ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποιός είναι τελικά ο Θεός στον οποίο πρέπει να πιστεύουμε? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ποιός είναι τελικά ο Θεός στον οποίο πρέπει να πιστεύουμε? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

makfor61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
08/06/2004, 09:35:22
To περίεργο αν και είμαστε στην Ελλάδα και όχι στην Αυστραλία είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν από "κακά" μέλη...

Το χειρότερο όμως κατά τη γνώμη μου για τον εσωτερισμό το οποίο δεν συνάδει καθόλου μ'αυτόν είναι ο πόλεμος για την "ταμπακιέρα"...

"Τάδε έφη Avallon"
oneiric1Μέλος
08/06/2004, 15:38:17
Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών!

Γιατί όχι και σε ‘μας!?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

08/06/2004, 20:17:37
Η διαφορά είναι ότι δεν ήμαστε οικογένεια γιατί αν ήμασταν θα τα βρίσκαμε έστω και μετά από λίγο καιρό...

"Τάδε έφη Avallon"
lencolasΜέλος
09/06/2004, 01:37:58
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ "ΚΑΚΑ ΜΕΛΗ",ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΙΕΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ !!ΤΡΑΝΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..
ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ...ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ.....ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ....ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΚΑ ΜΕΛΗ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ....ΟΠΩΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΕΛΗ...
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ....ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΚΑ ΜΕΛΗ",ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ???? ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΧΕΡΑΚΙΑ.....

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

09/06/2004, 03:52:01
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΛΕΓΚΟΛΑ-ΞΩΤΙΚΟ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΣανενακΜέλος
09/06/2004, 04:26:31
quote:
....ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΚΑ ΜΕΛΗ",ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ???? ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΧΕΡΑΚΙΑ

ΠΑΡΟΝ

ΚΑΝΕΝΑΣ : ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ!!

Ψιτ! Μιλησε Κανενας; Α! Νομιζα!!!

Κανενας.

09/06/2004, 04:58:33
ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΝΕΝΑΚ ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ.
ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΕΙΣ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ -ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ: ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑΝΗΣ(!!!)- ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.

ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΟΧΙ.... ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ

Edited by - gretel on 09/06/2004 05:51:32

lencolasΜέλος
09/06/2004, 06:50:52
GRETEL,
TΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΠΑ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ!ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ!!
ΚΑΝΕΝΑΣ,ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

zezmpergΜέλος
09/06/2004, 07:08:29
Σας χαιρετώ.
Lencolas και Gretel σας καλημερίζω.
Όμως βρε κορίτσια πως μπορεί να αλλάξει ο άνθρωπος;
Να κατά μεγάλη σύμπτωση έχω στα χέρια μου e-mails που μου έστειλαν κάποιες/οι και μην λογαριάζοντας τίποτα οι ίδιες/οι, τις/τους βλέπω εδώ στα topics και γράφουν άλλα...
Αφού λέω μπας και έχουμε διχασμό προσωπικότητας ή διπλούς "λογαριασμούς" από το ίδιο άτομο στο εσωτερικα, για του λογου το αληθές όποια/ος το επιθυμεί μπορώ να του τα αποστύλω.
Λέτε να πουν πως έχω ράμματα για τις γούνες των κακών μελών;
Μπα δεν νομίζω όλοι μπορεί να γίνουμε ΚΑΚΑ μέλη το δύσκολο θα είναι να είμαστε τα ΚΑΛΑ!
Σας χαιρετώ.

ΣανενακΜέλος
09/06/2004, 08:46:15
quote:
ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΝΕΝΑΚ ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ.

Οι μαγκες δεν υπαρχουν πια...

quote:
ΚΑΝΕΝΑΣ,ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!

Και φυσικα το εννοω.
Ειναι τιμη μου που ειμαι κακο μελος στο φορουμ του εσωτερικα.
Ασε κατω την τσιχλα ρε!!!!

quote:
Lencolas και Gretel σας καλημερίζω

Ρε zezmperg εμεις οι κακοι ουτε μια καλη μερα δεν αξιζουμε.
Τραγουδακι δεν σου ξαναγραφω..

Κανενας.

zezmpergΜέλος
09/06/2004, 09:52:57
quote:

Ρε zezmperg εμεις οι κακοι ουτε μια καλη μερα δεν αξιζουμε.
Τραγουδακι δεν σου ξαναγραφω..

Κανενας.

Καλημέρα Σανενάς και ας με απειλείς... Κακό μέλος
Τι να κάνω η zezmperg; Βλέπεις αντιγράφεις τα όμορφα!
Καλημέρα σε όλους σας.

oneiric1Μέλος
09/06/2004, 11:21:47
quote:
Η διαφορά είναι ότι δεν ήμαστε οικογένεια γιατί αν ήμασταν θα τα βρίσκαμε έστω και μετά από λίγο καιρό...

Καλη μου Avallon, δεν είναι έτσι. Σίγουρα έχεις ακούσει από φίλους & γνωστούς ότι καμιά φορά μέσα στους οικογενειακούς κόλπους, γίνονται τα "χειρότερα εγκλήματα"... οπότε μην απορείς, καταλαβαίνω την πικρία σου αλλά είναι... ας πούμε "φυσιολογικό".

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

09/06/2004, 22:52:07
quote:
"... οπότε μην απορείς, καταλαβαίνω την πικρία σου αλλά είναι... ας πούμε "φυσιολογικό".

Φυσιολογικό είναι για τους μη ενασχολoύμενους με τα εσωτερικά...
Για αυτούς που τέλος πάντων θέλουν να πιστεύουν ότι κατέχουν την εσω-γνώση , μελετούν τον εσω τους εαυτό σκούγεται τουλάχιστον παράλογο...

