ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τηλεοπτικοί αστέρες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Τηλεοπτικοί αστέρες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

snikolaidis17 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
snikolaidisΜέλος
17/10/2003, 10:09:32
Αν και το θέμα δεν έχει να κάνει με κινηματογράφο αλλά με τουβού, παρόλα αυτά, δεν ήξερα πού αλλού να το τοποθετήσω, γι'αυτό και σας ζητώ προκαταρκτικά συγνώμη..

Έχουμε και λέμε:

Κυριάκος Βελόπουλος
Αυστηρός. Πολύ αυστηρός και απαιτητικός. Μόνο για φιλοσοφημένους. Αν δεν έχεις διαβάσει και τα 45 βιβλία του "Η Ελλάδα αιμοραγεί" και δεν έχεις κάνει διδακτορική διατριβή στην Αρχαία Ελληνική Ιστορία, σου κλείνει το τηλέφωνο κατάμουτρα.
Αλλά αν απλά τον ακούς, μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα.

Δημοσθένης Λιακόπουλος
Ο παθιασμένος της παρέας. Πορώνεται και αυτό μ'αρέσει. Λίγο η πόρωσή του, λίγο που φωνάζει "δυνατά κι Ελληνικά", λίγο που χτυπάει το χέρι του (αυτό με την βέρα, για να ακούγεται κι όλας) στο τραπέζι, έχει κερδίσει την αγάπη του απλού λαού που δεν καταλαβαίνει και πολλά πολλά.
Όταν τον ακούς, αρχίζεις και νοιώθεις.. κάπως διαφορετικά.. εμπρός, όλοι μαζί να φάμε τους διώκτες της αγαπημένης μας Ελλάδας!!!

Ανέστης Κεραμυδάς
Ο γραφικός της τριάδας. Οι ιστορίες του για τους Εψιλον και πώς ήρθαν από την Ανδρομέδα (ή από όπου αλλού μπορεί να ήρθαν) και πώς προστατεύουν τόσες χιλιάδες χρόνια την Ιερή Ελλάς, δεν έχουν τελειωμό. Σε συνδιασμό μάλιστα με τα μελλοντικά σχέδια των Ιερών Ελλήνων, των μυστικών τεχνολογιών που διαθέτουν κλπ, έχουμε ένα πολύ καλό και δυνατό σενάριο.
Μόνο για πολύ λίγους, που έχουν διαβάσει τα βιβλία του και καταλαβαίνουν για τι πράγμα μιλάει.

Και τώρα το μεγάλο ερώτημα: Για κάποιο λόγο, όλοι έχουν εξαφανιστεί από την Ελληνική (Θεσσαλονίκη μεριά) τηλεόραση. Γιατί όμως; Ξέρετε σε ποια κανάλια παρουσιάζουν τις εκπομπές τους; Και ποιες ώρες;

--
Στράτος. Ετσι απλά.

NotosΝέο Μέλος
07/11/2003, 09:55:37
file mou o vellopoulos kai o liakopoulos exoun
paei sto tileasti.1400 o vellopoulos-1730 o
liakopoulos.

07/11/2003, 11:06:11
Όχι Greeklish παρακαλούμε!
Με ελληνικούς χαρακτήρες...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

07/11/2003, 15:53:40
COOL...

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΑΣΤΕΡΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ "ΦΩΝΑΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΝ "ΤΕΚΤΟΝΩΝ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ)
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...

ΥΠΕΡΒΟΛΗ/ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ/ΠΟΛΩΣΗ=ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

07/11/2003, 16:15:56
quote:
ΥΠΕΡΒΟΛΗ/ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ/ΠΟΛΩΣΗ=ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

και ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ--σε κάποιες περιπτώσεις--θα ήθελα να συμπληρώσω με τη σειρά μου...και ίσως και ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ...(u know, χέρι χέρι...)

(χωρίς να σημαίνει ότι κάποιες φορές δεν ακούγονται και αλήθειες από τις εκπομπές τους...)

Edited by - durden_alie on 07/11/2003 16:16:34

Smart Alex-Μέλος
10/11/2003, 16:39:15
Πάντως οτι πιο καλό έχω ακούσει απο την T.V. τον τελευταίο καιρό είναι το 'ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ' απο τον κ. Λιακόπουλο.

