- Ξορκια με μαγικο ραβδι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
To "Πακέτο με το Τέρας" (με συγχωρείς φίλε μας, αλλά ούτως ή άλλως δε φαίνεται να έδωσες και κάποια ιδιαίτερη σημασία/αξία στα Usernames που επέλεγες) εξαφανίστηκε; Και μάλιστα ύστερα από 13(!!!!!) ολόκληρους λογαριασμούς που άνοιξε; Αχ, αυτοί οι Muggles...
Εγώ ξέρω πάντως το πως φτιάχνεται ένα μαγικό ραβδί(τουλάχιστον αυτού του τύπου που προσωπικά έχω υπόψη μου): με συνοχή, υπομονή και αγάπη στην αναζήτηση της γνώσης.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:Μόλις περιέγραψες τη σημερινή δημοκρατία. Αν και η μαγεία που κάποιοι ψάχνουν λειτουργεί έτσι, την κάτσαμε την βάρκα...
Θα πράξει το σωστό με γνώμονα τις δικές του πεποιθήσεις αποφασίζοντας για τη μοίρα δισεκατομμυρίων ανθρώπων;
Απο την ώρα που γεννιόμαστε σε τούτο το πλανήτη αλλά δε το ξέρουμε ή μάλλον δε θυμόμαστε.
Μετά τραβάμε κουπί.
to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal
Edited by - YUGI-OH on 02/12/2011 15:38:00
Ταξίδι στο άγνωστο
quote:Όπως το πάρει κανείς.
Μάγος δεν γίνεσαι, γεννιέσαι.
quote:
Μάγος δεν γίνεσαι, γεννιέσαι.
Εδώ τώρα τι ξόρκι να χρησιμοποιήσει κανείς; ![]()
![]()
quote:
Μόλις περιέγραψες τη σημερινή δημοκρατία. Αν και η μαγεία που κάποιοι ψάχνουν λειτουργεί έτσι, την κάτσαμε την βάρκα...
Φίλε Italos, δυστυχώς η μαγεία που αναζητούν οι πιο πολλοί είναι ακριβώς έτσι... ![]()

In anticipation of my resurrection...
σε αυτη την ιστοσελιδα λεει πως να κατασκευασεις μαγικο ραβδι οσο για τα ξορκια ειναι δικα σου λεει ομως πως να κανεις τι εδω: http://translate.google.com.cy/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.magicwandsofwizardry.com/magic-wands_028.htm&prev=/search%3Fq%3Dhow%2Bto%2Bmake%2Ba%2Bmagic%2Bwand%2Bthat%2Breally%2Bworks%26hl%3Del%26rlz%3D1C1CHCT_elCY487CY487%26biw%3D1092%26bih%3D504%26prmd%3Dimvns&sa=X&ei=FAz8T4P3K5OW8gTH28yCBw&ved=0CEoQ7gEwAg
επισης απαντω στον Skatenick2001
Edited by - magician2000 on 11/07/2012 11:54:46![]()
Edited by - magician2000 on 11/07/2012 11:56:43