ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Ρωρ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
28/07/2004, 16:25:22
Αυτό που ξέρω Τζωρτζίνα είναι οτι πηγαίνουν κατά ομάδες .. σε διαφορες περιοχές... μεταξύ τους υπάρχουν και πολλοί επώνυμοι...

Ειχα πάει και εγώ με μία ομάδα στο παρελθόν ... αλλά δεν είδα τίποτα... ακουσα ομως στο VHF αλλους που είδαν φωτεινά αντικείμενα ..
Υπάρχει ακρα μυστικότητα για το θέμα και οι περισσότεροι στις δηλώσεις τους είναι πολύ λακωνικοί....

Πάντως εκ πείρας σου λέω ... και μάλιστα πολυετή πείρα ... οτι οσο και να ασχοληθείς πάλι θα καταλήξεις απο εκεί που ξεκίνησες ... εκτός απο την παρατήρηση δηλαδή... δεν πρόκειται να αποκομίσεις τίποτα περισσότερο.

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΝέο Μέλος
28/07/2004, 17:20:31
Allzzaro, σε ευχαριστώ.
Πάντως εγώ θα προσπαθήσω και φτάσω μέχρι εκεί που μπορώ.
Ετσι και αλλιώς με την εξερεύνηση έχει καταφέρει η ανθρωπότητα να ανακαλύψει ένα σωρό υπερόχα πράγματα!
Δε είναι τυχαίο ότι τα μάτια μας δεν φτάνουν ποτέ μέχρι το τέλος του ορίζοντα!

AmazonaΜέλος
29/07/2004, 00:23:55

KATA 99% ΠΡΕΠΕΙ NA HTAN TO ZEPELIN ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1% ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ UFO ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ??

ΤΕΣΠΑ

"Ματαιότις,ματαιοτήτων,τα πάντα ματαιότις"

ThiosΜέλος
29/07/2004, 03:41:18
Αμαζόνα, ο καπετάνιος κι εγώ το είδαμε βράδι, με μια ώρα διαφορά (12:00 και 1:00). Σχετικά με την δική σου εμπειρία, μήπως θα μπορούσες να προσδιορίσεις τι ακριβώς ήταν αυτό που είδες και πού ακριβώς το είδες; Στο προφίλ σου αναφέρεις ότι μένεις Πειραιά. Εκεί ήταν; Επιπλέον, θα μπορούσες μήπως να θυμηθείς την ώρα; Την κατεύθυνση; Πχ, αν ήσουν Πειραιά, η πηγή του φωτός ήταν προς λιμάνι, προς Καστέλλα, προς βορά/νότο κλπ.
Τέλος, θυμάσαι το χρώμα της λάμψης; Ήταν προς το πορτοκαλί όπως το περιγράφει ο captain;

Και συγνώμη για την ανάκριση...

Φίλε καπετάνιο, όταν μπεις στο forum δώσε περαιτέρω πληροφορίες σε παρακαλώ... Ιδίως αν το είδες Ανάβυσσο (και πάλι έψαξα τα προφίλ ).

captain stevenΜέλος
29/07/2004, 15:38:43
quote:

Φίλε καπετάνιο, όταν μπεις στο forum δώσε περαιτέρω πληροφορίες σε παρακαλώ... Ιδίως αν το είδες Ανάβυσσο (και πάλι έψαξα τα προφίλ ).

Thio το είδα στη Σίφνο(και πιο συγκεκριμενα στην περιοχη του Πλατυ Γιαλου)και ηταν στα δυτικα του ουρανου.Το zepelin αποκλειεται να ηταν,φτανει τοσο μακρια?ε οχι!

allzzaro μια βαρκα εχουμε με τον πατερα μου δεν την εχουμε <<ριξει>> ακομα,8α την ριξουμε αργοτερα για να παμε για κανα καλαμαρι!

Έχω και κότερο!πάμε μια βόλτα?

Edited by - captain steven on 29/07/2004 15:42:39

ThiosΜέλος
29/07/2004, 22:53:21
Λοιπόν, έχει αρχίσει να βγαίνει κάποιο νόημα...

Αμαζόνα, μήνπως όταν είδες την δική σου λάμψη ήσουν κοντά την Αγία Τριάδα στον Πειραιά;

Καπετάνιο, αν ξαναδείς φλασιά ενημέρωσέ μας please. Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να σου ξανασυμβεί...

Και ΟΧΙ δεν πιστεύω στα UFO.