Victory or Valhalla

10/11/2003, 18:12:00
quote:
χωρίς να σημαίνει ότι κάποιες φορές δεν ακούγονται και αλήθειες από τις εκπομπές τους

indeed!..
στην μιση αληθεια βασιζονται(αυτη που δεν θ' ακουσεις απο την αλλη πλευρα /αυτην που θεωρουν εκεινοι αντιθετη τους)μα σαν πολωθεις το συμπερασμα χωλαινει...
Αν σαν απλος θεατης παρακολουθησεις πχ.τον κυριο "χερι-χερι"...(αληθεια παντα εχει το χερι ...στην τσεπη του παντελονιου και αναρρωτιεμαι η ψυχη ,αν μας εχει "συνδεδεμενους" 'η απλα ικανοποιει τ'"ανωτερα" ενστικτα μιλωντας στο λαο... :D)

..καμμια φορα τους παρακολουθω :Ρ
ετσι απλα!
για τις αναφορες τους
(αν και επαναλαμβανονται επειδη εχουν τις πωλησεις βιβλιων τους ως βασικο σκοπο και μαλλον αναφερουν στοιχεια απο εκει μεσα! )
μα με κουραζουν μετα απο το τεταρτο ,φωναζουν παραπολυ,
σε βαθμο δονισης ακομη και συντονισμου...
προς αποφυγης!καλυτερα να του διαβαζεις αν σ'ενδιαφερουν,ωστε να μην σε υποβαλλουν...

για ενα πραγμα δεν νομιζω οτι αμφιβαλλω/αγαπουν παρα πολυ την ελλαδα/τοσο ομως που ισως να ειναι και υπερβολικοι..

φως!

13/11/2003, 01:39:26
quote:

για ενα πραγμα δεν νομιζω οτι αμφιβαλλω/αγαπουν παρα πολυ την ελλαδα/τοσο ομως που ισως να ειναι και υπερβολικοι

Γειά σου φίλτατη ΑΤΜΑ. Μου λειψες!

Όντως έτσι έχουν τα πράγματα. Καλά κάνουν όμως. Είναι ένας τρόπος να αντισταθμίζονται τα πράγματα και να επιτυγχάνονται οι ισορροπίες αφού υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την ΕΛΛΑΔΑ μας!

Feel the anxiety hold off the fear...

AIONΜέλος
13/11/2003, 08:26:50
σκατά Ελλάδα αγαπάνε...
ούτε έχουν πάρει χαμπάρι τι είναι η Ελλάδα όλα αυτά τα τσολιαδάκια.

Αποκλείεται να δείτε ποτέ σοβαρό άνθρωπο στην τηλεόραση. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους...και κλείστε την την γαμ@#$$η ...
Εσωτεριστές που βλέπουν τηλεόραση...τι άλλο θα ακούσουμε!
Και μόνο για την ακτινοβολία που εκπέμπει δεν θα έπρεπε να την πλησιάζουμε στο ένα χιλιόμετρο. 25 καρέ το δευτερόλεπτο συλαμβάνει το μάτι σαν εικόνα, τα 24 και κάτω τα συλαμβάνει το υποσεινήδητο.

"Δυνατά και ελληνικά ,ψηφίστε τη γυναίκα μου για βουλευτή...." χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Τα πρωτόκολλα του σοφού τη γελοιότητας....

13/11/2003, 11:09:09
"Συνέλληνα" ΑΙΟΝ...

Μια ερώτηση μόνο...σχετικά με το :

quote:
"Δυνατά και ελληνικά ,ψηφίστε τη γυναίκα μου για βουλευτή...."

Μη μου πεις ότι ακούστηκε σε κάποια από τις προαναφερθείσες εκπομπές!

Όσο για το :

quote:
Αν σαν απλος θεατης παρακολουθησεις πχ.τον κυριο "χερι-χερι"...(αληθεια παντα εχει το χερι ...στην τσεπη του παντελονιου και αναρρωτιεμαι η ψυχη ,αν μας εχει "συνδεδεμενους" 'η απλα ικανοποιει τ'"ανωτερα" ενστικτα μιλωντας στο λαο... :D)

ΑΤΜΑ, τι να πω! Αυτό είναι...ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ...

AIONΜέλος
13/11/2003, 11:25:13
Η γυναίκα του Λιακόπουλου κατεβαίνει με το κομμα του χέρι-χέρι.

13/11/2003, 11:41:50
Σ' ευχαριστώ για τη διευκρίνηση ΑΙΟΝ...Ομολογώ πως δεν το γνώριζα...

Είπε κανείς κάτι για σκοπιμότητα...

