ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- πισω απο τις λεξεις.....κρυβεται ο Αλεξης !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- πισω απο τις λεξεις.....κρυβεται ο Αλεξης !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

angi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
angiΜέλος
11/12/2005, 23:01:57
quote:
ζητάς συγνώμη απλά για να εξομαλύνεις καταστάσεις``.

Στην καθημερινοτητα μου, αντιμετωπιζω πολλες καταστασεις.

ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΥ.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.

12/12/2005, 01:38:25

quote:

johnniebegood

αυτο σημαινει οτι εκφραζω με τη γραφη μου κατι απο εμενα

δεν σημαινει ομως οτι γινεται να εκφραστει ποτε το συνολο της προσωπικοτητας ενος ανθρωπου μεσω γραφης

να συμπληρωσω οτι το ποιο μερος της προσωπικοτητας μου εκφραζω, εξαρταται απο το που βρισκομαι και με ποιους συνομιλω.

αν δεν ειχαν "κατεβασει" το φορουμ του ακροβατη οι αλμπανιαν χακερς, θα σας εδινα λινκ να διαβασετε και να γελασετε

επιμενω, οτι δεν γινεται να εκφραστει ποτε το συνολο της προσωπικοτητας ενος ανθρωπου μεσω γραφης.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

12/12/2005, 02:56:43
quote:
επιμενω, οτι δεν γινεται να εκφραστει ποτε το συνολο της προσωπικοτητας ενος ανθρωπου μεσω γραφης.

Οχι μόνο μέσω της γραφής jonnie μου αλλά και μέσω κάθε περιορισμένης επαφής με τους άλλους, ότι μορφή κι αν έχει αυτή η επαφή. (κλασσικό παράδειγμα οι σχέσεις με συναδέλφους. Μπορείς να γνωρίζεσαι μαζί τους άπειρα χρόνια και ουσιαστικά να τους γνωρίζεις και να σε γνωρίζουν ελάχιστα.)
Παρόλο που δεν πιστεύω ότι η προσωπικότητά μας είναι τόσο πολύπλοκη όσο νομίζουμε, η αλήθεια είναι ότι και μεις οι ίδιοι ανακαλύπτουμε άγνωστες πτυχές της, αν μας δωθεί το κατάλληλο ερέθισμα.

Μία άλλη θετική ή αρνητική (εξαρτάται από το κίνητρο) πλευρά των nicknames, είναι ότι μπορείς να υποδυθείς έναν ρόλο (ως ηθοποιός) πολύ πιό εύκολα από ότι στην καθημερινότητά σου. Είναι ένα παιχνίδι πειραματισμού που το παίζουν πολλοί. Μπορείς να αλλάξεις φύλο, εμφάνιση, ηλικία, εθνότητα, πιστεύω, συμπεριφορά και ό,τι άλλο θέλεις. Γίνεσαι ένας άλλος άνθρωπος ή τουλάχιστον προσπαθείς να γίνεις. Συνήθως βέβαια αυτό δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ, επειδή αργά ή γρήγορα περνούν στοιχεία της δικής σου προσωπικότητας, βιώματα κλπ και βγαίνουν ως αντιφάσεις στην "εικόνα" που έχει πλασάρει μέχρι τότε.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

12/12/2005, 08:39:05
quote:
Μία άλλη θετική ή αρνητική (εξαρτάται από το κίνητρο) πλευρά των nicknames, είναι ότι μπορείς να υποδυθείς έναν ρόλο (ως ηθοποιός) πολύ πιό εύκολα από ότι στην καθημερινότητά σου. Είναι ένα παιχνίδι πειραματισμού που το παίζουν πολλοί. Μπορείς να αλλάξεις φύλο, εμφάνιση, ηλικία, εθνότητα, πιστεύω, συμπεριφορά και ό,τι άλλο θέλεις. Γίνεσαι ένας άλλος άνθρωπος ή τουλάχιστον προσπαθείς να γίνεις. Συνήθως βέβαια αυτό δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ, επειδή αργά ή γρήγορα περνούν στοιχεία της δικής σου προσωπικότητας, βιώματα κλπ και βγαίνουν ως αντιφάσεις στην "εικόνα" που έχει πλασάρει μέχρι τότε.

