- ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΛΑΤΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΩΣΟΝΟΥΠΩ (ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ "ΕΥΓΕΝΙΚΑ" Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ.
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙ ΚΑΙ ........... ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ "ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ" ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ !!!!! (ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ, ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΡΡΟΪΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ).
----- Original Message -----
From: "ANONYMOS APOLOGITIS" <APOLOGITIS@pathfinder.gr>
> > To: <****@otenet.gr>
> > Sent: Tuesday, January 11, 2005 7:17 PM
> > Subject: ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ.
> >
> >
> > > ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ
> > ΕΙΔΩΛΩΛΑΤΡΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
> ΤΟΥ
> > ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Κ. ΑΝΘΙΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ
> > ΘΕΟΣΕΒΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ
> > ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ.
Αποκτήσαμε και εμείς στο πρόσωπο του κ. Γκιουλέκα τον δικό μας Τορκεμάδα! Εύγε παλικάρια και νομίσαμε οτι δεν... μας αγαπάτε πλέον!
Θα αναμένουμε ! Πάντως πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους λεγόμενους απολογητές δια την άμεση και εγκυρη ενημέρωση και δια τα δείγματα θρησκευτικού φανατισμού και υστερίας που μας δίνουν!
Ας έχουν υποψιν τους όμως οτι δεν ζούμε στον Μεσαίωνα πλέον!
Ούκ ήμην, εγέγονα, ούκ είμι ου μέλει μοι
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

quote:
> > Subject: ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ.
Αυτά είναι καφρίλες.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
[purple]
ΕΒΡΑΙΩΝ

gh
quote:ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
ΕΒΡΑΙΩΝ
gh
Κι εμείς χειρότεροι από τους άλλους...
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:[purple]
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
ΕΒΡΑΙΩΝ
gh
(Και τώρα πείτε μου, πιο από τα δύο, το μύνημά μου, ή το quote, είναι το χυδαίο;
Έτσι, για να ξέρω....
k
quote:quote:[purple]
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
ΕΒΡΑΙΩΝ
gh
(Και τώρα πείτε μου, πιο από τα δύο, το μύνημά μου, ή το quote, είναι το χυδαίο;
Έτσι, για να ξέρω....
k
Το δικέ σου Kynike, αν δεν σε εκφράζει κάτι το οποίο λέει κάποιος άλλος, δεν είναι απαραίτητο να τσαντίζεσε.
Αυτό δεν σημαίνει συμφωνώ ή ότι δεν συμφωνώ στην απάντηση του filosofou, δεν πάω να τον υπερασπίσω.

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ
Telxinas - Φρουτεμπορική

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Απλά, μερικά πράγματα είναι τόσο κούφα, που μου φαίνεται οτι μόνο η παράλογη αντιμετώπιση είναι λογική.
Ένα από αυτά, τολμώ να πώ, είναι η συλλήβδην καταδίκη λαών και θρησκειών ολόκληρων, με βάση μόνο την άγνοια και τον σκοταδισμό.
Μέχρι τώρα, δεν έχω βρεί ποτέ να βοηθάει η λογική σε αυτές τις περιπτώσεις, αντίθετα οξύνει τα συμπτώματα του φαινόμενου - το σόκ ίσως τουλάχιστον να ταρακουνίσει λίγο.
Να μου πείς, ίσως και όχι, αλλά τότε ποιά η σωστή απάντηση;
Σιωπή;
Αναρωτιέμαι....
k

