ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ροδόσταυροι - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ροδόσταυροι - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΤΑΟ58 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
DIMΜέλος
05/10/2003, 20:49:17
Καλησπερίζω την παρέα,
Ο φίλος Μαρτινιστης είναι τρομερός, του δείχνουνε το δασος και
συνεχίζει να βλεπει το δενδρο.

Καλέ μου φίλε Μαρτινιστή,

Ο Luis-Claude de Saint-Martin ( 1743-1803) που έγραφε με το ψευδώνυμο
Άγνωστος Φιλόσοφος, ειχε για Δασκάλους τον Martinès de Pasqually του
Τάγματος Les Chevaliers Maçons Elus-Cohen de l’Univers, μεγάλου
Θεουργού, κλπ κλπ, και τον Jacob Boehme από τα γραπτα του.
Τον Jacob Boehme (1575-1624)τον γνώρισε από τους Μme de Boecklin kai ton Rodolphe Salzmann.
Γνωρίζεις τις θέσεις τους για την Μετενσάρκωση?
Ξέρεις ποιος είναι ο Jacob Boehme ???????????????????????????????????????
Kαι για να τελειώνω ας αναφερθώ στις δηλώσεις του.

C’est à Martinès de Pasqually que je dois mon entrée dans les vérités supérieures,
et c’est à Jacob Boehme que je dois les pas les plus importants que j’ ai faits
dans ces vérités.

Στον Martinès de Pasqually χρωστώ την εισοδο μου στις υψιστες πραγματικότητες,
και στον Jacob Boehme τα σημαντικά βηματα για την εισοδο μου σε αυτές.

Μήπως είναι δική σου η γνώμη για την μετενσάρκωση και όχι των Μαρτινιστων?

Φιλικά…DIM

GalaxyΜέλος
06/10/2003, 15:24:52

Γεια σας,

Εντάξει….αφού ο Μαρτινισμος δεν ομιλεί περί της Μετενσαρκώσεως,
ημείς υποχρεούμαστε να μην την πιστευωμεν.

Galaxy

SpiralΜέλος
06/10/2003, 16:39:47
Εντάξει, περί μετενσάρκωσης εμπεδώσαμε. Εμείς θα λύσουμε τα άλυτα;

Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει (και θέλει) να μου έλεγε για το Prieure de Sion (Priory of Sion στην αγγλική βιβλιογραφία).

Ευχαριστώ.

DIMΜέλος
06/10/2003, 18:29:58

Φιλε Μαρτινιστ,
θα σε παρακαλούσα να απαντούσες στης ερωτήσεις με τα πολλα ερωτηματικά.

Διαλογο κάνουμε δεν μαλώνουμε.

Ο καθένας είναι ελευθερος να εκφραστη όπως θελει, και να πει την γνωμη του.

Φιλικα…DIM

ΤΑΟΜέλος
06/10/2003, 19:17:25
quote:

... αλλά εάν αυτή η δοξασία έχει θέση στον ευρωπαϊκό παραδοσιακό εσωτερισμό.

Με αφορμη την παρατηρηση αυτη ,αναρωτιεμαι γιατι να μην εχει θεση στον ευρωπαικο εσωτερισμο...
Η εισαγωγη νεων στοιχειων σε μια παραδοση μπορει να την ανανεωσει και ισως να την εκτοξευσει.
Αυτη η στιγμη του χρονου ειναι η ευνοικοτερη για κατι τετοιο ,για ενα βημα μπροστα...
Ας ειναι η παραδοση ,η αφετηρια κι οχι το τερμα.

Ευχαριστω και χαιρετω σας.

thothΙδρυτικό Μέλος
06/10/2003, 19:39:23
Θα συμφωνήσω με τον Martinist στο ότι πρέπει κάποιος να σέβεται τα δόγματα της Σχολής στην οποίαν ανήκει.

Επίσης θα συμφωνήσω ότι το να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις στην μετενσάρκωση δεν είναι ουσιώδες αλλά ουσιώδες είναι να αγωνίζεσαι να πραγματώνεις εσωτερικές αξίες και όχι να μιλάς για αυτές.

Αλλά θα διαφωνήσω πάλι στο ότι Ευρωπαϊκός παραδοσιακός Εσωτερισμός δεν είναι ο Πυθαγορισμός, ο Πλατωνισμός και ο Νεοπλατωνισμός, και στα νεώτερα χρόνια η Θεοσοφία. Για εμένα ο ευρωπαϊκός εσωτερισμός δεν ήταν πάντα Χριστοκεντρικός και είναι αδικία να θεωρούμε μόνο τον Χριστοκεντρικό Εσωτερισμό ως τον μόνο Ευρωπαϊκό παραδοσιακό Εσωτερισμό.

