- Κανένα Ανέκδοτο να γελάσουμε? Part 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ένας τύπος είναι με το αυτοκίνητο του σε ερημικό μέρος και παρατηρεί ότιείναι έτοιμος να μείνει από βενζίνη...
- Πω πω !!! τι κάνω τώρα...
Ξαφνικά βλέπει μία πινακίδα που λέει "ΠΑΝΩΧΩΡΙ - ΚΑΤΩΧΩΡΙ"
Ας τραβήξω σκέφτεται για Κατωχώρι που είναι και κατηφόρα...
Παίρνει την κατηφόρα και πράγματι μετά από λίγο το αυτοκίνητο μένει απόβενζίνα...
Ο δρόμος είναι σκοτεινός...
Στο βάθος του δρόμου το μόνο φωτεινό σημείο...
Μία πινακίδα που έλεγε "ΒAR"....
- Oυφ πάλι καλά, σκέφτεται. Κάποιος θα μου πει που να βρω βενζίνη...
Μπαίνει μέσα στο μαγαζί και παρατηρεί μία περίεργη εικόνα...
Αρκετός κόσμος μέσα αλλά όλοι σιωπηλοί, νωχελικοί, μόνο ο barmanαργά αργά σκούπιζε ένα ποτήρι...
- Συγνώμη κύριε, λέει του barman. Έχω μείνει από βενζίνη και επειδή είμαι ξένος...
- Ξ Ε Ν Ο Σ είπες; Παιδιά ένας ξένος, φώναξε δυνατά...
- Ξ Ε Ν Ο Σ; αποκρίθηκαν όλοι, ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!!
- Παναγία μου, σκέφτεται ο τύπος. Τι συμβαίνει εδώ...
- Ξ Ε Ν Ο Σ, Ξ Ε Ν Ο Σ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!! φωνάζανε όλοι και πετώντας καρέκλες, τραπέζια, πάνε όλοι καταπάνω του....
Ο τύπος αρχίζει να τρέχει και βγαίνει από το μαγαζί...
Όλοι από πίσω να τον κυνηγάνε και να φωνάζουνε..
Ξ Ε Ν Ο Σ, Ξ Ε Ν Ο Σ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!
Ο τύπος έχει τρομοκρατηθεί....
Ξαφνικά ο δρόμος φωτίζεται όλος!!! Ανοίγουν πόρτες, παράθυρα, κόσμος βγαίνει μέσα από τα σπίτια, πηδάνε από τα παράθυρα
και να φωνάζουνε όλοι
Ξ Ε Ν Ο Σ, Ξ Ε Ν ΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!
Ο τύπος τα έχει κάνει πάνω του, τρέχει απεγνωσμένα, βλέπει μία πινακίδα που λέει "ΠΑΝΩΧΩΡΙ"
- Κάποιον άνθρωπο θα βρω εκεί να με βοηθήσει. σκέφτεται και τρέχει με όση δύναμη έχει...
Από πίσω του ο όχλος έχει γίνει τεράστιος και όλοι να ουρλιάζουν Ξ Ε Ν Ο Σ, Ξ Ε Ν Ο Σ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!
Ξαφνικά φτάνει στα σύνορα του χωριού, "ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΩΧΩΡΙ", έλεγε η πινακίδα...
- Θεέ μου σώθηκα!!! σκέφτεται, αφού βλέπει κόσμο να στέκεται εκεί...
Γυρνάει πίσω του και βλέπει τον κόσμο που τον κυνήγαγε να έχει σταματήσει και να επιστρέφουν προς το χωριό τους....
O τύπος πέφτει εξαντλημένος στην αγκαλία ενός γέρου...
- Δεν θα το πιστέψετε τι μου συνέβει.. πάει να πει ο τύπος και ο γέρος τον αγκαλιάζει στροργικά και του λέει..
- Γιατί να μην σε πιστέψω... Είμαι 87 χρονών και εχουν δει πολλά τα μάτια μου ΑΛΛΑ ένα είναι σίγουρο...
- Όσα χρόνια θυμάμαι εδώ στο χωριό πάντα οι Κατωχωρίτες τρέχουν και εμείς γαμάμε..........
Ένας τύπος άνοιξε ένα νέο μαγαζί και του έρχεται ένα όμορφο μπουκέτο
λουλούδια. Όμως όταν διάβασε την κάρτα που έλεγε "Τα συλληπητήρια μας"
παραξενεύτηκε και πήρε τηλέφωνο στο ανθοπωλείο να ρωτήσει ποιός του τα
έστειλε.
- Λυπάμαι πάρα πολύ κύριε, μπέρδεψα την κάρτα σας με κάποια άλλη.
