ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τηλεκινηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Τηλεκινηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
SHADOW59542Νέο Μέλος
03/07/2012, 12:26:38
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΟΚ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΠΑΘΑΙΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΕΠΑΘΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗΣ...ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ "ΚΑΠΩΣ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΝ ΤΗ NINA KULAGINA,ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ(ΜΑΛΛΟΝ)ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΤΕΣΠΑ!ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.

Akis Andre

04/07/2012, 00:55:34
Κοίταξε SHADOW59542, δε σε δουλεύω καθόλου. Εκφράζω έναν φυσιολογικό σκεπτικισμό - στο έγραψα κιόλας για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και σου ζήτησα εκ των προτέρων συγνώμη για το κάπως καυστικό σχόλιό μου.
(Άλλωστε, έχουν υπάρξει αρκετά άτομα που έχουν συμμετάσχει στις συζητήσεις και διηγούνται διάφορες ιστορίες περί διάφορων εξωτικών υπερφυσικών ικανοτήτων που κατέχουν, ώστε ο σκεπτικισμός είναι αναγκαίος - δε νομίζεις;)

Όλα αυτά που αναφέρεις, λοιπόν, ανήκουν στη σφαίρα του:
παρα-ψυχολογικού
παρα-ψυχικού
υπερ-φυσικού
παρα-φυσικού
(και όχι "μεταφυσικού", η μεταφυσική/οντολογία είναι φιλοσοφικός κλάδος που ασχολείται με τις πρώτες αιτίες των όντων και των φαινομένων και λανθασμένα συγχέεται με την έρευνα για ESP και λοιπά φαινόμενα).

Οι λέξεις "πάρα" και "ύπερ" υποδηλώνουν και τη φύση των φαινομένων αυτών. Δηλαδή, ότι παραβαίνουν τους γνωστούς νόμους της φύσης ή της ψυχολογίας ή αντίστοιχα υπερβαίνουν τις φυσικές ή ψυχικές ικανότητες. Στη μαρτυρία τέτοιων φαινομένων δύο είναι οι στρατηγικές που θα μπορούσε κανείς να επιλέξει:

Α. Αποδέχεται τα φαινόμενα και προσπαθεί να τα εντάξει στους ήδη υπάρχοντες νόμους. Αν δεν εντάσσονται, μπορεί κανείς να καταλήξει μέχρι και στο να αμφισβητήσει τους νόμους αυτούς.

Β. Αμφισβητεί τα φαινόμενα θεωρώντας τα είτε ψέματα, είτε υπερβολικές περιγραφές, είτε συμπτώσεις που ερμηνεύονται ως κάτι το αφύσικο, κ.λπ.

Υπάρχουν ακραίες εκφράσεις τόσο του Α, όσο και του Β.
Κατά την προσωπική μου άποψη, δεν αποτελεί λύση το να αρνηθούμε τα φαινόμενα, σίγουρα όμως, η αμφισβήτηση των φυσικών νόμων είναι κάτι το εξαιρετικά σοβαρό για να μην το λάβει κανείς υπόψη. Η πιο πρόσφορη λύση είναι να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ερμηνείας με φυσικούς νόμους στα υπό εξέταση φαινόμενα και εάν τελικά μείνει κάτι που πραγματικά δεν έχει εξήγηση, να το λάβουμε υπόψη ως ένδειξη για εναλλακτικές ερμηνείες της πραγματικότητας.

Βέβαια, όσες φορές έχουν γίνει σοβαρές προσπάθειες για κάτι τέτοιο, τα αποτελέσματα είναι πολύ φτωχά. Οι υπερ-φυσικές/παρα-ψυχικές ικανότητες αντιστέκονται στην ενδελεχή έρευνα μέσα σε πειραματικά εργαστήρια. Το αποτέλεσμα είναι, πως δεν έχουμε καν δεδομένα με την αυστηρή έννοια, αλλά έχουμε μονάχα μαρτυρίες.

Οι μαρτυρίες είναι αρκετές, αλλά υπεισέρχονται πολλά ζητήματα που θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν την εγκυρότητά τους. Ένα ζήτημα είναι, πως πολλούς ανθρώπους τους γοητεύει το άγνωστο, τους γοητεύει το να έχουν κάποιες περίεργες δυνάμεις, και έχουν προδιάθεση να δεχτούν περίεργες εξηγήσεις. Την ίδια στιγμή, φοβάμαι πως δε γίνεται αντιληπτό το τι σημαίνει πραγματικά να αμφισβητούνται οι φυσικοί νόμοι. Δεν είναι κάτι απλό, κάτι μικρό, κάτι ασήμαντο.

Αυτή είναι η δική μου άποψη.
Είμαι εξαιρετικά δύσπιστη στην αξιοπιστία πειραμάτων όπως αυτό που περιγράφεις με τη χάρτινη πυραμίδα και τη βελόνα. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν επιδεικνύουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Εάν υπάρχει όντως η δύναμη της τηλεκίνησης, αυτό δε θα αποδειχθεί με ένα μπουκάλι μια βελόνα και ένα διπλωμένο χαρτί σε οικιακές συνθήκες...

AnnabellΝέο Μέλος
10/07/2013, 20:47:39
Kalhspera se olous... Eimai 20 etwn kai mporw na pw pws panta me enthousiazan osa eixan na kanoun me to uperfusiko... Prospathisa polles fores na sugentrwsw thn energeia mou wste na kanw kapoio antikeimeno na metakinhthei alla den ta katafera... mexri pou gnwrisa mia kopela h opoia asxoleite me ta xartia kai genika me tis "uperdunameis" tou anthrwpou.. mou milouse sunexws gia thn energeia kai to pws th xrhshmopoiei... etsi ena vradu anapsame ena keri... htan mera panselhnou kai to thumamai gt eixame afhsei thn trapoula na roufhksei energeia... me evale na kleisw ta matia kai na sugentrwthw kai epeita na ta anoiksw koitontas mono to keri polu entona... skeftomoun pws hthela h floga na fountwsei kai auth apla fountwse.. kai meta skefthka na svhsei kai esvhse... apo tote omws den exw kataferei na ksana kanw kati tetoio gt me th sugekrimenh de thelw kamia sxesh... opote an exete kati upopsin perimenw...

Nala014Νέο Μέλος
06/06/2014, 16:18:57
Γειας σας φιλοι μου, Ειμαι ενα νεο μελος στα Forums και ασχολούμε γενικα με τα υπερφυσικά:
πνεύματα, τηλεπάθεια, έκτη αίσθηση, μαγεία κ.τ.λ.Τώρα τελευταία ασχολούμαι με το φαινόμενο της τηλεκίνησης πιο πολύ πρακτικά αλλά και θεωρητικά βγάζοντας απίθανα (μεταφορικα)συμπεράσματα.Πιστεύω πως η τηλακίνηση είναι ένα από τα πολλά <ταλέντα> των ανθρώπων και είναι κάτι απολύτως φυσικό που όλοι μπορούμε να κάνουμε.Είναι κάτι που απαιτεί υπομονή, επιμονή, χρόνο και πίστη.

07/06/2014, 09:19:51
Άρα λοιπόν πώς γίνεται η τηλεκίνηση;
Αυτό δεν μας έχει πει κανένας

Πολύ λάδι και τηγανίτες τίποτα.

Nala014Νέο Μέλος
07/06/2014, 14:19:44
quote:

Άρα λοιπόν πώς γίνεται η τηλεκίνηση;
Αυτό δεν μας έχει πει κανένας

Πολύ λάδι και τηγανίτες τίποτα.

Φίλε πυρηνε, προσωπικά έχω τηλεκινήσει και ξέρω πως απαιτει πολλήηηηηηηηη συγκέντρωση. Εκτός αυτού υπάρχουν κάποιες οδηγίες, αν και δεν ειμαι σίγουρη πως θες να μάθεις ή απλά το κάνεις για να κοροιδέψεις
την πίστη μας σε αυτό.

07/06/2014, 16:18:52
Μα τόσες σελίδες μιλάνε για ένα πράγμα και κανένας (με εσένα εξαίρεση) δεν μας έχει πει οτι το έχει κάνει.. και πώς γίνεται
Άρα φυσικά έτσι καθίσταται το θέμα αντικείμενο ειρωνείας!
Nala014Νέο Μέλος
11/06/2014, 16:52:38
quote:

Μα τόσες σελίδες μιλάνε για ένα πράγμα και κανένας (με εσένα εξαίρεση) δεν μας έχει πει οτι το έχει κάνει.. και πώς γίνεται
Άρα φυσικά έτσι καθίσταται το θέμα αντικείμενο ειρωνείας!

