- ΑΝUNΝΑΚΙ/SITCHIN/NIBIRU... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ME AΦOΡMH ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ...
ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΝΚΣ ΣΧΕΤΙΚΑ
http://ambilac-uk.tripod.com/cometlee2012/id5.html
http://galactic2.net/KJOLE/NCCA/anunnaki.html
http://www.vibrani.com/Anunnaki.htm
http://xfacts.com/sumerian_culture.html
http://www.earthportals.com/Portal_Messenger/sitchin.html
http://www.cyberspaceorbit.com/dm_report.html
http://www.100megsfree4.com/farshores/anan.htm
http://www.forteantimes.com/articles/173_sitchintime.shtml
http://www.facadenovel.com/va_243%20page.htm

Let there be Light!
Edited by - ΑΤΜΑ on 25/10/2003 21:31:50
Edited by - ΑΤΜΑ on 25/10/2003 21:36:45
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
SITCHIN και πήρα 29,600 αποτελέσματα.
Nibiru και πηρα 21,500 αποτελέσματα.
Έδωσα και anounaki και πήρα 10!!! μόνο αποτελέσματα.
Λίγοι μείναμε....

Έχω την υποψία ότι θέλεις να σπείρεις τρόμο στους αναγνώστες αυτού του φόρουμ και απορώ γιατί;
Είπε ο Ιησούς, "Ύπαγε οπίσω μου, Σατανά, διότι είναι γεγραμμένον, θέλεις προσκυνήσει Κύριον τον Θεόν σου, και Αυτόν μόνον θέλεις λατρεύσει" (Λουκά 4:8). Αυτό που εννοεί στην πραγματικότητα το αρχικό κείμενο είναι: "Θα λατρεύεις τον Κύριο ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ!" Πρέπει να φοβάσαι μόνο το Θεό! "Τούτο", είπε ο Σολομών, "είναι το παν του ανθρώπου,"--μόνο το Θεό-- "και φύλαττε τας εντολάς Αυτού!" (Βλέπε Εκκλησιαστής 12:13.)
Κανένα σύμβολα δεν είναι πάνω από αυτή γιατί όλα τα σύμβολα προέρχονται από αυτή .
Η ανθρώπινη διάνοια εφεύρε αυτά τα σύμβολα για να καλύψει αρχικά κάποια ερωτήματα της.
Σε δεύτερο χρόνο τα σύμβολα αυτά ήρθαν στο φως. Αμύητοι στην χρήση και στην ερμηνεία τους κάποιοι δίνουν ακόμα και σήμερα εξηγήσεις και φορτίζουν αυτά τα σύμβολα με δυνάμεις που ποτέ δεν είχαν ούτε ποτέ θα έχουν.
Πάρτε για παράδειγμα το γράμμα Ε.
Εάν ο καθένας βρει την δύναμη του τότε δεν μένει καμιά θέση για το θειο και κατ επέκταση για τα σύμβολα του.
Τότε ο θεός δεν μπορεί να είναι παρά μονό σύμμαχος και ένα σύμμαχο πρέπει να τον εμπιστεύεσαι
ή καλυτέρα
IN GOD WE TRUST.
Που λένε και τα αμερικανόπουλα
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
Υ/Γ Αν δείτε κανέναν καμηλιέρη να περιφέρεται μάλλον θα είναι Λαρισαίος.
Λουκάς
quote:Δηλαδή γιατί πάτησες πιο πριν το "Subscribe";
Πατώ το "Unsubscribe".Λουκάς