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 10/06/2004 09:48:52

lencolasΜέλος
10/06/2004, 01:26:37
quote:

Σας χαιρετώ.
Lencolas και Gretel σας καλημερίζω.
Όμως βρε κορίτσια πως μπορεί να αλλάξει ο άνθρωπος;
Να κατά μεγάλη σύμπτωση έχω στα χέρια μου e-mails που μου έστειλαν κάποιες/οι και μην λογαριάζοντας τίποτα οι ίδιες/οι, τις/τους βλέπω εδώ στα topics και γράφουν άλλα...
Αφού λέω μπας και έχουμε διχασμό προσωπικότητας ή διπλούς "λογαριασμούς" από το ίδιο άτομο στο εσωτερικα, για του λογου το αληθές όποια/ος το επιθυμεί μπορώ να του τα αποστύλω.
Λέτε να πουν πως έχω ράμματα για τις γούνες των κακών μελών;
Μπα δεν νομίζω όλοι μπορεί να γίνουμε ΚΑΚΑ μέλη το δύσκολο θα είναι να είμαστε τα ΚΑΛΑ!
Σας χαιρετώ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ZEZMPERG,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΕΣΥ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ!ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ!ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ...
ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ...

quote:
Ασε κατω την τσιχλα ρε!!!!

OXI ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ!ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΑ!ΔΩΣΤΗΝ ΛΕΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ "ΚΑΚΑ ΜΕΛΗ"!!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

10/06/2004, 10:21:10
Καλημέρα και από μένα.

Στην υπογραφή μου λέει «Ο κακός λύκος», άρα ανήκω στα κακά μέλη.

Το διαδυκτιακό αυτό τόπο τον ξεχώρισα όταν τον πρωτοβρήκα και πίστευα πως θα μπορώ να κάνω εδώ εκείνες τις κουβέντες που δε μπορώ να κάνω στην καθημερινότητα μου.

Κάποια στιγμή απογοητεύτηκα επειδή δεν πήγαιναν τα πράγματα όπως τα νόμιζα, βέβαια σ’ αυτό έχω άδικο εγώ γιατί δε μπορώ να καθορίσω το πώς θα δουλεύει το Forum, δεν είμαι εγώ αυτός που θα βάλει τα όρια του πρέπει και του δεν πρέπει.

Έφτασα στο σημείο να αποχωρήσω για ένα τρίμηνο, επέστρεψα γιατί ήθελα με κάποια συγκεκριμένα άτομα να συνδιαλέγομαι, έδωσα ενώπιον όλων μάχες και πριν την αποχώρηση μου και με την επιστροφή μου, τελικά αποφάσισα ότι με ενοχλεί να μη το σχολιάζω, όπου θεωρώ κάτι ως ανυπόστατο και βλακώδες να το αντιμετωπίζω με χιούμορ ή να το παρακάμπτω.
Προέτρεψα και κάποιους φίλους να πράξουν το ίδιο θεωρώντας πως αυτή είναι η καλύτερη λύση για να αποφεύγονται οι διαμάχες.

Δεν κρατάω κακίες σε κανέναν, θεωρώ ότι ο καθένας έχει την άποψη του και τη θέαση του, όμως όταν μου επιτίθενται επιτίθεμαι, σίγουρα με διάφορους τρόπους αλλά το κάνω.
Ελπίζω να τα καταφέρω για όσο καιρό υπάρχω μέσα σ αυτό το Forum να μην διαπληκτιστώ με κανέναν και να προσφέρω κάτι στη συνολική προσπάθεια, ευχαριστώ όσους προσέφεραν σε μένα, ευχαριστώ όσους με θεωρούν φίλο.

Άρα είμαι ένα κακό μέλος.

Υ.Γ. Τα παραπάνω τα εννοώ κατά λέξη.

Ο κακός λύκος

10/06/2004, 16:53:39
ΚΑΚΕ ΛΥΚΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΠΕΡΑ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΦΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΥΒΟΣ ΜΕ ΓΩΝΙΕΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΛΕΙΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΑΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.

ΕΔΩ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 4-5 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ.

ΠΕΡΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

ΣΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΠΙΚ.

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

lencolasΜέλος
11/06/2004, 06:20:31
Ram,
AN ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΑ "ΚΑΚΑ ΜΕΛΗ"..ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΛΟΜΠΙΝΑ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..

ΥΣ:ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:Ο ΚΕΛΣΟΣ ΖΕΙ?
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 11/06/2004 06:21:00

11/06/2004, 11:37:10
Απλά ένα ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, ελπίζω να φανώ αντάξιος.

Lengolas ναι ζεί και έχω την τιμή να τον απολαμβάνω σχεδόν κάθε μέρα, είτε από κοντά, μιας και είμαστε γείτονες, είτε από τηλεφώνου. Ελπίζω πως θα γράψει στο μέλλον κάποια post.

Ο κακός λύκος

elpidaΜέλος
11/06/2004, 12:56:35
Το καλό είναι πως τελικά παρόλα όσα έχουν συμβεί αποδεικνύεται πως υπάρχουν άτομα τα οποία μπορούν να δουν λίγο πιο ξεκάθαρα το "ρόλο" του καθενός να εκτιμήσουν να δώσουν και να πάρουν μέσα από αυτό το forum λειτουργώντας με πιο αντικειμενικά και ορθά ίσως κριτήρια.

Κάτι είναι και αυτό πέρα από τα κατινιάσματα...

ΚάθυΜέλος
11/06/2004, 13:08:01
quote:
ΥΣ:ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:Ο ΚΕΛΣΟΣ ΖΕΙ?
ΦΙΛΙΚΑ

Όχι! Τον σκοτώσαμε!
Τον ενταφιάσαμε
και τον θυμούμαστε
οσάκις τον χρειαζόμαστε!

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον