- ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Δεν παίρνω όρκο γι’ αυτό που θα πω, αλλά αυτό που εικονίζεται στη φωτογραφία είναι μάλλον – λέω μάλλον – σιφώνι. (το γράφω σωστά;)
Κάθομαι «σ’ αναμμένα κάρβουνα» απ’ την ώρα που βρέθηκε μπροστά μου. Τι λέτε; Δεν το επισκεπτόμαστε να το δείτε και’ σεις απο κοντά; Χρειάζομαι μια σίγουρη γνώμη.
ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
Καταζητείται εκ της Υ.Α.Π. το μέλος «ΠΑΝΕΙΟΣ» διά εγκατάλειψιν θέσεως είς την (ο θεός να την κάμει!!!), «βιβλιοπαρουσίασιν», που επραγματοποιήθη είς την θέσιν «Καμάρι» του Πεντελικού Όρους (σημ. «άγιοι ασώματοι»).
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
quote:Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθεια των Σπηλαιολόγων.
αμα θες σπηλαιολογους, να πας να κανεις τα σεμιναρια τομαρι ληστοσυμμοριτη
εγω ειμαι σπηλαιοδιφης
quote:Δεν παίρνω όρκο γι’ αυτό που θα πω, αλλά αυτό που εικονίζεται στη φωτογραφία είναι μάλλον – λέω μάλλον – σιφώνι. (το γράφω σωστά;)
Κάθομαι «σ’ αναμμένα κάρβουνα» απ’ την ώρα που βρέθηκε μπροστά μου. Τι λέτε; Δεν το επισκεπτόμαστε να το δείτε και’ σεις απο κοντά; Χρειάζομαι μια σίγουρη γνώμη.
σαν σπηλαιοδιφης, θα ελεγα οτι μαλλον δεν γινεται να υπαρχει σιφωνι εκει, αλλά ποτε δεν ξερεις τι μπορει να υπαρχει πισω απο μια μικρη τρυπα στη γη...
η φωτογραφια ειναι ελκυστικη για περπατημα και διερευνηση, αλλά αν δεν αδειασουν τα νερα, ή δεν καλοκαιριασει, εγω δεν μπαινω να βραχω με τιποτα!!! (το ξερεις)
ΥΓ. πολυ καλη η φωτογραφια της σπηλιας!