Lux e tenebris
quote:
ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ
Επιτρέψτε μου να επιχειρήσω μια επεξήγηση του όρου :Η λέξη "Θεός" προέρχεται από το ρήμα "Θεάομαι-ωμαι" και σημαίνει βλέπω από ψηλά (από εκεί το παράγωγο "θέα" = το μέρος από το οποίο βλέπεις ψηλά, καλλιθέα = η όμορφη θέα, θέα-τρο = ο χώρος από τον οποίο βλέπεις ψηλά (θυμηθείτε την διάταξή του)). Άρα Θεός είναι Αυτός που βλέπει τα πάντα από ψηλα (οπότε και τίποτα δεν κρύβεται από την ματιά του). Οπότε και η έκφραση "ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ" σημαίνει ό,τι και η λέξη Θεός.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
quote:quote:
Μια και μιλάμε περί του παντεπόπτη οφθαλμού και για να "θερμάνω" λίγο το θέμα, για δείτε την παρακάτω εικόνα:
Chastity
quote:
Ο "ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ"ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ "ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΩΝΤΟΣ".ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΕ "ΑΥΤΟΝ" ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ "ΑΥΤΟΝ"...
CALAMUS SCRIPTORIUSΦίλε CALAMUS SCRIPTORIUS, θα έλεγα καλύτερα να μην δίνεις άσχετες και αόριστες απαντήσεις.
Ή γνωρίζεις και γράφεις κάτι συγκεκριμένο, ή λες δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό το "Ιερό" θέμα στον πρώτο τυχόντα και αποφεύγεις τα πολλά λόγια.
Άντε μπράβο.1.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΗ???ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ...2.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο "ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ 666 etc...???3.ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΙΕΡΟ ΘΕΜΑ", ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ???4.ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ,ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ...ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ:"ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ...ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΑΣ..."ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΣΕ:ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΣ?ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΜΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" ΟΠΩΣ "ΘΕΛΕΙ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο "Μ.Α.Τ.Σ."Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑΙΟΣ" ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ...
Λουκάς
quote:ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΣΥΜΦΩΝΩ!quote:
ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣΕπιτρέψτε μου να επιχειρήσω μια επεξήγηση του όρου :Η λέξη "Θεός" προέρχεται από το ρήμα "Θεάομαι-ωμαι" και σημαίνει βλέπω από ψηλά (από εκεί το παράγωγο "θέα" = το μέρος από το οποίο βλέπεις ψηλά, καλλιθέα = η όμορφη θέα, θέα-τρο = ο χώρος από τον οποίο βλέπεις ψηλά (θυμηθείτε την διάταξή του)). Άρα Θεός είναι Αυτός που βλέπει τα πάντα από ψηλα (οπότε και τίποτα δεν κρύβεται από την ματιά του). Οπότε και η έκφραση "ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ" σημαίνει ό,τι και η λέξη Θεός.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
quote:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΙΔΩΛΟ" ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΟ...
@ calamus scriptoriusΓράφεις: Ο "ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ"ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ "ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΩΝΤΟΣ".ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΕ "ΑΥΤΟΝ" ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ "ΑΥΤΟΝ"...
Ερώτηση: Πως συμβαδίζει ο απεικονισμός του υπέρτατου ώντος με την εντολή του υπέρτατου ώντος; ...που είπε:
ου ποιησεις σεαυτω ειδωλον ουδε παντος ομοιωμα οσα εν τω ουρανω ανω και οσα εν τη γη κατω και οσα εν τοις υδασιν υποκατω της γης ου προσκυνησεις αυτοις ουδε μη λατρευσης αυτοις εγω γαρ ειμι κυριος ο θεος σου θεος ζηλωτης αποδιδους αμαρτιας πατερων επι τεκνα εως τριτης και τεταρτης γενεας τοις μισουσιν με και ποιων ελεος εις χιλιαδας τοις αγαπωσιν με και τοις φυλασσουσιν τα προσταγματα μου
;;;;;;;;
quote:ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ...ΑΠΛΑ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΤΟ ΑΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...
Φίλε samuel1974 το ότι κάποιος πιστεύει στην ύπαρξη ενός υπέρτατου-ανώτερου "όντος" που ορθά το ονομάζεις ο "Ων", δε σημαίνει απαραίτητα πως ενστερνίζεται ένα τυπικό λατρείας. Το ίδιο συμβαίνει και για τους κανόνες περί ηθικής, οι οποίοι είναι πανανθρώπινοι αλλά και πέρα και πάνω από τα όποια θρησκευτικά συστήματα. Κανόνες ηθικής υπάρχουν (ευτυχώς) σε κάθε σωστά δομημένο ανθρώπινο σύνολο.Μην περιορίζεις-ταυτίζεις 2-3 χαρακτηριστικά με κάποια θρησκεία. Θέλεις αναγκαστικά και υποχρεωτικά να ταυτίσεις τον Τεκτονισμό με την έννοια της θρησκείας. Τι λείπει για να έχεις λόγο να το συνδέσεις; Το ό,τι οι θρησκείες διδάσκουν τη λύτρωση και τη σωτηρία της ψυχής, δρώμενα τελικής κρίσης, μια καλύτερη μετά θάνατον ζωή αλλά και καθιερωμένο λατρευτικό τυπικό. Όλα αυτά είναι βασικά χαρακτηριστικά μιας θρησκείας αλλά λείπουν από την έννοια του Τεκτονισμού.
Lux e tenebris

