ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
29/05/2012, 23:34:17
Σε πολλά site δημοσιεύεται μια φωτογραφία που δείχνει ένα ηλιοβασίλεμα στον Αρη.

http://logioshermes.blogspot.com/2012/05/blog-post_1242.html

Προσέξτε καλά την φωτό και πείτε μου τι περίεργο βλέπετε.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

VitrasΜέλος
29/05/2012, 23:56:20
quote:

http://logioshermes.blogspot.com/2012/05/blog-post_1242.html

Προσέξτε καλά την φωτό και πείτε μου τι περίεργο βλέπετε.

Κοιταξα προσεκτικα τη φωτογραφια για 5 λεπτα, κοιταξα παντου, και δεν βρηκα κατι περιεργο.

Εκτος αν εννοεις οτι ο ηλιος ειναι στην αλλη πλευρα γιατι βλεπουμε τη σκια του ρομποτ.. Δεν βλεπω κατι αλλο αξιοπροσεκτικο.

NotirkΜέλος
30/05/2012, 00:21:44
-Μοιάζει να έχει συννεφιά ο Άρης, όμως τα σύννεφα και μάλιστα μαύρα είναι στις ειδήσεις στην διπλανή στήλη.

30/05/2012, 00:25:03
Τη σκόνη (λάσπη) στα πάνελ δεν την βλέπεις ?
Ούτε 1Volt δεν είναι σε θεση να παράξουν σε αυτή την κατάσταση

ΚΙ όμως ! η NASA έκανε πάλι το θαύμα της
απο 90 μέρες
(και πολλές έδινε με τις αμμοθύελλες του Αρη)
κατάφερε να το κάνει να δουλεύει χωρίς ρεύμα (!) για 2.888 μέρες !

Μα καλα , δε βρέθηκε κάποιος Χριστιανός (κυριολεκτικά)
να τους πει:
"για κόψτε κάτι ρε ,
εδω ολόκληρος Χριστός έκανε τα 3 ψάρια 500
... οχι 500.000!!!"

Hellas at War
30/05/2012, 00:40:59
Μπράβο Αιθέρα.

Ημουν σίγουρος οτι θα το έβλεπες.
Απο αυτη την μικρή "ατσαλιά",να καταλάβουν μερικοί,τι παραμύθι πουλάει η ΝΑΣΑ και να μην κάνουν τα έξυπνα κοκόρια,όταν κάποιοι βλέπουν αυτά που δεν βλέπουν αυτοί!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

YUGI-OHΜέλος
30/05/2012, 09:49:59
Καλα ο AitheroVamon έκανε απάντηση διάνα!

Δε πιστεύω ρε Νικόμαχος να μας δείχνουν[νασα] φώτο από καμιά έρημο της νεβάδα για φώτο απο τον άρη!,φαντάζεστε;

VitrasΜέλος
30/05/2012, 09:55:37
quote:

Μπράβο Αιθέρα.

Ημουν σίγουρος οτι θα το έβλεπες.
Απο αυτη την μικρή "ατσαλιά",να καταλάβουν μερικοί,τι παραμύθι πουλάει η ΝΑΣΑ και να μην κάνουν τα έξυπνα κοκόρια,όταν κάποιοι βλέπουν αυτά που δεν βλέπουν αυτοί!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Προσωπικα πιστευω πως ακομα σ'αυτη τη κατασταση μαζευει ενεργεια απο τον ηλιο...

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2149273/Shadow-Mars-Nasas-Rover-Opportunity-sees-looks-misty-blue-Endeavour-crater-Martian-surface.html

Λεει οτι ηταν 'νεκρο' για ενα μεγαλο διαστημα, ομως προσφατα καταφερε να μαζεψει με το ζορι οσο ενεργεια χρειαζοταν για να ξυπνησει..

Ενταξει, γνωριζουμε πως η NASA αποκρυβει πολλα πραγματα, αλλα μη το ισοπεδωσουμε σ'αυτην την περιπτωση...

30/05/2012, 18:07:59
Vitras ο κάθε ένας διαβάζει και αντιλαμβάνεται τις ανακοινώσεις,σύμφωνα με την ειδική παιδεία που κατέχει,όταν αυτές αφορούν σχετικά θέματα.

Ο Αιθέρας πολύ σωστά,διατύπωσε αυτο που κατέχει,σε σχέση με την επίσημη ανακοίνωση της ΝΑΣΑ,η οποία δεν γίνεται πιστευτή απο αυτόν.

Αν εσυ πιστεύεις ότι σου σερβίρουν,είναι δικαίωμά σου.
Μην επιχειρείς όμως να μας πείσεις με ανακοινώσεις του ίδιου τού φορέα του ψεύδους[νασα].

Αν εσυ νομίζεις,ότι αυτα τα πάνελ,είναι δυνατόν να δώσουν ενέργεια πάνω απο 0.7 volt,είναι δικαίωμά σου.Αν επίσης νομίζεις ότι η ΝΑΣΑ,απο την Γη τα κατάβρεξε και καθάρισαν,είναι επίσης δικαίωμά σου.

Επίσης,όταν συνήθως σου δείχνουν μια φωτογραφία δειλινού,βλέπεις τον ήλιο να δύει και όχι την απέναντι πλευρά.
Αλλά ξέρω τι θα μου πείς: << Οτι εκεί στην ΝΑΣΑ,είναι επιστήμονες κι όχι ερωτευμένοι ρομαντικοί>>.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

VitrasΜέλος
30/05/2012, 18:51:23
Μα... Εκει στην NASA ειναι επιστημονες και οχι ερωτευμενοι ρομαντικοι!!