Αυτή είναι μια αλήθεια λοιπόν, εάν εξαιρέσεις πως όλοι στο blog έχουν ψαξει ατελείωτα και έχουν κάνει πολλές έρευνες, ώστε να αναρτήσουν τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στο να βγει ένα λογικό συμπαίρασμα.

ShitfitΝέο Μέλος
19/06/2014, 09:16:19
Μάλλον είναι μια τέχνη εξαπάτισης και όχι κάτι άλλο!

Δεν πιστέυω στον Σουπερμαν! :P

19/06/2014, 10:33:52
quote:
.....

Μία φίλη με ΄ρωτησε αν εχω φύγει ποτε απο τη ζώη και όντως όταν ήμουν μωρό σταμάτησε η καρδιά μου(το μηχάνημα έβγαλε την γνωστή γραμμή που βγάζει όταν κάποιος πεθάνει)μετα με επανέφεραν...γιατί με ρώτησε η φίλη μου????το μόνο που μου είπε είναι να το αναπτύξω το “χάρισμα”και να μάθω να χειρίζομαι την ενέργειά μου...
Μένω σε κάποιο χωριο στη Σάμο και δε μου είναι εύκολο να πάρω βιβλία...και στο νέτ δεν είναι εύκολο να ψάχνω γιατί δεν έχω δικό μου....
μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του σας παρακαλώ????...Akis Andre

Η φίλη σου στο είπε αυτό γιατί αυτά που περιγράφεις είναι "τυπικά" σαμανιστικού τύπου φαινόμενα και ενεργοποιούνται πολλές φορές με πολύ βαριά αρρώστεια ή ατύχημα και έναν σχεδόν θάνατο και επαναφορά. Ξέρω κι άλλον άνθρωπο που "πέθανε" έτσι και βλέπει και αυτή καμιά φορά τις γκριζάδες που περιγράφεις και άλλα...
Επίσης η φίλη σου καλά σου είπε ότι το σημαντικό τώρα είναι να μάθεις να το διαχειρίζεσαι - πάρτην από κοντά μοιάζει να ξέρει τι της γίνεται. Απέφυγε την πολύ εμπιστοσύνη σε βιβλία και ίντερνετ - προσκολλήσου σε ανθρώπους που θα μπορούν να σου δείξουν (χωρίς να σε εκμεταλλευτούν, και σ'αυτό θέλει μια προσοχή!) Αφού πάρεις κάποιες βάσεις από ζωντανούς ανθρώπους που ξέρουν κάτι (όπως η φίλη σου) τα βιβλία και το ίντερνετ θα μπορούν πια να σε βοηθήσουν για περισσότερα (γιατί πια θα έχεις κάποια βάση να ξεχωρίζεις τις ανοησίες από το ουσιαστικό.)

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

20/10/2005, 12:56:01
Θα καταθέσω λίγα λόγια προς συζήτηση.

ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ

Τυχερό άτομο.

Άτομο που το περιμένει τρομερή οικονομική ευημερία.
Με τεράστια οικονομική επιτυχία στο μέλλον.

Το ευνοούν ασχολίες που σχετίζονται ακόμα και με παιδιά
και επαγγέλματα που εξασκούνται ακόμα και στο σπίτι.

και βέβαια, όποιος έχει αυτήν την όψη, μπορεί να μας πει τη γνώμη του.

Ζήσε τη στιγμή!

ΜορφέαςΜέλος
23/10/2005, 21:03:04
Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι... το πεντάγωνο, το 150άρι που λέμε, τί όψη πιστεύετε οτι είναι;
Έχω αρκετά πεντάγωνα και με δυνατούς πλανήτες για αυτό και αναρωτιέμαι...

Ευχαριστώ

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

23/10/2005, 23:13:56
"ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ

Τυχερό άτομο.

Με τεράστια οικονομική επιτυχία στο μέλλον."

