ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
NotirkΜέλος
29/09/2013, 09:31:45
quote:

quote:
http://www.triklopodia.gr/2013/09/blog-post_7948.html
ί

Ετσι, αντί "καληνύχτας"....

Καληνύχτα Ελλάδα (και καλή τύχη -αλλά πού να τη βρεις),
που θα λεγε και ο Γιώργης ο Κλούνεης σε μια ασπρόμαυρη ταινία.....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Η πιο τέλεια ανάλυση της θεατρικής παράστασης/παρωδίας των ημερών….

promitheus90Μέλος
29/09/2013, 16:07:48
http://prin.gr/?p=1904

και μετά

http://prin.gr/?p=1990

Ξαναλέω αυτό που είχα πει και κάτι μέρες πριν

* Εμένα μου δημιουργεί μια απορία το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές απεργιακές κινητοποιήσεις αυτές τις μέρες με δίκαια αιτήματα κατά κύριο λόγο και πάνω που μόλις άρχιζαν, έγινε το συμβάν. Θα μου πεις το κακό δεν έχει timing, απλά γίνεται.

29/09/2013, 19:29:12
Ωραίο show παρακολουθούμε, συμφωνείτε ???

Άραγε το ζύγισαν καλά τι μπορεί να σημαίνει η ακροδεξιά στον χώρο της απαγόρευσης ??? Μήπως εξυπηρετεί καλύτερα έτσι ???

Διάβασα στα κατηγορητήρια που στήνουν και την "στρατολόγιση ανηλίκων"...
Συγνώμη που ρωτάω αφελέστατα, αυτό δεν το έκανε και η ΚΝΕ δεκαετίες τώρα ??? Η ΜΑΚΙ τι ήταν ??? Γιατί εγώ θυμάμαι μαθητής γυμνασίου να με προσεσγγίζει ινστρούκτορας μέσα στο γυμνάσιο με την συνοδεία φιλόλογου καθηγήτριας ώστε να εκμαιεύσει τις προθέσμεις μου αν ενδιαφέρομαι να κατέβω στις εκλογές του 15μελούς ???

Ε ρε δούλεμα που πέφτει.....

Edited by - KERRY KING on 29/09/2013 19:30:07

29/09/2013, 19:42:32
KERRY KING

quote:
Διάβασα στα κατηγορητήρια που στήνουν και την "στρατολόγιση ανηλίκων"...
Συγνώμη που ρωτάω αφελέστατα, αυτό δεν το έκανε και η ΚΝΕ δεκαετίες τώρα ??? Η ΜΑΚΙ τι ήταν ???

Για τη ΜΑΚΙ μπορώ να το επιβεβαιώσω από προσωπική πείρα.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

29/09/2013, 20:02:19

quote:
Ε ρε δούλεμα που πέφτει

Μερικές φορές δεν ξέρω αν είναι χειρότερο να τρως διανοητικά ξύλο, ή σωματικά....

Πάντως αυτοί που ρίχνουν το διανοητικό ξύλο,κατάφεραν να βάλουν μερικούς στη φυλακή από αυτούς που ρίχνουν το ..κλασικό ξύλο.

Εμείς οι υπόλοιποι, δεν ξέρω πως την παλεύουμε..
Προς το παρόν ανταλλάσουμε ..απόψεις.Υγιές, δε λέω.

Ως πότε;

Μέχρι να πάψουμε να είμαστε χώρα ε;

Καλό μας ..κουράγιο.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

29/09/2013, 20:09:18
Από τη μια χαίρομαι που δεν είμαστε πεντέξι νοματαίοι εδώ μέσα, που "βλέπουμε" πίσω από τον καραγκιόζ-μπερντέ του συγχρονου πολιτικο-ΜΜΕ κατεστημένου, και υπάρχουν αρκετές διασπαρτες φωνές στο ιντερνετ που διαβαζουν πισω από τις λέξεις και τα πυροτεχνήματα

http://pitsirikos.net/2013/09/%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%B5/

αλλά από την άλλη, το ζητούμενο και το μεγάλο πραγματικό ερωτημα είναι ακριβώς αυτό που λές Αμεινία:

quote:

Ως πότε;

Καλό μας ..κουράγιο.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

29/09/2013, 20:10:37
quote:

Ως πότε;

Προς το παρόν παρακολουθούμε εξελίξεις φίλε @ΑΜΕΙΝΙΑΣ.
Οι οποίες έχω την αίσθηση ότι θα είναι καταιγιστικές.