quote:
Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθεια των Σπηλαιολόγων.
Πάρα πολύ ωραία φωτογραφία και συγχαρητήρια για την ανακάλυψή σου!
Φυσικά και ενδιαφέρει τη Σπηλαιολογική Κοινότητα, που με υπευθυνότητα και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ μπορεί να επιληφθεί του θέματος. Μην ξεχνάτε, ότι το νερό στο σηαμείο εκείνο, πέρα από ένα ωραίο συστατικό της Φύσης, μπορεί κάτω από ορισμένες συνθήκες να αποβεί ... θανάσιμη παγίδα !
Από την άλλη όμως αναρωτιέμαι, αν το υπόβαθρο, δηλ. η νοοτροπία του κοινού είναι η κατάλληλη σε αυτό το φόρουμ για τέτοιου είδους θεματολογία. Είδαμε και στο παρελθόν σπηλαιολογικά θέματα να σπαταλώνται και να ρίχνονται σαν μαργαριτάρια ανάμεσα στους χοίρους... ![]()
Εδω, ας αρκεστούμε στον υπάρχοντα τρόπο αντίληψης. Ας μείνουμε στα ανεξήγητα τέρατα και τις συνομοσιολογικές λάμψεις. Τα σπηλαιολογικά στον Σπηλαιολογικό.
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
Λοιπόν την προ-περασμένη Κυριακή το μεσημεράκι ανέβηκα με μια φίλη στην σπηλιά. (Ευτυχώς δεν είδα την φωτό του Νταβέλη νωρίτερα γιατί μπορεί να το ξανασκεφτόμουν να πάω χεχε)
Αφήσαμε το αμάξι στον δρόμο (αν είδατε μια μαύρη λίμο με φιμέ παράθυρα και άσπρα δερμάτινα καθίσματα...μην ανησυχείτε, δεν ήταν τίποτε μυστικοί... εμείς ήμαστε!
) Φτάνοντας πέσαμε πάνω σε μία παρέα Γάλλων (3 ζευγάρια γύρω στα 50-60) που ερχόντουσαν από την σπηλιά... που στο καλό τα μαθαίνουν τα κατατόπια;! Στην σπηλιά βρήκαμε μία παρέα και κάτι ξέμπαρκους που κάθησαν λίγο, δυστυχώς δεν πετύχαμε κανένα γνωστό)
Η σπηλιά έσταζε ολόκληρη. Τέτοια υγρασία δεν έχω ξαναπετύχει. Τα εκκλησάκια ήταν όντως σε πολύ καλή κατάσταση. Τι μου έκανε εντύπωση; Εκείνα τα μπάζα πριν την ανηφορίτσα για την σπηλιά. Ανάμεσά τους κομμάτια από μνήματα με το γνωστό R.I.P (rest in peace). Από πού είναι αυτά βρε παιδιά; Από την σπηλιά; Και γιατί στα αγγλικά;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 07/11/2006 10:46:46
quote:
Η σπηλιά έσταζε ολόκληρη.
ναι, το κάνουν αυτό οι σπηλιές.
quote:
Τέτοια υγρασία δεν έχω ξαναπετύχει.
Μήπως έβρεξε πρόσφατα ?
quote:
Τα εκκλησάκια ήταν όντως σε πολύ καλή κατάσταση.
Επιτέλους. Να δούμε πόσο θα κρατήσουν, μια που οι ορδές των "εξερευνητών" ακόμα ψάχνουν τα Ούφο/τη Δούκισσα/τις λίρες/τα φαντάσματα/το χρόνο που χάθηκε στο βίντεο/διάφορες άλλες ανοησίες
quote:
Τι μου έκανε εντύπωση; Εκείνα τα μπάζα πριν την ανηφορίτσα για την σπηλιά.
Άχχ, ναταν άξια εντύπωσης...
quote:
Ανάμεσά τους κομμάτια από μνήματα με το γνωστό R.I.P (rest in peace).
Είναι όντως από μνήμα? Άν είναι κομμάτια από μάρμαρο, σκέτα, και όχι από μνήμα... τι γίνεται ? Και άν το "R.I.P." είναι γραμμένο π.χ. με μαρκαδόρο, έτσι για "χαβαλέ", τι γίνεται ?
Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται καλή μου.
Τσάο. Περαστικός ήμουν, είδα φώς (αυτό του Τάσου) και μπήκα. Έφυγα.
quote:Βρίλ
Ας μείνουμε στα ανεξήγητα τέρατα και τις συνομοσιολογικές λάμψεις.
βρε συ, σε βρισκω ανενημερωτο
διαβασε στο εγκριτο και εγκυρο περιοδικο του φιλου μας Agnostic "ΑΚΛΑΥΤΟΝ", τευχος 3, την αληθεια για το τερας της σπηλιας
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΚΛΑΥΤΟΝ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΕΙΝΑΙ Ο JONNIEBEGOOD ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ?? ΟΜΑΔΑ ΕΓΚΥΡΩΝ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ
περισσοτερα εδω:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7853&whichpage=9
quote:Ostria
Αφήσαμε το αμάξι στον δρόμο (αν είδατε μια μαύρη λίμο με φιμέ παράθυρα και άσπρα δερμάτινα καθίσματα...μην ανησυχείτε, δεν ήταν τίποτε μυστικοί... εμείς ήμαστε! )
πεστο βρε Οστρια και κινητοποιηθηκε ολοκληρη Η Υπηρεσια (Υ.Α.Π.) - το διοικητικο συμβουλιο ηταν ετοιμο να ενεργοποιησει την τροϊκα της Πεντελης ![]()
αν δεις περιεργους τυπους να σε παρακολουθουν μην απορησεις... ![]()
quote:Φτάνοντας πέσαμε πάνω σε μία παρέα Γάλλων (3 ζευγάρια γύρω στα 50-60) που ερχόντουσαν από την σπηλιά... που στο καλό τα μαθαίνουν τα κατατόπια;!
και τα μαθαινουν και ξερουν που πανε - οσους ξενους εχω συναντησει εκει, γνωριζαν οτι επισκεπτονταν τα αρχαια λατομεια της Ακροπολης
quote:Τα εκκλησάκια ήταν όντως σε πολύ καλή κατάσταση.
εμφανης η διαφορα απο οταν τα πρωτοειδα
quote:Τι μου έκανε εντύπωση; Εκείνα τα μπάζα πριν την ανηφορίτσα για την σπηλιά. Ανάμεσά τους κομμάτια από μνήματα με το γνωστό R.I.P (rest in peace). Από πού είναι αυτά βρε παιδιά; Από την σπηλιά; Και γιατί στα αγγλικά;
καλη μου, προκειται για γκραφιτι με μαυρο μαρκαδορο - ο καλλιτεχνης ειχε οντως χιουμορ, αλλά φυσικα ολα ειναι παρεξηγησιμα στην περιοχη