Αλλά ξαναλέω, ξιφομαχούμε για λόγια και θεωρίες, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό δεν είναι θέμα ουσίας αλλά μορφικό. Από την άλλη ας τολμήσουμε να διαφοροποιηθούμε και να αγκαλιάσουμε και άλλες όψεις, όπως λέει η ΤΑΟ, τουλάχιστον ως στοιχείο έρευνας και όχι δογμάτων.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

06/10/2003, 19:45:51
quote:
Ας μην κολλάμε πάντως σ' αυτό το θέμα. Οι ενστάσεις μου δεν αφορούν τόσο στο εάν - ή πώς - ισχύει η μετενσάρκωση ή όχι, αλλά εάν αυτή η δοξασία έχει θέση στον ευρωπαϊκό παραδοσιακό εσωτερισμό.

martinist

Ο αγαπητος φιλος martinist πολυ πετυχημενα εκφραζει και μια αλλη προσεγγιση στο θεμα της μετενσαρκωσης ( συγγνωμη φιλε μου spiral).

Εχει θεση η μετενσαρκωση στον Ευρωπαϊκο παραδοσιακο εσωτερισμο;

Σαν κληρονομος και συνεχεια του Ελληνικου πολιτισμου η Ευρωπη και γενικοτερα η δυση, προφανως και στον εσωτερισμο, παραδοσιακο θεωρειται οτι αναγεται στη γεννετειρα του και διατηρειται μεχρι σημερα..

Η επανενσαρκωση ηταν πολυ κοινη αντιληψη στους Ορφικους.Περιπου τον 6ο π.χ. αιωνα βρισκουμε αναφορες στον Πινδαρο.

Ο Πλατωνας μας βεβαιωνει οτι η δοξασια της παλιγγεννεσιας αποκαλυπτονταν στις μυστηριακες τελετες και γινοταν αποδεκτη απο ολους τους πιστους με ανακουφιση.(Νομοι 870 d-e).
Γνωστοι που διακηρυξαν την αρχη αυτη, μεταξυ αλλων, ηταν και ο Επιμενιδης, ο Φερεκυδης, ο Εμπεδοκλης και ο Πυθαγορας.

Ειδικα ο Πυθαγορας θυμοταν 4 προηγουμενες ενσαρκωσεις του, για τη μια μαλλιστα εδωσε και αποδειξεις...

Το ποιοι λοιπον εισαγαν νεα στοιχεια και αντιληψεις στον παραδοσιακο ευρωπαϊκο εσωτερισμο και τον νοθευσαν, νομιζω ειναι αρκετα φανερο...

Edited by - Πασχαλης on 06/10/2003 19:49:31

Edited by - Πασχαλης on 06/10/2003 19:56:13

SpiralΜέλος
07/10/2003, 00:39:23
Κατ' αρχήν, ανακάλυψα πως έγινα μέλος 2ης βαθμίδας. Άντε, και στην 33η!
Τώρα πρέπει, όπως κάνουν και κάποιοι άλλοι, να ανοίξω τόπικ γι' αυτό;
Πάντως θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δασκάλα μου που μου έμαθε να διαβάζω, να γράφω και να μετράω τις βαθμίδες, το γυμνάσιό μου που από ελληνική φιλοσοφία με άφησε σε βαθιά μεσάνυχτα, τον καθηγητή των θρησκευτικών μου που με έκανε καλό χριστιανό, τους γάλλους εσωτεριστές για τις αναζητήσεις τους, τη γαλλική εταιρία που έχει κατασκευάσει το αυτοκίνητό μου για την τεχνολογία της και τον Thoth (το δικό μας, μην τον μπερδέψουμε με άλλον συνονόματο) χωρίς να ξέρω γιατί.

Αφού επιμένετε να συζητάμε τη μετενσάρκωση θα γράψω πάλι, δεν είναι πιο "λογική" στο πλαίσιο του εσωτερισμού η αποδοχή της; Ενώ η μια ζωή δείχνει πολύ εξπρές, οι διαδοχικές ζωές δεν είναι πιο κοντά στις εσωτεριστικές πεποιθήσεις, στην ιδέα της σταδιακής εξέλιξης και λοιπά και λοιπά, στα μυστήρια του κόσμου...
Να γιατί, κατ' εμένα, το "μια κι έξω" (ή μάλλον "μια και μέσα") δείχνει λίγο, ενώ η μετενσάρκωση συναντάει καλύτερα τις προσδοκίες ενός αναζητητή.
Επανέρχομαι λοιπόν στη "ρομαντική" διάσταση του θέματος και θα ξαναπώ το χιλιοειπωμένο ότι εναπόκειται στον καθένα μας να επιλέξει κατά το ένστικτό του την άλφα ή τη βήτα άποψη. Η ιδέα της μετενσάρκωσης απαντάει καλύτερα στο "φόβο του τερματοφύλακα μπροστά στο πέναλτυ" (τίτλος παλιάς ταινίας, για να αντιληφθούν οι νεώτεροι) και είναι πιο εξωτική, πιο γοητευτική και -φυσικά- πιο ανακουφιστική.

