- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Να’ μαστε όλες καλά να τα πούμε και του χρόνου!
"Somewhere where the mountains collide, that's where i found my new life" (Ensiferum)
amalia
ειχε ερευνησει το φαινομενο.Ελεγε οτι οι μοναχοι καθε χρονο τετοια μερα πανε στην στοα για την Υπερβορεια Οδο,που χρεισιμοποιουσε ο Νταβελης για να δωσει φαϊ στο τερας που ζουσε κατω απο την Πεντέλη...
www.meokorpopi.forumup.gr
γνωθι σ΄αυτον Ε μηδεν αγαν
quote:ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
ωχ, πλακωσαν τα φαντασματα!!! ![]()
το φαντασμα της δουκεσας πρεπει να ειναι σιγουρα, αφου εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι δεν υπαρχουν κλωνοι τυπου "νεο μελος 1 μηνυματα"!!! ![]()
Νταβελη μαζεψε τις γκομενες σου σε παρακαλω! ![]()
και μη με ψησεις για αναζητηση βάτων σε ρεματιες για να της προσφερεις, δεν ερχομαι! ![]()

«Καλα Χριστουγεννα!!!!!!!»
Α πα πα μη τα λες αυτά είναι γρουσουζιά!
JBG: «ωχ, πλακωσαν τα φαντασματα!!!»
Στα λεγα εγώ Γκαντάρα μου… τι τα’ θελες τα λιβάνια και τα καντήλια στα στοιχειωμένα εκκλησάκια της Σπηλιάς…ορίστε τώρα τους επικαλέστηκες άθελά σου.
JBG: «Νταβελη μαζεψε τις γκομενες σου σε παρακαλω!»
Σ’χώρα με Γκαντάρα μου, αλλά να, άμα δεν τους κάθεσαι σε κυνηγάνε από πίσω οι λυσσάρες!
JBG: «και μη με ψησεις για αναζητηση βάτων σε ρεματιες για να της προσφερεις, δεν ερχομαι!»
Τραβάτε με κι ας κλαίω είσαι.
JBG: «το φαντασμα της δουκεσας πρεπει να ειναι σιγουρα, αφου εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι δεν υπαρχουν κλωνοι τυπου "νεο μελος 1 μηνυματα"!!!»
Το’ χω και σε φωτογραφία η οποία θα δημοσιευτεί στο καινούριο τεύχος του ΑΚΛΑΥΤΟΝ!!!
Εβουαλά !!! (που λέει κι ο Johnnie.)
"Somewhere where the mountains collide, that's where i found my new life" (Ensiferum)
Αλήθεια, ευγενικέ μου κύριε, σάς λείπει, άραγε, ο ιπποτισμός να υπερασπιστείτε τις "κωλόγριες" τού μοναστηριού...; Έχετε πάψει να σέβεστε το πηγαίο θρησκευτικό βίωμα...; Ξεχάσατε τα ήθη και τα έθιμα αυτού τού λαού...; Την Πηγή και τις Ρίζες του...;
Σάς λείπει η κατανόηση ή δεν την είχατε ποτέ...;
Κρίμα, κρίμα, για όσους ετύφλωσε το φως και παραπατούν ασυνάρτητοι...
Ακομα πρεπει να θυμασαι την τελικη ενεδρα...
Σε προδωσαν οι φιλοι σου η μου φαινεται??
Που πηγε ο Καρατζαρος?
Ο Καλαμπαλίκης??
Κριμα ομως ο Κακαραπης να πεθανει τοσο νωρις...
Μην παρεξηγειτε την Σοφια (Πλακεντια),απο τοτε που εχασε τον Νταβελη,εχασε και τα λογικα της...
"Ουτε ο Νταβελης στα βουνα,ουτε κι ο Μεγας στα παλατια"
quote:κυρα ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ
Χμ, βλέπω πολλά φανατικά χριστιανόπουλα να ξύνουν τη ράχη τους στην γκλίτσα τού τσομπάνη! Χωροχρονική σύμπτωση; Θα δούμε...
