- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η μεγαλητερη και ασφαλεστερη μαγεια ειναι η Αγάπη !
Συγνωμη εαν μια αντιθετη αποψη ειναι ενοχλητικη.
quote:
Η καμβαλα και η μαγεια ειναι απατες οι οποιαι ανοιγουν τρυπες στον ψυχικο αμυντικο μηχανισμο.
ΚΑ(μ)ΒΑΛΑ ΠΑΝ στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΚΑΒΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ
O Regardie, η Fortune και αλλοι μυημένοι αποκρυφιστές βεληνεκούς ήταν και επαγγελματίες ψυχοθεραπευτές με διπλώματα. Μην μπερδεύουμε την Μαγεία (τύπου Θεουργίας) με την ταχυδακτυλουργία (Copperfield) ή την μαγγανεία (Κα Κατίνα της Σμύρνης).
quote:
Η μεγαλητερη και ασφαλεστερη μαγεια ειναι η Αγάπη !
Θα ήταν κάποιος ηλίθιος εάν το αμφισβητούσε αυτό αλλά πρίν 50 χρόνια ο παππούς μου είχε 150 πρόβατα. Τα 50 ήταν δικά του και τα υπόλοιπα νοικιασμένα και τα έβοσκε. Θύμα μαγγανείας ο παππούς μου είδε τα πρόβατα του να πηγαίνουν αυτόβουλα απο ένα κάθε μέρα στο νεκροταφείο , να τρώει χώμα και να πεθαίνει. Το κάθε πρόβατο πέθαινε και ήταν μόνο απο τα 50 του παππού μου. Το είδαν το σκηνικό 20 άτομα που το περιέγραψαν και το θυμούνται όλοι οι συγγενείς.
Τα πρόβατα που πέθαιναν ήταν μόνο απο του παππού μου και όχι απο τα νοικιάρικα. Ηταν λογικό καθώς απο εχθρό ήταν δεμένα μόνο τα δικά του.
Το έργο ανέλαβε μία τυφλή γριά, ξακουστη για τις δυναμεις τότε και αφιλοκερδώς. Ανοιξε μία τρύπα στο χώμα και τα περασε , απο κάτω (τα υπόλοιπα που είχαν μείνει ζωντανά γύρω στα 7-8) αφού τα "διάβασε" καταλλήλως. Αυτό λοιπόν φίλε δεν λυνότανε με ΑΓΑΠΗ.
ΤΑ συμπεράσματα δικά σας
![]()
![]()
![]()
![]()

quote:Θα ήταν κάποιος ηλίθιος εάν το αμφισβητούσε αυτό αλλά πρίν 50 χρόνια ο παππούς μου είχε 150 πρόβατα. Τα 50 ήταν δικά του και τα υπόλοιπα νοικιασμένα και τα έβοσκε. Θύμα μαγγανείας ο παππούς μου είδε τα πρόβατα του να πηγαίνουν αυτόβουλα απο ένα κάθε μέρα στο νεκροταφείο , να τρώει χώμα και να πεθαίνει. Το κάθε πρόβατο πέθαινε και ήταν μόνο απο τα 50 του παππού μου. Το είδαν το σκηνικό 20 άτομα που το περιέγραψαν και το θυμούνται όλοι οι συγγενείς.
Τα πρόβατα που πέθαιναν ήταν μόνο απο του παππού μου και όχι απο τα νοικιάρικα. Ηταν λογικό καθώς απο εχθρό ήταν δεμένα μόνο τα δικά του.Το έργο ανέλαβε μία τυφλή γριά, ξακουστη για τις δυναμεις τότε και αφιλοκερδώς. Ανοιξε μία τρύπα στο χώμα και τα περασε , απο κάτω (τα υπόλοιπα που είχαν μείνει ζωντανά γύρω στα 7-8) αφού τα "διάβασε" καταλλήλως. Αυτό λοιπόν φίλε δεν λυνότανε με ΑΓΑΠΗ.
ΤΑ συμπεράσματα δικά σας
Yngwie, exo akousei ki ego mia istoria idia, elege o papous mou oti enaw gitonas tou ixe probata kai kapia mera tsakothike me mia ginaika kai tou ipe ua sou pethanoun ola ta probata kai o gios sou kai ta dio eginan ego pantos skiazome me auta fobamai poli
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
κάνει μα δε λογιάζει
σαν έρθει ο νους στην κεφαλή
όλα τα λογαριάζει...