- Α, εντάξει, δεν υπάρχει πρόβλημα, σας καταλαβαίνω.
- Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα, γιατί η κάρτα σας είναι τώρα σε ένα μπουκέτο
σε μία κηδεία.
- Καλά, απλά πείτε μου μόνο τι έλεγε η κάρτα.
- Έλεγε "Τα συγχαρητήριά μας για τη νέα σας τοποθεσία!"
Είναι ο Superman που λέτε και ψάχνει απελπισμένα να ρίξει ένα καλό πήδημα. Εκεί λοιπόν που πετάει βλέπει τον Batman πάει προς αυτόν και του λέει:
- Εεεε φίλε μου Batman, πρέπει οπωσδήποτε να βρώ να πηδήξω, έχω τρελλαθεί σου λέω.
- Γιατί δεν δοκιμάζεις με την Wonder Woman; Κάνει τα καλύτερα πηδήματα εδώ στην χώρα των κόμικς.
- Μμμ, η Wonder Woman είναι καλή μου φίλη, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, και φεύγει.
Παρακάτω, βρίσκει τον Spiderman, και του λέει κι αυτού το δράμα του και τον ρωτάει αν έχει καμιά καλή πρόταση.
- Θα σου πρότεινα την Wonder Woman. Είναι σίγουρα η καλύτερη.
- Η Wonder Woman είναι φίλη μου, μπα, δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, λέει και φεύγει πάλι.
Τι διάολο σκέφτεται καθώς πετάει, όλους τους έχει πάρει; Τότε ξαφνικά βλέπει την Wonder Woman στο χωράφι από κάτω, με ανοιχτά τα πόδια σε κατάσταση έκστασης. Το θέαμα είναι άκρως προκλητικό. Δε βαριέσαι σκέφτεται, φίλοι φίλοι, αλλά και η ανάγκη μεγάλη, θα χρησιμοποιήσω τις υπερδυνάμεις μου, θα κάνω τη δουλειά γρήγορα γρήγορα, πριν το καταλάβει θα έχω φύγει. Πράγματι, πέφτει σαν σφαίρα πάνω στην Wonder Woman, τελειώνει την δουλειά και πριν πείς κίμινο έχει εξαφανιστεί.
- Τι στο καλό ήταν αυτό, λέει η Wonder Woman κοιτώντας με θολό βλέμμα προς τον ουρανό.
- Δεν ξέρω, λέει ο Αόρατος ¶νθρωπος, αλλά ο κώλος μου με πεθαίνει.
SORRY ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΡΕ ΠΕΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ?
-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ Ο ΒΑΤΜΑΝ.
ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΙΧΟ ΓΡΑΦΕΙ:'Ο ΒΑΤΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ'
ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΒΑΤΜΑΝ ΤΑ ΠAIΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΙΧΟ:'Ο SUPERMAN ΕΙΝΑΙ Ο CLARK KENT'.....!!!!!
http://www.jackassthemovie.com
gK
"Εγώ της πήρα μια Mercedes και μια Jaguar", λέει ο πλούσιος. "Αμα δεν της αρέσει το ένα, να έχει το άλλο".
"Καλά έκανες", του απαντάει ο φτωχός. "Εγώ της πήρα ένα ζευγάρι παντόφλες και ένα δονητή. Αμα δεν της αρέσουν οι παντόφλες .... να πάει να γα*****".
Οι αντιδράσεις:
Πατέρας: (Του παίρνει τα τσιγάρα και τα καπνίζει ο ίδιος).
Μητέρα: Ουρλιάζει, βάζει τα κλάματα, πάει στη μαμά της, αφού το συζήτησε επί 8 ώρες τηλεφωνικώς με τις φίλες της αποφασίζει ότι δεν είναι σωστή μητέρα. Κλείνει ραντεβού με τον ψυχολόγο για το μικρό, αλλά στο τέλος πάει η ίδια.
Παππούς: Αχ, δώσε μου κι εμένα μια τζούρα τώρα που δεν κοιτάει η γιαγιά σου...
Θυρωρός: Εμ βέβαια. Το κατάλαβα εγώ. Χτες κατέβηκε στις έντεκα και δεκαεφτά το βράδυ για να πάει στο περίπτερο. Τι να ήθελε; Σοκολάτα;
Καθαρίστρια: Να βάλουμε ένα σταχτοδοχείο δίπλα στο κρεβάτι.
Μηχανικός: Να φροντίσουμε να υπάρχει ασφαλές σύστημα πυρόσβεσης στο δωμάτιο του μικρού.
Περιπτεράς: Προσφέρω με την κούτα των δώδεκα πακέτων δυο ακόμα πακέτα δώρο!