τα (φανατικα) χριστιανοπουλα ρωτανε με χαρα: εισαι η γκλιτσα ή ο τσομπανης? ![]()
quote:Για ποιούς κλώνους μιλάς, Κηπουρέ τής Οικίας μου; Τριανταφυλλιάς, μήπως;
της ντολυ καλε ![]()
quote:Αλήθεια, ευγενικέ μου κύριε, σάς λείπει, άραγε, ο ιπποτισμός να υπερασπιστείτε τις "κωλόγριες" τού μοναστηριού...;
ιπποτης δεν ειμαι - απλος ποτης ειμαι
εχω κανει ομως κι ενα τερμινο "πιστος ιπποκομος" του βριλ - μετραει? ![]()
quote:Έχετε πάψει να σέβεστε το πηγαίο θρησκευτικό βίωμα...;
το ποιο??? ![]()
εγω τις βλεπω με πηγαια καινουργια αυτοκινητα και πηγαια κινητα τηλεφωνα τις καλογριες, μες την πηγαια τρελη χαρα
quote:Ξεχάσατε τα ήθη και τα έθιμα αυτού τού λαού...; Την Πηγή και τις Ρίζες του...;
ειπαμε, εχω αυτο το καταραμενο αϊζενχαουερ που με βασανιζει, δεν χρειαζεται να μου το χτυπας ![]()
quote:Σάς λείπει η κατανόηση ή δεν την είχατε ποτέ...;
ειχαμε, αλλά καπου μεσα στον κηπο σας μας παραπεσε
ισως στις τριανταφυλλιες...
για ριξτε μια ματια ![]()
quote:Κρίμα, κρίμα, για όσους ετύφλωσε το φως και παραπατούν ασυνάρτητοι...
κριμα νεα παιδια, κριμα... ![]()
ΥΓ. Νταβελη εκτος απο τις γκομενες σου, μας κουβαληθηκαν και οι ρουφιανοι σου, ρεεεεε!
να παρω το γιαταγανι μου να τον χαλασω τον σκυλο τον Μεγα? ![]()

Με σάρκα και οστά. Σου’ λειψα;
«Ακομα πρεπει να θυμασαι την τελικη ενεδρα...»
Αν τη θυμάμαι λέει…
«Σε προδωσαν οι φιλοι σου η μου φαινεται??»
Ναι, τα θρασύμια, οι τζαναμπέτες!!!
«Που πηγε ο Καρατζαρος?
Ο Καλαμπαλίκης??»
Στο διάβολο πήγαν οι ρουφιάνοι!
"Κριμα ομως ο Κακαραπης να πεθανει τοσο νωρις..."
Τούτος ήταν παλληκάρι. Και μέχρι να πεθάνει (έστω και νωρίς) τον «εφάρμοζε» υπέροχα στα αποσπάσματά σου Γιάννη Μέγα.
JBG «Νταβελη εκτος απο τις γκομενες σου, μας κουβαληθηκαν και οι ρουφιανοι σου, ρεεεεε! να παρω το γιαταγανι μου να τον χαλασω τον σκυλο τον Μεγα?
Αυτός είναι βουρκόλακας ρε δεν έχεις πάρει χαμπάρι;;; Ξέρεις πόσες μαχαιριές του ‘μπηξα στα σωθικά του τότε στο Ζεμενό;;; Κι’ αυτός ζει ακόμα!!!
Θεός φυλάξει άγιες μέρες…!
Κατι σαν θεατρικο της Πεντελικοπαρεας,μου φαινεται?
Ή μηπως τελικα και τα φαντασματα σερφαρουν?
Edited by - FRODO on 25/12/2006 23:34:14
quote:JBG "Νταβελη εκτος απο τις γκομενες σου, μας κουβαληθηκαν και οι ρουφιανοι σου, ρεεεεε! να παρω το γιαταγανι μου να τον χαλασω τον σκυλο τον Μεγα?"
Νταβελης
Αυτός είναι βουρκόλακας ρε δεν έχεις πάρει χαμπάρι;;; Ξέρεις πόσες μαχαιριές του ‘μπηξα στα σωθικά του τότε στο Ζεμενό;;; Κι’ αυτός ζει ακόμα!!!
Θεός φυλάξει άγιες μέρες…!
εχω ενα ασημενιο βολι με χαραγμενο σταυρο στο καριοφυλι μου και εχω φαει σκορδαλια - να του την αναψω του ρουφιανου του βουρκολακα? ![]()
quote:FRODO
Μπορω να καταλαβω κι εγω τι γινεται εδω?