*παραδοσιακή μαντινάδα που εξεστόμησε ένα δαιμονισμένο
πρόβατο στα κεραμειά χανίων πριν 50 χρόνια...![]()

![]()
quote:
Θεουργία... Και που ξέρετε βρε παιδιά ότι ο Θεός δεν τα καταφέρνει μόνος του και θέλει και λίγη χείρα ανθρώπινης βοήθειας για να ολοκληρώσει το σχέδιό του? Ε? ΟΕΟ??
Φίλη Avallon και με όλο το σεβασμό νομίζω ότι έχεις παρεξηγήσει την έννοια της Θεουργίας. Ας δούμε τον ορισμό της Βικιπαίδειας ο οποίος δυστυχώς υπήρχε μόνο στο Αγγλόφωνο site της. Θα προσπαθήσω να το μεταφράσω στην πορεία του Post.
Theurgy describes the practice of rituals, sometimes seen as magical in nature, performed with the intention of invoking the action of God (or other personified supernatural power), especially with the goal of uniting with the divine, achieving theosis, and perfecting oneself.
Μετάφραση : Η Θεουργία περιγράφει την πρακτική τυπικών, μερικές φορές ιδωμενα ως μαγικής φύσεως, τα οποία πραγματοποιούνται με τον σκοπό της επίκλησης της δράσεως του Θεού (ή άλλης προσοπωποιημένης υπερφυσικής δύναμης), ειδικά με στόχο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ, την επίτευξη της ΘΕΩΣΗΣ και την τελειοποίηση του εαυτού κάποιου ανθρώπου.
Οπως είναι γνωστό υπάρχουν δύο δρόμοι πρός το Θείο. Ο δρόμος του μυστικιστή (ο άνθρωπος που πέφτει στα πόδια και προσεύχεται και ενδέχεται να δεί και ολοζώντανο το θειο όραμα) και ο δρόμος του Αποκρυφιστή ο οποίος έχει να κάνει με τις δυνάμεις του ΝΟΥ και την βοήθεια του συνάνθρωπου σε λεπτότερα επίπεδα της ψυχής. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο βιβλίο της Dion Fortune.
Η εκπαίδευση και το έργο ενός Μυημένου (για μένα ίσως το καλύτερο αλφαβητάρι των Δυτικών μυστηρίων που γράφτηκε ποτέ).
Οσο για τον αγαπητό φίλο Creta farm ή αλλιώς riziti ζητώ συγνώμη για την μαντινάδα και εάν αυτή ήταν προκλητική, αλλά επειδή γνωρίζω ότι θέλει κάτι καλύτερο για τον τόπο του και το εύχομαι και γνωρίζω ότι πολεμάει για αυτό , όπως και αυτός παλεύει για κάτι καλύτερο υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που παλεύουν για κάτι καλύτερο ,ίσως με ανορθόδοξους ή απίστευτους κατ' άλλους τρόπους για μερικους ανθρώπους λόγω της άγνοιας που διακατέχονται αυτά τα θέματα στην υλιστική εποχή που ζούμε αλλά αυτό δεν περιορίζει επ ουδενί τη σημασία τους.
Ισως λοιπόν οι προσπάθειες σου καλέ μου φίλε για την προβολή του τόπου σου εκεί που του αξίζει να ευοδοθούν χάρι στον κάματο σου (και το ξαναεύχομαι διπλά) και εκεί π.χ ο γράφων να ήταν ανίκανος να κάνει το παραμικρό γιατί δεν θα είχε π.χ τις δικές σου ικανότητες.
Σε κάποια άλλη περίπτωση όμως ψυχικής επίθεσης, μαγγανείας απο κακόβουλο πρόσωπο και επιθέσεων σε λεπτότερα πεδία απο αυτά που βλέπει ο μέσος άνθρωπος ο γράφων να λειτουργούσε καλύτερα και να βοηθούσε αφιλοκερδώς κόσμο , γιατί εκεί θα ήταν το καλό του πεδίο έρευνας και εξέλιξης , καλώς ή κακώς αφού ο Θεός απο εκεί πάνω εχει φροντίσει για όλους και άλλος είναι γιατρός, άλλος δικηγόρος, άλλος οδοκαθαριστής κτλ κτλ ο κάθε ένας με το ρόλο του και εξίσου σημαντικός στο πόστο του.