Ρε παιδιά, μήπως έχω πέσει σε καμία χρονοδίνη; Μήπως το δικό σας ημερολόγιο γράφει 1876 και όχι 2005? Που πάτε και τις βρίσκετε αυτές τις ξεπερασμένες εδώ και αιώνες ερμηνείες; Ξέρετε, η αστρολογία έχει προχωρήσει λιγάκι...

24/10/2005, 16:25:51
Αστροψυχή, σε θέματα άλλων δεν προκαλώ, γι' αυτό δε θα σου απαντήσω.

Αλλά, σε θέμα δικό μου, δε θα ανεχθώ τέτοια συμπεριφορά!

Λυπάμαι, γιατί υπ' αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να συνεχίσω να γράφω σε αυτό το θέμα της αγαπητής angi, γιατί δε θα πέσω στο επίπεδο κανενός.

Ζήσε τη στιγμή!

angiΜέλος
26/10/2005, 00:50:06
Αστροψυχη,
Τιποτα καινουργιο εχεις να μας πεις;

Παιδια, καλως σας βρηκα παλι

ΣΤΕΦΑΝΕ,
θα σε παρακαλουσα να συνεχισεις να δινεις το
παρων.
Κανενα θεμα δεν θεωρω δικο μου!!

Υ.Γ.
Ποσο μου αρεσει που ζω στο 1876

angiΜέλος
26/10/2005, 00:55:10
quote:
Και αν ενας απο τους δυο (ή στη χειροτερη περιπτωση, και οι δυο), ειναι σε πτωση ή αδυναμια;

ΜορφέαςΜέλος
26/10/2005, 02:59:35
Αστροψυχή, μιας και κάνεις τον κόπο να επικρίνεις, δεν κάνεις και τον κόπο να μοιραστείς μαζί μας και την δικιά σου άποψη πάνω στα ζητήματα που δεν συμφωνείς;

26/10/2005, 11:05:08
quote:
Αστροψυχή, μιας και κάνεις τον κόπο να επικρίνεις, δεν κάνεις και τον κόπο να μοιραστείς μαζί μας και την δικιά σου άποψη πάνω στα ζητήματα που δεν συμφωνείς;

Αγαπητέ Μορφέα,

Είναι κάποια άτομα, όπως ο Θωμάς, που όταν "μπαίνεις στο χώρο τους", αντί να σε καλωσορίσουν, σε διώχνουν.
Αντί να σου πουν την άποψή τους, προσπαθούν να σε απομακρύνουν.

Ίσως να έχουν το στόχο τους.

Μπορεί και να τον πέτυχαν, εν μέρει.

Να είναι σίγουροι, όμως, ότι όσοι θέλουν να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις και πληροφορίες, μπορούν να το κάνουν και μεταξύ τους, χωρίς την παρεμβολή ενοχλητικών κυμμάτων.

Ζήσε τη στιγμή!

26/10/2005, 12:42:39
Αγαπητέ Στέφανε νομίζω ότι το παραπαίρνεις "πατριωτικά" το θέμα.

Σου "ξανακουοτάρω" τα γραφόμενα μου και πες μου εσύ ποιο απ' όλα σε έθιξε προσωπικά:

"""ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Τυχερό άτομο.
Με τεράστια οικονομική επιτυχία στο μέλλον."

Ρε παιδιά, μήπως έχω πέσει σε καμία χρονοδίνη; Μήπως το δικό σας ημερολόγιο γράφει 1876 και όχι 2005? Που πάτε και τις βρίσκετε αυτές τις ξεπερασμένες εδώ και αιώνες ερμηνείες; Ξέρετε, η αστρολογία έχει προχωρήσει λιγάκι..."""

"Κουοτάρω" αντίστοιχα τα δικά σου λόγια:

"""Είναι κάποια άτομα, όπως ο Θωμάς, που όταν "μπαίνεις στο χώρο τους", αντί να σε καλωσορίσουν, σε διώχνουν.
Αντί να σου πουν την άποψή τους, προσπαθούν να σε απομακρύνουν.

Ίσως να έχουν το στόχο τους."""