Κατι σαν θεατρικο της Πεντελικοπαρεας,μου φαινεται?
Ή μηπως τελικα και τα φαντασματα σερφαρουν?
θεατρικο ειναι σιγουρα φροντο μου και μαλιστα παλιο, αλλά εμεις ειμαστε κομπαρσοι
πρωταγωνιστουν περιφερομενα μπουλουκια φαντασματων, γιατι ως γνωστον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΩΝΟΙ - ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ
χαλαρωσε και απολαυσε το εργο ![]()

[URL=http://img186.imageshack.us/my.php?image=popcornet6.jpg]
[/URL]
Θελει κανεις???
www.meokorpopi.forumup.gr
γνωθι σ΄αυτον Ε μηδεν αγαν
Edited by - FRODO on 26/12/2006 01:43:14
Εν αναμονή λοιπόν του ολοκληρωμένου βιβλίου.
Edited by - XD on 26/12/2006 11:33:52
Βρυκολακας???
Υes I am!
Οπως και ο Νταβελης...
Ομως ηρθε η ωρα για μια τελικη μονομαχια!
![]()
![]()
![]()
"Ουτε ο Νταβελης στα βουνα,ουτε κι ο Μεγας στα παλατια"
ειναι και μερικοι γλυκοαιματοι πασιφιστες εδω μεσα που χυνουν λαδια στα κυματα![]()
peace brothers
nirvana...![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:ΜΕΓΑΣ
Θεατρικο,μα ποιος μιλησε για θεατρικο???
σορυ, θεατρο σκιων επρεπε να πω ![]()
quote:Ομως ηρθε η ωρα για μια τελικη μονομαχια!
τον Νταβελη ξερεις που θα τον βρεις - στο βουνο
οσο για τον τροπο μονομαχιας, εμεις παιζουμε ενα παιγνιδι στο βουνο, το "ποιος θα καταφερει να φτασει τελικα στο τερμα" (δεν υπαρχει πρωτια, υπαρχει τερματισμος)
μονο ειδοποια με φιλαρα να ερθω με την βιντεοκαμερα να τραβηξω την μονομαχια ![]()
quote:"Ουτε ο Νταβελης στα βουνα,ουτε κι ο Μεγας στα παλατια"
ο Νταβελης ΕΙΝΑΙ στα βουνα την ωρα που εσυ γραφεις μαλακιες στο τοπικ ![]()

quote:XD
Φίλε JBG, πραγματικά πολύ ενδιαφέρον κείμενο, πιάνεις την υπόθεση της κούκλας σφαιρικά, επίσης πολύ θετική εντύπωση μου έκανε και το περιστατικό με το παιδί, αν αναλογισθεί κανείς ότι η περιοχή αποτέλεσε σημαντικότατο αρχαίο λατομείο από το οποίο προήλθαν τα οικοδομικά υλικά τόσο γνωστών αρχαίων μνημείων αυτόματα βλέπει κανείς την Πεντέλη με άλλο, πολύ θετικό, μάτι και αναρωτιέται γιατί τέτοια εγκατάλειψη..
πράγμα που δεν συμβαίνει όταν απλά λέμε πως "ήταν" η σπηλιά του λήσταρχου Νταβέλη.. εδώ η ατμόσφαιρα και η αξία της περιοχής αυτόματα υποβιβάζεται τουλάχιστον στην σκέψη μου -και αν κανείς την συνδέσει με τους (σε πρώτη φάση) ρομαντικούς θρύλους της δούκισσας και το άδοξα τραγικό φινάλε της καταντά μάλλον γκροτεσκική εις βάρος του τόπου.
Εν αναμονή λοιπόν του ολοκληρωμένου βιβλίου.
φιλε XD, εισαι απο τα ατομα που αντιμετωπισαν εξ αρχης σοβαρα το θεμα και εχεις προσφερει πληροφοριες στο τοπικ, που αν μου το επιτρεψεις θα αναφερω στο δευτερο μερος του βιβλιου
με χαροποιει το οτι εισεπραξες απο το κειμενο και το γεγονος, αυτα ακριβως που θελησα να προβαλω
ελπιζω συντομα να το ολοκληρωσω
νασαι καλα, και ευχαριστω!