Δεν απαιτώ απο κανέναν να καταλάβει , να αποδεχτεί ή να απορρίψει τα γραφόμενα μου. Απλά αυτό που θα ξαναπώ δυστυχώς είναι ότι είναι αν μη τι άλλο άσχημο να κρίνουμε καταστάσεις και πράγματα στα οποία δεν έχουμε βιωματική εμπειρία ή κολλήματα παντός είδους είτε αυτά είναι προσωπικά, είτε εμπάθειας, είτε θρησκευτικά ή άλλα.
Με αγάπη.
quote:
ειδικά με στόχο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ,
Μα αυτό είναι ο στόχος του Μυστικιστή! Ποιά η διαφορά με τον Θεουργό
Τώρα μπερδεύτηκα...
Μήπως θα μπορούσες να βρεις κάτι πιο αξιόπιστο από τη Wikipedia?

Φίλε μου Yngwie, καλώς επανήρθες στον γραπτό λόγο.
Αν υποθέσουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, τότε σίγουρα βοηθάς σημαντικά κάποιους, μοιραζόμενος γνώσεις και εμπειρίες.
Γι αυτό αν το νιώθεις αυτό που κάνεις, συνέχισε να γράφεις.
Παρεπιπτόντως, σχετικά με κάτι που ανέφερες λίγο πιο πάνω,(η φίλη μου και οι φίλες της απομακρύνθηκαν τρομαγμένες), η φωτογραφία σου που μου είχες παραπέμψει τότε που αλληλογραφούσαμε, εξέπεμπε όντως κάτι (τρομακτικό).
Καλή συνέχεια
Να είσαι καλά
Νίκος
Τry Harder
Αγαπητέ Yngwie
Προσπάθησα να απαντήσω στο μήνυμα σου αλλά ο λογαριασμός creta farm δεν…. προφανώς έχει διαγραφεί ή κλειδωθεί.
Το γιατί δεν το γνωρίζω αλλά υποθέτω ότι δεν έχει σχέση με το παρόν topic ,αλλά μάλλον με ένα άλλο topic στο τυράχλαδο όπου το χιούμορ μου δεν έγινε κατανοητό ….
Επιθυμώ να ανοίξω ένα διάλογο μαζί σου αν φυσικά το επιθυμείς και εσύ ! σε περίπτωση που ξανακλειδωθεί λογαριασμός μου θα φτιάχνω καινούριο μέχρι να στερέψουμε από επιχειρήματα ή να βαρεθούμε να postάρουμε…
Μην νομίζεις ότι δεν διάβασα τα τόπικ σου ή ότι δεν γνωρίζω περί του αντικειμένου «ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ», θα αδιαφορούσα και δεν θα postαρα καν αν δεν είχες εμβαθύνει τόσο…
Αν θες λοιπόν διάλογο , εγώ τον θέλω, δεν έχεις παρά να απαντήσεις στην ερώτηση που θα σου απευθύνω, μόλις απαντήσεις ο διάλογος θα έχει ξεκινήσει …
Χωρίς νόμους όρους και κανόνες! Χαλαρά μεν , ουσιαστικά δε…
Αν δεν απαντήσεις , πράγμα που είναι δικαίωμα σου, δεν θα ξαναποστάρω σε αυτό το topic.
Η ερώτηση, που μέσο αυτής επιχειρώ να ανοίξω τον ουσιαστικό διάλογο μαζί σου, είναι η εξής : σύμφωνα με τις δικές σου έρευνες , βιώματα , κτλ , υπήρξε ο Ιησούς Χριστός ; και αν υπήρξε τι ακριβώς ήταν ;
Ευχαριστώ.