Lux e tenebris
Στο μεγαλο Ισραηλ...
Ακομη και οι Ελληνες μασωνοι, οι καημενοι, δεν το καταλαβαν ακομη και θα λενε τι μπουρδες λεω. Δειτε ομως τη σταση των μεγαλομασωνων κυβερνητικων και δειτε τη σταση απεναντι στη σφαγη και την γενοκτονια που γινεται αυτη τη στιγμη...
Εν τελη, θα συμφωνησω με τους Ισραηλινους στο να παρουν πισω τους δυο στρατιωτες που ψαχνουν αν επιστρεψουν εστω τις παιδικες ψυχες που πηραν (χα!)... Ετσι ειναι δικαιο νομιζω. Αλλα κανεις π@*$&σ πολιτικος μας δεν το εθεσε ετσι. Στο κ@λ@γλυψιμο οι κ@λ@μασωνοι μας... Αμ τι αλλο.

quote:
Αλλα κανεις π@*$&σ πολιτικος μας δεν το εθεσε ετσι.
Eχεις δίκιο φίλε μου... όμως πες μου πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις επικοδομητικό διάλογο σε τούτο το τόπικ με την "φόρα" που μπήκες
quote:
Το ό,τι οι θρησκείες διδάσκουν τη λύτρωση και τη σωτηρία της ψυχής, δρώμενα τελικής κρίσης, μια καλύτερη μετά θάνατον ζωή αλλά και καθιερωμένο λατρευτικό τυπικό. Όλα αυτά είναι βασικά χαρακτηριστικά μιας θρησκείας αλλά λείπουν από την έννοια του Τεκτονισμού.
Συγνώμη δηλαδή αλλά αυτή τη ρημάδα την πέτρα τότε για ποιό λόγο καλούνται να την λαξεύσουν? Γιατί τους ενδιαφέρει το επέκεινα αν δεν κάνω λάθος...
ΕΡΙΩΠΙΣ το unsubsrcibe όσοι το κάνουν συνειδητά δεν το λένε κάν...
Οι υπόλοιποι μένουν εδώ και συνεχίζουν την συζήτηση με τον ίδιο ή με άλλο κωδικό... Αν έχεις τα κότσια να συνεχίσεις τη συζήτηση καλείσαι να καλύψεις τα κενά που μας άφησες... Εκτός και αν είσαι από τους γνωστούς "καμικάζι" που γράφουν μόνο και μόνο για να προκαλέσουν βαβούρα...![]()

quote:Φίλη (;) Avallon, η "λάξευση της λίθου" αποτελεί βασική "εργασία" των τεκτόνων. Είναι όμως λυπηρό που είναι από τους λίγους που έχουν τέτοια "εξωτικά ενδιαφέροντα"
Συγνώμη δηλαδή αλλά αυτή τη ρημάδα την πέτρα τότε για ποιό λόγο καλούνται να την λαξεύσουν? Γιατί τους ενδιαφέρει το επέκεινα αν δεν κάνω λάθος...
Άμεσα ο τεκτονισμός δεν ενστερνίζεται κανενός είδους μεταθάνατον ζωή. Είναι θέμα καθαρά προσωπικό το τι θα πιστέψει ο κάθε τέκτων. Σε καμιά περίπτωση δεν ελπίζουν οι τέκτονες πως όταν πεθάνουν, θα βρεθούνε κάπου όλοι μαζί με τα χειρόκτια και τα διακριτικά τους ![]()
Το τι εννοεί ο καθένας με τον όρο "μεταθάνατον ζωή" είναι καθαρά υποκειμενική προσέγγιση. Με απλά λόγια το θέμα που θίγεις δεν αποτελεί βασική και καθολική πεποίθηση του τεκτονισμού.

Lux e tenebris
quote:
Σε καμιά περίπτωση δεν ελπίζουν οι τέκτονες πως όταν πεθάνουν, θα βρεθούνε κάπου όλοι μαζί με τα χειρόκτια και τα διακριτικά τους
Συ είπας "αγαπητή" μου...
Προφανώς σε μια προσπάθεια να διακωμωδίσεις αυτά που είπα...
Δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ δεν έχω καμμιά τέτοια διάθεση όταν μιλώ για σοβαρά θέματα...
Σαφώς και δεν πιστεύουν στο επέκεινα με τον ίδιο τρόπο που πιστεύουν οι Χριστιανοί (ανάσταση νεκρών στο φυσικό πεδίο κλπ...) ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!! Ετσι δεν είναι?
Θα ήθελα μια απάντηση σε αυτό και από τον CALAMUS SCRIPTORIUS.