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ
Telxinas - Φρουτεμπορική
quote:Να είσαι σίγουρος οτι τον έλεγχο δεν τον χάνω!Κυνικέ χάνεις τον έλεγχο.!!! Μάλλον κόκκινο στο κόκκινο θα πέσει..
Διάβασε κανένα άλλο από τα τόπικ μου, και μετα σχημάτισε ο,τι γνωμη θες.
Τώρα, και στο κόκκινο να πέσει, δεν αποκλείεται, αλλα τελικά νομίζω οτι είναι ζήτημα του ΤΙ είναι αποδεκτό σε έναν χώρο που αποκαλείται ESOTERICA.
Ισως δεν είχες καταλάβει τί προσπαθώ να επισημάνω.
Δες το ανέκδοτο με τους δυό ψυχολόγους στο τοπικ για τους Παπούα.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=3&TOPIC_ID=5210#149547
k
Edited by - kynikos on 13/01/2005 03:05:46
quote:Πολύ θα ήθελα να ήταν έτσι, αλλά η εμπειρία μου εδώ μέσα με αυτο το θέμα (μέ μόνο μια αξιοσημείωτη εξαίρεση) μου έχει δείξει το αντίθετο.
η ακραία αντίδραση δεν βοηθάει τον άλλο να καταλάβει ότι ΙΣΩΣ να σκέφτεται λάθος, πόσο μάλιστα τον πεισμώνει παραπάνω!
Για τον άνθρωπο που θέλει να συζητήσει, ναι εντάξει, ισχύει αυτό που λες.
Για αυτόν που έχει άλλον σκοπό, νομίζω οτι το θέμα είναι ακόμα υπο συζήτηση. Και φαίνεται σχεδόν αμέσως περί τίνος πρόκειται.
k
Αφορά e-mail μήνυμα του οποίου την εγκυρότητα δεν μπορούμε να διευκρινήσουμε και εκτός αυτού αποτελεί στοιχείο προσωπικής επικοινωνίας.
Διευκρινίζω ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί "παρενόχληση" ενός ή περισσοτέρων Μελών κατά άλλων Μελών των Forums μέσω e-mail μηνυμάτων, το οποίο θα θεωρήσουμε, εκ προοιμίου, κατάχρηση των Πόρων της Κοινότητας - εκτός εάν κάποιος/α ηθελημένα παραχώρησε τη διεύθυνσή του/της σε μήνυμά του/της - με σαφή όμως αποδεικτικά στοιχεία που σχετίζονται με τον "κώδικα" του μηνύματος και, κατά προτίμηση, με αποστολή ανάλογων στοιχείων από περισσότερα του ενός Μέλων, τότε αυτό θα οδηγήσει στην απενεργοποίηση και του Λογαριασμού καθώς και στην απαγόρευση συμμετοχής του/των συγκεκριμένου/ων ανθρώπων στις Ομάδες Συζήτησης του ESOTERICA. Επιπρόσθετα, και ακόμη για την περίπτωση που τα e-mails δεν προέρχονται από κατατεθειμένο λογαριασμό Μέλους των Forums, μας δίνεται κάθε δικαίωμα, εάν το θεωρήσουμε απαραίτητο, κατάθεσης ή συμβολής σε κατάθεση μήνυσης κατά "αγνώστου" ή κατά "γνωστού" προσώπου.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η παράθεση των εν λόγω μηνυμάτων(όπως του συγκεκριμένου που ουδέποτε λάβαμε, κανένας από τους υπεύθυνους των Forums καθώς γνωρίζω) μέσα στις Συζητήσεις, ειδικά χωρίς την πρότερη κοινοποίησή τους προς εμάς θα την θεωρήσουμε ως πολωτική και α-Μετρη ενέργεια!(αγαπητέ/ή Μετρον...)
ANONYME APOLOGITI, λοιπόν, συνιστώ σε εσένα ιδιαίτερη και εξαιρετική προσοχή...
kynike, θα πρέπει να σε πληροφορήσω πως ο Λογαριασμός σου έχει απνεργοποιηθεί χρονικά για 7 ημέρες, δηλαδή έως και την 20η Ιανουαρίου. Και αυτή η χρονική απενεργοποίηση είναι η τελευταία φορά που θα εφαρμοστεί για τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Λυπάμαι πραγματικά καθώς έχεις επιδείξει ουκ ολίγες φορές, και απλά διαλογικά αλλά και περισσότερο έμπρακτα, την καλή και δημιουργική σου πρόθεση...
Πιστεύω πως τίποτε δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει τη συγκεκριμένη αντίδρασή σου, τόσο όσον αφορά το περιεχόμενο του μηνύματος το οποίο σε "ενόχλησε", όσον και σχετικά με το Μέλος που έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα και την "παρουσία" του στα Forums(παρατήρησε και είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα καταλάβεις περισσότερα...)
θα συμφωνήσω απόλυτα και με τον ΠΛΩΤΙΝΟ και με τον Telxina:
" Κυνικέ χάνεις τον έλεγχο.!!!"
"Υπάρχει όμως κανείς ειδικευμένος στο να μπορεί να πει "Αυτό είναι το καλό, αυτό δεν είναι το καλό" ; Δεν νομίζω. Αυτό όμως που σίγουρα δεν νομίζω και ότι είναι σωστό, είναι ότι η ακραία αντίδραση δεν βοηθάει τον άλλο να καταλάβει ότι ΙΣΩΣ να σκέφτεται λάθος, πόσο μάλιστα τον πεισμώνει παραπάνω!"
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------