Υγ.η μόνη μου επιθυμία , αν συμφωνείς και εσύ φυσικά, είναι η κάθε μας απάντηση να είναι τεκμηριωμένη. Δηλαδή τα συμπεράσματα μας να είναι είτε από πηγές γραπτού λόγου κτλ είτε ακόμα και από δικές μας εμπειρίες… «περίπνευμα» κτλ
Edited by - promitheus90 on 10/12/2010 22:59:30
Ας πούμε πως ΕΣΥ και εγω δεν έχουμε ταυτιστεί με κάτι, δεν γίναμε χριστιανοί μα ούτε και αθεοι, απλά είπαμε μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι, στην ουσία κάνουμε ότι κάνει και ο Σωκράτης. Λέμε δεν γνωρίζουμε, μα είμαστε ανοιχτοί να μάθουμε. Και αυτο γιατί.
Αν πεις πως γνωρίζεις, γνωρίζω, μια άλλη του εκδοχή/εξήγηση, είναι το τελειωνω. Αν πράγματι γνωρίζεις κάτι, αυτο που γνωρίζεις τελειώνει.
Τι γνωρίζουμε πραγματικά για το θεο? Αν ρωτήσεις ένα πουιστευει, θα σου πει πως υπάρχει, ο αθεος θα πει πως δεν υπάρχει...
Αυτα στα γράφω, γιατι πρέπει να εξετάσουμε και τις δυο πλευρές.
Έτσι δεν είναι?
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 10/12/2010 23:08:30
δεν έχει όρια και δεν είναι υποτελές σε τίποτε....Δεν φοβάται το αύριο, το απέθαντο,το αιώνιο...Μόνο ο θάνατος,κάνει τον άνθρωπο, να φοβάται το μετά....
Απο την άλλη, εξέφρασες κάτι, "βλάσφημο",για μένα σαν χριστιανό, αλλά,καλό για διάλογο:Η γή,ή ο κόσμος μας, πνέει τα λοίσθια, "θα τελειώσει"" η γή δεν μας χωράει",λένε άλλοι...Ακόμη και, "βοήθεια, τι θα κάνουμε;", που λένε πολλοί σήμερα...
Σωστός, απο τη μια!!!!!Υπάρχει ο προβληματισμός, γιατί ο άνθρωπος, πρωτη φορά "παιζει" με τέτοια μεγέθη, τέτοιες έννοιες, όπως σύμπαν,μακρόκοσμος,πνευματικές οντότητες...Υπάρχει η αμφιβολία.....
Αλλά, ρε φίλε,απο την άλλη, για να εξαφανιστεί,ή να εξελιχθεί ο άνθρωπος,γίνονται όλα, ή για να παει σε ένα ανώτερο επίεδο, όπως έγινε μέχρι τώρα;...
Ψάξτο λίγο,οπως λέει ο πάγκαλος Πλάτωνας...
Ακόμη, θα σου έλεγα,ότι ο Θεός έφτιαξε ένα κόσμο τόσο τέλειο, που ακόμη και μεις, δεν μπορούμε να τον καταστρέψουμε, όπως δεν καταστρέφεται κάθε πραγματική αξία..
Πρόσφατα, διάβαζα, για μετρήσεις στον ήλιο,όπου βρέθηκε, ότι
τελικά, η "φθορά" του με τον χρόνο,δεν υφίσταται,δείχνει αναλλοίωτος...
Πολλά τέτοια με κάνουν και καταλαβαίνω, ότι δεν υπάρχει φθαρτό σε ένα τέλειο σχέδιο και ότι βλέπω, ως φύση, είναι πολύ όμορφο,για να χαθεί, έτσι, απο μια ανοησία του ανθρώπου...Ειναι πολλα, για να έχουμε τέτοιο έλεγχο πάνω τους,αν με καταλαβαίνεις...
Άρα, το μεγάλο σχέδιο,δείχνει πιο πραγματικό για μένα, απο μια τυχαία πορεία στο χάος, όπως φαίνεται να ζούμε...
Διαφωνείς;..Διαφωνείτε;....
quote:
Τώρα προσεξε,Ας πούμε πως ΕΣΥ και εγω δεν έχουμε ταυτιστεί με κάτι, δεν γίναμε χριστιανοί μα ούτε και αθεοι, απλά είπαμε μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι, στην ουσία κάνουμε ότι κάνει και ο Σωκράτης. Λέμε δεν γνωρίζουμε, μα είμαστε ανοιχτοί να μάθουμε. Και αυτο γιατί.
