμερικανους, αξιζει να το ψαξετε...

αυτο μου θυμιζει τον αι βασιλη ,λογω χρωματων ισως,ουχι τυχαιως παραυτα...
και για να τα συνδιασω με το παρον θεμα και με τα οσα εγραψα πριν...
μετα απο αρκετα χρονια..κανεις δεν θα θυμαται τον πραγματικο αι βασιλη που φερει πνευματικα δωρα...καθοτι ασκητης σε αντιθεση με τον τοξικουλη ασπρογενη χαμογελαστο γιαλαντζι της κο-κολα..--το αυτο θα συμβαινει...δεν μπορει..
χμ..

satyat nasti pari dharmah!

cprtght@tm@2005
05/07/2005, 03:24:23

.

να που το να γινει κατι ταμπου μπορει να το προστατευσει απο την εμπορικη εκμεταλευση...

ο αη Βασιλης την πατησε γιατι δεν ειναι ταμπου.

το μανιταρι επιβιωνει ως αρχετυπο και δεν εμπορευματοποιηθηκε λογω του οτι αποτελει ταμπου.

.

.

22/08/2005, 03:28:33
Σας το πα;

Το μεγαλυτερο Ταμπου ειναι η Αυτογνωσια

Ryche..
Νο Clip Mode

23/08/2005, 13:08:40
quote:

συναδει με την φυση του αναζητητη το όποιο ταμπου?

quote:

Το μεγαλυτερο Ταμπου ειναι η Αυτογνωσια

ισως η αναζητηση των ταμπου να ειναι ενα καλο ξεκινημα...

.

24/08/2005, 00:36:19
Tο Ταμπου του θανατου

Παραθετω μερικα λογια του Αλητοσοφου Γεωργιου Γεωργιαδη:

Τωρα,το μοναδικο μεσο για την σωτηρια των οντων του πλανητη γη θα ηταν να εμφυτευθει ξανα στις οψεις τους ενα νεο οργανο με τετοιες ιδιοτητες,που ο καθενας απο αυτους τους δυστηχεις να μπορουσε να γνωριζει συνεχως το αναποφευκτο του θανατου του δικου του,οπως και οποιουδηποτε αλλου πιανει το ματι ή η προσοχη του-και αυτο για ολοκληρη τη διαρκεια της ζωης του.Μονο μια τετοια αισθηση και μια τετοια γνωση θα μπορουσε τωρα πια να καταστρεψει τον εγωισμο που εχει αποκρυσταλλωθει μεσα τους.
26/08/2005, 10:46:35

.

ο θανατος ειναι φιλος και δασκαλος

.