quote:
EKTAKTONΚαταζητείται εκ της Υ.Α.Π. το μέλος «ΠΑΝΕΙΟΣ» διά εγκατάλειψιν θέσεως είς την (ο θεός να την κάμει!!!), «βιβλιοπαρουσίασιν», που επραγματοποιήθη είς την θέσιν «Καμάρι» του Πεντελικού Όρους (σημ. «άγιοι ασώματοι»).
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
Καλησπερα σε ολους
Καλησπερα τασο .... χαχα καταζητουμαι;
Αφου ξερεις τωρα ....
Τασο σου στελνω μειλ και το επιστρεφει γιατι; ξερεις ποσο καιρο; πανω απο 15 μερες προσπαθω θα ξαναδοκιμασω...
Ο καταζητουμενος ΠΑΝΕΙΟΣ....
Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε...ζει στα βουνά και στις σπηλιές..
Καλά μην με παραξηγείτε, είναι που είχα να πάω καιρό και μου φάνηκε πως είδα πολλές αλλαγές και στην διαδρομή και στην σπηλιά. (Είχα φάει και 2 σουβλάκια πριν, νομίζω ότι τα λέει όλα!)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Και’ συ ετοιμάσου να κάνεις σεξ με τα βάτα μόλις πάμε στο - υποτιθέμενο μέχρι στιγμής – σιφώνι.
JBG: «η φωτογραφια ειναι ελκυστικη για περπατημα»
Μα, αυτό σου λέω και’ γω !
VRIL: «Φυσικά και ενδιαφέρει τη Σπηλαιολογική Κοινότητα, που με υπευθυνότητα και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ μπορεί να επιληφθεί του θέματος.»
Ευχαριστώ καπετάνιε. Είμαι μέσα για όποτε κανονιστεί.
VRIL: «Από την άλλη όμως αναρωτιέμαι, αν το υπόβαθρο, δηλ. η νοοτροπία του κοινού είναι η κατάλληλη σε αυτό το φόρουμ για τέτοιου είδους θεματολογία. Είδαμε και στο παρελθόν σπηλαιολογικά θέματα να σπαταλώνται και να ρίχνονται σαν μαργαριτάρια ανάμεσα στους χοίρους...»
Κάτσε να βρούμε κάτω από το νερό τίποτα ερείπια ναού του Κθούλου και μου λες ύστερα.
ΠΑΝΕΙΟΣ: «Καλησπερα τασο .... χαχα καταζητουμαι;
Αφου ξερεις τωρα ....»
Ξέρω, ξέρω…χεχε. Μην ανησυχείς, «καθάρισε» ο Johnnie και για τους τρεις μας που έχει το λέγειν! Και ομολογώ πως τα κατάφερε ΑΨΟΓΑ! Η αλήθεια είναι ότι και’ γω…ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ (ξέρει ο Johnnie), αλλά οι συνθήκες με ανάγκαζαν να εκτελέσω χρέη ψήστη. Δεν φταίω εγώ!
ΠΑΝΕΙΟΣ : «Τασο σου στελνω μειλ και το επιστρεφει γιατι;»
Γιατί είμαι μαλάκας, γι’ αυτό. ΟΥΤΕ που είχα πάρει χαμπάρι ότι το mail box ήταν γεμάτο και δεν δεχόταν άλλα μηνύματα.
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
quote:πάνειος
χαχα καταζητουμαι;
ειμαι ετοιμος και περιμενω ξεναγηση στην νεραϊδοσπηλια (δεν βιαζομαι, αλλά θελω να παμε παρεα)