Δεν μπορώ να το βγάλω από το νου μου ότι το σκηνικό είναι άριστα στημένο. Δυσκόλευε πολύ το πράγμα, φανταστείτε τον Κασιδιάρη δήμαρχο...

Αν κρίνω όμως από το πόσο πρόχειρα στήσαν μνημόνια, η προοπτική του και καλά ξεκαθαρίσματος του πολιτικού σκηνικού με τρομάζει ιδιαιτέρως...

29/09/2013, 20:36:05

Ο λόγος που εδώ και τόσο καιρό εδώ μέσα ζητιανεύω ενότητα,ήταν επειδή πίστευα ότι μεσοπρόθεμα αυτή,θα ήταν αναγκαία, -όχι για τη επιτυχία μας πια,ως λαού-αλλά για την επιβίωσή μας...

Μας πηδάνε όλοι, και εμείς αντί να πιάσουμε τοίχο και να φορέσουμε βρακί,κάνουμε μήνυση στο ...σαπούνι που μας ρίξανε στο πάτωμα.Είτε αυτό είναι ..ακροαριστερό,είτε ..ακροδεξιό σαπούνι.

Εντάξει,δε λέω να μην ασχοληθούμε και με το σαπούνι...
Ας το βγάλουε από τη μέση.
Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ.Όχι τώρα ρε σεις.
Θα πρέπει να ξανασκύψουμε για να το μαζέψουμε,και θα φάμε κι άλλο πήδημα.
Τόσο δύσκολο είναι να το καταννοήσουμε;

ΥΣ: φταίει και το σαπούνι.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

29/09/2013, 20:55:55
Προσοχή. Έκτακτο μύνημα.

Τα Μέσα Μαζικά Εξαπάτησης ξεπεράσανε κάθε όριο. Δεν κάνουν καθόλου οικονομία στην λάσπη αλλά έχουν επιδοθεί σε σαδομαζοχιστική εξευτέλιση της Χρυσής Αυγής. Παραλίγο να μου προκαλέσουν εμετό, ευτυχώς που πρόλαβα εγκαίρως να πατήσω το off.

Εντάξει, θα την έλεγα συμμοριούλα την Χρυσή Αυγή. Αλλά με τί λέξεις μπορώ να περιγράφω την εβραϊκή χολέρα και τον τύφο; Εντάξει, το κατάλαβαν οι πίθηκοι του λαού, δεν θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή ρε εβραίοι, φτάνει το εμπεδώσαμε.

Επιστροφή λοιπόν στην ηρεμία και στην δημοκρατία μετά την φυλάκιση των ναζί. Να ζήσει ο μέγας αγωνιστής Θεοδωράκης*

*Σκ@τ@ στα μούτρα του.

Υ.Γ Όχι δεν πάσχω από φασιστική έξαρση, αλλά είμαι εκρηκτικά τσατισμένος με τα σιχαμερά δελτία ειδήσεων που προβάλλουν οι προσκυνημένοι. Ρε ένας Κολοκοτρώνης να μπει στην Βουλή και να αρχίσει να παίρνει κεφάλια.

29/09/2013, 20:59:27
Χρίστος Έλ

quote:
Επιστροφή λοιπόν στην ηρεμία και στην δημοκρατία μετά την φυλάκιση των ναζί. Να ζήσει ο μέγας αγωνιστής Θεοδωράκης*

*Σκ@τ@ στα μούτρα του.

......

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.