Αγαπητή Ostria, συμφωνώ απόλυτα πως είναι συχνό αυτό το φαινόμενο στις μέρες μας.
Εμένα όμως δε με προβληματίζει τόσο το φαινόμενο όσο οι λόγοι που το προκαλούν.
Ανθρώπινη μοναξιά?
Μια ψευδαίσθηση αλλαγής της πραγματικότητας?
Προβολή του εαυτού που θα θέλαμε να έχουμε?

In anticipation of my resurrection...

nossoforosΜέλος
12/12/2005, 13:01:30
Deghar Adhark,
εγω την εγγραφή μου στο φόρουμ την είδα σαν να κάνω account!αν με καταλαβένεις.
όπως έχω ένα χαρακτήρα στο diablo(δεν θα βγει 3),στο lineage κ.λπ ετσι και εδώ εχω τον χαρακτήρα nossoforos.

φίλε μου δεν με απασχωλεί τι γνώμη θα σχηματίσει ο καθένας για μένα καθώς ένα είναι σίγουρο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ...
δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον απο μηνύματα που στέλνει στο φόρουμ(αντε να μάθεις κάποια πράγματα για αυτον).

αν σκεφτείς ακόμα οτι ο άνθρωπος την μια είναι ετσι,την αλλη γιουβέτσι,κοκορέτσι,κοτέτσι κ.ο.κ τοτε άντε να βγάλεις άκρη για το ποιος κρύβετε πίσω απο ένα nicname...

όλα αυτα τα γράφω γιατι πριν λίγες μέρες γνώρισα κάποιον που μιλούσα καιρο μαζί του και ειλικρινά έπεσα απο τα σύννεφα...ο γραπτός λόγος τον σκώτονε!

είναι σίγουρο οτι κάποιοι έχουν σχηματίσει "περίεργη" γνώμη για μένα...
αν μιλούσαμε απο κοντά όμως,να είσαι σίγουρος πως δεν θα γινόταν αυτο.
αλλα όπως σου είπα δεν με απασχολεί γιατι ο φέροντα τη νόσο(οπως με αποκαλεί ο φίλος Νταβέλης666)είναι απλά ένα κομμάτι του Μάνου.

Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...

Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ

nossoforosΜέλος
12/12/2005, 13:02:03
Deghar Adhark,
όπως έχω ένα χαρακτήρα στο diablo(δεν θα βγει 3),στο lineage κ.λπ ετσι και εδώ εχω τον χαρακτήρα nossoforos.

φίλε μου δεν με απασχωλεί τι γνώμη θα σχηματίσει ο καθένας για μένα καθώς ένα είναι σίγουρο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ...
δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον απο μηνύματα που στέλνει στο φόρουμ(αντε να μάθεις κάποια πράγματα για αυτον).

αν σκεφτείς ακόμα οτι ο άνθρωπος την μια είναι ετσι,την αλλη γιουβέτσι,κοκορέτσι,κοτέτσι κ.ο.κ τοτε άντε να βγάλεις άκρη για το ποιος κρύβετε πίσω απο ένα nicname...

όλα αυτα τα γράφω γιατι πριν λίγες μέρες γνώρισα κάποιον που μιλούσα καιρο μαζί του και ειλικρινά έπεσα απο τα σύννεφα...ο γραπτός λόγος τον σκώτονε!

αλλα όπως σου είπα δεν με απασχολεί γιατι ο φέροντα τη νόσο(οπως με αποκαλεί ο φίλος Νταβέλης666)είναι απλά ένα κομμάτι του Μάνου.

Φάουστ

nossoforosΜέλος
12/12/2005, 13:13:42
Deghar Adhark,

Φάουστ

12/12/2005, 14:54:32
Valnta
Απεστάλη: 16/04/2004, 14:13:39
GEMINI Am I. What you think you see. Am I. What you.
Thought I'd be. Not the same every day.
Then again you'll never know anyway.
Look inside. Then look again.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

I am the Pagan Man--I speak for all my kind,
When I criticise your point of view--your hollow state of mind.
You say that I'm an animal--well this at least is true,
I'm a thinking breathing human being--what the hell are you?

ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ.
Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ.
ΜΙΑ ΑΡΑΔΑ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ...ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ.

..

12/12/2005, 17:49:43

quote:
Στην καθημερινοτητα μου, αντιμετωπιζω πολλες καταστασεις.

Δεν αποτελείς εξαίρεση.. αυτό συμβαίνει σε ολους μας..

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ζητάς συγνώμη απλά για να εξομαλύνεις καταστάσεις``.
---------------------------------------------------------------------

ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΥ.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.