Στα σοβαρα τωρα. Υπαρχει 100% αποδειξη πως ακομα σε τετοια κατασταση το πανελ ΔΕΝ παραγει καθολου ενεργεια;

Για να παμε λιγο αναποδα, σου θετω ενα απλο ερωτημα:

Στην περιπτωση που ΔΕΝ δουλευει το ρομποτ, υπαρχει λογος να βγαζουν ανακοινωσεις υποθετοντας οτι δουλευει ακομα; Να λενε ψεμματα μονο και μονο για ... να δουμε ενα ηλιοβασιλεμα;;;

Aν ηθελαν οντως να αποκρυψουν διαφορα... Δε θα βολευε πιο πολυ να πουν απλως οτι δεν δουλευει πια το οχημα;;;

Βασικα τωρα που ξανακοιταζω τη φωτογραφια, δεν εχει καλυφτει ΕΝΤΕΛΩΣ το πανελ και σιγουρα θα παραγει καποια (ελαχιστη) ενεργεια που θα ηταν το πιο λογικο πραμα.

29/06/2012, 02:05:44
ΝΙΚΟΜΑΧΕ ελα να κάνουμε αλλο ενα διάλειμμα

Εχεις υπόψη την ομάδα Ocean X φαντάζομαι.
ειναι η αποστολή που επρόκειτο να δώσει απαντήσεις,για το μυστηριώδες αντικειμένο που ανακαλύφθηκε στη Βαλτική Θάλασσα.

(αλλά, αντίθετα, εδωσε ακόμη περισσότερα ερωτήματα)

Σε θέμα που εβγαλε στον αερα το NTDTV
οι συμμετέχοντες στην αποστολή, ανέφεραν:

" Κάποιο παράξενο φαινόμενο συνέβη ...
Κύριος στόχος της κατάδυσης ήταν να κινηματογραφήσουμε το αντικείμενο, αλλά η φωτογραφική μηχανή και η κάμερα,σταμάτησαν να λειτουργούν όταν πλησιάσαμε το αντικείμενο.

"Γιατί δεν λειτουργεί τίποτα ηλεκτρικό εκεί έξω,ακόμα και το δορυφορικό τηλέφωνο,σταμάτησε να λειτουργεί,
όταν ήμασταν πάνω από το αντικείμενο και στη συνέχεια απομακρυνθήκαμε περίπου 200 μέτρα και ενεργοποιήθηκαν ξανά όλες οι συσκευές μας,και όταν φτάσαμε πάλι πίσω από στο αντικείμενο πάλι σταμάτησαν όλες οι συσκευές μας,και αυτό είναι πολύ περίεργο.

Ο Hogerborn λέει ότι δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι σαν αυτό στα 20 χρόνια του ως επαγγελματίας δύτης.
Ο Dennis Åsberg της ομάδας Ocean X είναι εκατό τοις εκατό βέβαιος μετά την πρώτη εξόρμηση, ότι έχουν βρει κάτι εντελώς ασυνήθιστο...

το Video

Old for rock.. young for death
20/12/2003, 15:23:16

SIMORIL .......

20/12/2003, 15:26:24

Den yparxoun pio omorfa plasmata apo aytous......

Louis Royo

SIMORIL .......

scullyΜέλος
17/01/2004, 10:51:03

!!!!!!!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

20/01/2004, 21:27:27
Βρε skully μου τι κακό συνήθειο κι αυτό!
Μπαίνεις σ'ένα θέμα και γράφεις χωρίς να το έχεις διαβάσει...μα ούτε και την πρώτη σελίδα?
Στη σελίδα 1 θα δεις ότι κάποιος άλλος έχει ήδη βάλει τη φωτογραφία σου...

Αγαπητέ Κώστα... απ'ότι είδα αυτές τις εικόνες δεν τις έχεις στη συλλογή σου. Ελπίζω να σου αρέσουν...

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 21/01/2004 10:57:24

ΚωσταςΜέλος
20/01/2004, 23:22:30
Πολυ ωραιες φιλε μου

Οσο αφορα για την φωτογραφια του φιλου το ειδα αλλα δεν πειραζει ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

21/01/2004, 10:19:51
quote:
Πολυ ωραιες φιλε μου

Αυτές μπορεί να'ναι ωραίες εγώ όμως δεν είμαι φίλος...

"Τάδε έφη Avallon"
ΚωσταςΜέλος
21/01/2004, 10:41:23
Φιλη μου τοτε σωστα?

21/01/2004, 11:01:32
Καλά Μάγος είσαι?
Πέτυχες διάνα!

"Τάδε έφη Avallon"
scullyΜέλος
21/01/2004, 11:20:23
quote:
Βρε skully μου τι κακό συνήθειο κι αυτό!
Μπαίνεις σ'ένα θέμα και γράφεις χωρίς να το έχεις διαβάσει...μα ούτε και την πρώτη σελίδα?
Στη σελίδα 1 θα δεις ότι κάποιος άλλος έχει ήδη βάλει τη φωτογραφία σου...

Συνηθως διαβαζω τις τελευταιες σελιδες...

οκ sorry...

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

ΚωσταςΜέλος
30/01/2004, 12:05:51