30/07/2004, 01:36:04
Την έχω δει και εγώ πριν ένα χρόνο περιπου,από την μεριά της Πάρνηθας .

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

captain stevenΜέλος
30/07/2004, 03:29:23
quote:

Λοιπόν, έχει αρχίσει να βγαίνει κάποιο νόημα...

Ti??gia pes?egw den exw katalavei akoma!

Έχω και κότερο!πάμε μια βόλτα?

ThiosΜέλος
30/07/2004, 12:22:42
Λοιιιιιπόν... καταρχήν θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω ότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν δει "μια λάμψη σαν flash" μέρα μεσημέρι σε διάφορα μέρη Αθήνας (δεν έχω πλήρη λίστα ακόμα για Αθήνα) και στον Πειραιά στην προαναφερθείσα περιοχή. Απ' ό,τι μου είπαν, είχε ακουστεί και σε κάποιο δελτίο ειδήσεων. Θα το ελέγξω και θα σας ενημερώσω.

Αυτό δυστυχώς δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά να έχει σχέση μ' εσένα...

(με την πρώτη ματιά)

Θα κάνω μια μικρή εισαγωγή.

Όσον αφορά στις παραπάνω περιπτώσεις, μετά από μικρή έρευνα διαπίστωσα τα εξής:

(εδώ ας σημειωθεί ότι δεν λέω βλακείες)

Με την ψήφιση των νομικών διατάξεων περί λεωφορειοδρόμου, τα ΜΜΕ είχαν προειδοποιήσει τους οδηγούς ταξί να μην εισέρχονται σε αυτούς, γιατί θα φωτογραφίζεται η πινακίδα του οχήματός τους και θα τους στέλνεται στο σπίτι η κλησούλα - δωράκι...

Εδώ μια μικρή παρέμβαση.

For the record, επειδή έχω μια ελάχιστη εμπειρία από συστήματα που φωτογραφίζουν και scanάρουν αυτόματα αριθμούς αυτοκινήτων, έχω να παρατηρήσω το εξής: στην Ελλάδα κατά κανόνα δεν δουλεύουν ιδιαίτερα καλά...
Πασίδηλο παράδειγμα αποτελεί το αεροδρόμιο του El Venizelos, όπου μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει του λόγου το αληθές, παρατηρώντας την απόδειξη που του δίνουν όταν απομακρύνει το αυτοκίνητό του από τον εκεί χώρο σταύμευσης. Στην απόδειξη αναγράφεται ο αριθμός του οχήματος και στις 90% των περιπτώσεων είναι λανθασμένος. Μολαταύτα, το σύστημα εξακολουθεί να υφίσταται, μόνο που η αναγνώριση της πινακίδας γίνεται πια "με το μάτι" από ανθρώπινο παράγοντα και όχι από σύστημα OCRing (για το τελευταίο δεν είμαι εντελώς σίγουρος).

Εν πάση περιπτώσει, στο λιμάνι του Πειραιά, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας υπάρχει ένας λεωφορειόδρομος. Δίπλα σε αυτόν βρίσκεται ένα μικρό κουτάκι το οποίο έχει αναλάβει τη δουλειά να φωτογραφίζει τα αυτοκίνητα που μπαίνουν σε αυτόν.

Μέχρι εδώ καλά.

Το συγκεκριμένο όμως κουτάκι έχει ενσωματωμένο flash (!), το οποίο χρησιμοποιεί μέρα νύχτα (τη νύχτα δεν το έχω διαπιστώσει - αλλά δεν μπορεί πια! Θα δουλεύει και νύχτα!). Εδώ λοιπόν εξηγούνται οι περίεργες λαμψούλες το μεσημεράκι μέσα στην πόλη, που έχουν δει τόσοι και τόσοι. Εδώ πρέπει να κατατάσσεται και η περιπτωσούλα της αμαζόνος.

Ναι, είναι τόσο απλό.

Η απάντηση "κούφανε" πολλούς φίλους, οι οποίοι αφενός δεν πίστευαν στα UFO, μα αφετέρου ψάχνονταν να δουν ποιος έβγαζε φωτογραφίες. Η δε λάμψη του flash γίνεται αντιληπτή όχι μόνο από τον οδηγό του προσβάλλοντος τη λωρίδα αυτοκινήτου, αλλά και από πεζούς και τους οδηγούς άλλων οχημάτων σε αξιοσημείωτη ακτίνα.