Δεν κολλάει angi.. δεν κολλάει με τίποτα..

Μια ερώτηση.. σε παρακαλώ.. εχεις ζήσει στο Μόναχο μήπως??

matmatΜέλος
12/12/2005, 19:38:59

Αλήθεια φίλοι μου έχουμε κατασταλάξει
στο ποιοί είμαστε ??
τί θέλουμε και τι ζητούμε απο την ζωή μας
και τους ανθρώπους γύρω μας .
Αν τα έχουμε απαντήσει αυτά τότε έχουμε φτάσει σε υψηλά
επίπεδα αυτογνωσίας
και συνεπώς δεν υπάρχει άλλη αναζήτηση!!
Ειμαστε Αλέξηδες πίσω απο τις λέξεις μας ...

Γιατι τώρα??

angiΜέλος
13/12/2005, 00:19:56
quote:
Μια ερώτηση.. σε παρακαλώ.. εχεις ζήσει στο Μόναχο μήπως??

Αυτην την ερωτηση δεν την καταλαβα.
Εχω περασει, αλλα δεν εχω ζησει.
Ζω στην Ελλαδα.

angiΜέλος
13/12/2005, 00:23:30
quote:
Δεν κολλάει angi.. δεν κολλάει με τίποτα..

Τι δεν κολλαει;

lorenzoΜέλος
13/12/2005, 00:52:44

Για να είναι κανείς πραγματικός ηθοποιός πρέπει να είναι πραγματικός άνθρωπος. Ο καθένας πρέπει να είναι ηθοποιός. Αυτός είναι υψηλός στόχος. Ο στόχος κάθε θρησκείας, της κάθε γνώσης, είναι να είναι κανείς ηθοποιός.
(Γ.Γκουρτζιεφ)

"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius

judas priestΜέλος
13/12/2005, 00:54:50
καλησπέρα φίλοι και φίλες...Εγώ πάντως δεν είμαι ούτε ο Αλέξης ,ούτε η Αλεξία....Δεν είμαι ιποπόταμος της ζούγκλας ,που ζυγίζει ισα με 3 τόννους,τρώει ίσα με 68 κιλά χόρτα τη ημέρα και δεν έχω ουρά ίσα με 50 πόντους…..ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ…..
Ειμαι ο καρακολλημένος Velis και τις καθημερινές τρώω φλώρους ψητούς ή τηγανιτούς και φτύνω τα κουκούτσια....Αμα πεινάω πολύ τους κάνω και ταραμά....Φυσικά αντιπαθώ τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ βυζ.... γιατί προτειμώ τα φυσικά γιά επιδόρπιο..
Και ερωτώ είναι συμπεριφορά και φρασεολόγιο αυτή γιά φόρουμ?????
Πετάξτε τον έξω τον ΑΛΗΤΗ.....Thanks....& goodnight....

Open mind for a different view....

13/12/2005, 00:55:53
quote:

Αγαπητή Ostria, συμφωνώ απόλυτα πως είναι συχνό αυτό το φαινόμενο στις μέρες μας.
Εμένα όμως δε με προβληματίζει τόσο το φαινόμενο όσο οι λόγοι που το προκαλούν.
Ανθρώπινη μοναξιά?
Μια ψευδαίσθηση αλλαγής της πραγματικότητας?
Προβολή του εαυτού που θα θέλαμε να έχουμε?

Αγαπητέ μου Incubus, δεν μπορώ να απαντήσω γενικά όπως καταλαβαίνεις. Εχω την εντύπωση ότι κάθε "παραπλανητικό" nickname έχει και τον δικό του λόγο ύπαρξης. Κάποιοι το κάνουν μόνο και μόνο για την πλάκα τους. Σε ένα site παλιότερα είχα "φτιάξει" μια εντελώς χαζογκόμενα που έλεγε βλακείες, τραγουδάκια και χαχάνιζε συνέχεια και φλέρταρε έναν τύπο που με ενδιεφέρε και ήθελα να δω τις αντιδράσεις του. (Ηταν ο μόνος που με κατάλαβε σχεδόν αμέσως! !)
Μέχρι που μια μέρα ξεχάστηκα και έβαλα με εκείνο το nickname ένα σοβαρό θέμα στο φόρουμ! Πήγα να το "μαζέψω" αλλά που να μαζευτεί! Οπότε το έσβησα την ίδια μέρα. (Θέλει και ταλέντο η παραπλάνηση γμτ!)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