Αν πεις πως γνωρίζεις, γνωρίζω, μια άλλη του εκδοχή/εξήγηση, είναι το τελειωνω. Αν πράγματι γνωρίζεις κάτι, αυτο που γνωρίζεις τελειώνει.
Τι γνωρίζουμε πραγματικά για το θεο? Αν ρωτήσεις ένα πουιστευει, θα σου πει πως υπάρχει, ο αθεος θα πει πως δεν υπάρχει...
Αυτα στα γράφω, γιατι πρέπει να εξετάσουμε και τις δυο πλευρές.
Έτσι δεν είναι?
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 10/12/2010 23:08:30
Έτσι είναι.Η πίστη με βεβαιότητα δεν είναι το ίδιο ευκίνητη με την άγνοια που είναι έτοιμη να δεχτεί κάτι άλλο,ο,τιδήποτε...
Αυτό είναι λάθος...ούτε δείχνει , ούτε είναι !!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
η γή, δεν φθείρεται, όπως πολλοί πανικοβάλλουν τον κόσμο
σήμερα, αναζητώντας πατρίδα στον ...Άρη.....
Γιατι ξέρεις, εγώ αυτό έγραψα....
quote:
Αγαπητοί φίλοι, επιτέλους, διάλογος...Ναι Προμηθέα,το τέλειο,
δεν έχει όρια και δεν είναι υποτελές σε τίποτε....Δεν φοβάται το αύριο, το απέθαντο,το αιώνιο...Μόνο ο θάνατος,κάνει τον άνθρωπο, να φοβάται το μετά....
Απο την άλλη, εξέφρασες κάτι, "βλάσφημο",για μένα σαν χριστιανό, αλλά,καλό για διάλογο:Η γή,ή ο κόσμος μας, πνέει τα λοίσθια, "θα τελειώσει"" η γή δεν μας χωράει",λένε άλλοι...Ακόμη και, "βοήθεια, τι θα κάνουμε;", που λένε πολλοί σήμερα...
Σωστός, απο τη μια!!!!!Υπάρχει ο προβληματισμός, γιατί ο άνθρωπος, πρωτη φορά "παιζει" με τέτοια μεγέθη, τέτοιες έννοιες, όπως σύμπαν,μακρόκοσμος,πνευματικές οντότητες...Υπάρχει η αμφιβολία.....
Αλλά, ρε φίλε,απο την άλλη, για να εξαφανιστεί,ή να εξελιχθεί ο άνθρωπος,γίνονται όλα, ή για να παει σε ένα ανώτερο επίεδο, όπως έγινε μέχρι τώρα;...
Ψάξτο λίγο,οπως λέει ο πάγκαλος Πλάτωνας...
Ακόμη, θα σου έλεγα,ότι ο Θεός έφτιαξε ένα κόσμο τόσο τέλειο, που ακόμη και μεις, δεν μπορούμε να τον καταστρέψουμε, όπως δεν καταστρέφεται κάθε πραγματική αξία..
Πολλά τέτοια με κάνουν και καταλαβαίνω, ότι δεν υπάρχει φθαρτό σε ένα τέλειο σχέδιο και ότι βλέπω, ως φύση, είναι πολύ όμορφο,για να χαθεί, έτσι, απο μια ανοησία του ανθρώπου...Ειναι πολλα, για να έχουμε τέτοιο έλεγχο πάνω τους,αν με καταλαβαίνεις...
Άρα, το μεγάλο σχέδιο,δείχνει πιο πραγματικό για μένα, απο μια τυχαία πορεία στο χάος, όπως φαίνεται να ζούμε...
Διαφωνείς;..Διαφωνείτε;....