13/11/2003, 14:30:02
ΑΤΜΑΑΑΑΑΑ; Πού είσαι; Τώρα που σε βρήκα θα σε χάσω πάλι;
13/11/2003, 15:13:57
EΔΩ ΕΙΜΑΙ!
ΔΕ ΧΑΝΟΜΑΙ* ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ "ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ" ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΩΔΗ ΑΥΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΔΑΣΟΣ...
(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ "ΠΑΡΘΕΝΟ"
(ΕΝΑ ΤΡΑΝΣ-ΠΑΡΤΥ
ΠΟΥ ΔΙΩΞΕ ΠΟΥΛΙΑ +ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...
"ΕΝΑ ΚΑΤΙ" Η ΤΒ..ΕΔΩ ΕΣΩ...ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ...)

ΑΙΟΝ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ(ΕΝΤΕΛΩΣ)ΑΔΙΚΟ!

ΜΑ ΕΝΑΣ "ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ" ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ(() )
ΒΛΕΠΕΙ + ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
("ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΟΥ" ΚΑΛΟ ΜΟΥ!
...ΤΟΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΗΡΑΜΕ "ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ")
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ!
(ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΩ/ ΔΕ ΜΕ ΚΛΕΙΝΕΙ!)
ΕΧΩ "ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΕΣΛΑ"...
+ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ..
(ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ "ΟΜΑΔΑ 69" ΒΛΕΠΕΙΣ...
(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΓΜΤ ΑΥΤΑ!)

-durden alie-n....τι να πω η ψχ..."etsi-etsi"

*Νeo...(the one but not the only...)
χανουμε κατι οταν δε θελουμε να το εχουμε πια....

brahmajnaniatma

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/11/2003 15:18:40

13/11/2003, 19:42:02
Όταν έρχομαι στην Ελλάδα, παρακολουθώ κάπου κάπου και τους τύπους αυτούς. Είναι να γελάει κανείς με κάτι τέτοια. Και ο Βελόπουλος και ο Λιακόπουλος και ο Κεραμυδάς και ο Πλεύρης και Γεωργαλάς αποτελούν, πιστεύω, τηλεοπτικές φαρσοκωμωδίες ! Οι άνθρωποι αυτοί είναι γεμάτοι από στείρες παρελθοντολογικές αναφορές και ακροδεξιές νοοτροπίες... Αυτές φυσικά στοίχισαν τόσο πολύ στον πατριωτικό χώρο της πατρίδος μας. Τί λένε αυτοί οι κύριοι ; Εκλιπαρούν την Ν.Δ. (βλέπε ΛΑ.ΟΣ.) να ξαναβρεί τη «δεξιά της ταυτότητα» και ασχολούνται με τις μνήμες της 21ης Απριλίου και το πόσο... «λεβέντη βασιλιά» είχαμε !!! Κάποιοι απ’ αυτούς – πιό ματαιόδοξοι και αρχομανείς – πιστεύουν ότι με ένα δήθεν «χαμηλό προφίλ» θα προωθήσουν τα εθνικά μας θέματα... Το μόνο φυσικά που καταφέρνουν είναι να απογυμνώσουν τον Πατριωτισμό από κάθε ουσιαστικό περιεχόμενο...(περίπτωση Μ.Βορίδη). Κάποιοι, νομίζω ότι έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Νομίζουν ότι με το να φοράς ωραίες γραβάτες και με το να σέρνεσαι στη διαπλοκή του λεγόμενου... «εθνικού χώρου» ( εκεί γινεται χαμός!!) , θα πας μπροστά !

Από μεγαλοστομίες, άλλο τίποτα! Οι άνθρωποι αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους. Αυτοί που μιλούν για εθνικισμό και μόνο γράφουν βιβλία, ας ξεκολλήσουν πρώτα από τον πάτο της πολιτικής τους ύπαρξης, ας διευκρινίσουν τί ακριβώς πιστεύουν και τί ακριβώς θέλουν, και ύστερα ας τολμήσουν να βγάλουν τον εθνικό χώρο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται και που οι ίδιοι ευθύνονται γι αυτό. Αυτοί οι δήθεν «ελληναράδες» που μέρα παρα μέρα ιδρύουν και μια κοσμοκρατορία, που ταϊζουν κουτόχορτο και τερατολογίες τους αφελείς, που τη μια μέρα «καταλαμβάνουν» την Κωνσταντινούπολη και την άλλη αναφέρονται στα διαστημόπλοια που... είχαν οι αρχαίοι Έλληνες το 50.000 π.Χ., ένα πράγμα καταφέρνουν τελικώς :
Να κάνουν εμπόριο ελπίδος χωρίς καμιά αιδώ! Όμως έτσι δημιουργούν τους «εθνικιστές» της παντόφλας και του σαλονιού... Και η μιζέρια, το «χαμαλίκι» και ο «πατριωτισμός» του δήθεν καθωσπρεπισμού είναι πράγματι κολλητικές αρρώστιες. Έχω γνωρίσει τέτοιους «εθνικιστές» της μάσας και της ξάπλας, των τεσσάρων τοίχων και της δήθεν «βιβλιομανίας» ( «θεωρητικών» τύπου... Πλεύρη).