13/12/2005, 01:04:05
quote:

στο ποιοί είμαστε ??
επίπεδα αυτογνωσίας

Πόσοι είναι οι κατασταλαγμένοι βρε matmat μου; Ολοι σε κάποιο σημείο της διαδρομής βρισκόμαστε...

quote:
Ειμαι ο καρακολλημένος Velis και τις καθημερινές τρώω φλώρους ψητούς ή τηγανιτούς και φτύνω τα κουκούτσια....Αμα πεινάω πολύ τους κάνω και ταραμά....Φυσικά αντιπαθώ τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ βυζ.... γιατί προτειμώ τα φυσικά γιά επιδόρπιο..
Και ερωτώ είναι συμπεριφορά και φρασεολόγιο αυτή γιά φόρουμ?????

quote:
Για να είναι κανείς πραγματικός ηθοποιός πρέπει να είναι πραγματικός άνθρωπος. Ο καθένας πρέπει να είναι ηθοποιός. Αυτός είναι υψηλός στόχος. Ο στόχος κάθε θρησκείας, της κάθε γνώσης, είναι να είναι κανείς ηθοποιός.
(Γ.Γκουρτζιεφ)

Καλά το πρώτο το καταλαβαίνω. Τα υπόλοιπα όμως; Τι θέλει να πει ο ποιητής;

-Arthur C. Clarke-

13/12/2005, 08:11:07
Μαλλον << ποιώ ήθος >>...
Lorenzo???
Deghar AdharkΜέλος
13/12/2005, 13:18:30
σιγα σιγα,εσεις πηρατε πολυ φορα.μπαινω κια βλεπω 2 σελιδες...!
ποτε φτασατε ρε παιδια ?

pixeldream αυτη η εικονα που εχεις βαλλει τι σημανει....?
προσωπικα την ειχα δει στο χερεισερ και επαιζε τον ρολο του κουτιου της πανδωρας.σημαινει κατι ?

quote:
Για να πάρουμε απάντησεις ας πούμε στο θέμα μας; Για να μας έρθουν και μερικά προσωπικά μηνύματα; Για να τραβήξουμε την προσοχή του τάδε ή της τάδε που μας άρεσε η γραφή ή τα λεγόμενα τους ή η φωτογραφία τους όταν υπάρχει;
Ρε παιδιά, μιλάτε λες και μπαίνετε σε άλλο internet σε κάποιο παράλληλο σύμπαν! Πολύ φοβάμαι ότι αυταπατάστε...

καλα,τα 2 πρωτα μπορει να ισχυουν με καποιον τροπο,αλλα το τελευταιο ειναι πολυ ελεος.
δεν μπορω να φανταστω ανθρωπο να ψαχνει γκομενα{η γκομενα να ψαχνει γκομενο} μεσω ιντερνετ.ποσο στερημενος πρεπει να ειναι καποιος ?
ειναι γελοιο αυτο.δεν πιστευω οτι υπαρχει στο εσωτερικα ανθρωπος που να κανει τετοια πραγματα.

quote:
Deghar Adhark,

ξαναπεστω αυτο σε παρακαλω.προσπαθω τωρα στο στο hell με μια assasin και εχω καμπουσους στο nightmare.δοκιμασε {αν δεν το ξερεις ηδη} το wow {world of worcraft} ειναι απολυτο επος.

quote:

quote:
στο ποιοί είμαστε ??
επίπεδα αυτογνωσίας

ακριβως

santaclaws is coming....to town!

13/12/2005, 17:53:53
quote:

judas priest

...ουρά ίσα με 50 πόντους

και βάλε...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

lamogioΜέλος
13/12/2005, 19:50:38
Ηταν να απαντήσω με τούτο στο τόπικ του avatarα μας περί αναζήτησης αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και είπα να μην του χαλάσω το τόπικ (ας χαλάσω του δεγαρ καλύτερα).

