- Η Νέα Εκπομπή του Χαρδαβέλα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Έμαθα επίσης ότι στην τελευταία εκπομπή του αθέατος κόσμος έγινε θέμα για την Ομαδα Ε!!!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
η εκπομπή του περασμένου Σαββάτου τελικά συζητήθηκε σε άλλο θέμα.
Έδωσα το σύνδεσμο στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμά μου.
Σχετικά με την εκπομπή για την "Ομάδα Ε", δεν ξέρω αν έγινε αλλού συζήτηση.
Εν ολίγοις, εμφανίστηκαν κάποιοι οι οποίοι υποτίθεται ότι ανήκουν σ' αυτή την ομάδα (πρώτος και καλύτερος αυτός ο πανάθλιος ο Πάλμος) και κάποιοι, οι οποίοι έλεγαν ότι δεν υπάρχει τέτοια ομάδα.
Ο Χαρδαβέλλας παρουσίασε και την έρευνά του γύρω από το πρόσωπο του Γκιόλβα.
(Υποψιάζομαι ότι θα υπάρχουν σχετικές αναφορές στα αντίστοιχα θέματα του esoterica.)
Προσωπικά μου φαίνεται ότι αυτό το θέμα είναι τελείως φαιδρό.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΔΙΠΛΑ
ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ!!!
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΑΖΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ
ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΑΜ ΔΕ! ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!
Ο GELLER ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΑΝΑ !!!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!!!
OK

quote:
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΑΖΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ
Ακριβώς το αντίστροφο! Οι Αμερικάνοι είναι πιόνια των Εβραίων, όχι ότι έχει γιγαντιαία διαφορά.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
Γειά σας.
Επειδή αναφέρθηκε ότι η εκπομπή ήταν στημένη και ότι τα πρόσωπα που συμετείχαν στα πειράματα ήταν προκαθορισμένα θα ήθελα να αναφέρω ότι συμετείχα στην εκπομπή (μέσω της κλήρωσης που έγινε ζωντανά) και με άλλα άτομα που μίλησα εκεί δεν διαπίστωσα ότι παρευρίσκονταν με σκοπό να "βοηθήσουν" το Uri Geller.
"Ο άνθρωπος πολλές φορές σκοντάφτει πάνω στην Αλήθεια ...αλλά σηκώνεται και συνεχίζει το δρόμο του"
Είχα πολύ καιρό να απολαύσω λεγόμενα μέλους του Esoterica.Πάρα πολύ καιρό.
Σε σένα αναφέρομαι Sovereign Integral.
Μόνο εγώ έχω δικαίωμα να σε κρίνω διότι μόνο εγώ σε κατάλαβα.
Σε μυρίστηκα από όλες τις μπάντες,στα φανερά,στα από πίσω,σε όλα.
Έχεις καταλάβει αρκετά.
Διάβασα ένα μήνυμά σου μόνο και μου ήταν αρκετό.
Με ένα μήνυμα ήταν σαν να έγραψες 1000.
Διαβάζω όλες αυτές τις μαλακίες που γράφονται σε όλα τα θέματα.Τί να κάνουμε,ο καθένας μας έχει συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα να πετάει μαλακίες,έτσι είναι.Και το χειρότερο είναι ότι μέσα στη γαμημένη πολυφωνία επιπλέουν οι ηλίθιοι και ακούγονται οι εντυπωσιακότερες(και ηλιθιότερες) φωνές.
Συνέχισε,έχεις πολλά να πεις.Το πιθανότερο είναι να σε αγνοήσουν διότι είσαι πολύ μπροστά για να σε καταλάβουν.Όμως μη μασάς,τα μεγάλα λόγια λέγονται πάντα αθόρυβα,χωρίς φανφάρες και χωρίς προβλέψιμες παπαγαλίες.
quote:
Ο κοσμος φαινομενικα "γουσταρει" κατα βαθος το manipulation, και οπως σας ειπα ακομα και οι καλοπροαιρετoι στο τελος "κολλαζονται" με σκεψεις χειραγωγησης. Σκεφτεσαι "αφου ειναι ΖΩΑ, γιατι να μη τα εκμεταλλευτω?".
Ή μπορεί να σκεφτείς: Αφού είναι ΖΩΑ ας απομονωθώ τι θέλω εγώ με δαύτους;
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