ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

crucifire30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
29/04/2005, 19:18:01
quote:
εσυ καμαρι μου ο απο πανω, ολα αυτα περι ξορκιων που τα στηριζεις???

Ωωωωωωωωωπααααα
Φαουλ… Fouler than foul
Το… καμάρι έχει κάποιο δίκιο.
Αρκετά βιβλία, όπως ένα του Colin Wilson του οποίου ο τίτλος μου διαφεύγει τώρα, μιλούν για κάτι τέτοιο, το οποίο ακούγεται τόσο απίστευτο όσο και η ίδια η ύπαρξή τους με τη μυθική έννοια.
Τώρα η ύπαρξη του βαμπιρισμού ως ασθένεια είναι άλλο θέμα αλλά ας μην έχουμε μια επίθεση έτοιμη για ψύλλου πήδημα.
Βασικά τη μυθική τους υπόσταση έχουν όλοι υπ’ όψιν όταν μπαίνουν στο τοπικ, αλλά θα έπαιρνα όρκο ότι είδα ένα ακόμα….
Αναρωτιέμαι, και συγγνώμη αν έχει γραφτεί και μου ξέφυγε, ο όρος βαμπιρισμός είναι αποδεκτός από την σύγχρονη ιατρική;;;

σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας

undeafetedΜέλος
02/05/2005, 00:05:33
κοιτα που θες να ξερω εγω οτι μιλατε για την ασθενεια "βαμπιρισμο" εγω αναφερομουν στα μυθικα πλασματα.ολα αυτα τα εχω διαβασει απο διαφορα βιβλια,τα εχω συζητησει και εχω βγαλει και μερικα δικα μου συμπερασματα για το πως μαλλον ειναι.τελος παντων δεν θα επιμεινω αλλο επειδη το θεμα ειναι διαφορετικο απο αυτο που νομιζα. αναφερθειτε στον συντροφο curfisire για βιβλια με βρικολακες
02/05/2005, 02:03:21
File Ari.. katarxin sory gia tous latinikous xaraktires alla den yparxei allos tropos.. edw pou vriskomai
mou kinhsan tin periergia ta osa perigrafeis pws sou exoun symvei.. alla ayto pou diavlepw kai an mou epitrepeis na pw thn apopsi mou, einai mia mystikotita kai mia pathitikotita an 8a mporousa na to pw me ayton ton tropo..diladi me alla logia h katastasi ayti pou perigrafeis exei parei akraies proektaseis.. kai panw apo ola exei sovaro antixtypo stin ygeia sou.. se va8mo pou kaneis den xerei na sou pei ti einai me akriveia.. se exei rixei sto krevati gia duo xronia.. what next?
Kapoia meloi apo esw se symvoulepsan na tous miliseis... ennow na miliseis se aytous pou esy apokaleis vrikolakes.. Pisteyeis pws exeis na xaseis kati perissotero? giati den to psaxneis me ayton ton tropo?H mitera sou apo tin alli den sou dinei tis apantiseis pou xreiazesai.. mipos prepei na pieseis ta pragmata anti na vgazeis dika sou symperasmata?
Eipes pws xereis me sigouria pws prokeitai gia vrikolakes.. den 8a se rwtisw pws to gnwrizeis ayto.. profanws den 8a lavw kapoia logiki apantisi.. pou na me kalipsei, alla ayto pou 8a sou elega einai na prospa8iseis na apovaleis aytin tin taktiki.. H ali8eia einai pws den pisteyw se ayta ta pragmata kai eimai pepeismeni pws ta panta exoune mia exigisi akoma kai an ayti den vrisketai panta ekei pou tin xreiazomaste.. omws oi apantiseis panta erxontai arga H grigora.. alla xerw pws to myalo mas mas paizei arketa paixnidia..
Ayto pou 8a ekana toulaxiston egw ean kai efoson 8a eixa tin dynami 8a htan na to palepsw kai na ma8w tin ali8eia.. prwta apo ola mesa apo to diko mou oikogeneiako kyklo.. eipes pws kai h mhtera sou kai h giagia sou alla kai h progiagia sou eixan paromoies empeiries.. nomizw pws prepei na pieseis tis katastaseis gia na ma8eis ti symvainei kai na stamatiseis na syntireis ayti tin mystikopa8eia kai tin tasi... Giati opws toulaxiston katalava oi proektaseis tou einai poly sovares.. kai etsi prepei na to antimetwpiseis alla kai me ayton ton tropo na to peraseis kai stous allous..
Sygnwmi pou isws akoustw ligo skliri.. alla gia olous emas edw mesa akougetai san mia istoria me arketo endiaferon.. alla opws eipe kai h astral project opws kai na akoustike. eixe kapoio dikio otan sou eipe min paizeis me tin ygeia sou... Esy tin viwneis.. kai esy prepei na dwseis tin sovarotita pou tis xreiazetai..
Palepse to me tin dynami tou myalou..
Pros 8eou na min parexigi8w.. den ennow na e8elotyfliseis alla na to deis apo mia alli skopia.. kai na papseis na syntireis an mi ti allo ayti tin stasi.. tis sigourias, tis mystikopa8eias, tis pa8itikotitas...
Ean einai etsi opws ta les .. to 8ema einai sovaro... an oxi.. tote grapse ena vivlio.. piasariki H istorioula.. ;)