Παρεμπιπτόντως, ο φίλος μας ο Τζάκομπ Μπαίμε αναφέρεται στη συμβολική πνευματική αναγέννηση του ανθρώπου, με τη βοήθεια της χάρης του Ιησού.

thothΙδρυτικό Μέλος
07/10/2003, 01:10:57
quote:
Πάντως θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δασκάλα μου που μου έμαθε να διαβάζω, να γράφω και να μετράω τις βαθμίδες, το γυμνάσιό μου που από ελληνική φιλοσοφία με άφησε σε βαθιά μεσάνυχτα, τον καθηγητή των θρησκευτικών μου που με έκανε καλό χριστιανό, τους γάλλους εσωτεριστές για τις αναζητήσεις τους, τη γαλλική εταιρία που έχει κατασκευάσει το αυτοκίνητό μου για την τεχνολογία της και τον Thoth (το δικό μας, μην τον μπερδέψουμε με άλλον συνονόματο) χωρίς να ξέρω γιατί.

Χμμμ!!! Με μπέρδεψες...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

SpiralΜέλος
07/10/2003, 01:41:29
Και ένα χαρούμενο ιστορικό διάλειμμα μέχρι να επιστρέψετε δριμύτεροι στη μετενσάρκωση (φοβάμαι πως δεν θα το αποφύγουμε), αφιερωμένο στο φίλο Martinist:

To 1927 ο Εμίλ Νταντίν (Emile Dantinne) ίδρυσε το "L' Ordre Hermetiste Tetramegiste et Mystique". Επρόκειτο για ένα ανασχηματισμό του "Order of Pythagoras".
O Nταντίν (1884-1969) ήταν βέλγος και ασχολούταν συστηματικά με το μυστικισμό. Είχε αυτοδιδαχθεί ιταλικά, πορτογαλικά, ελληνικά, λατινικά και ρωσικά και στη συνέχεια έμαθε εβραϊκά και αραβικά. Η πολυμάθειά του τον βοήθησε να αναπτύξει και πλούσια συγγραφική δραστηριότητα.
Ο Νταντίν το 1904 γνωρίστηκε με το Ζοζεφίν Πελαντάν (Josephine Peladan) που είχε δημιουργήσει το "L' Ordre de la Rose-Croix Catholique et Estethique du Temple st du Graal" αφού είχε εγκαταλείψει το "L' Ordre Kabbalistique de la Rose-Croix". Ας θυμηθούμε ότι ο Πελαντάν είχε οργανώσει εκείνα τα υπέροχα "ροδοσταυρικά σαλόνια" με την παρουσία καλλιτεχνών και του καλού κόσμου... Το Τάγμα του ίδρυσε παράρτημα και στο Βέλγιο. Άλλωστε οι Βρυξέλλες είχαν γίνει το κέντρο του ευρωπαϊκού εσωτερισμού και ο Ροδοσταυρισμός βρισκόταν σε άνθηση.
Μετά το θάνατο του Πελαντάν (1918) το Τάγμα του αναδιοργανώθηκε και στο Βέλγιο το ανέλαβε ο Νταντίν δίνοντάς του το όνομα "Rose-Croix Universelle". O Sar (=υιός του Ρα, είδος τίτλου για ανώτερους μυημένους) Hieronymus, όπως ήταν το nomen mysticum του Νταντίν, το επανέφερε "στην αρχαία παράδοση του αληθινού Ροδοσταυρισμού".
Το 1923 ο Νταντίν αναδιοργανώνει ξανά το Ροδοσταυρικό Τάγμα (Ordo Aureae & Rosae Crucis - OARC) σε 3 διαφορετικά Τάγματα: Στο "L' Ordre de la Rose-Croix Universitaire" με 9 βαθμούς, το "L' Ordre de la Rose-Croix Universelle" υπό τον ιμπεράτορ Φρανσουά Σετεβαί (Francois Soeteway. Sar Succus) με 9 βαθμούς και το "L' Ordre de la Rose+Croix Interieure" υπό τον ιμπεράτορ Ζυλ Ροσά ντε Αμπαί (Jules Rochat de Abbaye, Sar Apollonius) με 4 βαθμούς.
Το 1925 ο Νταντίν ίδρυσε ένα "R+C Centre" στις Βρυξέλλες και το 1927 φτάνουμε στο O.H.T.M. υπό τον ίδιο, το Σετεβαί και τον Τζην Μάλλινγκερ (Jean Mallinger) που ήταν επικεφαλής του βελγικού παραρτήματος του "Rite Memphis-Mizraim".
Εκτός των άλλων, ο Νταντίν ίδρυσε και το C.R.S.O. (Commission de recherches scientifiques sur l' occultisme) στην πόλη Hey του Βελγίου, άλλα "επιστημονικά ινστιτούτα για τον αποκρυφισμό" και τη "Societe Metaphysique" στις Βρυξέλλες.