τα οποία σαφώς και με θίγουν πολύ προσωπικά και συγκεκριμένα. Μήπως θα είχες την ευγένεια και την καλλιέργεια ψυχής να μου ζητήσεις συγγνώμη;

Αυτό το Forum είναι χώρος δημόσιας ανταλλαγής απόψεων, άρα όχι "δικός μου" χώρος, όπως γράφεις. Ούτε της Angie είναι ούτε κανενός. Σε ένα δημόσιο χώρο, όμως, προσέχουμε αυτά που λέμε, φέρουμε ευθύνη γι αυτά! Δε μπορούμε "αβρόχοις ποσί" να αραδιάζουμε κατεβατά ολόκληρα ΚΑΚΗΣ αστρολογίας, που ερμηνεύουν με ένα απίστευτο, αναχρονιστικό (και πάνω απ' όλα δίχως καμία έμπνευση και ποιότητα)τρόπο τα διάφορα αστρολογικά στοιχεία (αποδεικνύοντας το πιθανότερο ότι τα κείμενα αυτά είναι προιόν κάκιστης αντιγραφής ξένων αστρολογικών βιβλίων, προηγούμενων αιώνων).

Μου κάνει εντύπωση το πόσο μονοδιάστατα (και μαζικά) προβάλετε και οι δυο σας από αυτές τις σελίδες αποσπάσματα από (κακογραμμένα και αναχρονιστικά) βιβλία συγκεκριμένου αστρολόγου. Καλά, δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψη σας άλλα αστρολογικά βιβλία; Της Θεοδώρας Ντάκου, ας πούμε, τα βιβλία της οποίας είναι κλάσεις ανώτερα από τα συγκεκριμένα βιβλία από τα οποία εσείς ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ αντλείτε τις πηγές σας;

Και καλά εσένα Στέφανε δε σε ξέρω καθόλου (και σε τελική ανάλυση, κάπου μπορεί και να έχεις δίκιο. Το επίπεδο της ελληνικής αστρολογίας είναι τόσο χαμηλό - και υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που επιθυμούν διακώς να είναι τόσο χαμηλό, γιατί έτσι δε φαίνεται η δική τους "γύμνια" - που από σένα δε μπορώ να έχω πολλές απαιτήσεις.

Εχω, όμως, από την Angie, η οποία έχει στα χέρια της ένα καταπληκτικό αστρολογικό πρόγραμμα - που βγάζει ερμηνείες στα αγγλικά, ερμηνείς αιώνες μπροστά από αυτές που πεισματικά κουοτάρει. Αναρωτιέμαι Angie μου, ποτέ δεν τις πρόσεξες αυτές τις ερμηνείες; Ούτε ποτέ διάβασες κάποια βιβλία ενός ανθρώπου που νοιάζεται για την ποιοτική αστρολογία στην Ελλάδα; Τώρα, βέβαια, ένας σπόρος για να καρποφορήσει πρέπει και να πέσει και στο κατάλληλο χωράφι, άρα και το καλύτερο αστρολογικό πρόγραμμα ή και το καλύτερο βιβλίο στο ακατάλληλο χωράφι δεν πρόκειται να δώσουν καρπό. Προσπάθησε Angie μου να εμπλουτίσεις λιγάκι περισσότερο το "χωράφι" σου, αντί να είσαι στείρα αρνητική απέναντι μου και ίσως κάποια μέρα (που το μυαλό σου θα είναι πιο ανοικτό) καταλάβεις μερικά πράγματα.

26/10/2005, 13:17:12
Το να μη συμφωνείς, Θωμά, με τα αναγραφόμενα, είναι στη διακριτική σου ευχέρεια.

Το να στηλιτεύεις όμως κάτι, χωρίς να καταθέτεις την άποψή σου για το ποιο είναι το ορθό, αυτό δεν είναι θεμιτό.

Αν θυμάσαι καλά, στις 15/10 έγραψα:
"Έτσι, θα ανταλλάξουμε διάφορες πληροφορίες και θα εμλουτίσουμε όλοι τις γνώσεις μας".

Πες μας, λοιπόν, έχεις τη διάθεση να ανταλλάξεις γνώσεις ή όχι;
Κάντο έμπρακτα και κατόπιν θα έρθω να σου ζητήσω συγνώμη.

Και κάτι τελυταίο.
Από πού ξέρεις την προέλευση των δικών μου πηγών;
Δε θυμάμαι να έχω μιλήσει για συγκεκριμένο βιβλίο.

Ζήσε τη στιγμή!