Ο Θεός για σένα αλλά και για μένα είναι αξίες,πνεύμα,αλλά είναι και η ύλη.Με θεωρίες διαστολής και συστολής του σύμπαντος δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλά το αφτί μου κάτι παίρνει.Και αν δε σε καλύπτει η επιστήμη που έτσι βλέπω να στο πω αλλιώς τότε.Αρχή του σύμπαντος του θεΊκά φτιαγμένου είναι ότι αυτό που θα γεννηθεί θα φθαρεί και θα καταστραφεί.Και αν θες τη γνώμη μου όχι μπορούμε εύκολα να καταστρέψουμε το διπλανό μας κι αυτος εμάς αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι στο σύμπαν.ΑΛΛΑ το σύμπαν έχει αυτή την αγενή τάση να θέλει να περάσει στη φάση της ανυπαρξίας και να ξαναγεννηθεί ίσως ποιος ξέρει...Το ανώτερο επίπεδο που επαγγέλεται κάθε θρησκεία στο τέλος-τέλος,πού να μπορεί να χρειαστεί όταν φτάσει η μάταιη τούτη ώρα...προσπαθώ να βάλω υπό κριτική την πίστη σου σε μια μόνο στιγμή και δεν είναι σωστό αλλά το ζητώ γιατί εν τέλει η ζωή μας εδώ θα καθορίσει το πώς θα μας κανονίσει ο Μεγάλος στο τέλος των παντων...
Και έπειτα....σου λέω πως εκείνη τη στιγμή δε θα υπάρχει φόβος αφού θα είμαστε τέλειοι,αλλά και πάλι την απειλή της ανυπαρξίας δεν την προσπερνούμε...μιλάς για φόβο του μετά...αλλά τι γίνεται αν δεν υπάρχει "μετά" μετά από τότε;
Edited by - promitheus90 on 10/12/2010 23:27:05
Edited by - promitheus90 on 10/12/2010 23:27:49
Edited by - promitheus90 on 10/12/2010 23:28:43
Αν κάποιος υποστηρίζει κάτι, και λέει έτσι έχουν τα πράγματα, και κάποιος άλλος υποστηρίζει το αντίθετο, και λέει πως δεν έχουν έτσι τα πράγματα, είναι και οι δυο θα λέγαμε αντιλήψεις μα που έχουν πίσω κάποιο διαφορετικο background, μα στην ουσια σκέψεις είναι οι μεν, σκέψεις οι δε.
Αν τα πράγματα έχουν έτσι, δεν θα έφτανε να αντιληφθούμε μιαν απο τις δυο, και να δούμε τη συνέχεια?
Υπάρχει, όμως, το σώμα της αύρας, του ανθρώπου,το αιώνιο σώμα του..
Αυτό που κάποτε,θα έχει μονάκριβο...
Κι αν τώρα, είναι να ζήσει ο άνθρωπος την εξέλιξη του σε ένα άλλο όν,αρκετά ανώτερο;...Αν είναι να πετάξει ο άνθρωπος, προς το ανώτερο γι αυτό και δείχνει να τελειώνει αυτό που μπορούμε να δουμε και ζούμε γύρω μας;...
Και πρόσεξε την τελευταία μου φράση:Αυτά που μπορούμε να δουμε...
Γιατί, ξέρεις, υπάρχουν γύρω μας και όντα που δεν βλέπουμε,που
μας βλέπουνε, που δείχνουν την παρουσία τους...
Αυτά, σε τι χρόνο ζούνε;..
Ή θα χαθούν μαζί μας, αν χαθούμε όπως λες;
Κι αν ζήσουν αιώνια αυτά, γιατί όχι κι εμείς, που κληθήκαμε υιοί Θεού;...
quote:
Χαίρομαι που συμφωνείς φίλε μου Δήμο, ότι δεν υπάρχει φθορά στον ήλιο, όπως περίμεναν οι επιστήμονες κι ότι και
η γή, δεν φθείρεται, όπως πολλοί πανικοβάλλουν τον κόσμο
σήμερα, αναζητώντας πατρίδα στον ...Άρη.....
Γιατι ξέρεις, εγώ αυτό έγραψα....
Βαγγέληηηηηη...δεν είπα αυτό...![]()
Όλα φθείρονται...και αυτό έχει παρατηρηθεί λεπτομερώς φίλε μου , η κατάρρευση ήλιων γιγάντων έχει παρατηρηθεί , όπως και η δημιουργία μαύρων τρυπών εξ αυτού του γεγονότος...εξ'αλλου η φθορά είναι σχετική-σχετικότατη έννοια...αλλα μην το πλατιάσουμε το θέμα...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...