07/04/2004, 13:40:02
Τι λετε εχετε ορεξη να γνωρισουμε (μεσα απο εικονες) καλυτερα τον τοπο που νομιζουμε οτι ξερουμε καλα;
ΑΝ ΝΑΙ τοτε το ταξιδι αρχιζει, αν ειναι να μονολογω, ευχαριστω να λειπει το βυσινο.

zezmpergΜέλος
07/04/2004, 14:10:07
Σας χαιρετώ.
quote:

Τι λετε εχετε ορεξη να γνωρισουμε (μεσα απο εικονες) καλυτερα τον τοπο που νομιζουμε οτι ξερουμε καλα;
ΑΝ ΝΑΙ τοτε το ταξιδι αρχιζει, αν ειναι να μονολογω, ευχαριστω να λειπει το βυσινο.

Καλέ μου Φωτογράφε σε χαιρετώ.
Πολύ καλό το θέμα σου, αλλά και λίγο "παράξενο" μέσα φυσικά δεν θα μας χάλαγε....
Έχω όρεξη να γνωρίσω μικρές όμορφες περιοχές της Αττικής Γης και ήδη έχω προσδεθεί.....Σε ευχαριστώ καλέ μου ΟΔΗΓΕ.
Σε χαιρετώ φιλικά.
Σας χαιρετώ.

Ε.μ.ΑΜέλος
07/04/2004, 16:04:42
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

sparveriusΜέλος
07/04/2004, 17:13:11
Αν μου επιτρέπετε μία μικρή παρέμβαση:

Παίρνω αφορμή από το σχόλιο του/της Ε.μ.Α. αλλά δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εκείνον/εκείνη. Νομίζω ότι ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣGR ζητά τη ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών στο θέμα που ξεκίνησε. Όπως το καταλαβαίνω, η ενεργή συμμετοχή σε αυτό το θέμα προϋποθέτει την αμφίδρομη και όχι μονόπλευρη παράθεση εικόνων. Π.χ. είμαι σίγουρος ότι η zezmperg είναι σε θέση να εμπλουτίσει σε μεγάλο βαθμό αυτό το θέμα, κρίνοντας από την ποιότητα και την πληροφορία του αντίστοιχου θέματος που είχε ανοίξει για την Πάρνηθα. Οπότε, ίσως θα έπρεπε πρώτα να αναλογιστούμε αν όντως έχουμε να προσφέρουμε ουσιαστικά στο θέμα προτού δηλώσουμε αυθόρμητα τη συμμετοχή μας. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω ενεργά στο θέμα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ανταποκριθώ στο δικό μου κομμάτι της υποχρέωσης, απλούστατα γιατί δεν έχω ασχοληθεί.

sparverius

Ε.μ.ΑΜέλος
07/04/2004, 18:50:08
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ???

zezmpergΜέλος
07/04/2004, 20:04:19
Σας χαιρετώ.
quote:

Αν μου επιτρέπετε μία μικρή παρέμβαση:

Παίρνω αφορμή από το σχόλιο του/της Ε.μ.Α. αλλά δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εκείνον/εκείνη. Νομίζω ότι ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣGR ζητά τη ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών στο θέμα που ξεκίνησε. Όπως το καταλαβαίνω, η ενεργή συμμετοχή σε αυτό το θέμα προϋποθέτει την αμφίδρομη και όχι μονόπλευρη παράθεση εικόνων. Π.χ. είμαι σίγουρος ότι η zezmperg είναι σε θέση να εμπλουτίσει σε μεγάλο βαθμό αυτό το θέμα, κρίνοντας από την ποιότητα και την πληροφορία του αντίστοιχου θέματος που είχε ανοίξει για την Πάρνηθα. Οπότε, ίσως θα έπρεπε πρώτα να αναλογιστούμε αν όντως έχουμε να προσφέρουμε ουσιαστικά στο θέμα προτού δηλώσουμε αυθόρμητα τη συμμετοχή μας. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω ενεργά στο θέμα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ανταποκριθώ στο δικό μου κομμάτι της υποχρέωσης, απλούστατα γιατί δεν έχω ασχοληθεί.