Οι «εθνικοπατριωτικοί» αστέρες των τηλεοπτικών παραθύρων - που αργά ή γρήγορα ξεπουλάν τις ελπίδες των αγνών οπαδών τους και οδηγούνται στα κατεστημένα κόμματα – είναι απολύτως υπεύθυνοι για την κατάντια του Εθνικισμού σε απολογητική στάση. Οι τηλεοπτικοί αυτοί βιβλιοπόλες δεν μπορούν να αφυπνίσουν το λαό και να τον μετατρέψουν σε συνειδητοποιημένους και αποφασισμένους μαχητές. Διότι ποτέ τους δεν γνώρισαν τί θα πεί ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. Είναι κάποιοι α κ ί ν δ υ ν ο ι «ξερόλες» οι οποίοι απλώς σπάνε πού και που την ανία της μικροαστικής τους ζωής.

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από «βαρύγδουπες αναλύσεις» ανύπαρκτων εθνικοφρόνων, δεν έχει ανάγκη από αργόσχολους «πατριώτες» που ασχολούνται με ποιηματάκια και ανάγνωση ιστορικών βιβλίων ( την ουσία των οποίων ουδέποτε κατάλαβαν), δεν έχει ανάγκη από «νέες» εκδόσεις, δεν έχει ανάγκη από τύπους εντελώς αποτυχημένους στις δικές τους «προσπάθειες» που κινούνται στα... προάστια της Ν.Δ.. Έχει ανάγκη από ένα νέο Κίνημα ανθρώπων που θα κάνουν τις Ιδέες τους πράξη και Δράση !Και κάτι τέτοιο ακόμα δεν υπάρχει γιατί κάποιοι θέλουν να μην υπάρχει!
Το έχω ξαναπεί. ΤΟ ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ !!!

Καταλαβαίνω ότι η μάζα ασκεί μια «γοητεία» για όσους είναι μιμητές και όχι πρωτοπόροι. Είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι μαχητής σε μια κοινωνία που σκέφτεται με το στομάχι, να είσαι αετός σε σε μια κοινωνία ερπόμενων σκουληκιών.
Η εθνική αφύπνιση δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης από κάποιους που την αντιλαμβάνονται ως ένα κερδοφόρο μέσο πολιτικής και βιολογικής επιβιώσεως.

Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 13/11/2003 19:47:00

14/11/2003, 04:14:17
quote:

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από «βαρύγδουπες αναλύσεις» ανύπαρκτων εθνικοφρόνων, δεν έχει ανάγκη από αργόσχολους «πατριώτες» που ασχολούνται με ποιηματάκια και ανάγνωση ιστορικών βιβλίων ( την ουσία των οποίων ουδέποτε κατάλαβαν), δεν έχει ανάγκη από «νέες» εκδόσεις, δεν έχει ανάγκη από τύπους εντελώς αποτυχημένους στις δικές τους «προσπάθειες» που κινούνται στα... προάστια της Ν.Δ.. Έχει ανάγκη από ένα νέο Κίνημα ανθρώπων που θα κάνουν τις Ιδέες τους πράξη και Δράση !Και κάτι τέτοιο ακόμα δεν υπάρχει γιατί κάποιοι θέλουν να μην υπάρχει!
Το έχω ξαναπεί. ΤΟ ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ !!!

δεν ειμαι "εθνικη" ουτε "ανηκω" ..
ομως σαν παρατηρητης της ελλαδας
που ζω τοσα χρονια..
λεω πως αυτα ειναι τα λογια
αγαπητε φιλε να'σαι παντα καλα...

aum

14/11/2003, 05:48:53
Δε χρειάζεται να ασχοληθώ για πολύ ώρα με κάποιον πορωμένο που φωνάζει για να κερδίσει...(ψήφους?)
Kαι που παίζει με το... ετοιμοναεκραγεικαζανι που λέγεται 'Ελληνας...
Τους καταλαβαίνει κανείς...τους οσμήζεται...
Όπως και λέει η Ισλανδικότατη ψχ Bjork...
...
The...soft distortion...
fils you...u-u-up...
...don't get angry with your se-e-elf!...I'll HEAL you...
...
The...cocoon syround you...so...you can sleep...

Have a fούσκιn nice δay

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you