Όσον αφορά την δική μας (;) περίπτωση

Καραρχήν, εν όψει των παραπάνω, θεωρώ απαραίτητο τα ελεχθεί η προφανής (κατ' εμέ) πιθανότητα να ευθύνεται το zeppelin. Για τον σκοπό αυτόν θα πρεπεί αν αναζητηθεί:
1)αν το zeppelin δύναται να βγάλει φωτογραφίες από την απόσταση [ύψος πτήσης]
2)ποιο είναι το [ύψος πτήσης] (από περιέργεια)
3)αν το zeppelin κάνει τον κόπο να βγάλει φωτογραφίες από την απόσταση [ύψος πτήσης]
4)σε περίπτωση που (1)&(3) ισχύουν, πρέπει να εξακριβωθεί αν χρησιμοποιεί... flash (ναι, και σ' εμένα ακούγεται το ίδιο γελοίο ως ιδέα - δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε πιθανότητες a priori αβασάνιστα)
5)αν για οποιονδήποτε άλλο λόγο διαθέτει μηχανισμό, που ως εξωτερικό αποτέλεσμα να έχει εκπομπή φωτός που να μοιάζει με χρήση flash

Στην περίπτωση που το (4) ή το (5) ισχύουν, οφείλουμε να αναζητήσουμε την ταχύτητα που δύναται να αναπτύξει καθώς και τις διαδρομές που ακολουθεί, ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν το zeppelin μπορούσε να βρίσκεται στις 12:00πμ Πειραιά και στις 1:00πμ Σίφνο, καθώς και το αν πράγματι το έκανε.

Καλό θα ήταν να μάθουμε, επιπλέον, αν ακολουθεί προκαθορισμένες ή τυχαίες περιπολίες.

Ίσως κάποιος φίλος των fororum (γεν.πληθ. του "forum") να μπορεί να μας διαφωτίσει ως προς τα παραπάνω.

Περισσότερες πιθανότητες για την περίπτωση του καπετάνιου in concreto έπονται ...

Δεν είχα προσθέσει περισσότερα πριν, αλλά ούτε και προσθέτω τώρα γιατί πρέπει να επαληθεύσω τόσο τα προαναφερθέντα όσο και ορισμένα άλλα πραγματάκια. Δεν θα ήθελα να πλημμυρίσω με ανακρίβειες ξένο forum...
Θα αργήσω λιγάκι γιατί είμαι σε διακοπές...

30/07/2004, 14:31:43
quote:
allzzaro μια βαρκα εχουμε με τον πατερα μου δεν την εχουμε <<ριξει>> ακομα,8α την ριξουμε αργοτερα για να παμε για κανα καλαμαρι!

Και η βάρκα καλη είναι captain. Αρα ΔΕΝ είσαι του γλυκού νερού..

captain stevenΜέλος
31/07/2004, 03:21:35
quote:

Στην περίπτωση που το (4) ή το (5) ισχύουν, οφείλουμε να αναζητήσουμε την ταχύτητα που δύναται να αναπτύξει καθώς και τις διαδρομές που ακολουθεί, ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν το zeppelin μπορούσε να βρίσκεται στις 12:00πμ Πειραιά και στις 1:00πμ Σίφνο, καθώς και το αν πράγματι το έκανε.

ti douleia exei re thio to zepelin sth sifno?mono gia thn a8hna einai!

-------------------------

Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα?

captain stevenΜέλος
31/07/2004, 03:23:23
quote:

Και η βάρκα καλη είναι captain. Αρα ΔΕΝ είσαι του γλυκού νερού..

xexe,na dw pote 8a parw to kotero!

-------------------------

Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα?

31/07/2004, 13:41:53
Είδα 3-4 τέτοιες επαναλαμβανόμενες φλασιές, στον ουρανό της Αθήνας προς τον νότο την νύχτα που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κόσμο στο Προεδρικό Μέγαρο, γύρω στις 9.30 με 10 το βράδυ. Ολες ερχόντουσαν από το ίδιο μέρος του ουρανού, ήταν σαν αστραπές, περίμενες να ακουστεί κάποια βροντή αλλά τίποτα. Σιωπηλές αστραπές που όμως έμοιαζαν περισσότερο με δυνατό φλας φωτογραφικής μηχανής. Η πρώτη μου σκέψη ήταν η γιορτή του Προέδρου, η δεύτερη κάποιες μακρινές αστραπές καθώς ενώ ο καιρός ήταν καθαρός στην Αθήνα, ίσως και να έβρεχε πέρα στην θάλασσα. Το zeppelin δεν πετούσε ακόμα, οπότε απορρίπτεται.

