ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενο μικροαντικείμενο (Τσιπάκι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενο μικροαντικείμενο (Τσιπάκι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

skeptic15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
skepticΜέλος
11/02/2006, 18:58:16
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ)

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Ε.Ο. Ανδρομέδιος ]+[ http://andromedios.blogspot.com

SavaothΜέλος
11/02/2006, 19:26:12
Φίλε νομίζω(δεν είμαι 100% σίγουρος)πως αυτό είναι κάποιο τσιπάκι-κάψουλα που διοχετεύεται με ειδική σύριγγα(νομίζω της Bayer)και χρησιμοποιείται ήδη σε χώρες όπως η Νότια Αφρική,Ρωσία κτλ. για τον έλεγχο των εργατών σε εργοστάσια(κάτι σαν ταυτότητα..)
11/02/2006, 20:37:39
Μπορει να εχεις δικιο. Να ξερετε κατι τετοιο θα μοστραρουν απο το 2007-2008 στους νεοσυλλεκτους στρατιωτες, υποτηθετε να μας ελεγχουν ιατρικα. Ηδη ξεκινησε απο τους ΕΠ.ΟΠ. Επισης, στα νεα διαβατηρια θα εχουν και εκει τσιπακια.

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

12/02/2006, 04:30:28
quote:

Φίλε νομίζω(δεν είμαι 100% σίγουρος)πως αυτό είναι κάποιο τσιπάκι-κάψουλα που διοχετεύεται με ειδική σύριγγα(νομίζω της Bayer)και χρησιμοποιείται ήδη σε χώρες όπως η Νότια Αφρική,Ρωσία κτλ. για τον έλεγχο των εργατών σε εργοστάσια(κάτι σαν ταυτότητα..)

τσιπακι ειναι, απο αυτα που μπαινουν κατω απο το δερμα και ο νομος που ψηφιστηκε πριν απο 3-4 χρονια, λεει οτι πρεπει να το βαλουμε ολοι στα σκυλια μας.

για αρχη, στο μελλον μπορει να το επιβαλουν και σε μας...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

XDΜέλος
12/02/2006, 09:33:45
Πρόκειται για κάποια έκδοση του περίφημου Veri-Chip ή συμβατής τεχνολογίας. Η χρήση του εκτός από τους σκύλους, ψάχνοντας λίγο στο Δίκτυο έχει εγκριθεί από τις αρχές των Η.Π.Α. για ιατρικούς σκοπούς σε ανθρώπους ενώ έχει επιβληθεί (ή υπάρχουν σκέψεις -δεν διάβασα ολόκληρο το άρθρο) για λόγους ασφάλειας στις στρατιωτικές υπηρεσίες του Μεξικού, τέλος λέγεται ότι χρησιμοποιείται και από κάποια Βρετανικά night clubs για την είσοδο των μελών τους ως υποκατάστατο της ταυτότητας (φήμες), το chip τοποθετείται στους «μαλακούς ιστούς» (λίπος) του μπράτσου.

Εδώ http://www.membrana.ru/articles/health/2002/02/07/205900.html μπορείτε να δείτε ένα Veri-Chip σε Ρωσικό άρθρο που αφορά την υγεία (είπαμε πλασάρετε αρχικά ως «ιατρική συσκευή» και σε λίγο ως «στρατιωτικός εξοπλισμός» ).

skepticΜέλος
12/02/2006, 13:48:51
Verichip:

άγνωστο αντικείμενο:

Δεν νομίζω ότι είναι το Verichip.
Και αυτό για 2 κύριους λόγους.
- Διαστάσεις. Στο site που έβαλες (και αλλού) to Verichip(και οι διάφορες εκδόσεις του)εχει διαστάσεις που κυμαίνονται από 1 εκατοστό μήκος μέχρι 1,2-1,3 εκατοστά το μεγαλύτερο.
Το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει μήκος περίπου 2 εκατοστά είναι δηλαδή αρκετά μεγαλύτερο.
- Δεν φαίνεται να είναι εμφυτέψιμο υποδερμικά τσιπ γιατί καταρχάς το αντικείμενο βρέθηκε μέσα σε πλαστικό κάλυμα και είναι επίσης αρκετά μεγάλο για να χρησιμοποιηθεί σε εμφύτευση.