Na se kala..

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

undeafetedΜέλος
02/05/2005, 12:30:03
crusifire καλυτερα να μην αναφερεις πραγματικα ονοματα στα φορουμ
astral-projectΜέλος
02/05/2005, 14:04:21
λοιπον, διαβασα στο βιτα οτι, στο πανεπιστημιο του στανφορντ καναν κατι ερευνες και βρηκαν οτι εαν γινει μεταγγιση αιματος απο νεο ατομο σε γερο (απο οτι καταλαβα πρεπει να γινει ολικη αλλαγη αιματος), ο γερος ξανανιωνει και παρατηρηθηκαν αυξησεις της μαζας των μυων και πιθανον και των οστων.

τωρα ψαχνουν τροπο ωστε να ανανεωνουν το αιμα του ανθρωπου χωρις να χρειαζεται πραγματικη μεταγγιση γιατι αλλιως χρειαζεται αφθονη ποσοτητα αιματος...

ισως τελικα το μυστικο της αθανασιας να ειναι πραγματι στο αιμα....

Edited by - astral-project on 02/05/2005 14:07:28

02/05/2005, 14:22:07
quote:
crusifire καλυτερα να μην αναφερεις πραγματικα ονοματα στα φορουμ

αν φιλε μου εννοεις το ονομα του συγχωρεμενου του θειου μου του χρηστου στην υπογραφη, δεν νομιζω οτι αποτελει κανενα κυνδινο η αναφορα του. παρ'ολα αυτα θα χρησιμομποιησω τη συμβουλη σου.
quote:
Ean einai etsi opws ta les .. to 8ema einai sovaro... an oxi.. tote grapse ena vivlio.. piasariki H istorioula.. ;)

καλη η ιδεα να το γραψεις καπου, εστω και σε ενα περιοδικο, αλλα αν ειναι αληθινο φιλε αρη, καλο θα ηταν να συμβουλευτεις κοσμο που θα σε βοηθησει να το κανεις να φαινεται αληθοφανες και να μη σε παρουν στο ψιλο....
σορρυ γαι τα typos!!

σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας

03/05/2005, 00:48:42
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ.....

ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ......

ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΡΗΣ...

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ (ΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ) ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ?????

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...

ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ SOY ΤΟ ΠΟΥΝ ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΑΝ...
ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ SΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΘΑ SΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ simori ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΩΣΤΗ....

ΦΙΛΗ astral-project ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ (ΠΛΟΥΣΙΟΙ).
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

3ADAΜέλος
03/05/2005, 14:41:10
astral-project
quote:
μια υπουλη σκωλικοειδιτιδα που πηγε να με στειλει στον αλλο κοσμο, εκανε τους γιατρους να μου βαλουν και ξενο αιμα....

ΘΑ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.. Η σΚΩΛΙΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΞΕΙΑ ΠΕΡΙΤΟΝΙΤΙΔΑ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!) ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΚΗ ΒΕΒΑΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.

