- Η συμφωνια ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ [ΑΧΑΙΩΝ] με τον ΜΕΝΤΗ-ΑΘΗΝΑ για τον πλανητη με το κωδικο ονομα ΙΘΑΚΗ 33. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ευχαριστω για την αποφαση σου ,αντε γεια
αντε γεια και σε σενα.Καποιον μου θυμιζεις.
καποιον μου θυμιζει ο φιλος σου,λες;;;
αυτα βλεπεις στην Πελλοπονησο;;;
δυστυχως δεν μπορουμε να σας ευχαριστησουμε ολους.Δεν πειραζει.
τα λεμε.
quote:
zipΜήπως είσαι παλιό μέλος & διπλός λογαριασμός ;

σου ειπα αντε γεια,δεν ακουσες;;; στο ξαναλεω,εισαι ανεπιθυμητος στα θεματα που ανεβαζω.
να καταλαβω πως για λογους δικου σου αποφασισες να καταστρεψεις το θεμα ;;;Καλως
η συμπεριφορα σου δειχνει ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.
τι λες να ρωτησω τον ψυχιατρο μου για την κατασταση σου μηπως και μπορει να σε βοηθησει;;;
quote:
σου ειπα αντε γεια,δεν ακουσες;;; στο ξαναλεω,εισαι ανεπιθυμητος στα θεματα που ανεβαζω.
Δημόσιο forum. Τα παράπονά σου στην ελευθερία της έκφρασης.
quote:
να καταλαβω πως για λογους δικου σου αποφασισες να καταστρεψεις το θεμα ;;; Καλως
Ποιο θέμα ;
quote:
τι λες να ρωτησω τον ψυχιατρο μου για την κατασταση σου μηπως και μπορει να σε βοηθησει;;;
Έχεις δικό σου ψυχίατρο ; Κατάλαβα ...
Συγνώμη για την ενόχληση.
Έγινε, τα λέμε ...
Edited by - zip on 06/08/2011 14:51:47
τι γινεται στις περιπτωσεις που καποιος συνειδητα επιχειρει να καταστρεψει θεματα που ανεβαζουν αλλοι;;;
τι λεει ο κανονισμος;;;
μηπως πρεπει ΤΩΡΑ να επεμβεις ωστε να μπουν τα πραγματα στη θεση τους ,ωστε να μην δουμε οτι ειδαμε [6] μηνες με την διαμαχη νικομαχου-zip;;;
Μιλω για τον περιβοητο!!! zip
ευχαριστω για την προσοχη σου
τα λεμε
quote:
αγαπητε Γιωργο διαχειριστη
Γιώργο διαχειριστή ;;; Μήπως γράφεις σε άλλο forum ;;; Τι έγινε ; Μπερδεύτηκες ;
Σου είπα ... συγνώμη για την ενόχληση. ![]()
Edited by - zip on 06/08/2011 14:54:17
Καλοδεχουμενη η συγνωμη σου ,να μπορουσες όμως να κρατησεις και τον λογο σου θαταν το ιδανικο.
Όμως δεν μπορεις ,πεταχτηκες σαν «τσουτσουνι» στο διπλανο θεμα,να την παρεις πισω.
Α] .- κραταμε τον λογο μας όταν τον δινουμε = Όχι ο zip.
B] .- εχεις ακουστα για αυτοσεβασμο;;; = Ποιος «θανασης»;;;
Γ].- εχεις ακουσει την εκφραση «ο λογος μου συμβολαιο;;;» = Σε ποιον από ολους τους κλωνους απευθυνεις την ερωτηση;;;
Καλη επαναφορα
Ζιζανια θα υπαρχουν συχνα ειδικα σε νεοδιατυπωμενες θεωριες.
Ας τα αγνοησουμε και παμε παρακατω.