Καφετζής: Μα, έτσι ξεροσφύρι το κάνεις;
Πλανόδιος: Έχω και κάτι αναπτήρες αμερικάνικους, πρώτο πράμα!
Περαστικός: Και τι σε νοιάζει; Δεν ήταν σε δημόσιο χώρο...
Γιατρός πνευμονολόγος: Αχά! Υποψήφιος πελάτης. Ορίστε η κάρτα μου.
Δικηγόρος: Μικρέ μου, μπορούμε να μηνύσουμε το μπαμπά ως άστοργο και να εισπράξουμε αποζημίωση.
Παιδεραστής: Αχ, τι γλυκό μικρούλι. Θα 'ρθεις σπίτι μου να σου δώσω όσα τσιγάρα θέλεις;
Ρακοσυλλέκτης: Τις γόπες τις χρειάζεσαι;
το σχολείο θέλει διάβασμα,
το διάβασμα θέλει χρόνο,
ο χρόνος είναι χρήμα,
κι εμείς δεν έχουμε καιρό για τέτοια έξοδα...
2)- Δε σε ενοχλουν τα σεξουαλικα υπονοουμενα?
- Οχι, οταν εχουν το σωστο μεγεθος!
3)Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν διαβάστε τις οδηγίες!!!!
4)- Τι σχέση έχει η σόγια με το δονητή;
- Και τα δυο αντικαθιστούν το κρέας.
![]()
![]()
Ζα σας!
στους δίδυμους πύργους στη Νέα Υόρκη
ο Αραφάτ παίρνει στο προσωπικό τηλέφωνο
τον πρόεδρο Μπους
και του λέει
"θα ήθελα να ξέρετε,ότι εγώ και όλος ο
Παλαιστινιακός λαός,όλοι οι Άραβες γενικά
είμαστε συντετριμμενοι από το γεγονός
τόσοι ,αθώοι άνθρωποι χάθηκαν χωρίς λόγο
τόσο μεγάλη καταστροφή σε κτίρια και υποδομές
αλλά αν χρειαστείτε κάτι
εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας"
Ο ΜΠους γεμάτος απορία απαντά
"συγγνώμη κύριε Αραφάτ,
αλλά για ποιο πράγμα μιλάτε?"
και ύστερα από μια παύση δύο λεπτών
ο Αραφάτ μονολογεί χαμηλόφωνα
"φτου,γαμώτο,ξέχασα ότι έχουμε 7 ώρες διαφορά..."
..................................................................
κι ένας πολύ απλός γρίφος
ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙ?

ΓΕΛΑΣΑΤΕ Ε??????![]()
![]()
![]()
Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο.
Την επόμενη ημέρα αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με το
αυτοκίνητο 40 οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει.
Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο.
Συνέχισε αφήνοντας τον γάτο όλο και πιο μακριά, αλλά ο κωλόγατος πάντοτε επέστρεφε στο σπίτι.
Τελικά, αποφάσισε να τον οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα μακριά, να στρίψει
δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να στρίψει αριστερά,
να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να περάσει την γέφυρα, να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, μέχρις όπου έφτασε σε ασφαλή απόσταση, κατά την γνώμη του, και εγκατέλειψε τον γάτο εκει πέρα.
Μερικές ώρες αργότερα, τηλεφώνησε στο σπίτι του:
-Τζένη, ο γάτος είναι εκεί;
-Ναι, γιατί ρωτάς;
Έξω φρενών ο τύπος απαντά:
-Για φέρτον στο τηλέφωνο τον πούστη, χάθηκα και θέλω οδηγίες.
Υ.Γ. Ασπρίγια αυτό με τους δίδυμους... σε πρόλαβε η Avallon![]()
![]()

Κλαψ!
Απάντηση για το γρίφο μου έχεις όμως?

Μου είχε κάνει εντύπωση .
Επειδή όμως (ειδικά στην Αθηνα) όλο σεμινάρια γίνονται με μεγάλα ποσά και μικρά αποτελέσματα , το άφησα στην άκρη .
Μία φίλη πηρε τους 2 βαθμούς του Ρεϊκι.
Ξαφνικά συνειδητοποιήσα οτι δεν μπορούσε να οραματιστεί εύκολα και να συγκεντρωθεί για 1-2 λεπτά!
Τελικά πιστεύω οτι αν κανείς μπορει να οραματιστεί τα σύμβολα του Ρεϊκι ,
μπορει να στείλει και να δεχθεί ενέργεια ασχέτως άλλης διαδικασίας .
<<Δωρεάν λάβατε , δωρεάν δώτε>>
και παρόλο που ακούγεται χριστιανικό αυτο , πρέπει να ισχύει .
