ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Sesostris68 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
FranklinΝέο Μέλος
21/04/2010, 22:54:15
Γεια σας. Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα τη γνωμη σας για μια αλληλουχια συμπτωσεων που μου εχει συμβει τα τελευταια χρονια.

Πριν απο 15 χρονια σε μια βολτα στην πολη ειχα ξεμεινει απο χρηματα κ δεν ειχα ουτε για εισιτηριο για το αστικο λεωφορειο. Τοτε βρεθηκε στο δρομο μου μια πεταμενη γυναικεια τσαντα μεσα στην οποια βρηκα χρηματα κ μια ταυτοτητα. Το επιθετο της γυναικας που την ειχε χασει ηταν ας πουμε Γεωργιου.

Χρονια μετα ειχα ενα τροχαιο. Η γυναικα που με χειρουργησε λεγοταν Γεωργιου.Σε αλλη πολη αυτη...

Λιγο καιρο μετα...ενας καθηγητης δυστροπος ηταν η αιτια να αργησω κατα 1,5 χρονο να παρω το πτυχιο μου. Το επιθετο του ηταν Γεωργιου.

Η στιγμη που πηρα το πτυχιο μου σταθηκε καθοριστικη για την επαγγελματικη μου εξελιξη,αφου εξαιτιας αυτης της καθυστερησης βρεθηκα να ζω σε ενα νησι χιλιαδες μιλια μακρια απο την πολη καταγωγης μου.

Το πρωτο ατομο που γνωρισα στην εργασια αυτη σ εκεινο το νησι,λεγοταν Γεωργιου. Οταν της διηγηθηκα ολα αυτα τα περιστατικα εβαλε τα γελια...ο καθηγητης που εξαιτιας του αργησα να παρω πτυχιο κ βρεθηκα στο απομακρυσμενο εκεινο νησι ηταν ο αδερφος της...

Στη δουλεια μου στο νησι καποιος "συναδελφος" μου εκλεψε ενα μεγαλο χρηματικο ποσο. Προσευχομουν καθε βραδυ στο Θεο να γινει κατι κ να γυρισουν πισω τα χρηματα εκεινα γιατι με επνιγε το δικιο...

Καποια στιγμη επαιξα για πρωτη φορα στη ζωη μου τζοκερ. Κερδισα...ΑΚΡΙΒΩΣ το ποσο που μου ειχε κλεψει ο συναδελφος. Το πρακτορειο στο οποιο ειχα γραψει το δελτιο,στην πολη μου αυτη τη φορα, το ειχε καποια Γεωργιου.

Πριν απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο η κοπελα που οδηγουσε στο τροχαιο που ειχα παλια... Μου ειπε οτι η διευθυντρια της λεγεται Γεωργιου.

Ενα ακομη κ τελευταιο απιστευτο ειναι οτι εχω διοριστει στο Υπουργειο Γεωργιας...

Σας φαινονται τυχαια ολα αυτα? Τι μπορει να σημαινει οταν ενα επωνυμο εμφανιζεται συνεχεια στη διαρκεια της ζωης μας και μαλιστα για να αλλαξει την πορεια της?

Συγγνωμη για το μακροσκελες ποστ....

XDΜέλος
22/04/2010, 19:45:03
Συμβαίνει καμία φορά, τώρα γιατί συμβαίνει, άγνωστο..
27/04/2010, 14:45:52
quote:
Το επιθετο της γυναικας που την ειχε χασει ηταν ας πουμε Γεωργιου.

quote:
Ενα ακομη κ τελευταιο απιστευτο ειναι οτι εχω διοριστει στο Υπουργειο Γεωργιας...

Τελικά το όνομα που σε κυνηγάει είναι το "Γεωργίου" ή διορίστηκες "ας πούμε" στο Υπουργείο Γεωργίας ???

LQGΜέλος
27/04/2010, 15:41:12
quote:

Σας φαινονται τυχαια ολα αυτα?

Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως οι έννοιες "τυχαίο" και "σύμπτωση" βρίσκονται μόνο μέσα στον ανθρώπινο νου. Τι ονομάζουμε τυχαίο? Αυτό που μας φαίνεται σπάνιο να συμβεί, ή καλύτερα αυτό που δεν περιμένουμε να συμβεί σε μεμονωμένες περιπτώσεις, σωστά? Είναι κάπως παρατραβηγμένη η λέξη και την θεωρούμε αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής μας, αλλά οι πλήστοι δεν κινούνται με βάση αυτού που αποκαλούμε "τύχη". Γιατί όμως χρησιμοποιούμε αυτή την έννοια από τη στιγμή που όλα πραγματεύονται την αβεβαιότητα? Σήμερα μιλάμε πλέον με πιθανότητες. Όμως, πες π.χ. μετά από έρευνες και στατιστικές προκύπτει ότι κατά μέσο όρο βρέχει μια φορά το χρόνο σε μια πολή, δηλαδή υπάρχει πιθανότητα περίπου 0,274% να βρέξει σε μία μέρα. Έστω πως βρισκόμαστε στην τελευταία μέρα του χρόνου μετά από μια μακροχρόνια ξηρασία 364 ημερών. Εμείς λέμε "χα! είναι πολύ μικρή η πιθανότητα, δεν υπάρχει περίπτωση να βρέξει σήμερα. Πάμε για κανένα μπάσκετ στο γήπεδο?" Και φτου! Να που αρχίζει και βρέχει... Ποια είναι η αντίδρασή μας? : "Την τύχη μου μέσα, ολόκληρο χρόνο, σήμερα βρήκε να βρέξει?" Αλλά ξέρουμε πως κάθε χρόνο βρέχει κατά μέσο όρο μια φορά την ημέρα. Πώς μπορούμε να το στηρίζουμε αυτό στην τύχη από τη στιγμή που ξέρουμε πως υπάρχει ελάχιστος βαθμός αβεβαιότητας για την εμφάνιση βροχής τη συγκεκριμένη μέρα?

Σημείωση: Θεωρούμε πως δεν γνωρίζουμε τίποτα για την κίνηση των ανέμων, μεταβολή θερμοκρασίας και γενικά όποιεσδήποτε καιρικές μεταβολές.

Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ...

quote:

Τι μπορει να σημαινει οταν ενα επωνυμο εμφανιζεται συνεχεια στη διαρκεια της ζωης μας και μαλιστα για να αλλαξει την πορεια της?

Ίσως πως σε έχει στιγματίσει αυτό το επίθετο σε τέτοιο βαθμό που να δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία του, ενώ να προβάλλεις πλήρη άγνοια για τη συχνότητα του ίδιου γεγονότος με άλλα δεδομένα... Ίσως τελικά να μην είναι και τόσο σπάνιο "φαινόμενο". Και το επίθετο "Γεωργίου" είναι αρκετά συνηθισμένο επίθετο.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"

FranklinΝέο Μέλος
02/05/2010, 17:54:06
quote:

quote:
Το επιθετο της γυναικας που την ειχε χασει ηταν ας πουμε Γεωργιου.

quote:

Τελικά το όνομα που σε κυνηγάει είναι το "Γεωργίου" ή διορίστηκες "ας πούμε" στο Υπουργείο Γεωργίας ???

Διοριστηκα "ας πουμε" στο Υπουργειο Γεωργιας...

filosofos7Νέο Μέλος
03/05/2010, 20:41:49
Καλησπέρα κι από μένα..

Εύλογες θα έλεγα οι ανησυχίες σου για τις ''συμπτώσεις'' που μας ανέφερες.

quote:
Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως οι έννοιες "τυχαίο" και "σύμπτωση" βρίσκονται μόνο μέσα στον ανθρώπινο νου.

Αυτό τα λέει όλα.

Εγώ θα πρότεινα να σκεφτείς ο ίδιος το παρελθόν σου, το παρελθον της οικογένειάς σου.. Εκεί μπορεί να βρεις κάποιες απαντήσεις.. Κάνε μια μικρή έρευνα αν έχεις όρεξη και μεράκι.. Το πολύ πολύ να απογοητευτείς.. Αν συμβεί έτσι σκέψου το εξής:

quote:
Ίσως τελικά να μην είναι και τόσο σπάνιο "φαινόμενο". Και το επίθετο "Γεωργίου" είναι αρκετά συνηθισμένο επίθετο.

Αν βρεις απαντήσεις τότε... Δεν ξερω... ανάλογα τις απαντήσεις.. χαχα

Φιλικά

Άνοιξε τα μάτια σου προτού να 'ναι αργά

FranklinΝέο Μέλος
03/05/2010, 22:07:15
quote:

Εγώ θα πρότεινα να σκεφτείς ο ίδιος το παρελθόν σου, το παρελθον της οικογένειάς σου.. Εκεί μπορεί να βρεις κάποιες απαντήσεις.. Κάνε μια μικρή έρευνα αν έχεις όρεξη και μεράκι

Τι να ψαξω? Δεν ξερω που να εστιασω....

filosofos7Νέο Μέλος
03/05/2010, 22:42:44
Χμμ, ίσως κάποια σύνδεση με κάποια εκκλησία που είναι αφιερομένη στον άγιο Γεώργιο, ή κάτι σύνδεση δική σου με τη γη (Γεώργιος -> γεωργός). Δεν έχω ιδέα, μπορεί να είναι οτιδήποτε.. Ψάξε οτιδήποτε σου κεντρίζει το ενδιαφέρον χωρίς να σου γίνει εμμονή.

Άνοιξε τα μάτια σου προτού να 'ναι αργά