Δεν έδωσα περισσότερη σημασία, αλλά μετά από 3 μέρες, βρήκα σε ένα ξένο φόρουμ, ακριβώς την ίδια συζήτηση. Μιλούσαν για αυτές τις
"φλασιές" που παρατηρούνται σε διάφορα μέρη της Γης, σε διαφορετικές μέρες και ώρες βέβαια. Ολοι ρωτούσαν να μάθουν τι είναι. Το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι ότι μάλλον πρόκειται για ηλεκτρικές εκκενώσεις που σχετίζονται με τον καιρό.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

31/07/2004, 18:37:19
Πριν δυο-τρεις μήνες περίπου ένα χωριό στην Ιταλία εκκενώθηκε από τις αρχές εξαιτίας των πολλών ξαφνικών πυρκαγιών που ξεσπούσαν στα σπίτια !
Στην αρχή έψαχναν τον εμπρηστη,όταν δεν τον βρήκαν ανέλαβε η επιστήμη.
Η εξήγηση που έδωσαν ήταν το τοπικό ισχυρό μαγνητικό πεδίο.
Το θέμα είχε προβληθεί και τηλεοπτικά από τις ειδήσεις .
Ίσως η εκπληκτική στην αναζήτηση ειδήσεων στο δίκτυο Όστρια θα μπορούσε να βρει κάποια σχετική σελίδα.

----

FIREΝέο Μέλος
01/08/2004, 02:14:01
Ανάλογα για τι είδους "φλασια" μιλάμε θα μπορούσε να είναι και κάποιος μετεωρίτης...Εχω δει αρκετές φορές και σίγουρα κάποιοι ήταν τόσο σύντομοι όσο ένα φλας.

Απο την άλλη πάλι πρέπει να πω οτι 2-3 βδομάδες πριν είδα και εγώ φλασιες απο το πουθενα.
Περπάταγα στον δρόμο (κέντρο σχετικα της Αθήνας, αλλά μικρο δρομάκι) γύρω στις 7-8 (μέρα δηλαδη ακόμα) και ξαφνικα βλέπω την πρώτη φλασιά. Ηταν τόσο έντονη που σταμάτησα και κοίταζα τριγυρω να δω ποιος με βγάζει φωτογραφία, αλλά στον δρόμο δεν υπήρχε κανείς όύτε στα μπαλκόνια. Εκεί σκάει και η δεύτερη και παρατηρώ οτι είναι απο τον ουρανό. Περιμένω μπας και ακούσω ήχω αστραπής αλλά τίποτα( βέβαια ουτε την πρώτη φορα ακούστηκε κάτι) Αλλά όλοι ξέρουμε οτι υπάρχει διαφορά αστραπής και φλας και εγώ είμαι σίγουρη οτι ήταν κάποιου είδους φλας (όσο μακρινη και να ήταν η αστραπή θα είχε ακουστεί κάτι και το φώς δεν θα ήταν τόσο έντονο και ομοιόμορφο) Και φυσικά δεν υπήρχε και ίχνος σύννεφου. Περπάτησα για λίγο ακόμη και "άστραψε" και για τρίτη φορά. Μετά δεν ξέρω γιατι μπήκα σπίτι μου.
Είναι περίεργο αλλά τότε δεν έδωσα καμία σημασία, τώρα όμως που είδα το θέμα τα θυμήθηκα όλα.
Παντως ήταν πολύ έντονο, σαν να ήταν κάποιος πάνω απο το κεφάλι μου και με έβγαζε φωτογραφία.
Δεν πεταγε το ζεπελιν τότε απο οσο ξερω. Και απο την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω την χρήση φλας απο τέτοιο ύψος, δεν στέκει.

ThiosΜέλος
01/08/2004, 18:50:29
quote:
ti douleia exei re thio to zepelin sth sifno?mono gia thn a8hna einai!

Υπάρχουν πάααρα πολλοί λόγοι, για τους οποίους το zeppelin θα μπορούσε να ξεφύγει απ' την επίσημη περιπολία του. Εξάλλου, το θίγω (αναλυτικά έστω) μόνο και μόνο ως πρώτη πιθανότητα.