ΣΤΗΝ ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ ΛΙΓΟ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ 12/3/81 ΕΣΚΑΣΑ ΜΥΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

astral-projectΜέλος
03/05/2005, 17:49:41
δηλωνω βασει του νομου 1599 οτι αυτην την στιγμη, εχω γινει βρυκολακας, εχουν μακρυνει τα δοντια μου, εχω βγαλει και γουνα, τα νυχια μου εχουν γινει γαμψα και ετοιμαζομαι να δαγκασω κοσμο.

συγκεκριμμενα θα δαγκασω την forthnet για το adsl in a box.

εαν με δειτε στα καναλια, στις εφημεριδες και στα λοιπα μμε ισως να μην εχω και τοσο ανθρωπινη οψη.

graur (γκραουρ)

04/05/2005, 00:26:12
quote:
δηλωνω βασει του νομου 1599 οτι αυτην την στιγμη, εχω γινει βρυκολακας, εχουν μακρυνει τα δοντια μου, εχω βγαλει και γουνα, τα νυχια μου εχουν γινει γαμψα και ετοιμαζομαι να δαγκασω κοσμο.

Εγώ δεν σε πιστεύω, διότι βρικόλακας και γούνα δεν γίνεται.. γίνεται?

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

3ADAΜέλος
04/05/2005, 08:32:31
quote:
Εγώ δεν σε πιστεύω, διότι βρικόλακας και γούνα δεν γίνεται.. γίνεται?

ΓΙΑΤΙ???? ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!!!!!
04/05/2005, 10:54:38
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ 3ADA ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ?

ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ simori ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ????????????

ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΚΤΡΕΦΟΥΜΕ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ..
ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ....

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ...
ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

3ADAΜέλος
04/05/2005, 12:36:38
quote:
ΦΙΛΗ 3ADA ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ?

ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΤΗΡΙΔΙΑ!!!!

04/05/2005, 14:46:30
KAI ΠΑΛΙ ΕΔΩ.....

ΝΕA ΑΣΘΕΝΕΙΑ ???????????
NEΟΣ ΙΟΣ ?????????????

ΒΡΥΚΟΛΑΤΗΡΙΔΙΑ!!!!

ΔHΛΑΔH ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ??????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Edited by - AVATARGR on 04/05/2005 14:48:57

04/05/2005, 16:20:24
quote:
ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ simori ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ????????????

ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΚΤΡΕΦΟΥΜΕ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ..
ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ....

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ...
ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ...

Μα εγώ δεν είπα πως έχουνε γούνα..
αλλά άμα είναι να λύσουμε το πρόβλημα της ανεργίας 8α κάνω τα στραβά μάτια..

quote:
ΝΕA ΑΣΘΕΝΕΙΑ ???????????
NEΟΣ ΙΟΣ ?????????????

ΒΡΥΚΟΛΑΤΗΡΙΔΙΑ!!!!

ΔHΛΑΔH ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ??????

..

βρε δουλειές που μας ανοίξανε?
και το έλεγα εγώ.. μακρυά από δαύτους.. θα μας καταστρέψουν .. τίποτα.. Άντε τώρα να μάθουμε πάλι σε κανονικούς ρυθμούς με δουλειές και τέτοια.. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω ξεμάθει να σηκώνομαι το πρωί...

φιλικά...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

05/05/2005, 01:26:56
Βρε σεις..!!! την έπαθα για τα καλά... μέχρι και στον ύπνο μου είδα γουναράδες... Βρε τί σου είναι οι Βρυκόλακες??????

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

GDS1Μέλος
05/05/2005, 10:16:26
Έχει κανείς κανένα καρβέλι ψωμί γιατί έγινε ένα θανατηφόρο τρακάρισμα λίγο πιο κάτω και έχει πολύ αίμα στην άσφαλτο ....
05/05/2005, 10:22:55
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΦΟΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΕΜΔΥΣΗ....

ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΧΕΛΩΝΕΣ........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

astral-projectΜέλος
05/05/2005, 16:44:22
εγω προς το παρον ετοιμαζομαι να δαγκασω τον πρωην παροχο μου....

05/05/2005, 16:48:30
MHN TO KANEIΣ.
ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.