ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/06/2010, 22:27:43
Διάβασε τα κι ολας, αυτά που παραθέτεις Βιομηχανικούλη μου...
Μην τα βάζεις δίχως να ξέρεις να σε συμφέρουν ή όχι....
Δεν λέει, πουθενά η εξέλιξη, ότι μπορεί να ενυπάρχουν σε ζώο, δυο ειδη...Απο το ένα στο άλλο, είναι η εξέλιξη, όχι και τα δύο μαζί..
Πόσο παράλογα σκέφτεσαι επιτέλους;
Τι λέει η εξέλιξη, τελικά, απο είδος σε ειδος, ή εξέλιξη κάθε ειδους;....
Γιατί μας...μπέρδεψες...
07/06/2010, 22:29:18
quote:
έγραψα ήδη ότι τα είδη είναι μπλεγμένα γιατί παρουσιάζουν μικρές διαφορές και δεν ξέρουν που να ταξονομήσουν τι. Το κυρίαρχο θέμα που δεν μπορείς να αρνηθείς είναι η προοδευτική διαφοροποίηση των χαρακτηριστικών. Σε παρακαλώ ΘΕΡΜΑ να ψάξεις μόνος σου φωτογραφίες σκελετών και σαγονιών για να δεις πραγματικά για τι πράγμα μιλάμε

Δεν είμαι σε θέση να κρίνω ρε φίλε.
Μην με βάζεις σε αυτό το τρυπάκι.
Εσύ είσαι τόσο ειδικός δλδ που μπορείς να κρίνεις.
Εδώ τόσοι και τόσοι ειδικοί και διαφωνούν μεταξύ της τι να κάνω εγώ που είμαι αδαής.
Απλά λειτουργώ ορθολογιστικά και λέω διαφωνούν? εξάλλου δεν με ενδιαφέρει

07/06/2010, 22:32:35
Περιμένετε παιδιά να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Λέει ο Βαγγέλης οτι δεν υπάρχει ενδιάμεσος κρίκος.
Εννοεί για τον Χόμο Σάπιενς.
Εννοεί δλδ οτι ο Χόμο Σάπιενς δεν εξελίχθηκε αλλά δημιουργήθηκε?

Industrial σε παρακαλώ μην νευριάζεις δεν κάνουμε τίποτα αμα νευριάζουμε είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι και αντί για να νευριάζουμε εμείς νευριάζεις εσύ..

07/06/2010, 22:33:56
quote:
Δεν λέει, πουθενά η εξέλιξη, ότι μπορεί να ενυπάρχουν σε ζώο, δυο ειδη...Απο το ένα στο άλλο, είναι η εξέλιξη, όχι και τα δύο μαζί..
Πόσο παράλογα σκέφτεσαι επιτέλους;

Τι λέει ο μπαφιάρης!!! ρε ΒΛΑΚΑ ο πλατύπους 1 είδος είναι δεν είναι 2 μαζί... Έχεις μπερδέψει τα ζώα με τον τριαδικό Θεό... Δεν μπορεί να είναι 2 μαζί. Τι πάει να πει 2 μαζί; 1 όνομα έχει

Ο πλατύπους έχει αλλαγές από το ερπετό στο θηλαστικό... και είναι ακριβώς στη μέση. Είναι πολύ κοντά στο συνδετικό κρίκο ερπετού και θηλαστικού... Ακριβώς επειδή ΥΠΑΡΧΕΙ εξέλιξη

Αφού ρε αμόρφωτε, ημιμαθή, γκεμπελικέ δημοσιογράφο ΔΕΝ έχεις διαβάσει την εξέλιξη γιατί μιλάς; Για να γίνεις ρόμπα;

Edited by - IndustrialAngel on 07/06/2010 22:39:13

07/06/2010, 22:35:36
quote:
Έχεις μπερδέξει τα ζώα με τον τριαδικό Θεό... Δεν μπορεί να είναι 2 μαζί. Τι πάει να πει 2 μαζί; 1 όνομα έχει

Aπο την τσατίλα σου κάνεις ορθογραφικά λάθη!!

07/06/2010, 22:38:47
Ρε γείτονα μόνο με την πληροφόρηση και την αλήθεια θα πάμε μπροστά... Το ότι υπάρχει διαφωνία δε λέει τίποτα. Όλα τα στοιχεία λένε την αλήθεια. Στο άλλο θέμα έχω γράψει ότι διαφωνούν για το αν τα μεταβατικά ζώα μεταξύ ερπετού και θηλαστικού είναι ερπετοειδή θηλαστικά ή θηλαστικόμορφα ερπετα... Το θέμα είναι ότι ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ.

Το θέμα είναι ότι το πιο πρόσφατο σύμφωνα με τη ραδιοχρονολόγηση είναι ΠΙΟ κοντά στο παρόν είδος αν αυτό υπάρχει και το πιο αρχαίο ΠΙΟ διαφορετικό. Ποιοτικά να το δεις. Δε σου ζήτησα να μου κάνεις ταξονόμηση...

Η εξέλιξη αποδεικνύεται από την πάνω πρόταση όχι από την ονομασία που δίνουν οι παλαιοντολόγοι στα ευρήματα...

07/06/2010, 22:43:35
Ρε γείτονα δεν παλεύεται το άτομο. ούτε που ξέρει τι γράφει... Τι μια λέει το ένα και την άλλη το άλλο...
07/06/2010, 22:48:09
ηρεμααααα....
07/06/2010, 22:52:10
δουλειά του αυτός, δουλειά μου και εγώ...να δίνω στοιχεία που τον διαψεύδουν...

ψήσου ρε γείτονα να ασχοληθείς... διάβασε το θέμα στη γνώση και ρώτα με...αφού βλέπω δεν είσαι τυφλά φανατισμένος, θα μπορέσεις να καταλάβεις τα στοιχεία...θα μπορέσεις να αποδεχτείς σχεδόν το σύνολο της θεωρίας...

Edited by - IndustrialAngel on 07/06/2010 22:52:55

07/06/2010, 22:59:16
quote:
ψήσου ρε γείτονα να ασχοληθείς... διάβασε το θέμα στη γνώση και ρώτα με...αφού βλέπω δεν είσαι τυφλά φανατισμένος, θα μπορέσεις να καταλάβεις τα στοιχεία...θα μπορέσεις να αποδεχτείς σχεδόν το σύνολο της θεωρίας...

Φίλε μου industrial ..
Εχω και εγώ το δικό μου προσωπικό τρόπο να αντιλαμβάνομαι τα πράγματα και ό φανατισμός δεν χωρά στις αντιλήψεις μου.
Λίγο πολύ έχεις καταλάβει ποιές είναι αυτές οι αντιλήψεις..
Ασε με λοιπόν εξω απο το παιγνίδι.