Εντούτοις, παρατηρώ ότι η εμπειρία του/της Fire ταυτίζεται 100% με την δική μου, σε κάθε λεπτομέρεια που αναφέρει. Συμβαίνει το ίδιο μ' εσένα captain; Το ελπίζω, γιατί τότε, θα βρεθεί ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Τότε, θα είμαστε τρεις, αυτοί που έχουν δει την ίδια ακριβώς λάμψη. Οι δύο μάλιστα την ίδια ώρα! Πέρα από αυτά που μας αναφέρει η φίλη Ostria.

Σε περίπτωση που η αιτία των φαινομένων, των οποίων μάρτυρες γίναμε εγώ και ο Fire είναι μία, τότε νομίζω πως η προφανής λύση μπορεί να αποκλειστεί, αφού το zeppelin πράγματι δεν βρισκόταν στον ελλαδικό χώρο πριν από 2-3 εβδομάδες...

Να πάρει. Τίποτα δεν είναι ποτέ εύκολο.

Παραθέτω ένα απόσπασμα από το πρώτο site που βρήκα πάνω σε ένα ζήτημα που πολλοί απο εσάς ίσως έχετε ακούσει και που μπορεί να έχει σχέση με το υπό εξέταση φαινόμενο. Αν και, κάτι τέτοιο είναι αρκετά απίθανο. Απλώς το αναφέρω ως άλλη μια "προφανή εξήγηση" που είναι απαραίτητο να αποκλειστεί.

Το site είναι το:

http://www.tsopelas.gr/html/migakia.htm

quote:
Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ζελέ του υαλοειδούς σώματος που γεμίζει την εσωτερική κοιλότητα του ματιού τραβάει ή τινάζει τον αμφιβληστροειδή. Η έλξη αυτή προκαλεί την εμφάνιση αστραπών ή φωτεινών κηλίδων, χωρίς να υπάρχει κάποιος εξωτερικός παράγοντας (πχ το φλας φωτογραφικής μηχανής) που να τις δικαιολογεί. Την ίδια αυτή αίσθηση έχουμε και αν κάποιος μας χτυπήσει στο μάτι, οπότε λέμε ότι είδαμε «αστράκια». Όταν η συρρίκνωση του υαλοειδούς δεν το οδηγήσει να αποτραβηχτεί από την επαφή με τον αμφιβληστροειδή, οι αστραπές αυτές μπορεί να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται για πολλές εβδομάδες. Η κατάσταση αυτή είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο καθώς γερνάμε και δεν πρέπει να μας προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.
Σε σπάνιες περιπτώσεις, οι αστραπές συνοδεύονται από έναν μεγάλο αριθμό καινούργιων στιγμάτων και ίσως από το σκοτείνιασμα ενός μέρους του πεδίου όρασής μας. Εφ' όσον σας συμβεί κάτι τέτοιο, συμβουλευτείτε αμέσως οφθαλμίατρο, που θα εξετάσει την περίπτωση να υπάρχει κάποιο σκίσιμο στον αμφιβληστροειδή ή, ακόμα πιο σημαντικό, αρχή αποκόλλησης.

Μπορεί κανείς να παράσχει περαιτέρω δεδομένα σχετικά με το θέμα της πτώσης μετεωρίτη και των οπτικών φαινομένων που μπορεί να προκαλέσει;

Φίλοι Ostria και τυχερούλη, δεν βρήκα την ευκαιρία να ψάξω αυτά που μοιραστήκατε μαζί μας. Sorry...

Edited by - Thios on 02/08/2004 14:14:57

AmazonaΜέλος
01/08/2004, 23:25:55

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΕΠΕΛΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ.
(ΗΤΑΝ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ)

ΠΑΝΤΩΣ ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ
ΤΕΣΠΑ

"Ματαιότις, ματαιοτήτων,τα πάντα ματαιότις"

02/08/2004, 13:05:40
quote:
Πριν δυο-τρεις μήνες περίπου ένα χωριό στην Ιταλία εκκενώθηκε από τις αρχές εξαιτίας των πολλών ξαφνικών πυρκαγιών που ξεσπούσαν στα σπίτια !
Στην αρχή έψαχναν τον εμπρηστη,όταν δεν τον βρήκαν ανέλαβε η επιστήμη.
Η εξήγηση που έδωσαν ήταν το τοπικό ισχυρό μαγνητικό πεδίο.
Το θέμα είχε προβληθεί και τηλεοπτικά από τις ειδήσεις.