sparverius

Καλέ μου φίλε sparverius σε χαιρετώ.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια προς το προσωπό μου. Θέλω όμως να γράψω , ότι Η Πάρνηθα δεν είναι δικό μου συγγραφικό topic, αλλά του πολύ γλυκού μας φίλου Oannes. Έτσι καλέ μου για να υπάρχει μια σωστή τάξη στα πράγματα των forums.
Τώρα για την Αττική φωτογραφική περιήγηση, νομίζω πως όλοι οι καλοί φίλοι μας είναι δεκτοί.
Σε χαιρετώ φιλικά sparverius.
Σας χαιρετώ.

07/04/2004, 21:33:24
Αγαπητη zezmperg νασαι καλα, μαλλον ομως εχεις καποιο δικιο οταν ζητας ¨παραξενο¨ και δεν ξερω αν μπορω να καλυψω σε αυτο τον τομεα το θεμα αυτο.
Ισως να εκανα λαθος που ξεκινησα ενα τετοιο τοπικ εδω μαλλον βιαστηκα.
Απο την αλλη ο φιλος sparverius ειπε ακριβως (εγραψε) την σκεψη μου.
Ε.Μ.Α γεια σου και σενα δεν εχεις εικονες ειπες; φυγε γρηγορα...(πλακα κανω).
Δεν ζητω να εχεις εικονες αλλα αποψη και γνωμη και να μας τιμησεις με την συμμετοχη σου αλλα αυτο που με προβλημματιζει ειναι οτι ισως δεν συμβαδιζει η ιδεα μου με τον χωρο εδω .
.....

08/04/2004, 19:52:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕGR ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..

ΠΑΡΝΗΘΑ..
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΝΗΣ ΚΛΕΙΣΤΩΝ..
ΣΠΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ...
ΦΡΟΥΡΙΟ ΦΥΛΗΣ...
ΓΥΦΤΟΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΖΑ..
ΑΓΙΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ...
ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΛΕΤΖΑ..
ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑΤΟΙΟΥ..

ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ...
ΜΕΓΑΡΑ....
ΣΚΟΥΡΤΑ...

ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ..
ΠΑΝΤΕΛΗ...
ΥΜΗΤΤΟΣ...

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ...
ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ.......

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ...

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ..

ΑΤΤΙΚΗ ΜΑΓΙΚΗ ΓΗ.
ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΤΣΙΚΛΙΔΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ALDEBARAN..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

08/04/2004, 20:43:30
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΒΑΤΑΡ
Μου εδωσες μια ιδεα !!!!!
Θα βαζω μια φωτογραφια απο ολα αυτα που ειπες και θα αναφερουν οι φιλοι οτι θρυλους σχετικους ξερουν γυρω απο ολα αυτα τα μερη.
Εχω φωτο απο ολα αυτα που εχεις γραψει.
Το βιβλιο το γνωριζω ειναι πολυ καλα τα βιβλια του ΤΣΙΚΛΙΔΗ.

ΤΟ (ΠΑΝΤΕΛΗ) ενοεις ΠΕΝΤΕΛΗ ; η κατι αλλο:

zezmpergΜέλος
08/04/2004, 22:38:06
Σας χαιρετώ.
quote:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΒΑΤΑΡ
Μου εδωσες μια ιδεα !!!!!
Θα βαζω μια φωτογραφια απο ολα αυτα που ειπες και θα αναφερουν οι φιλοι οτι θρυλους σχετικους ξερουν γυρω απο ολα αυτα τα μερη.
Εχω φωτο απο ολα αυτα που εχεις γραψει.
Το βιβλιο το γνωριζω ειναι πολυ καλα τα βιβλια του ΤΣΙΚΛΙΔΗ.

ΤΟ (ΠΑΝΤΕΛΗ) ενοεις ΠΕΝΤΕΛΗ ; η κατι αλλο:

Αβατάρας είναι ετούτος...
Μπρός γρήγορα στη δουλεία...
Άναψε λοιπόν το πράσινο φωτάκι...
Και το ταξίδι ας αρχίσει.
Σε ευχαριστούμε.
Σας χαιρετώ.