Μάλλον πρόκειται για παραπλήσια τεχνολογία αλλά όχι καθαρά εμπορική, πιθανόν του στρατού ή των μυστικών υπηρεσιών και χρησιμοποιείται ώς κοριός δορυφορικού εντοπισμού GPS ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορω βέβαια να είμαι σίγουρος...

null_n_voidΜέλος
12/02/2006, 14:48:36
Ναι αλλά μπορεί να μπαίνει σαν υπόθετο....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

12/02/2006, 18:55:31
Ναι, αλλα αμα ηταν υποθετω, το λιγοτερο σε ενα 6ωρο, θα "αφοδευοταν". Αν ειναι εμφυτευσιμο, εχει ισοβια διαρκεια (μεχρι να πεθανουμε). Ουσιαστικα, με αυτο το "τσιπακι" φτιαχνουμε "ιατρικους" φακελλους παρακολουθησης. Θα αναγραφεται το DNA μας, και φυσικα δεν θα μπορουμε να παρανομησουμε (οπως σε πλαστοπροσωπια). Αναμενεται...

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

skepticΜέλος
12/02/2006, 22:24:21
Προσέξτε τι αποκαλυπτική πληροφορία βρήκα σε ξένο φόρουμ (Τι σου είναι όμως το internet έ)...

im shocked you dont know what that is!!

ITS AN RF-ID CHIP!!!

ok after looking at the other pictures, i can tell you with certainty its out of a set of car keys.

use to disable the immobilizer, probably from a FORD car.

this RFID chip is much bigger than the link, its from car keys, and the orange and clear rubber is a ribbed rubber to provide shock protection.

i have one here now, right infornt of me, exactly the same as the op pic, including the protective rubber and its from inside a set of keys for a ford card.

again, its a car immobilizer de-activator chip!

you will find one in a lot of car keys.

damn i have 6 infront of me now with the chip inside!!

Δηλαδή κατα πάσα πιθανότητα το συγκεκριμένο μικροαντικείμενο είναι ένα RFID (Radio Frequency Idedification) chip που βρίσκεται μέσα σε κλειδιά μοντέρνων αυτοκινήτων και χρησιμοποιείται για να απενεργοποιεί τον immobilizer του αυτοκινήτου!

Περισσότερα εδώ:
http://www.future-store.org/servlet/PB/-s/1f7v33m1drh5i4e9lm6i15p3vq11ac2a13/show/1004598/off-Presse-Pressemat-IBMStudy_Motor-f-Innov-engl_05-06-06.pdf

(ΣΕΛΙΔΑ 17)

13/02/2006, 23:49:49
Θα συμφωνήσω με το φίλο skeptic στην τελευταία του τοποθέτηση ότι μάλλον δεν είναι το περίφημο veri-chip, διότι δεν μπορώ να δεχτώ ότι μια τέτοια "γκουμούτσα" στο μέγεθος της διαμέτρου του δίευρου, θα εμφυτεύεται μέσα στο χέρι ή όπου αλλού...

Είπαμε,
θα μας το βάλουν (αργά ή γρήγορα, και με το ζόρι),
αλλά θα φροντίσουν να μη μας πονέσουν οι κύριοι της νέας τάξης, γιατί είναι (τύποις) "gentlemen", αλλά εν τη ουσία "σφάζουν με το γάντι και το μπαμπάκι".

Εξάλλου νομίζω πως στο site του verichip λέει πως (θα) έχει περίπου το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού αυτό το τσιπάκι (που σημειωτέον δεν θα είναι το αυτό-καθαυτό το original τσιπάκι του "χαράγματος" -ας πούμε- αλλά απλώς ένας δοκιμαστικός "πρόγονος" του...)

ΞΕ-ΤΣΙΠ-ΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

XDΜέλος
14/02/2006, 10:23:40
Ψάξτε καλύτερα τα specifications των Veri-Chips από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει .-
UndergroundΜέλος
14/02/2006, 11:45:18
Τι να πιστέψει ρε XD ? Οτι τέλικα αυτο στην εικόνα είναι veri-chip ? Ελεος...

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

XDΜέλος
14/02/2006, 20:01:32
quote:

Τι να πιστέψει ρε XD ? Οτι τέλικα αυτο στην εικόνα είναι veri-chip ? Ελεος...

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Απο Έλεος όσο θες!!

Από εκεί και πέρα βέβαια φωνή λαού οργή θεού, συνεπώς δεν θα επιμείνω!

Edited by - XD on 14/02/2006 20:11:21

ProtectorΜέλος
14/02/2006, 20:43:51
Μακάρι να βάλουν σε ΟΛΟΥΣ αυτά τα veri-chips. Σίγουρα θα βοηθήσουν για έναν καλύτερο κόσμο γιατί ΔΥΣΤΗΧΩΣ όσο ήμαστε ανεξέλεκτοι πάμε για την καταστροφή.
nobody5001Μέλος
15/02/2006, 03:23:19
Εμ, φίλε Protector,

φαντάζομαι πως με το "ΟΛΟΥΣ" κάνεις χιούμορ... αν πάλι όχι, η άποψη σου είναι σεβαστή, δεν λέω, αλλά από την άλλη να μην είμαστε απόλυτοι για κάτι....

Με εκτίμηση πάντα,

nobody