quote:Ostria
και μου φάνηκε πως είδα πολλές αλλαγές και στην διαδρομή και στην σπηλιά.
δεν εχεις αδικο
θα αναλυσω το γιατι στο δευτερο μερος του βιβλιου καλη μου

quote:
JBG: «αμα θες σπηλαιολογους, να πας να κανεις τα σεμιναρια τομαρι ληστοσυμμοριτη»Και’ συ ετοιμάσου να κάνεις σεξ με τα βάτα μόλις πάμε στο - υποτιθέμενο μέχρι στιγμής – σιφώνι.
στο εχω πει δεκαδες φορες: ετσι εχασε την δουκέσα ο Νταβελης - της πηγαινε βατα αντι για λουλουδια
quote:Κάτσε να βρούμε κάτω από το νερό τίποτα ερείπια ναού του Κθούλου και μου λες ύστερα.
ΟΥΑΟΥ! ΚΑΛΑΜΑΡΟΧΤΑΠΟΔΟ!!!
εγω θα φερω την ρακη!
quote:ΠΑΝΕΙΟΣ: «Καλησπερα τασο .... χαχα καταζητουμαι;
Αφου ξερεις τωρα ....»Ξέρω, ξέρω…χεχε. Μην ανησυχείς, «καθάρισε» ο Johnnie και για τους τρεις μας που έχει το λέγειν! Και ομολογώ πως τα κατάφερε ΑΨΟΓΑ!
ευτυχως που ειχα πιει ηδη καργα κοκκινο κρασι και με βοηθησε ο Διονυσος να μιλησω τομαρια συγγραφεις
το τι ειπα δεν το θυμαμαι ειναι η αληθεια, αλλά το κατεγραψε καποιος σε βιντεο νομιζω
quote:Η αλήθεια είναι ότι και’ γω…ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ (ξέρει ο Johnnie), αλλά οι συνθήκες με ανάγκαζαν να εκτελέσω χρέη ψήστη. Δεν φταίω εγώ!
ηταν ετοιμος να λακισει, οταν τον παρατηρησε η γυναικα μου και του προτεινε την "φυγη μεσω ψησιματος σουβλακιων" (πρωτη φορα τον ειδα να ψηνει)
καποια στιγμη ειπα, "υπαρχει και ο αλλος ενας απο τους συγγραφεις μαζι μας", δειχνοντας τον, και πηγε να πεσει στα καρβουνα σαν αναστεναρης
το δε βιβλιο του ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ και δεν το εβρισκε και καλα...
ΥΓ. Θαναση εχασες...
εκανα και στριπτιζ μετα την ομιλια! (εχει ντοκουμεντα ο Νταβελης)

quote:
την Κυριακη, (μετα τον στολισμο βαφτισης που εχω)

"Καλημέρα! Θέλω μια μέρα να με πας στη σπηλιά που είναι στην Πεντέλη που σκούγονται παράξενοι ήχοι! Σπηλιές γεμάτες φαντάσματα, κίνδυνος σε ένα βουνό γεμάτο θαμμένα πτώματα...Για τέτοια έχω γεννηθεί!"
Να σημειωθεί οτι δεν του εχω μιλήσει για τις εμπειρ'ιες μου στο βουνό, απλά ξέρει οτι ανεβαίνω. Και εστω οτι τα φαντασματα του ηρθαν στο μυαλό απο τις εκπομπες του Χαρδαβέλλα. Τα θα΄μμένα πτώματα που διαλο τα άκουσε;;;;

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
quote:satyros
Τα θα΄μμένα πτώματα που διαλο τα άκουσε;;;;
μαλλον ειναι των χαμενων Βελγων σπηλαιολογων που τους εφαγαν τα φαντασματα
αλλες φημες μιλανε για δευτερο Μελιγαλά, γιατι η εκει πηγαδα γεμισε με αιμα και δεν χωραγε αλλους (Τζιμης Πανουσης)

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