Πνευματικά θέματα δεν μπορούν /δεν πρέπει να μπλέκονται με την ύλη
Οι δε <<δάσκαλοι>> αντί να ζούν απο αυτά , ας τα εξασκούν ως χόμπυ
και να ζούν απο άλλες ασχολίες .
Γιατί αν είσαι πραγματικά ένας πνευματικός άνθρωπος(και όχι καιροσκόπος) ,
έχεις φροντίσει να βρείς και καμμια δουλειά
γιατί ξέρεις οτι έχεις σώμα ,ύλη και ανάγκες.
Τελικά ασχολήθηκες με το Ρέικι όμως;
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Και από περιέργεια, μπορεί να δουλεύουν αυτές οι μέθοδοι, αλλά αυτά περί άγιου Γερμανού από την Ατλαντίδα και Αρχάγγελου Ζακχιήλ δεν μου κάθονται καλά, πολύ μούφα ακούγονται, εσείς πώς τα δέχεστε ασχολίαστα χωρίς να τεκμηριώνονται;;; Το ότι δουλεύει η μέθοδος δεν σημαίνει ότι και τα παραπάνω ισχύουν....
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, άλλωστε προφανώς ξέρετε περισσότερα για reiki και τα συναφή, αλλά να δεν μπορώ να μην αντιδράσω όταν ακούω περι ατλαντίδας και green horses (και πράσσειν άλογα δλδ ![]()
)
Φιλικά,πάντα
Περονόσπορος
Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.
τι είναι το LBRP;
Βασικά, το Ιώχρουν πυρ είναι πράγματι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας, το ότι όμως διδάσκεται εξ αρχής οτι είναι θεραπεία του Αγ. Γερμανού και του Αρχάγγελου Ζακχιήλ, δεν χωράει αμφιβολία, απο κει και πέρα το εάν δέχεσαι ή όχι κάτι έχει να κάνει με την σημασία που δίνεις σε αυτό το γεγονός. Για μένα δεν έχει σημασία εάν είναι του Αγίου Γερμανού ή του Αρχάγγελου Ζακχιήλ, ή οποιουδήποτε άλλου γιατί όπως και να έχει κάνει πολύ καλά την δουλειά του. Δεν αντιδράω λοιπόν σε αυτό απλούστατα γιατί δεν έχει σημασία για μένα...

αγόρασα το βιβλίο το ιωχρουν πυρ. Εχετε να μου προτείνετε ή να μου δώσετε οποιαδήποτε συμβουλη πριν ξεκινήσω το διάβασμα?
Περονοσπορε, δεν ειναι πράσινα άλογα (που τρέχουν σε κάμπους και λιβάδια, χιχιχχιχι) ειναι πρασσειν, δηλ. πράττω τα άλογα, αυτά που δεν έχουν λογική (μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.... χοχοχο)![]()
Ευτυχώς δεν συμερίζεσαι τα παραμύθια για την καταγωγή της μεθόδου
LBRP=Little banishing ritual of the pentagram
Είναι μέθοδος (καβαλιστική πιθανότατα) για τον εξαγνισμό του εαυτού μας από "εξωτερικές" παρουσίες και επιδράσεις. (Μην με πάρετε για μάγο η τίποτα τέτοιο, απλώς γνωρίζω την ύπαρξή της.) Σε μερικές εκδοχές της για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξαγνισμού πρέπει να φανταστείς τον εαυτό σου να λάμπει με ιώδεις φλόγες (στις υπόλοιπες εκδοχές οι φλόγες είναι λευκές).
Το ιώδες χρώμα αντιστοιχεί στις ανατολικές φιλοσοφίες στο chakra της κορώνας που συμβολίζει την επαφή με τις θεϊκές δυνάμεις και την φώτιση. Επίσης σχετίζεται με υπερφυσικές δυνάμεις όπως η αορατότητα, η επιβολή πάνω στα ζώα και η προαίσθηση.
Για αυτό ρωτάω όσα ρωτάω, προσπαθώ να βρώ αν συσχετίζονται τα εσωτερικά συστήματα με το ιωχρούν πύρ
Φίλε FUNKY, δεν σε παραξενεύει το ότι έγραψα το πράσσειν σωστά;;; ![]()
. Γιατί δεν το έγραψα πράσινα δηλαδή; μάλλον ήξερα
αλλά μου άρεσε το λογοπαίγνιο (ΙΩΧΡΟΥΝ ΠΥΡ-ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ)
Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.
Edited by - Peronosporos on 09/11/2005 14:41:08
Η αλήθεια είναι οτι ούτως η άλλως το Ιώδες χρώμα είναι πολύ πνευματικό χρώμα με έντονες θεραπευτικές ιδιότητες, είτε το χρησιμοποιείς με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον

Να είστε καλά!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ JOHREI; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