Oντως. Οι φωτιές άρχισαν τον Φεβρουάριο, το χωριό βρίσκεται στην Σικελία. Ακόμα δεν έχουν βρει τι έφταιγε για τις ξαφνικές αναφλέξεις, όχι μόνο των ηλεκτρικών συσκευών αλλά και επίπλων, και παρόλο που έκοψαν την παροχή ρεύματος στην περιοχή, το φαινόμενο συνεχίστηκε.

Ενα σχετικό άρθρο που έχει και κάποια links της είδησης στα ΜΜΕ υπάρχει εδώ.

http://www.unknowncountry.com/news/?id=3554

Οσο για το κείμενο που παραθέτει ο Thios (το ιατρικό) προσωπικά δεν το αποκλείω. Αλλά απ ότι κατάλαβα παίζει ρόλο η ηλικία και η φυσική κατάσταση του ματιού. Αν όμως επιβεβαιωθεί η θέαση αυτής της λάμψης, στο ίδιο μέρος του ουρανού και την ίδια ώρα από δύο και παραπάνω αυτόπτες μάρτυρες, τότε αυτή η περίπτωση αποκλείεται.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 02/08/2004 13:10:42

ThiosΜέλος
03/08/2004, 14:56:21
Σας χαιρετώ και πάλι.

Πρώτον. Τελικά, δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να ήταν το zeppelin. Με μέγιστο ύψος πτήσης περί τα 3km, ο ήχος των μηχανών του δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητος. Ούτε μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι μπορούν οι χειριστές του να τις σβήσουν, αφού δεν προβλέπεται η παραμονή του στον αέρα σαν αερόστατο. Κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο. Πιστεύω λοιπόν, ότι σε περίπτωση που το zeppelin ήταν από πάνω μας, θα το καταλαβαίναμε.

Δεύτερον, σχετικά με τις φωτιές στο Canneto di Caronia, η κρατούσα εξήγηση είναι η κίνηση κάτω από την επιφάνεια του εδάφου, στρώματος από μάγμα και τα ηλεκτρομαγνητικά/ηλεκτικά πεδία που δημιουργούνται από την κίνηση αυτήν. Ακόμα κι αν η θεωρία αυτή αποδειχθεί αναληθής, σε κάθε περίπτωση, η ύπαρξη ηφαιστείου στην γειτονία σίγουρα παίζει καθοριστικό ρόλο.

Ενδεικτικά αναφέρω:
http://www.ebicom.net/~rsf1/canneto.htm

Επομένως, εκτός κι αν υπάρχει ηφαίστειο στην Αττική (εν ενεργεία ή εν δυνάμει) αμφιβάλλω αν έχει σχέση με το θέμα μας. Ostria και τυχερούλη, σας παρακαλώ σημειώστε ότι ο σκοπός μου δεν είναι να στην πω, αλλά να προωθήσω την εξέταση του θέματος.

Κοιτάξτε και αυτό:

http://www.huforc.net/sismoi%20ufo.htm

Όπου συναντήσετε το αρκτικόλεξο UFO, παρακαλώ αγνοείστε το...

Αν γίνει σεισμός κατά την διάρκεια των ολυμπιακών, θα επιβεβαιωθεί το παραπάνω άρθρο.

Περισσότερα σύντομα.

Edited by - Thios on 03/08/2004 15:08:58

03/08/2004, 22:35:48

Κανένας φόβος να μου την πεις.
Απόψεις ανταλλάσσουμε.
Μιλάτε για ζεπελιν και καμερες,ενώ εγώ την λάμψη την είδα πριν ένα χρονο,και δεν ερχόταν από τον ουρανο,και δεν υπήρχαν ζεπελιν και κάμερες.
Αυτό που είδα εγώ ερχόταν από πολύ χαμηλα,ηταν χειμώνας(οπότε δεν γινόταν εκδηλώσεις και συναυλίες για να δοκιμάζουν κανά λέιζερ και ήταν στην βόρεια πλευρά της Αττικής) και φώτισε στιγμιαία το παν.
Την επόμενη μέρα επειδή δεν άκουσα καμία σχετική είδηση άρχισα να πιστεύω ότι το φαντάστηκα…

Τα ρήγματα της Αττικής δεν πιανονται?δεν αναπτύσσονται ηλεκ/μαγνητικες δυνάμεις?

----