Μην ακούτε αυτά που λένε, μπλόφες είναι, το πράμα είναι ξεκάθαρο κι επιστημονικά τεκμηριωμένο:

Σύμφωνα με εμπεριστατωμένη μελέτη, με βάση το νόμο του mologai και εφαρμόζοντας την εξίσωση του gib mogolai πάνω σε καθόλου τυχαίο δείγμα σελίδας, στο φόρουμ ετούτο έχομε τα ακόλουθα ποσοστά συμμετοχών ανά θέμα:

1. ΠΑΡΑΞΕΝΟ : 44 % (είσαι και φαίνεσαι που θα με πεις παράξενο)
2. ΤΥΡΙ & ΑΧ-ΛΑΔΙ : 21 % (περί ορέξεως...)
3. ΘΕΡΑΠΕΙΑ : 12 % (ας είναι καλά ο allzzaro που το κρατάει μόνος του)
4. ΨΥΧΗ : 11 % (τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;)
5. ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ : 4,5 % (πες μου ψέμματα...παραμύθιασέ με)
6. ΣΟΦΙΑ : 2,8 % (α ρε Σοφάκι, πού θα μου πάς...)
7. ΓΝΩΣΗ : 2,7 % (ε; κι άλλη; τίγκα είμαι)
8. ΑΠΟΨΕΙΣ : 0,3 % (εκ του απο-φάω και απο-φαίνομαι...παίρνω το πρώτο που ‘ναι και χορταστικό)
9. ΛΟΙΠΑ : τα υπόλοιπα (κάτι λιμά)

Τούτου δοθέντος (που ‘λεγε κι ο κυρ νωματάρχης), είμεθα εις θέσιν να συμπεράνωμε με πάσαν αυθαιρεσία οτι χρήστες και α-χρηστες μπαίνουν μέσα (eso-ταίρι-ca) σύμφωνα με την παραπάνω σειρά επειδή:

1. είναι παράξενοι ή γουστάρουν παράξενους-ες-α ή αμφότερα τα προηγούμενα ή είναι νούμερα (γιαυτό και τούτο κάνει μεγάλα νούμερα).
2. είναι πεινάλες και ψάχνουν λίγη φέτα με φρούτο ή χορτασμένοι και θέλουν το επιδόρπιο ή για να πούν καμμιά μαλακία να χωνέψουν (όσα έχουν δει κι ακούσει εδώ mesa-πολυχρόνη) ή να ρίξουν κάνα πιπίνι (ή τεκνό αντίστοιχα) ή να μπινελικιαστούν (αφού στη δικιά τους ή στην πεθερά τους δεν τους-τες παίρνει).

3. χρήζουν άμεσα θεραπείας (από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν).

4. λίγα ψυχ-ία αγάπης σου γυρεύουν...δώσε μωρή άσπλαχνη ιστοσελίδα.

5. τους αρέσει να παραμυθιάζονται και να παραμυθιάζουν αλλήλους.

6. κάτι λίγοι ψάχνουν τη Σοφία (καμμιά συμμαθήτρια σφιχτοκάμπυλη απ’ τα παλιά μάλλον).

7. σπάνια μπαίνουν σ’ αυτό γιατί φυσικά τα ξέρουν όλα.

8. εδώ σπάν τον κανόνα που λέει οτι οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες (όλοι έχουν από μία) είτε γιατί δεν έχουν (κωλοτρυπίδα γιατί άποψη οπωσδήποτε έχουν για όλα) είτε γιατί την έχουν καταθ(χ)έσει (την άποψη) σ’ όλα τα παραπάνω και δεν έμεινε καμμία για δω.

9. τέλος, κάτι ανένταχτοι (ή όλοι οι παραπάνω) χτυπάνε κατά λάθος και κάνα άλλο κουμπί και χάνονται στη μειοψηφία και τη χλαπαταγή των άλλων τοπικίων.

Εγώ πού ανήκω;

Τσόντα μία:
Τιμή και δόξα σ’ αυτούς που βλέπουν αλλά δε μιλάνε, σ’ αυτούς που αποστασιοποιήθηκαν απ’ όλα τούτα, σ’ αυτούς τελικά που είναι "πίσω απ’ τις κάμερες" και είναι οι αφανείς ήρωες, οι πραγματικοί στυλοβάτες της «αγοράς».

Τσόντα δύο:
Λευτεριά στους (του)ban-ιασμένους.

Τσόντα τρία:
Σόρι αλλά δεν κρατήθηκα (δε θέλω –τ ουλάχιστον όχι πολλές - σαχλότητες περί ακράτειας, έτσι;)

Τσόντα τελευταία:
Ισχύει εδώ το σοφό-λαϊκό "κόψε φάτσα (nick) και βγάλε συμπέρασμα";
αν ναι...ωχ...